Häftigt.



Detta ska jag göra på onsdag. Får se om jag finns kvar på tordagen eller om jag flugit bort långt bortom ingenstans. Grymt kul ska det bli i alla fall !

Life is.... Perfect!

Maten efter träningen har hunnit smällt och för en gångs skull har jag tid för datan en liten stund.. Dagen till ära har jag varit ledig och det var väldigt skönt och välbehövligt må jag säga. Hade gäster från Stockholm nere på en snabbvisit och deras barn är ju hur söt som helst! Leia heter hon och hur gulligt låter inte bara det? :) Men annars har dagen varit väldigt slapp tills klockan typ 5 då jag drog på mig solglasögonen och bilnycklarna i handen och drog på musiken på högsta volym. Kände mig som en riktig s t e k a r e som nu mer o mer man hör nu för tiden .. Färden var på väg mot Kneippbyn där det var dags för veckans innebandy (ute) pass. Fi fan vad solen bränner på en! Körde dom gamla vs dom yngre. Är givetvis i dom yngre. Resultatet kanske inte vi ska snacka om. Så loosers som vi är så var straffet att vi ska bjuda poå glass nästa gång.
Dock blev jag lite gladare då jag förra veckan var i icke-loosers gänget och blev därmed bjudna på muffins :)

I morgon är jag hör & häpna också ledig och då bär det av till Topsanda med Jana :) Då ska vi båda schteka lite haha ;)
Fidepuben är ett givet alternativ på kvällen!



//Josefin


Livet leker :)

Sorry för en dålig uppdatering, men hallå det är faktiskt sommar och då har man inte riktigt tid att sitta framför datan :)
Ska försöka summera ihop lite vad som hänt de senaste veckorna i alla fall..

Kan väl börja med att Fide har startat vilket märks ! Förstår inte hur det kan vara så kul, men det är det verkligen! Vaknade nyss från gårdagens Fide vilket givetvis var kul som avslutades med nakenbad i Burgsviks hamn :)

Jobbar & tränar tar väl upp en hel del av sommaren om man säger så. Med jobb på 5 dagar i veckan och träingar 7 så kan man undra om man har tid över, men det finns faktiskt :) Jobbet går bra och innebandy har lagts till nu på träningschemat vilket är skoj! I torsdags var det innebandy utomhus på Kneippbyn vilket var asroligt. Men jäkligt varm var det minsann! Ja jädrar alltsså. Men det gick och man gick segrande därifrån som vinnare och därmed slipper ta med fika tills nästa gång då vi ska ha lite picknick och även bada efteråt :)

Får räcka för den här gången, får se när jag återkommer igen ;)

idag vankas det jobb klockan 16.00 så ska vila upp mig tills det lite till. Lider med Jenny som var tvungen att börja jobba klockan 7 i morse, så här dagens efter Fide ..



//Josefin

RSS 2.0