Försent..


Om jag bara kunde, skulle allt vara så mycket bättre. När jag såg dig igår blev jag som förstenad. Det kommer att ta ändå tills nästa sommar innan vi ses igen, vilket är en pina. (Jenny vet vad jag snackar om) snyft.
Men nu är det
Försent.


På tisdag börjar då skolan igen,suck. Flyttar in på måndag till min kära lägenhet. Denna gång har jag bytt rumskamrat så det har blivit syrran, får se hur det kommer att gå,, haha. Johanna jag kommer att sakna våra samtal på kvällarna (och nätterna) så man knappt orkade gå upp på morgonen dagen efter :P hehe, men du är alltid välkommen det vet du !

Match också på måndag, hemma på Hansavallen kl 19 mot VSB. Tacklas lite med Emelie :P Har ju inte sett henne på hela sommaren :( knappt nån alls i klassen faktiskt.. tråkigt,, Men vi alla syns på tisdag igen.

Orka packa till stan alltså, skulle gjort det idag men oops det blev bara inte så¨..haha. Har faktiskt läst "massa" i teoriboken, (minst 10 sidor faktiskt) Shit börjar köra på bilskolan snart, äntligen! Men ännu aslång tid innan jag fyller år, 109 dagar kvar,            .5 Decemeber. Har redan bokat upp att vi ska på krogen då, fler som ska haka på? :P

Kul o missa alla dom första 3:a festerna.. får sitta hemma medans alla lyckliga som fyllt 18 får gå, jippie! NOT! (Borat)

Spelade Innebandy match mot Värmdö igår, vann med 4-3, gött!

 Älskad sport.



Försent.



/Josefin

Det blir inte alltid som man tänkt sig...

Man kan sammanfatta Gårdagens Fide med just ovanstående mening: Det blir inte alltid som man tänkt sig. Ibland är det bra - Ibland dåligt. I just detta fall var det de senare alternativet...(sluta älta nu, Jenny). Punkt slut. No more comments.

Imorgon har jag mitt sista jobbpass för i år! Lite sorgligt känns det. Men jag får komma å hälsa på när jag är hemma i vinter!
Ska bli trevligt sen när lönen kommer igen! Jag kommer defenitivt tillbaka nästa år! Om jag får förståss....   :-S   =)

Just i skrivande stund är jag liiiitte små sugen på att få se min lägenhet, å få börja pyssla lite med den. Lite... Kanske kommer mitt Födelsedagsprojekt "kortframkallning" bli av så småningom.. Jag är mkt tveksam, jag känner mig själv alldeles för bra... Tack igen Emelie för presenten! Vart får du alla dina idéer ifrån??

Medans jag ändå är igång med tackandet- Tack Erika för skivorna! Dom är snart sönderlyssnade!
Å, tack ni igår som stog ut med mig trots att jag kan ana hur JÄ*LA jobbig jag måste ha varit! Helt JÄ*LA dum i huvudet. Hade ni inte känt mig så väl hade jag kunnat lova här å nu att jag skulle lägga ner, men ni vet att jag aldrig skulle kunna hålla det i alla fall! Så därför låter jag det vara osagt...Säger bara: Jag å Jonna- Är vi skrämmande lika eller vad???

Tror inte att jag kan skriva mycket mer nu! Jag har nämligen två st 200 gr chokladkakor som ligger å väntar på mig! (Tro det eller ej, men ingen av dom är mintkrokant!... Dom var slut i affären!)

Snart kommer Signe "hem" också! Saknar dig som fan!!! =)

Nu väntar One Tree Hill å min Choklad! I alla fall för en stund, får se om jag orkar ta mig för något senare. Är ju sista spelningen på Fiket ikväll. Men det får nog va tror jag..

That's all For Now // Jenny

Snart tillbaka... =(

Man blir såå jäkla deprimerad när man inser hur lite tid det är kvar tills helvetet börjar igen.. Nu måste jag börja ta hand om mig själv igen, måste låtsas vara vuxen igen.. Jag kommer sakna jobbet som fan också! Har haft jäkligt roligt i sommar!!

Hade personalfest i Lördags! vi är ett otroligt härligt gäng!(Josefin, du v ar tokig med din "öppnnarkniv")!!! Först badade vi i Poolen i spöregn! Kan rekommendera det var riktigt häftigt! Till och med Jenny "Badkrukan" Almgren kom i vattnet!
Jag hade väälidigt roligt i år också! Längtar redan tills nästa år!
( Du å jag Jossan ser inte allt för pigga å fräscha ut på dom sista bilderna vi tog med min kamera! hahaha.. ingen får någonsin se dom!!!! )

Vad jobbigt allt blir när man tänker efter... Jag vill verkligen inte flytta till Visby igen, vill verkligen inte börja skolan, vill verkligen inte lämna Burran å tryggheten, vill inte börja träna på riktigt igen... Ja listan kan bli lång, å jag har mer "vill verkligen inte" på lager..

Om 115 dagar Jossan! DÅ kör vi hårt! FAN va roligt vi ska ha då! Tiden går ju fort! Så va inte ledsen! snart är vi där!

Självklart Fide på Fredag! Sista för i sommar! Ska bli såå roligt! Längtar redan! =)

Lite smått å Gott från personalfesten! (Vissa Bilder läggs tyvärr inte ut! ;-)

TackÅhej// Jenny

Back in the real world


Snart är det då dags o flytta till stan igen o börja skolan, o denna gången sista året. Både sorgliga o glada känslor. Orka med allt plugg.. Fast det e ju sista året så man får väl njuta lite också :P
Shit alltså bara 1 år kvar på hela sin skolgång?! Det är helt sjukt vad det har gått fort, kommer fortfarande ihåg första lekisdagen på Öja skola hur det var och vem jag satt bredvid, fina minnen det :) Och nu några år senare skall man snart ta studenten.. Tiden går fort när man har roligt, eller hur ? :)

Bara den här sommaren gick hur snabbt som helst! Men mycket har man hunnit med :) No details.. haha.
Mycket jobb givetvis, men det har vart svinkul! Jag tror jag aldrig kan slita mig ifrån det jobbet alltså, alla människor är så underbara, o alla man träffar där! oj oj, o såklart alla underbara stammisar som man ser varje dag, o dom på gubbdagiset som sitter där redan även när man börjar klockan 7 på morgonen.. sköna grabbar det ;) Första man hör när man kommer till jobbet är deras garv som hörs genom Burgsvik.. haha.

Men innan skolan börjar skall man nog hinna med ett och annat.. Sista Fide på fredag, bartömning. Skall självklart dit. Skulle egentligen jobba men bytte så jag kunde gå. TAck!


Sista jobbdagen på fredag..

Glömt att skriva att innebandyn är igång igen- HÄRLIGT!  Längtat som fan :)


image7

Burgsvik 2007.


/Josefin


RSS 2.0