Hemma

Åh så skönt det är och bara vara HEMMA.

Efter mycket om och men så blev det ju träning idag ,lite sådär finslipning inför morgondagens match mot Balrog. Lite special teams med andra ord. Efter det var det duschen som gällde sen hade jag pappas bil jag skulle köra hem. Skönt och slippa ta bussen. Väl hemma bjöds det på mammas kycklinggryta med ris , mumma för magen kan jag säga!
Lite snick snack med Camilla, det gamla vanliga vad som hänt och lite skvaller typ :) Passade även på att klippa mitt hår en aning, var välbehövligt.

Drog oss två till Joakim och Andreéas nya lägenhet. Dock var hon inte hemma utan bara brodern min. Väldig fin, fast dom väl kanske inte hunnit kommit till rätta riktigt än. Satt och småsnackade i köket om a l l t. Väldigt trevligt vill jag säga! :)

Mycket mer än så har inte hunnits med idag.. Om en halvtimme börjar Melodifestivalen och det är ju ett måste att se.

// J o s e f i n

Fredagsmys!

Efter en kort arbetsdag på 4 timmar och ett möte avklarat så känns det såklart skönt att det är fredag, vem gillar liksom inte fredagkvällar ?
Nu blev det ju inte riktigt som jag tänkt mig ikväll, då vi har satt in en extra träning i morgon kl 12 , och med det inte kan åka hem redan ikväll .. Lite surt, men inget att göra åt..

Ikväll blir det som jag nämt tidigare lite fredagsmys med Jessica & Jenny här i lägenheten. Våran favorit Carl-Jan måste ju hejas fram, och vilka framsteg den mannen gör alltså! haha går inte annat än att skratta åt han.



//Josefin

Nej nej nej nej

Efter ingen som helst sömn i natt, av magvärk, huvudvärk, kallsvettningar och allt vad det hör till, så känner jag mig inte på det piggaste humöret. Inte den bästa starten på en torsdag för att vara mer tydlig.

Så med avstängd mobil i morse (förlåt vikariepoolen) så la jag mig i soffan vid halv 8 i brist på att jag inte unde sova. Kurade mig ihop i täcket och såg på lite TV-shop och Full pott och allt vad det kan tyckas heta. Himla bra program dom visar  sådär på morgonkvisten.. Hmm ..

För att inte låsa in sig hela dagen , och frisk luft kände jag att det var behövligt, togs det en liten fika på stan med Ulrika och Jenny :) Lite affärer och så där kollades in. Lyckades även med ett litet kap, då jag hittade ett linne för 30 kr . Det gillar min plånbok , speciellt när man lön inte kommit in.. Hallå var är den ?!

Tackar gud att det är fredag imorgon! Känns som denna vecka inte gått särskilt snabbt. Ska hinna med ett samtal och jobba 12-16.30. Sen kommer Storm hit i sedvanlig ordning nu och ser lite Let´s Dance. Sen kommer pappa med kvällsbåten så beger mig hemåt till Burgvsik och MIN SÄNG !!

//Josefin


$$$$

Har varit en sväng på stan idag å kollat in bokrean. Fanns inte mycket att ha, eller så blir man kanske omedvetet lite snål å tycker allt är skit när man ligger efter med en sisådär 6000 kr.. hm. men vad vet jag!?

Dock känns det som jag har "tjänat" 700 kronor idag, då jag trodde att jag skulle behöva köpa nytt virusprogram, men kunde istället ladda ner ett helt GRATIS! gratis är gott, och det blir nog en sväng på stan imorgon igen för att spendera mina "nyvunna" pengar!

Eftersom jag har råkat radera all musik från min data får jag nu sitta å lyssna på Leona Lewis- Run i repeat. Visst, den är bra, men kanske itne sååå bra!

Riktigt rolig träning igår faktiskt.. Trots att det var intervaller innan. Funderar på att byta till "felvinklat"... NOT!

Satt och käkade en semla igår medans några sportstjärnor sprang beep-testet. MYCKET roande! Nästan så att jag kände för att bli tränare bara för att få se på när andra plågas. Härlig känsla faktiskt!

Haj haj så länge!

Jenny

25 februari

* Jobb 13-16 , dagis.
* Träning 18.30-20 , Södervärn.

I punktform min dag kan man säga..

Nu ligger jag fortfarande i sängen och ser lite Desperate Housewifes och bara tar det lugnt. Skulle väl hinna göra något klokt innan jag börjar jobba , men varför anstränga sig när man kan ligga här ? 

// Josefin 


RUN Forrest , RUN !

Efter att Jane ringde 06.49 och förstörde min skönhetsdröm , så började väl dagen inte alltför bra. Jobb på dagis 8-15.30.. Men nu i efter hand är det väl alltid bra. Lite roligt var att även Jannika var vikarie på det dagiset idag  :)

Efter en jobbardag är man lite så där småsliten och trött och helst av allt lägga sig i sängen och dö typ och vakna upp i morgon igen utvilad, men nej nej nej! Här kommer vi dö på P18 spåret istället. Det vankas nämligen härliga intervaller ..!

Fick ett liten fnatt igår kväll här för mig själv och testade lite sommar kläder (i brist på annat att göra.) Hade lite Ronny & Ragge på i bakgrunden och fick verkligen s o m m a r  f e e l i n g s! Men när kastade mig en blick ut genom fönstret förstördes plötsligt drömmen. Snö.

Helgen som kommer ska det spelas sista seriematchen på Söndag. Betyder med andra ord att jag kan ta mig hemåt till Burgsvik! Efterlängtat . Har ju ännu inte kunnat hälsa på Joakim & Andreéa i deras lägenhet så det står högst på listan. Hälsa på småkusinerna är också tänkt , var ju som sagt ett tag sen sist . Vad som ska hända där emellan återstår att se , nånting ska jag nog kunna hitta på. Jag menar en vinter i Burgsvik ,,, finns mycket att göra liksom .. ! Hmm.... :/



Just SÅ vill jag ha det nu!

// Josefin




6 points goes to ... ENDRE !

Behöver jag säga mer än att vinna mot Engelholm med 10-3 och vinst idag mot Pixbo med 9-3 satt som en smäck!! Riktigt jäkla skönt på hemmaplan att vinna dessa två viktiga matcher! Vi suger på karamellen idag och laddar inför en ny träningsvecka och Balrog hemma på Söndag ,, som en annan skulle ha sagt .

Sportlov skulle inte suttit helt fel, som alla som går i skolan har nu.... Josefin, inse att du är gammal nu och inte går i skolan!

Återstår att se hur jobbveckan ser ut.. Vet bara att jag ska jobba på tisdag på ett dagis.

......

Eftter vår match igår vankades det IBK´s sista hemmamatch för säsongen och var ju på plats givetvis. 0-3 i baken rätt snabbt var ju inte drömstarten direkt , men lyckades vända på det och vann inför storpublik.

Efter matchen var det hem och packa upp grejerna och sen dra direkt till Emelie och hennes & Alex nya lya. Blev ju inget besök tidigare denna vecka, så passade på att ta det nu och samtidigt se lite melodifestival :) Som förövrigt var ett riktigt dålig omgång .

Ikväll är det soffan som gäller. Jenny har ju farit hem till Burgsvik så får underhålla mig själv här hemma. Musiken ljuder i högtalarna och sitter med datan i knät och upptaderar Mora vs Falun matchen varje sekund.. Och det gick vår väg idag :) KAIS Mora förlorade med 8-6 vilket var helt perfekt !! Och att dessutom Dalen spelade lika mot Karlstad .., Går det ju inte annat än att vara glad idag :) :)




// Josefin

Jag igen...

Då va det dags för mitt andra inlägg denna vecka ( även mitt andra inlägg för detta år, och även mitt andra inlägg PÅ ett år)...

Idag har det jobbats på Arla igen.. Skrubbats toaletter och golv som tusan har jag gjort. Mycket skojsigt!

Efter jobbet tog sig "Micke Järlös kvinnliga motsvarighet ", sig ut på en löprunda. Hon kan även kallas för "Fläskis" eller Jenny, båda funkar bra. Nedför lassarettsbacken och upp för den fruktade hamnbacken och jag överlevde. Nöjd!

Snart vankas de Let´s Dance hos Stormen.. Min klara favorit "Carl- Janne", som ja brukar kalla honom privat, is still going strong (?!). Ska nog svänga en sväng förbi Reno för lite nassel.. Inte kan man väl sitta där å svälta ihjäl.. Jag har ju trots allt. Kanske ska ta en semla?! ;)

Min lilla kusin har fått en egen mobiltelefon (sju år gammal är lilla ponken). Nu ringer han i tid å otid å småpratar lite.. Hur mysigt som helst! Sist satt han i en koja av tecken tillsammans med några kompisar. Då passade ju ett samtal sin kära kusin bra! :) 
Han är väldig imponerad av alla funktioner hans nya ägodel har. Till exempel kan han vrida på ljudet så han hör vad jag säger, ÄVEN om han småsyskon skulle skrika å gråta i bakgrunden. IMPONERANDE! Måste vara nya värstingmodellen...
Behöver jag säga att jag saknar den famlijen så in i.. just nu?! Fy fan!

Nu är det nog dags att gå in till Jossan i rummet breve å försöka "övertala" henne att vi ska svänga förbi en affär på väg till Storm. Kan bli kämpigt..

Emil

Haj haj, Vi hörs (kanske)

Jenny

Freedag :)

Fredag. Bara höra ordet fredag blir man glad!

Dagen har spenderats på ännu ett nytt dagis. Är inne på mitt 18 (!) :e ställe och avdelning.. Det är som att komma första aretsdagen på sitt nya jobb.. Nya människor, nya namn, rutiner m.m Och det där med namn.. Det fullkomligt snurrar med namn i mitt huvud.. Tänker er att varje avdelning har ca 20 barn och gånga det med 18, så blir det 360 namn, lägg därtill personalen som är ca 4 stycken per avdelning.. Snurrig är bara mitt förnamn.

Och så tycker förldrarna att man ska hålla koll på vems deras barn är.. Hallå jag är väl ändå mänsklig ? Som en kommentar som denna "Var är stumpan hän då?" Hur tusan ska jag kunna veta vem deras barn är? Namge barnet "stumpan" gör ju knappast saken bättre liksom! Jag som knappt håller koll på vad dom heter på riktigt.

Slutdiskuterat.

Kvällen kommer spenderats hemma hos Jessica med lite träning på våra moves och lite inspiration av det, genom att se på Let`s Dance. Trevlans Trevlans!

Match i morgon. Endre vs Engelholm 13.00. Behöver jag säga mer än att VA DÄR! Behöver allt stöd vi kan få.



Tillbaka till verkligheten

Efter våran fest har det varit lite tyst i bloggen, och det kan bero på att vi helt enkelt varit slutkörda (eller bloggtorka?) .. Men nu är vi (Ja, Jenny jag väntar på ditt andra inlägg nu!) tillbaka i verkligeheten, och jag själv har till och med jobbat idag! Behöver jag säga att det bara var 4 timmar på ett dagis där det saknades hälften av alla barn som insjuknat i vinterkräksjukan. Lyckades få målarfärg på kläderna under den tiden, men sånt försvinner i tvätten. Kan jag hoppas.

BIG NEWS !! : Jenny har precis ätit upp en HEL apelsin !! Japp ni hörde rätt, en hel! Kan tyckas låta fjantigt, men det är faktiskt första gången någonsin hon gjort det. Fråga mig inte varför, men hon skyller på att hon aldrig orkat en hel..

Det var väl dagens händelse ungefär.. Händelsrikt liv ni vet!

 Gammalt.

//Josefin

Dagen efter ..

Oj oj, vilken fest det var av "Jossanojenny´s 200 inlägg party".. Det bjöds på snittar, välkomstdrink, stor buffé, skumpa - you name it! Kändisarna vimlade fritt i lägenheten på Endreväg i Visby.. Minnesluckorna blev stora, men ryktades om att en av delägarna i bloggen gjorde en favorit i repris och sprang naken i Visby.. Men minnesluckorna verkar vara stora och inga kommentarer har getts på den frågan.

Dagen till ära är vi båda "lediga" från jobbet.. Behöver vi tillägga att vi är så gott som arbetslösa ? Nej, precis, vi tog ut tjänstledig idag ..

Morgonen har spenderats på en ny upplaga av ett 1000 bitars pussel.. Eftermiddagen är dock inte planerad, men med tanke på igår så lär det inte göras många handtag här hemma.. Dock avslutas det med lite förträning med Eugene och sedan beger vi oss till det lite "lättare" passet iform av innebandyträning.. 




Delar ur gruppen Spice Girls fick kvällens jubel då återföreningen var ett faktum. Här till synes den yngre publiken som får höra låten "Wannabe". På bildem är det Baby Spice hållandes i micken och charmar barnen med sin vackra stämma. På bilden skymtar även Posh Spice från deras upptrdande..

Mycket lyckad kväll med andra ord!

Med doft av champagne..

Josefin



Jubileum!

hej å grattis till oss!

idag fyller vi 200 inlägg! å det firar vi med ett gemensamt inlägg.. ja ni hörde rätt GEMENSAMT!! å vid självaste tangentbordet sitter den förlorade själen..Jenny såklart!

vi har också lyxat till det med att pimpa upp bloggen lite. Jenny ville såklart ha lite mer rosa, men Josefin försökte neutralisera det hela lite.. så det blev lite av en kompromiss kan man säga..


Dagen har vi firat med chokladbollar från ÖB, lion chokladbitar från desamma samt lite fettbränning med käraste Eugene! 

Å som vi gav honom böner!



Josefins Outfit för dagens Gospel-träning!


Redo för att möta Eugene!

Allt började i ett rasande tempo och efteråt tackade man herren för ett härligt aerobicspass! blir ni motiverade av oss så kolla in Eugene på youtube å börja träna ni också!

Jag själv kände mig grymt nöjd över min kordinationsförmåga som jag trodde jag hade tappat när jag var på mitt för första gången försökte mig på ett aerobicspass.. den gången då jag å Fritte smög ut genom bakdörren.. men I´m back and I'm bad som Jossan skulle sagt! :)

Milla å Malin smög förbi förut å hämtade tätlsängen som stått här i en evighet.. undra hur det såg ut med två människor bärandes på en säng mitt i natten genom stan, med snö å helvete.. hade ju kanske varit lättare att transportera den i en bil.. men men , varför vara smidig. vi fick oss ett gott skratt i alla fall. :) nu väntar vi på att hyllan ska vandra genom stan..

Nu ska det vilda firandet av bloggen fortsättas! skumpan e kall å gästerna väntar!!

ses om 200 inlägg igen.. Josefin, du får jobba på!!

"Give us Praises"  citat Paul Eugene

JossanOjenny


Borta bra men hemma bäst

Roadtripen upp till Norrland är nu slut, och är nu ä n t l i g e n hemma. Fick med oss en pinne som visserligen stämde med vår poängbudget, men fan vi skulle haft 3 mot Ö-vik ! Och en period till mot IKSU och vet i fan om vi inte vunnit då. MEN bara att gilla läget och kriget kring strecket fortsätter.

GRATTIS GRATTIS GRATTIS HANSA TILL KVALPLATSEN !!!

Är sjukt trött och funderar mig på en tuplur. Jag menar gå upp 5.20 för sedan åka buss och sedan landa i Visby runt 8 tiden är inte mänskligt. Inte mäsnkligt för mig i alla fall.

Jag har blivit utmanad av  Evelina.


 Regler för utmaningen är:
*Gå in i mappen "mina bilder"
*Gå till den sjätte mappen & välj den sjätte bilden i den aktuella mappen
*Lägg upp bilden på bloggen & skriv något om bilden
*Utmana sex personer




Hanna , Julia & Jag i bilen på väg till klasslägret vi hade på Fårö nån sommar sedan .. sjukt kul läger !!


Ikväll ska jag och Jenny till Alex & Emelie och besöka deras nya lya :) Planerades egentligen skridskor idag på eftermiddagen men mamma tycktes inte vilja svara på mina samtal igår (orsaken kan vara att hpn jobbade men ändå ?! ;) 

När jag kom hem i morse var mitt rum lite städat men upphänga och vikta kläder och nybäddad säng men en söt nalle som höll i ett hjärta och pengar och med en lapp framför sig där det stod "Jag älskar dig , pappa " Tusen tack!!! Det förgyllde min dag defenitivt !

Som sagt var jag sjukt trött. God natt!


// Josefin

 


Borde jag vara rädd ?

Fredag den 13:onde . . Egentligen är det bara ett datum kan man tycka, men vissa har ju inprintat i sitt huvud att något hemskt ska hända.. Själv tror jag vl egentligen inte allt för mycket på det, men brukar alltid hända något för mig.. Mest jag som är en klant och har otur men i alla fall ! ;)

Den som lever får se !

Trååk. Inget jobb idag, men kanske lika bra det då vi ska åka iväg idag.. Skönt att slappa runt lite här hemma.. Jenny är duktig och pluggar sitt sista prov på kursen och jag, jo jag gör inte så mycket.. Ska packa det sista och sen läsa lite i min bok som jag snart läst ut.. Snabbis till affären för lite nödproviant i den långa bussresan är ett måste också.

Hansa har en väldigt viktig match i helgen, LYCKA TILL nu tjejer!

Till David . . Hur kunde vi glömma J ?? En av de viktigaste och så glömmer vi han ! Haha ;) Fy skäms på oss!!



Vill. Ska. Bara måste. IGEN !!

// Josefin

WOW jag kommer bli rik!

Jobb mellan 13-16 idag.. 3 timmar.. Kommer ju tjäna värsta storkovan efter idag . . hmm...


Inte nu igen!

Snö.. Snälla förvsvinn bara.. Det räcker nu, sommar tack!

Jobbat hela veckan fram tills idag.. återstår att se om dom ringer eller ej.. verkar lite dött just nu.. jobbade på ett nytt dagis för mig igår.. Ett allergidagis.. Blev först paff och fattade inte var det var, men var att personalen inte får röka, ha husdjur eller parfym typ, annars märktes ingen skillnad.

Fått punka på cykeln - IGEN! Pappa lagade bara två småhål förra gången , så fanns tydligen flera.. Så får byta hela slangen i helgen. Inte kul att gå från Terra Nova hem från jobbet (märkte punkan 50 meter från dagiset) och Inte kul att jogga till träningen.. Känns som jag börjar kunna detta nu :/

Jag och Jenny är åter klara med ett 1000 bitars pussel. ! Hon har hämtat ett nytt hemifrån, och det ser ÄNNU svårare ut.. Men hallå vi har ju tid om man säger så !

Var faktiskt en snabb visit i Burgsvik i måndags :) Jenny skulle hem och fira en släkting och enskild träning , så jag åke med vilket jag inte ångrade! Myspys med mamma händer inte varje dag då man oftast sitter i stan och ugglar..

Till helgen väntas åter en trip till Norrland. Börjar kunna det också. Först mot Ö-vik och sedan IKSU. Och åter denna buss!! Men hallå vi flyger från Gotland till Stockholm i alla fall.. hmm mjo lite bättre än båten .. ;)




// Josefin

Minibussar, Finnkampen, match och lite schlager!

Efter ännu en helg på fastlandet är man nu tillbaka hemma. Helgens trip stod som sagt Dalarna och KAIS Mora för.. 2 poäng (3-2) efter sudden..

Kan säga att det är långt till Dalarna. Tänkte att det skulle bli en behaglig resa då vi var i Umeå förra helgen och det är betydligt längre dit. Men det hör var nästan värre då vi satt i minibussar. pust och suck.

Åkte upp en dag tidigare för i Västerås spelades det hela helgen Finnkampen (och nej inte friifrott som alla verkar tro, utan innebandy). Hann med att se U19 herrar och Damerna.. SKoj!! Häftigt att se både Maria & Hanna nere på planen fast dock i två olika landslag förtstås.

Påvägen till Mora lyssnade vi på radio Schlager , dvs Melodifestivalen på radion. Hann dock se slutet på hotellet, men kan inte ge riktigt ngn analys vad jag tyckte om årets första tävling.. Bara att nya reglerna suger!

Var väl ca 5 minuter från att missa båten.. Men vi hann!!

Jobbat idag på dagis. I morgon med. Y e a h !

I väntan på att Jenny ska komma hem och dagens träning så gör jag detta tidsfördriv!

Humör: Glad, men en anings trötter
Frisyr: Utsläppt med en fläta i luggen
Kläder: Jeans ,& en svart kofta
Låt: James Morrison - This boy
Göra: Ringa ICA om mitt ICA kort
Har: jobbat
Ska: springa med Jenny
Vill: Åka till värmen
Bästa: Att ha kvällen ledig för en gångs skull
Längtar: Till sommaren !!


// Josefin


Det är inte lätt när det är svårt !

Börjar med denna.. Nathalie fyller hela 6 år idag visst! Erika du har så rätt så.. ;) Mamma sa det också, men usch tiden flyger bara förbi nu.. Var rätt säker på att det var 5 men såå fel jag hade. Får skylla på att jag börjar bli gammal och senil !

Fritids idag med. Har nog spelat "Råttfällan" sisådär 53220934 gånger.. Lagom roligt efter ett tag kan jag säga..

I morgon är det fredag och det gillar vi!! Skall dock ha stängning på fritids, men efter det ska jag och Jenny på middag hos Sabbe & Ewa (dock med Ewas frånvaro) så det ska bli skoj! Alltid kul att bli bortbjuden hos andra :) Ska bara hitta något att ta med.. Jenny ska inhandla något till dom och är tydligen jag som fått på mig ansvaret att komma på något då det är Jenny som skall handla.. ja ja något ska jag nog hitta på . .

Pappa ringde innan jag skulle iväg idag, och då brast det verkligen för mig.. Pratade om allt som händer och hur trött jag var på att göra samma saker dag ut och dag in. Men var jäkligt skönt att få prata ur sitt aggresiva man bär på.
När jag kommer från jobbet och sätter på datan har jag fått ett mail av pappa. Och DÅ brast det rejält kan jag säga. Grät som jag inte gjort på väldigt länge. Mailet kommer jag spara i all evighet och titta på när man har det lite jobbigt.
DET VÄRMDE!!!



Göran in action när han testar rullstols innebandy. Coolt !


//Josefin


Lite gladare idag i alla fall !

4:e februari idag. Kan inte påstå att något speciellt har hänt. Vilket kanske är lite skönt jämfört med gårdagen som allt hände, och det som hände blev bara katastrof.. Jobbat 4,5 timme på fritids, cyklat hem i fullaste fart för att byta om på 2 röda sekunder och färd mot Klinte för träning. Japp Ladies har basketmatch i Södervärn så inget mer än att anpassa oss och flytta på oss..

Fick sms av faster i morse att Nathalie ska ha kalas i morgon eftersom hon fyller 5 (?) usch känner mig dum som inte är säker om det är 4 eller 5 år.. Men tror nästan bestämt det är 5. Tvingades tyvärr säga nej då vi har träning då.. Skulle vart mysigt att komma hem för en stund , men men sånt é livet!


Sötnosen själv!


// Josefin


3 februari. Del 3. Sista delen.

Denna dag har varit allt annat än en bra dag. Man skulle kunna säga VÄRDELÖS utan att överdriva.

Börjar med att när jag ska dra mig iväg till "jobbet" som jag inser att jag har punka. Snäll som Jenny är får jag i alla fall låna hennes cykel så jag hann i tid. Har ingen cykel till träningen och bilen har inte startat sedan november, så får jogga till träningen, sisådär l a g o m kul..
Träningen i sig gick skit. För min del alltså såklart. Drar till Camilla för att låna hennes cykel som jag måste ha till jobbet resten av veckan. Cyklar en bit och bakhjulet har noll luft. Får gå hela vägen från Södervärn till Öster (Ja det kändes som 5 mil minst då) och pumpa cykeln på Öster. Pust äntligen hemma.. Jaa vad glad man är och hoppa i duschen då.

Ute i duschen lägger jag mig ner i soffan för att se sporten. Han se 3 sekunder sen var den slut. Just idag älskar jag mitt liv mer än någon annan. Något som kan muntra upp mig ?? Tvivlar starkt på det just nu.

//Josefin

3 februari, Del 2

FAN FAN FAN!!! Bilen har inte startat sen November typ och i morse när jag skulle cykla iväg till jobbet var det HELVETES PUNKA på cykeln!!

Ska jobba på det fritidset hela veckan och det är äntligen sol ute, men fan nej inget kan göra mitt humör glatt idag!

/  J o s e f i n

3 februari

Jobbat på fritids i går och skall även göra det idag, återstår att se om det blir något i morgon ..

Såg filmen "Benjamin Button" igår.. Man har ju gört så mycket bra om den filmen, och jag menar 13 Oscars nomineringar borde ju säga något.. Men nej både jag och Jenny tyckte den var dålig! Det enda positiva i filmen vi kunde komma fram till var att Brad Pitt var het. Som vanligt.



// Josefin

Tillbaka från roadtripen till Umeå

Tillbaka på ön igen alltså efter en helgs roadtrip upp i norra Sverodes delar, närmare bestämt Umeå. Vi gästade Gamlihallen och Dalens hemmaarena där det blev VIIIINST med 3-1 !! Ja jävlr vad glad jag (och resten av laget) var när slutsignalen tjöt. Den satt jäkligt skönt om man säger så!

Om ni trodde vi flög upp dit trodde nu helt fel! Nej nej vi tog såklart bussen. Efter en 3 timmars båttresa begavs det sig mot Uppsala där det var bussbyte till en stor buss i stället för minibussar. Sedan far det iväg mot Scandic i Sundvsvall (Där man förövrigt möter på Mathias Fredriksson på frukosten :) En natts söm där och vidare mot Umeå där slutmålet är. Spelar en match på 60 minuter och resan påbörjar hemåt igen, med 8 timmars bussresande hemåt igen. MEN DET VAR DET VÄRT.!

Fortsatte jobba som lärare veckan ut och det bjöds på det ena och det andra.. Han beslag ta en mobiltelfon (shit i 3:an liksom!! ) berätta om bondestenåldern, som jag fått plugga in dagen innan och matte i massor . Men skoj var det!

Veckan som kommer vet jag inte hur det blir med jobbdelen men det återsår att se om dom ringer i morgon bitti eller ej.. Intervaller står på träningschemat i morogn i alla fall. Alla dessa h ä r l i g a intervaller..

Blir roadtrip även nästa helg , men då inte lika långt och KAIS Mora som motståndare. Upp till Gundes hemtrakter med andra ord!


 SKYNDA SKYNDA!

p. s ryktas om ett kärt återbesök i denna blogg... hmmm ....

//Josefin


RSS 2.0