Jahupp..

Idag kommer det inte hända något klokt vad jag vet.. Har pluggat en del o är snart klar med det vilket är så skönt! Pratat en del med Linnea vilket resulterar i det mesta! Tystnadsplikt är vad som gäller mellan våra samtal :P
Camilla o Joakim håller på o målar om hennes rum för fullt. Tänka hjälpa till lite hade jag tänkt snart..

Igår tillbringades kvällen med Jenny hemma. Körde runt lite med bilen runt i Burran och typ inte en enda människa på byn. Möter såklart en person men det är ingen skräll att han cyklar runt här.

- Akta tanten i fönstret!! DUCKA!
-Vart?! (Och sticker upp huvudet)
- AKTA! ditt spånhuvud du kan ju inte sticka upp huvudet, då ser hon dig ju! ducka!

HAHA

Aerobics & Friskis i morgon bitti. Kondition & fys är det som gäller. Skall vara utomhus nånstans. Förra gången vi gjorde nästan det här var på vi P18 spåret så är säkert där i morgon med. Kan väl bli kul, men INTE klockan 8.00 på en måndagmorgon. Det är inte speciellt kul..

image87

Sommaren 2007.

/Josefin


Trööööttt!

Ja det var då dags för klassfest igår hemma hos Jennie och trots att delar av klassen inte kunde komma så blev det succé. Var dock en liten "IckefrånBF3b" vid namn Jens som var Jennies kompis men det gjorde absolut ingenting! Förfesten var i full gång och givetvis körde vi "Jag har aldrig..." och Jennies ny favoritspel "Three Kings" som börjar bli en tradition att köra nu :) Lite musik i bakgrunden och stmningen var på topp! Hade skrivit upp oss på Gästlistan på Hamnplan, så kom in gratis vilket är asbra. Tur vi hade bara för vi kom in 22.58 vilket bara var två minuter  från att ha betalat. Väl där inne var det helt okej med folk och golvet uppe var till och med öppet :) Mingla lite och dansa var vad man gjorde och det var trevligt att träffa lite gamla kompisar. Såg Filip från gamla klassen och vi bestämde att vi skulle ha klass återträff men om någon tar igång det hela kan jag inte svara på ;)
Efteråt bar det av till Donken som vanligt och satt där och pratade lite. Sen efterfest :D

Nu är jag jäkligt trött och orkar inte göra så mycket just nu. Ikväll blir det lugn kväll framför tv.n skulle jag tro ;)

image86


/Josefin


Dålig dag

Jag är verkligen inte på humör idag! Hade en toppendag i går men idag är det skit. Orka stå ut med det där hela tiden?! SUCK! Solen skiner, men idag hjälper det inte. Åh vad arg jag är!


Klistrad framför tv:n!

image85

IKSU vs Balrog                                           AIK vs Warberg


Grattis syster 17 år!

image84

Lillasyster fyller 17 år idag! GRATTIS!!   1991-04-19


/Josefin

Sista dagen, nu tillbaka till skolan..

Sista dagen på praktiken är avklarad och det var som jag hade tänkt, med blandade känslor man gick därifrån.. Har verkligen haft en underbar tid och kommer längta tillbaka! Var så man ifkc en tår i ögat när jag skulle hem. Och inte vann jag i sista kampen i Pingis heller mot Petter. Vi har under dom här veckorna tävlat i massa grejer, pingis, basket, fotboll m.m och vi bestämde att allt skulle avgöras i en pingismatch. Han vann. Jag förlorade. Sen åt vi daimtårta han hade köpt och saft till =) Gott!

Hållt på med ved i dag också. Med musik i öronen går allting kan jag säga trots att det är hur tråkigt som helst!

Helgen som kommer är inget planerat. Camilla fyller 17 år i morgon så då kommer hela släkten hit för firande. Kul och träffa alla igen. Hoppas Johanna kommer!! har varit borta i fjällen tok för länge!!

ja då är det som sagt tillbaka till skolan på måndag. Skall faktiskt bli jäkligt roligt och träffa alla igen! Och få gå omkring lite finare klädd än och springa runt i idrottskläder varje dag.

image82

Burgsvik


/Josefin

Livet rullar på som vanligt..

Har inte så mycket att skriva om en dag som detta.. Har inte gjort något nämnvärt idag typ.. Praktik hela dagen. Första lektionen hade bollspel så var med och spelade i massa olika bollsporter. Sen var det gymnastik/studsmatta resten av lektionerna. Fick hjälpa till så dom barnen gjorde rätt och så. Även visa hur banan skulle gå till. Shit vad jag är dålig på bakåtkullerbytta. Pinsamt. Jag som var så bra på det förr.. Märks att man blir äldre. Haha. Visade även volter på studsmatta vilket jag däremot kunde :)

Har bokat sthlms resan nu =) Åker upp den fredage 2 maj och kommer hem på söndagen där.. Fick ju av i födelsedags present ett evenemang i sthlm. Så jag och pappa ska se R.E.A gänget (Roligt Elakt & Altuellt) på Hamburgerbörs. Kommer bli askul!! Babben skulle gästa showen också =) sen givetvis shopping ska man hinna med. Skrev upp en lista igår vad som behövs handlas.. typ bland annat Studentklänning, bal skor, balklännings BH, bikini m.m... Förhoppningsvis hittas allt i sthlm!


image81

/Josefin

Tankar & funderingar..

Som vanligt har jag tänkt massor på både det ena och det andra.. Men nu lite mera korkade(?) funderingar.. En fråga jag tänkt på väldigt länge är: ,Vattnen i badrumskranen är den detsamma som den i köket?. Seriöst måste det väl vara samma.. eller? Jag har ingena aning men det låter konstigt om det skulle vara 2 olika vatten. Nej nu när jag säger det låter det helt konstigt. jag ÄR nog helkonstig. Men det smakar helt olika och jag kan bara inte dricka vattnet i badrummet, medan jag kan det i köket.. Någon förklaring på det..? hmm..

Snart börjar skolan igen. 1 vecka kvar på praktiken. Kommer sakna dom underbara barnen grymt mycket!! Att vara idrottslärarare har alltid varit en dröm och den blev större nu efter denna praktik.
Var ledig idag från praktiken. Kut-dag. Passade på mig att klippa mig i Visby. Skönt!

Var på stan igår. Kändes som 100 år sen jag var där. Så hittade lite nya sommarkläder =) Men dock inte så mkt som jag önskat. Sparar mig till sthlms resan jag ska göra snart :D

På tal om badboll (Klassen uttryck.) Uffe Larsson kommer till Öja bygdegård och har ngn form av stand up. Kanske ska gå dit..? Nja tror jag skippar det. Kostar ju trots allt 100 kr.

Hittat massa gamla bilder jag aldrig sett förut på pappas data. Haha ett gott skratt och även fina minnen fick man!

Detta är från skolavslutningen i 9:an :D

image77

image78

image79

/Josefin

Såå het!

image76

Finns det någon snyggare person eller? Fett snygg!!

Vart ute och gått en timme idag. Jäkligt skönt att bara rensa tankarna lite grann. Han fundera en hel del under den timmen. Och det gör man bäst hemma i Burgsvik. Gud vad många tankar det han komma i huvudet.. mest om framtiden vad man nu ska göra efter studenten och hur man vill att livet skall se ut. Jag har alltid kört med att jag tar en dag i taget, men det är enkelt och säga när man går i skolan och är trygg där, nu ska man ut i arbetslivet och det kommer allt bli helt annorlunda. Tog fina kort på utsikten också när jag var ute. Himlen var helt underbar! Såg nästan ut som i Tärnaby. Fick mig att längta tillbaka sit så enormt. Bästa klassresan helt klart!
Ja många tankar flög omkring i huvudet och har bestämt mig om lite saker och vissa saker måste det mer tid att funderas på. Men allt stannar i mitt eget huvud. Tills vidare i alla fall..

The day after..

Sista 3:a festen gick av stapeln igår. Ja jisses vad trött jag var i morse, men det var värt det för det var grymt kul! Och som det brukar vara är det nästan roligare på förfesten. Förfesten var hos mig och det var jag,Linnea,Jana,Elin,Erika,Emelie,Jennie,Julia,Sanna & Bobban som var där. Asskoj! :D Körde det klassiska "Three Kings" och det var väldigt roligt och mycket skratt och toalett besök blev det den kvällen.. Var där att tag sedan drog vi oss neråt till Hamnplan där festen var. Fanny skjutsade oss. TACK! Tema "Vitt". Rätt häftigt och se alla vitklädda, lite mera svårt att känna igen alla då alla såg likadana ut typ.. Väl där nere var det inte så mycket folk till en början, med sen blev det rätt mycket folk :) Dansade loss och minglade runt och det var riktigt trevligt helt enkelt! Synd bara att det var sista 3:a festen... :/

I helgen står inget särskilt på schemat än så länge. Är fest ikväll med men tror inte jag pallar att åka in till Visby idag igen.. Är så förbaskat trött.. Har inte heller börjat på min Apu inlämning och det börjar bli dags med det.. Och på rummet ser det ut som bomben har slått ner om man får tro mamma. Dags att städa. Tar det i morgon, pallar inte idag. Söndag är det Innebandy prisutdeling i Södervärn. Jag måste in och hämta pris, men orka liksom. Men är väl så illa tvungen. Var där förra året med och trodde det skulle vara lite bättre.. men men

Solen börjar titta fram igen. Snart är det Valborg. vad ska man hitta på..? Tåls att fundera på..
Skall snart till Stockholm :D Behöver handlas lite inför sommaren. Shit snart är det studenten och bal och har ännu inte fixat allt.. typ studentklänning. Ska skriva en lista i morgon på vad som måste fixas inför det.

image75

Klubbmästerskap 2007. Snart dags för årets KM :D


/Josefin

Så jädra roligt!!

Tack för en sjukt roligt kväll igår tjejer! hade sjukt roligt hela tiden, både på förfesten, Hamnplan och efterfesten.
Började med lite innebandytittande mellan Endre och IKSU. Kan inget annat än att säga att det är jäkligt synd att dom inte vann! :( Men grymt bra prestation att komma till semi ändå så innerst inne är det grymt bra jobbat. Sedan efter matchen (en proppfull Södervärnshall) drog några vidare till mig för att fixa i ordning sig till Jeilis fest. Fy fan vilka outfitsar som bjöds av oss.. Det snyggaste jag sett på länge... NOT! Sedan begavs det till Max drive in där någon var lite hungrig. Gissa vad som händer om inte vi fick motorstopp.. HAHA. Tog ett tag men sen gick den galant. Måste fått sig ett galet skratt när dom såg oss och när vi sjöng "Arthur" i väntan på beställningen..

Väl hemma hos Jeili var nästan alla där och det började lite lugnt med lite småprat men sedan drog vi igen. Det bjöds på charader, jag har aldrig.., och ölspelet. Mycket uppskattad! Eller vad sägs om; Mörkhyad man klättrar i träd, En tändsticksask som brinner och har kramper, Grisar på väg till slakteri med gaser i magen.. m.m. O tack Rosel and the Gang för charaden om mig.. grr.. :P

Sen var det dags för Hamnplan. Kan inte påstå att´det var så mycket folk, men vad gjorde det? Så roligt har jag inte haft det på väldigt länge!! Våra dancemoves är oslagbara och väldigt uppskattade visade det sig. "Ringen" var också väl uppskattad och den gjorde succe! Riktigt kul där inne!!

Efter drog jag och Jenny oss vidare till Öster i hopp om att träffa lite roliga personer.. Begav oss till Mc D där vi hittade några. Följde med på efterfest också. Shit vilken grym taxifärd! fi satan asså :) Eller vad sägs om att köra i rondellen- åt fel håll!! Verkligen en dröm som kom i uppfyllelse! :D Sen efter efterfesten drog vi oss vidare till Jennys place där jag o Jenny planerade att sova men det ville tydligen inte Mr J. Han var inte ett dugg trött, och skulle prompt hålla oss uppe. Garvade oss till sängs typ. Klockan var typ kvart i 6 när vi gick o la oss, och det varade i 2 timmar då klockan ringde igen och det var dags att åka hem o hämta grejer och sen till bussen..

GRYMT rolig kväll som sagt och det gör jag mer än gärna om snart!! För att sammanfatta kvällen med några ord..: Glitter, dans, ringen. Mc D, vattenkostnad, Desiree-Diaree, taxifärden, "Coal bean", - ja listan kan göras väldigt lång, och man kan sammanfatta att kvällen innehöll ALLT!

Trött är bara förnamnet på vad jag är nu och har även hunnit sovit en del idag och planerar att ta mig en liten lur till.

3:a fest på torsdag, jag kommer! =)

Skola i morgon.. Jippie...



image72


/Josefin

Gratulerar

image71


... Storebror Joakim som fyller 23 år

... Jeil som fyller 20 år

... Sofie som fyller 18 år




Sunshine

image70


Praktikjobb. Drog senare till Kusinerna på Näs. Dock inga kusiner hemma utan fick en god pratstund med faster istället. jag påverkade henne om vissa beslut en aning kan man säga. Blev en liten fikastund också. Fick äntligen tillbaka min mobil som varit på lagning allt fär länge!

I morgon drar det av till Visby då det först blir självklart innebandy tittande Endre vs IKSU. sedan drar det vidare direkt till Jeili för fest. KUL!

Hade inte så mycket på hjärtat idag. Ingen händelserik dag direkt. Solen sken vilket gjrode mig glad. Han vara ute en snabbis i solen och njuta av det sköna vädret :D Vill ha sommar nu!!

Vad står det på en norsk miniräknare om man slår 1+1?
Var god vänta..


/Josefin

Hata Göteborg.... Ej!

Såg för en liten stund sen filmen "Hata Göteborg". Hur kan man döpa en film ngt sånt? Hallå hur underbart är inte Göteborg? Okej jag har aldrig varit där men jag bara älskar det ändå på något konstigt sätt. jag bara älskar dialekten! Så charmig :D Att flytta dit har jag alltid velat göra, så kanske blir det en trip dit någon gång senare i livet.

Dagen flöt på bra. Det var Carin som vikarie så det var skitkul! Eller vad sägs om "Gammeldansen?" haha.
I morgon är Petter tillbaka och då kommer även min lärare på besök. Måste besöka alla så i morgon är det min tur.
På lördag blir det kalas hemma hos Jeili. Hon fyller nämligen 20 år då! Kommer även vara ett tema. Tema Glitter typ. Så det ska bli spännade och se hur alla kommer att se ut. Någon speciell frisyr skulle alla även ha så det kommer bli skoj. Utgång efter givetvis =)

Brorsan och flickvännen drog till Amsterdam i förmiddags. Blir bara borta i typ en vecka som tur var. Joakim kommer fira sin födelsedag där så missat det. Men är ju ändå hos Jeili den dagen så det gjorde ju inget.

Föressten, filmen var kass.

 
Tack Marika ;)


/Josefin

Hela Hallen gungade

Var som sagt varit Hela Hallen i lördags.. Jag hade jättetrevligt och kommer dit flera gånger! Började klockan 14 hos Emelie där efter en stund hela laget var samlat och där vi lekte lekar, dansade, åt & drack och hade det allmänt trevligt! Sen runt 21- tiden drog vi oss till Ishallen. Han gå utanför dörren då vi ser polisen stå utanför.. Vi smyger i skogarna så dom inte ser oss haha. Men dom hade stoppat en bil så hade ögonen på andra än oss. Väl där inne var det rätt mycket folk som vanligt och började mingla lite.. Inte så många än på dansgolvet och inget höjdarmusik till en början så avstod det ett tag. Efter lite mingel och prat så intog man dansgolvet. Det är så kul o dansa styrdans o bugg o allt vad det heter! Man kan få dansa så fult och alla accepterar det. Inget krogen dans liksom utan alla dansar med alla och det riktigt gungar om hallen.
Arvingarna och Flamingokvartetten (& Gotlänningarna) bjöd på show och det blev lyckat tyckte jag. Rockshowen Arvingarna höll var mest populärast om man säger så =) Men jag tyckte om att shaka loss till schlagers jag ;)
Träffa massa folk och dansa loss gjorde kvällen tillslut lyckad och jag lär återkomma nästa år! Kvällen avslutades hemma hos Emelie där det var "efterfest" haha. Det vill säga hennes föräldrar som också var där och hennes grannar. Mats hade lagat sina special äggmackor så det blev lyckat trots att jag inte smakade.

Ib träning ikväll. Eller blir väl mest prat skulle jag tro.. Usch vad jag inte tycker det är kul.. Återstår o ser vad man ska göra nästa säsong.. Har väl lite klart men funderar ännu in i det sista..

Praktik idag. Fick visa upp min dns som jag gjort och lära barnen den. Blev tillslut bra trots att jag tvivlade jättelänge. Stod hela kvällen igår och övade och fick ta hjälp av Joakim & Andreea.

I morgon är det en vikarie på praktiken. Undra vem det är? Det vet vi ännu inte utan får reda på det senare ikväll.. Lär ju vara en ung person, så kanske någon man känner vem vet.. Skulle ringa Petter senare ikväll efter träningen och höra efter vem det blev.

 Josefin

RSS 2.0