Live från NY

Klockan är 07.48 är. Hela familjen vaken. 2 dubbelsängar sover vi i. Jättekul att dela med Joakim, jättekul. Men annars har vi det jävligt bra.
New York är en sjuuuuk stad! Mäktigt.

Igår kollade vi runt hela dagen mest. Gick runt Time Square och sen köpte vi tunnelbankort och så drog vi till Frihetsgudinnan.
En båttur så man såg henne. Jävligt häftigt!
Rätt trötta första dagen efter all resade, så blev en tidig sänggång.

Typ INGEN shopping igår med andra ord. Det kliar sönder i mina fingrar snart.

Nu blir det frukost sen en trip till Ground Zero (där de två tornen låg), shoppa lite där, gå över Brooklyn bridge, upp i Empire State building. Sen får vi se om vi jobbet något mera.

Ja, livet leker


Stockholm!

Vaknade för typ 2 timmar sen av att solen strålande in i rummet där jag bodde i natt. Lägg därtill typ ingen sömn i natt. Men det är svårt att bli sur när solen väcker en! Stanna nu kvar bara

Idag är det äntligen resdag! Ända sedan julafton då vi bestämde att det skulle bli USA har jag räknat ner. Kan inte fatta hur dom med distansförhållande klarar sig?! Här har jag längtat ihjäl mig till ett resmål och känt det jobbigt att det varit så många dagar kvar. Hur är det då inte när man saknar någon?? Du är jävligt stark Linnea!! :)

15.40, nu tack



Nära nu

Sista natten i min säng på ett tag. Båt till sthlm imorgon och sen lyfter planet på lördag.
ÄNTLIGEN.

Har inte riktig packat färdigt ännu. Alltid ute i sista tid med packning. Har någon slags tvångstanke att det sista måste packas på morgonen, så är det bara.

Annars har veckan rullat på bra. Bra träningsvecka trots att kroppen inte känts hundra.
Löpardojjorna är nedpackade i väskan dessutom. Ett varv i Central Park kanske? Eller längs stranden på Miami Beach? Jo vars






Inte lägligt

Okej. Snorar sönder, huvudvärk från helvete och känner mig allmänt kass. Kände redan igår morse att jag började må dåligt. Fan fan fan, inte nu!! Åker ju på fredag, och måste jobba ikapp lite innan jag åker.
Kommer total ignorera min kropp från och med nu.

Igår var det jobb som gällde, därefter hämtade Stella mig och vi satt på Stora torget och njöt av en glass och den underbara solen! Sedan gick vi upp till henne och färgade mitt hår.

Linnéa kom hem och vi började dansa Zumba på Wii. Sjukt kul! Beställde pizza och sen blev det lite häng på Surfers.
Kände mig trött och hängig, men blev ändå en trevlig och lugn kväll Sen fick jag avsluta kvällen med att träffa min Wingis! :)

Nu ska jag sova och vakna pigg.


Apr. 21, 2013


Apr. 19, 2013

Galet vad snabbt denna vecka har gått. Me like!

Igår var det avslutning med klubben i Södevärn. Dvs vi i A-laget skall vara lagledare för en grupp med massa barn då det ska spela internmatcher och det ska tävlas. Kände då att jag saknade att jobba med barn så sjukt mycket!

Nu blir det att slänga sig i duschen för att sen möta upp Sanna och Stella för middag och mys på Joda! En liten avskedsmiddag för Sanna som flyttar till Stockholm :(

Och viktigaste av allt, idag fyller Camilla ååååår! Grattis syster! <3


B.L

Ligger och väntar i soffan på att klockan ska slå 21.00 så mitt favoritprogram, som slår ALLA andra program ska börja. Snackar såklart om Biggest Looser.
Någon gång, någon gång är det jag som ska stå där som PT och köra skiten ur folket och hjälpa dom med deras övervikt och kunna få ett bättre liv.
Det är en dröm jag haft i såååå många år.
JAG VILL, JAG KAN.


Lööööördag

Började denna lördag jävligt tidig. Varför kan jag inte sova för? Kroppen måste fatta att det inte är jobbdag varje dag. Så var ute och sprang 07.22. stört. men skönt. Tog en lätt frulle efter det (sparade mig till maten på Joda, hehe) och sen började jag riva ur garderoben i hopp att jag skulle vara tvungen att städa den.
Men tiden rann iväg och det var dags att dra ner på Joda och möta upp delar av laget och ledare i Endre och se damernas SM-final mellan IKSU och Rönnby. Liten skräll då faktiskt Rönnby vann! Kul :) älskar när underdogs lyckas vinna!
 
..
 
Vidare på stan och möta upp Linnea och lite shopping. Trög start men kom ändå hem med ett par nya löpartights och ny bikiniiii! Hittar aldrig någon snygg bikini som sitter bra, men denna kändes perfa! Blir till att invigas på Miami Beach det... :)
 
Naj men kasta in alla kläder i garderoben igen då och sticka ner till innerstan till Linnea?
Japp så får det bli.
Surfers ska få sitt ikväll!
 
pusssis
 
 

TORSDAG.

Nyss hemkommen från P18 med Gosia. Bra jobbat och skönt värre! Kanske ännu skönare kommer det bli och ta en varm dusch.. Mmm bästa som finns.

...

Redan fredag imorgon. Dagarna går snabbt när man har roligt? 16 dagar kvar tills planet lyfter. Har nog aldrig någonsin längtat så mycket till något som detta. Bättre än julafton. Tusen gånger bättre.

På lördag är det äntligen SM-finalerna i innebandyn. Vi är många från laget och en del från föreningen som ska se matcherna på Joda. Mums för den maten alltså..

Annars en helt oplanerad helg. Så vad gör vi?






#20

Vill inte att helgen ska ta slut. Fast när vill man det? Svängen hemma var precis vad jag behövde. Få träffa päronen och mina vänner!

Satt på fiket hela kvällen igår och snackade skit och dom andra drack öl med. Dom har ju startat en armbrytarklubb i byn "Rauk Arm" tydligen ett sjukt pådrag första tävlingen. Kul när det händer saker!
Men njae, armbrytning var inget för mig.

En förmiddagsfika hos Fammo & Boman är också standard när man är hemma.

Nu jag ta en PW med Fannie!


Friday I'm in love

Alltså den sol Gotland erbjudit idag.. Mums! Desvärre fick man inte njuta så mycket av den.. Men ändå, den är häär!

Vaknade nu på soffan. Klockan är 20.36. Råkade visst slumra till lite. Där försvann den fredagen..äsch led inte så mycket.

Naj men en liten dusch på det här och fortsätta sova kanske? Jobb imorgon sen ska jag HEM! Hem och få mysa med mammsen :)

Och och fyller världens bästa bror ååååååår! <3


Hej då påsken

Snart är påsken slut och tillbaka till det vanliga livet. Lite tråkigt att jag inte kunde åka hem under dom här dagarna bara, men så kan det va ibland. Har haft det rätt bra här i stan med!
Dock uteblev då chansen att få leta påskägg i trädgården i och med att jag var fast i Visby. Får vänta tills nästa år.

Har precis sett Endre U klarat kvalet upp till Divison 1!! SUPERGRATTIS!!!!
Sen också fått höra att Hansa förlorade borta mot Ekeby vilket innebär inget Divison 1 för dom :( lider med dom!

Nu ska jag äta lite sen blir det lite Body pump på gymet!

26 dagar.



RSS 2.0