Shake that as

Var igår i stan.. Var fyllechaffis åt Jenny för dom hade klassfest. Dock bara dit, så slapp att hämta dom. Verkade haft kul i alla fall om man ser på ala korten och filmerna.. Haha vissa är grymt roliga att jag garvade ihjäl mig! Åkte med bussen hem sedan idag klockan 11.10. Tatt det lugnt här hemma idag.. Sett lite One Tree Hill och läst lite. Jenny har åkt iväg för att spela Semifinal i morgon mot IKSU. HEJA ENDRE!!! Fan vad häftig med semi, jäkligt stort.

Hela Hallen i morgon. Ser jäkligt fram emot det! Shaka loss lite! Lagfest innan och det kan nog bli jäkligt drag i. Om jag känner mina lagkamrater rätt så blir det inte en lugn sekund ;) Skall vara hos Emelie redan klockan 2, så festen börjar tidigt haha.

Nu ska jag ta det lugnt och se Så ska det låta med några i familjen. Skippar Let`s Dance finalen, har aldrig gillat det programmet..



/Josefin



Finner inga ord...





Ilska, besviken, arg, ledsen, frustrerad, fundersam, utmattad, ångest... you name it.. jag orkar inte längre!!! Jag finner inga ord hur arg jag är! Det går inte att smälta att sanningen är den som den är.. Vi som hade läget med 3-3 inför returen och sen vad hände?! Jo det som inte får hända. Det händer.. Vad fan ska man göra nu? orkar inte tänka längre.. Ib träning ikväll. är väl inte så sugen egentligen men kanske skönt att få ut sin aggression på något sätt. Brukar bli bäst att få ut den på planen. Innebandy är mitt liv.

Påskcupen igår. Var där hela dagen och skötte dömningen och var speaker. Vissa föräldrar vill man skjuta ihjäl! Hallå den här cupen är till för att ha kul och inte på blodigt allvar! Vissa verkar vara tröga och inte förstå det. Trots lite klagomål o annat tjafs klarade vi igenom dagen.

Igår var det exakt 10 år sedan jag invidge bollhavet på McDonalds. Minns det som om det var igår.. Härliga minnen! Shit nu börjar man verkligen bli gammal.. usch. Som jag sa , inget är roligt längre.

Nu vill jag bara supa mina sorger. Jag säger bara Hela Hallen.


Nu sticker vi!

Snart drar vi till Stockholm. Åker härifrån ca kl 2. Ska bo på ett Park Inn Hotell någonstans i Stockholm. Rätt nära hallen vad jag förstod så det är jäkligt skönt! Ska se om vi får tillgång till hallen på kvällen, men var tydligen danstävling någongång då så får se om det går eller inte.

Skrev igår att det var skönt att det inte var snö längre. Vad händer?! Jo snöstorm överkommer Burgsvik. Dock inte så mycket igår under påskäggletningen men stormen kom nu.. jippie o åka båt då...! Varför får man lik förbannat dom där hatade äggen i påskäggen? Dom där som alltid blir kvar sist och som ingen gillar. Dom vet att man hatar dom men ändå köper dom det.. Det ligger en förbannelse över dom...

Hade värsta mardrömmen inatt! Fick fan kallsvettningar på riktigt nästan! Allt utspelade sig hemma hos mina kusiner på Näs där jag ibland var Madicken och ibland Emil i Lönneberga.. mysko jag vet vet.. Sen var det en hemsk mördare som sprang runt i trädgården och skulle mörda mig vem jag än var. Sen var det ett brollöp mitt i allt och det var jag (Emil) som skulle gifta med mig någon. Så åkte vi rollerblades i deras trädgårdsland. Sen när festen var igång kom mördaren efter och det var faktiskt riktigt läskigt! Man var inte säker någonstans och sen kom min kompis mamma och skulle ta fast han men hon blev istället mördad när jag såg på.. HU!!!

image69

HANSA PÅ 3: 1 2 3, HANSA!!!

/Josefin



Påsklov

Nu är det äntligen Påsklov. Har dock inte väntat så länge eftersom det var sportlov nyss tyckte jag, men lovet tackar jag inte nej till! Blev ingen utklädning till påskkärring i år heller.. Känns som man kanske har växt ifrån det lite grann.. Nu är man istället den man ger godis till alla barnen.. Lite torrt med källingar på byn bara.. Hade bara ett gäng vad jag vet hemma hos oss. Söta var dom i alla fall! Men att leta påskägg växer då jag inte ifrån. Skall göra det lite längre fram idag :D Undrar vem som hittar det först av syskonen idag? Camilla vann förra året..

Ett litet dos av snö har vi också fått. Som tur var är den borta här i alla fall. Kul och hitta sitt påskägg i en snödriva liksom? Nu vill jag bara ha sommar & sol!!

Traditionellsenliga påskmiddagen med släkten hos fammo igår. Trevligt trevligt!

Hade även sista träningen inför kvalet. Rätt lugnt. pratade väl i cirka 1 timma om allt om matchen men det mesta handlade om Påskcupen som vi i laget skall hjälpa åt att ordna precis som förra året. Döma och sitta i seket.. Är väl rätt roligt när man är med sina lagkamrater men om det kommer någon jobbig förälder som förra året är det inte längre kul. Eller barnen som spelar och klagar på domandet. Nu kan jag förstå hur det är att vara domare ibland..!

Hansas herrar spelar kval i Södervärn idag. Skulle egentligen sett men blev tyvärr inte av. Mamma står i kiosken så har lite direktrapportering :D Senast jag hörde så stod det 6-5 till Axberga.


Åker med båten i morgon kl 4 med laget då vi sen ska bege oss till hotellet. 3 bädds rum o vi fick inte bestämma vem vi skulle bo med. Jag fick Eve & Wahlby så det blev jättebra! Ingen snarkare vad jag förstod vilket jag tackar för!

Idag blir det annars en rätt lugn dag.. Har ett arbete jag ska göra klart och skicka in.. Sen skulle det vara skönt och bli klar med Cirkelträningen (styrka) jag ska göra på en lektion och även streetdansen jag skulle fixa en koregrafi till. Shit det kan verkligen bli asskoj! Hitta en låt och göra en koegrafi på ca 1,5 minut och sen lära alla barnen det och sen videofilma så det blir en musikvideo. ashäftigt :D

Måste också till Berra Norrby och handla något till "försenade julklapps utdelningen". Blev ju inget i år med laget så nu har vi bestämt att vi ska göra det på båten upp. Hmm tror jag har en liten aning om vad jag ska köpa.. :P
Pax för att inte för Nadjas paket! Har en förmåga att köpa dom mest fula och fruktade present ingen vill ha, haha :P Typ pepparkaks ljuset ingen ville ha! Och jag hade ju verkligen den till slutet men som tur var slapp jag den ;)

Vi i laget fick priset "Mats Hermanssons vandringspris" föressten för förra årets insats. Jag och 3 andra representanter fick ta emot det eftersom det var på vägen upp till träningen. Något pinsamt att vara idrottsklädd medans alla andra var lite mer uppklädda. Gott med godis var det i alla fall :D Och Fannie som tackade nej till mackorna! Grr. tur att mamma tog med sig 3 hem :P

 /Josefin





Ny vecka, nya tag!

Måndag igen.. Alltid lika roligt.. Eller inte! Om en vecka står det klart om det blir vi eller vendelsö som tar en plats uppi Ettan. VI SKA!!!!
Framtidsdagen i dag. Var först på arbetsförmedlingen vilket inte var så givande kan jag säga.. Sen kom vi fösent till andra så då vågade vi inte gå in. Sen 3:e senemariet (stavelse?) var om Linköping Universitet. Även det inte så värst intressant. Sen orkade jag o Jenny inte gå på sista så vi drog hem. Hämtade Joakim vid Almedalsbiblioteket och sen skjutsade jag hem Jenny till sig och jag och Joakim drog oss hemåt mot Burgsvik.

Blev ett kort inlägg idag, men återkommer nog i morgon.

/Peace Josefin

3-3

image161

Då var alltså hemmakvalet mot en plats i Division 1 avklarad. Blev 3-3 mot Vendelsö. Ledde med 3-0 i första perioden men tappade sedan.. Sjukt roligt var det att spela trots att det inte riktigt var "hemmaplan" utan i Södervärn, men man kände ändå publikens stöd! Att få göra första målet var en grym känsla som inte går att beskriva. När alla bara applåderar och hela laget springer rusandes på en och man inte kan ta sig ur klungan. Lika häftig känsla är det att få springa till den klungan  när någon annan gjort mål. Vill uppleva det igen tack! På måndag (inte i morgon) är det avgörande match borta. Det är då allt hänger om det blir en plats i Ettan eller inte.. Det SKA bli en plats i ettan!! HANSA PÅ 3: 1 2 3, HANSA!!!!!

Final i melodifestivalen igår. Charlotte Perelli vann. Var väl en värdig vinnare antar jag. Hade hoppas på en lite skräll med Nordman (barnidolen) men icke. men 48 poäng är ändå det! Tydligen inte bara jag som hejade på han (förlåt Sofies mamma diggar han också :p) Kom i alla fall till final som en viss "Mirakel tönten" inte gjorde... HA för den Jenny! Och du vet vad du inte får göra idag, men jag får.. hehe Så är det om man slår vad med mig ;)

Sofie, vi måste fixa perukerna innan det tar slut! Såg på tv:n igår och såg hur snygga dom var, haha.

Hela Hallen är snart. Blir nog lagfest hos Emelie innan sedan drar vi alla dit. Måste bara fixa biljett först.. Måste komma ihåg och köpa det idag!

One Tree Hill börjar idag :D

Endre spelar Kvartsfinal mot Rönnby idag. HÅLLER TUMMARNA!

/#7






Lördag 11.30 Södervärnshallen

Nu jäklar. Nu ska vi. Vi vill. Ví kan.

Praktiken är i full gång. 3 dagar har gått och därav 2 har tillbringats i Hemsebadet och 1 i gympasalen. Första dagen var hade vinågra klasser i badet där de skulle simmas klädsim  och livräddning. Igår var det heldag i hallen igen, där det var lekar påschemat  "Pinnboll" och "Röda vita land". Fick vara med de flesta gångerna och leka och det var skitkul! Kände sig som ett barn igen =D Idag var det badet och då först årskurs 6 två klasser och sedan lekis + år 1. Där fick jag ta hand om de barnen som kunde simma så hade jag planerat lite vad vi skulle göra, medans Petter tog hand om de som inte kunde simma lika bra.

På Lördag är det. Hade hoppats på Hemmaplan i Hemse, men ni som läser tidningen vet att det är på Lördag 11.30 i Södervärnshallen Visby.  Be there! Behöver allt stöd vi kan få!
Sjukt laddad är bara förnamnet på vad jag är!! 

Träning ikväll. Näst sista innan dagen D. 

image57

/Josefin #7

 

kul...

Detta är på Josefins begäran. Eller mer tvång..

Värt att nämna är Folkeryds avancemang i krogmästerskapen! Kom till kvartsfinal! (Efter att ha slutat trea (av fyra) i gruppen på målskillnad ) haha med sämre målskillnad skulle vi alltså kommit sist.. haha

I alla fall, så va d roligt (vadå, gratis mat är ju alltid roligt! )

Håller på å fixar emelies present.. Blir nog skitbra! (eller bra i alla fall!)

Så nu har ja skrivit några rader, nu får gnälltanten (gissa vem!?) vara nöjd, för denna månad!

Förresten, LYCKA TILL SÅ IN I HELVETE HANSA I KVALET!! JAG KRÄVER ATT NI VINNER!  ;-)

Endre i slutspel, nu jävlar!!

// Jennsan (Alias Märta)

Blixtvisit i hemmet

Jaha då är ännu en skolvecka avslutad och den gick väl rätt smärt fritt fram. Torsdagen var dey heladag med religionen då vi hade Koncentrationsadag då vi besökte massa ruiner och hörde fakta om dom som varje i klassen hade tagit reda på. Jag hade om S.ta Karin ruin, inte så värst kul, men men.. Hade rollspel på Fritidsinriktningen idag. Jag spelade idrottslärare Sara, David var oengagerade praktikeleven "Nils" och Josefin W var den glada eleven "Stina" haha var askul att spela! Sista lektionen innan praktiken.. blandade känsor inför det..

Träningarna i veckan har känts bra och vi har hunnit finslipa påbåde box/powerplay och nu senast träna in lite frislag så allt verkligen skall sitta nu när kvalet snart är. .8 dagar.
Har blivit en hel del träning för min del då i måndags hade jag stationsträning + gym på individuella valen, tisdag ibträning, onsdag ib träningsmatch, torsdag  ib träningsmatch, fredag (idag) Ibträning, Lördag ibträningsmatch mot Distrikslaget, Söndag ibträningsmatch mot Telge (fastlandet). Ingen lugn stund här nej! =)

Wisbykampen var i onsdags och jag skulle vilja säga att det blev en succé! =) Alla var völdigt nöjda och radion var på besök och intervjuade till och med. Norrbacka blev segrare för Wisbykmapen 2008. Hoppas nu att någon vill ta över detta projekt vi arbetet med så detta kan bli en förande tradition genom åren. Det var ändå det vårat mål med det hela var. Dagen var som sagt väldigt lyckad och jag är toppennöjd med både oss själva och alla de 150 barn som deltog. Jäkligt bra kampsånger de kommit på, hehe :P

I morgon blir det träningsmatch mot Distrikslaget. Sedan bär det vidare till Visby och lagmys. Skall käka tillsammans och bara umgås och ta det lugnt eftersom vi åker båten tidigt söndag morgon. Snacka lite skit och se Melodifestivalen typ.


Är nu hemma i Burgsvik men inte så långvarigt när jag åker somsagt till Visby i morgon. En blixtvisit i hemmet.


/Josefin #7


Glädjens dag

Vi vann med 10-1 = Seriesegrare! Endre vann med 4-2 = Slutspelsklara! Visby IBK vann med 8-4 = Division 1!

Ibland kan man inte annat än att älska denna sport - Innebandy.

Annars har dagen sett lugn ut.. Match på dagen som sagt, sen på kvällen har jag tagit det lungt och pluggat en del.. Alltid lika roligt.. Not! Är ju bara 1 vecka kvar i skolan, sen drar man på praktik. Jag ska va Idrottslärare i Havdhem för alla sudrets skolor 1-6 (Ej Öja & Hemse) tillsammans med min handledare som heter Petter. Skall bli skoj! Ett drömyrke för mig är att hålla på med sport av något slag så det kommer bli enerfarenhet rikare! Och så skall jag även tillbringa några timmar på Hansa Hoburgs kansli som ligger bredvid, och få se lite hur föreningslivet fungerar. Och även va med nånting med SISU med Gunnel, eventuellt någon kurs att gå. Så allt detta ska bli skoj, trots att det är tråkigt att vara borta från klassen och skolan så länge. Vi går bara måndagarna i skolan, men då har vi bara Individuella val så då ser man inte så många..

Knäppte på tv:n för en halvtimme sen typ då jag trodde att jag skulle se Sporten som skulle börja klockan 20.00. Jag var helt säker på att klockan var 8, men den var visst bara 7..

På Lördag blir det något med laget. Skall vara hos någon, och sen äta mat och bara ta det lugnt och ha trevligt =) Vi åker ju Söndagsbåten tidigt så det lär inte bli så sent, men ser fram emot det!

/Josefin

Ge mig sommar nu!

Just nu önskar jag bara att jag kunde somna och nästa dag vakna upp med strålande sol och att det var sommar!! Det är ändå under sommaren jag (och de flesta) mår som bäst.. Så varför inte hoppa över vintern varje år och ha sommar året om? Okej kanske inte så roligt o smart, men ibland önskar man det.. Just NU önskar jag det. Tittade på gamla kort från sommaren 2007 och hur underbar den var.  Hoppas den blir ännu bättre i år, då man för första gången är 18 en sommar =)
På tal om sommar så testade jag mina gamla klänningar från 9:ans skolavslutning och 6:an (!) Fick på mig båda fast kan säga att den från 6:an var lite tajt o lite kort, men den satt på och går faktiskt att använda!

Köpte baltyget + tillbehör idag. Skönt att det är klart så man slipper tänka på det! Nu gäller det att hitta ett par snygga skor oche n passande bh bara.. Inte det enklaste kan jag tro.. :/

Sista seriematchen imorgon, även denna helg mot Follingbo fast nu hemmamatch. Sen är det bara fokuseringen på kvaaal som jag längtar till!

Nu vankas det Melodifestival!

"En klocka som är trasig går rätt 2 gånger per dag.."

image68

Ge mig sol så man kan sätta påsig solbrillorna igen!


/Josefin

RSS 2.0