27 januari

Klockan är 6 och skall strax dra iväg på träning.. Idag och igår tillbringades på fritiset jag var förra veckan men även 1 timme i klass 3A för att hjälpa till med matten. Skall vara heldag med dom i morgon och efter det fritis. Torsdagen likaså. Money Money ! :) Fredagen är inte bestämt än då jag ska med båten för en "liten" trip till Sveriges norra delar, närmare bestämt Umeå för match mot Dalen på lördag.


Kan äntligenkänna att det börjar bli liite varmare i luften, eller är jag bara dum och föröker inbilla mig om att snart är de sommar? Såg på Marikas blogg att hon & Emelie ska åka iväg till värmen snart! Gud vad kul för er!! Avis ?? Inte det minsta..... ;)

Kort och snabbt! På återseende!

//Josefin 

Där satt den!

Är så otroligt glad !! 8.14 in i första period kom den, Mitt första elitseriemål !! :)

Helgen har verkligen varit helt underbar! Fredagen blev det som sagt träning och matchfokus på söndagens viktiga match. Hemma satt jag och Jenny lite på tv och snacka, sen kom pappa med båten halv 12 så åkte med han hem till Burgsvik.

Lördagen var det en heldag hemma då det börjades med en lång och härlig frukost. Därefter hjälptes jag och mamma (mestades mamma) till i köket och gjorde lite olika maträtter att ta med sig in till stan. Soft! Tog mig en skön liten paus mitt i allt och satte mig ner i soffan och läste min bok.
Såg därefter lite Segemyhr med pappa, Anton där är verkligen störtskön! Även ett parti skidor han vi med att se denna lördag. Camilla var mitt uppe i att fixa mammas hår och smink då hon skulle på idrottsgalan i Visby. Sälv fixade jag mig själv då resten av familjen skulle till fammo. Nej jag e inte bitter! ;)
Väl hemma hos fammo bjöds det på god mat och trevligt sällskap (mjo tills vi skulle spela Genispelet då det bjöds på både det ena och det andra.. Stimmigt är ordet.

Söndagen var det matchdag och Västerås stod på schemat hemma. VINST vilket var det viktigaste, men även mitt mål jag kommer minnas resten av livet :)

Vid 7-tiden drog vi oss till Roma för att ha lite försenat födelsedagsfika hos Emma & Micke i dera nya hus. Såklart tittade vi även på seriestarten av Mia & Klara som verkar vara väldigt poppis i laget. Jag själv kanske inte är så kör i det programmet.

Men nej nej söndagen är inte slut för det.... Man sparar ju det bästa till sist ... Kan dock inte avslöja hela hemligheten men kan säga att det som är iblandat är 1 Josefin, 1 Jenny och streaker... Mer säger jag inte.....

Jobb idag. 12-17.30 på fritis Valnöten, där jag var hela förra veckan. I morgon med, så det tackar vi för!



Josefin eller Jenny ...?


// Josefin


Fredagar gillar vi !

Jobbat & tränat, det är väl det jag hunnit åstakommit med idag tills jag satte mig här .. Ska fara vidare hemåt , men det blir framåt halv 12 i kväll när pappa kommer båten. Vad ska man hitta på tills dess då? Försöker övertala Jenny att se Saw 4 men hon totalvägrar! Okej hon totalvägrade på de tre senaste, men tillslut gav hon med sig, men nu verkar det vara helt kört! Okej dom filmerna är totalt vidriga av högsta grad, men va fan nu när man sett de tre första måste man ju fortsätta se , måste ju se vad som nu händer ! (Vet att du med vill veta Jenny ... ;)
Nej men visst Let´s dance är ju kul. Eller inte. Heja BlondinBella !!! Ironi.

Morgondagen skall bli så skön att tillbringa hemma, först och främst att få sova i sin säng ikväll !! Dagen är inte planerad, men kvällen tillbringas hos fammo i alla fall :)



Burgsvik by night .


// Josefin

22 januari .

Ny dag. Befann mig på samma plats som föregående dagar - på Lyckåker. Trivs oerhört bra och var faktiskt lite sorgset att säga hej då trots att man bara varit där i 4 dagar. Ska ju jobba på dagis i morgon, bestämt sedan länge MEN Vikariepoolen har försökt nått mig hela kvällen, och då jag tränat ringde jag upp direkt efter och fick reda på att Lyckåker bönat & bett att jag skulle komma tillbaka i morgon, så tillslut gav Jane med sig och fick då fixa ny vikarie på dagiset. Känns kul att man verkligen är omtyckt :) ! Inte varje dag det händer.. haha .

Frivillig träning idag då det är en sjukstuga i Endre just nu. Nöta lite skott skadar ju aldrig!

Drar mig hemåt söderut i morgon med pappa som kommer med båten. Så jäkla skönt att komma hem! Sen på lördagen ska vi till fammo och fira Boman som fyllt år. Sen söndagen vet vi alla vad som gäller  - VINST mot Västerås. Finns inget annat .

Det finns verkligen ingenting på tv nu förtiden! Förr såg man typ jämnt, medans nu ser man aldrig! Känns som man har massor av kanaler men inget passar en i smaken.

Vi gillar : Lyckåkerskolan
Vi ogillar : TV


Ett litet undantag idag, då jag tar på tv:n för handboll , såklart !

// Josefin

21 januari .

Känns som en evighet tills helg, och för att inte tala om till sommaren ! :(

Och inte har jag något att skriva om heller.. för inget märkvärdigt händer just nu.. Jobb hela veckan och träningar hela veckan.. Eller visst lediga på lördag tackar vi för ! Jag som hade tänkt att åka hem på fredag direkt efter jag slutat, men nej vi lägger in en träning istället . Men tack i alla fall att det inte blev lördagen ändå. Ska bli skönt att komma hem, var ett litet tag sen sist.

Vi gillar : Handbolls VM
Vi ogillar : Vädret

// Josefin

Måndag.Igen.Suck.

Även då man inte har ett jobb så kan man inte annat än att hata måndagar. Helgen är slut och därmed slut på det roliga.
Blev väckt av mobilen då Jane ringde från vikariepoolen och sa att jag skulle jobba som personlig assistans idag ! Något nytt för mig alltså . Var åt en pojke i Lekis som jag då hjälpte med allt och så men även hjälpte de andra barnen. jobbade ven .. Rätt roligt & intressant jobb. Skall jobba där i morgon med så det gillar vi :) Och då är det tisdag. Inte måndag som vi hatar.

2 av 6 poäng. Räcker att säga så för tillfället.

Ikväll bunkas det upp för handbollstittande! Har ju missat Sveriges två senaste matcher nu i helgen, så nu ska det tittas! Och ikväll lär det bjudas på lite tuffare motstånd än fjuttiga blåbärsnationerna .



// J o s e f i n


Lite sådär nyvaken

Sitter här, lite sådär nyvaken och vet inte riktigt vad jag skall hitta på. Orka kliva upp och göra något vettigt än liksom. Nja skjuter nog på det ett tag. Börjar visserligen bli lite smått sugen på frukost men magen klarar sig även den ett tag till bestämmer jag .

Inget jobb idag . . Men har lite andra inplanerade saker så det var ju "bra" , Måste till affäre, har typ inget i både kylskåp & skafferi. Liten städnning av rummet är väl också tänkt. Skall även till Lovisa och umgås lite med delar av laget, trevligt! Äta lite god mat & spela Buzz är väl tänkt! Sedan för att dra oss till IBK matchen och sedan dra oss hemåt för att sova. Båten går ju sjukt tidigt i morgon .

Det var väl dagen lite kortfattat - något som roligt som händer i alla fall !

Se desperate?, frukost,? se desperate?, frukost?, se desperate?, frukost? I detta fall besämde magen - frukost .

Haden en sjukt konstig dröm i natt. Bara så ni vet.



Vilse i Burgsvik (japp ni hörde rätt!) och vad hittar man inte då mitt i djupa skogarna om inte denna snygga buss ! Haha


// Josefin

Någon som kunde läsa mina tankar .

Jobb i dagarna 3 :) Jobbade igår, idag och så även i morgon på ett och samma dagis. Får hoppas dom behöver hjälp på ett annat ställe på fredag också ! Just nu händer ju typ INGET så kan lika gärna jobba så mycket som möjligt och få ihop lite pengar .

Är inte lika deppig nu i alla fall, har lite ljusglimtar att se fram emot :) Dock lite väl långt borta kanske.. Kan bara inget roligt hända ? Ska se IBK matchen på fredag i alla fall, och det är alltid roligt!

Drar till sthlm på lördag för sen vidare på söndagen till Västerås. Huddinge & Rönnby på schemat.

Mjo vars det var typ min vecka det.. Vecka 3 på detta år, fuck vad det är lång tid kvar till sommaren! Därav en av anledningarna till depperiet . För sommaren är väl ändå det bästa på året ? JO.



Fotograf : J.H



//Josefin


Tillbaka till de arbetslösa ??

Just nu känner jag mig verkligen HELT arbetslös. Mjo visst har ju varit det princip förut med, med tanke på att jag inte haft fast jobb, men är ju med i vikariepoolen och där har jag ju haft jobb varje dag faktiskt, mer eller mindre ! Men nu har dom inte ringt på 3 dagar och det börjar bli tråååk här hemma och pengar måste man ju inskaffa på något sätt..

Dubbelmöte i helgen som var. Utklassning får man väl säga då vi vann mot Karlstad med 9-1 och något tuffare i Falun matchen då det blev 8-8 . 4 av 6, mjo vars helt OK !

Nu är jag verkligen inne i en depp period.. Alla reser iväg, inget roligt att se fram emot på väldigt länge, vädret är grått & trist (börjar väl bli lite finare), och själv är man kvar på kalla Gotland.. Visst jag ska inte klaga jag gör ju det jag verkligen vill göra, spela innebandy men går ju inte annat än att vara avundsjuk så klart!

Så vad ska man hitta på idag då? Inte en jävla aning. Får stampa här hemma och bara vänta in träningen ikväll. Skulle vara kul och spela Mario Cart men nej ingen och spela med såklart ! Depp depp depp .



Känner mig allt annat än gad idag .

//Josefin


Sunes jul !

Shit vad jag diggar Sunes jul ! Klockrent & superhärligt! Har precis sett två avsnitt på youtube och skall se det tredje nu :)



/J

Jullovet (?) slut . .

Nu är man då tillbaka till vardagen igen efter ett härligt jullov. Ja förutom att jag då inte går i skolan men ändå . eller nja jullov var det väl kanske inte riktigt då det stod träning på schemat i princip varje dag. 
 Jobbade igår på dagis 8,5 timme. Alltid lika roligt när dom ringer 8.10 och man börjar 8.30. Ja ja, verkar inte som det blir ngt jobb idag i alla fall.. Möjligtvis fritis, då ringer väl dom inom en halvtimme i så fall.. men men den som lever får se!

Har nu äntligen pusslat klart mitt 1000 bitars . Yes !

Vad fan ska jag då hitta på idag ? Rummet ser ut som det inte borde göra, så en liten städning kanske .. ? Men det som är så tråkigt !! Jag skjuter upp det ett litet tag i alla fall..

Ge mig sommar tack!!  


 // Josefin

SNÖ

Massor med snö har det nu kommit, men hallå om inte snön fanns vid jul tycker jag den lika gärna kan vara. Okej snö är hur mysigt som helst, men efter nyåret ska det vända och bli vår och sedan den efterlängtande sommaren ! Men nej nu bestämmer han där uppe för att det ska vara snö, så varsågod!

Weekend i Fårösund är över och springa Cooper i snö på Gutavallen en tidig lördag morgon var väl kanske inte helgens höjdpunkt. Men ack så skönt efter! Uppåt norr bestods av Innebandy (of course), team buildning, lite konstsim och ännu mera innebandy.  

Det är måndag och har aptråkigt här ensam i stan. Har sagt att jag är tillgänglig ifall det behövs vikarier från och med onsdag så får väl kanske njuta av o vara heelt ledig idag (japp träningsfria är vi också.) Funderar på att ta mig en trip till Burgsvik bara för att. Joakim & Andreéa har ju flyttat nu till nya lägenheten så ett första besök där lockar! :)

Årets Eldsjäl 2008 - Harald Hoffman !! Fatta vad stort! Jag & Jenny fullkomligt skrek när vi såg det på tv. Glida omkring i en splitterny bil med texten "Årest Eldsjäl" är nog inte helt fel. En summa pengar rikare där på är väl också HELT OK !



Jenny Linslus !


// Josefin

2 0 0 9 - happy new year !

Jaha då är det dags att skriva årets första blogginlägg då. Vi börjar väl med nyårsafton tycker jag !

Nyårsafton började lite lugnt och mysigt hemma hos oss där det bjöds på tre rätters (nja nu tog jag i, med brist på fantasi och ork blev det tacos istället ) Men vi låtsas som om det vore värsta gormé middagen i alla fall. Ingen kunde klaga på att det inte var gott, så då har man ju på npgot sätt lyckas kan jag tycka.
Därefter spelade vi lite spel, och fick sedan ett mess av Eve om vi snart skulle komma. Av en ren tillfällighet träffades vi På Åhlens hon och pojken och det var ju tur det ! Drog oss ditåt där där var lite trevligt folk och fortsatte firande där :)
Klockan bara rann iväg så sisådär 4 minuter i 12 var vi väl på hamnen bland alla andra. 
Jag tackar för en trevligt kväll ! :)

Jag tänkte på bussresan in till Visby vad som jag lyckas genomföra och icke genomföra under detta 2008. Jag har varit med om minnen för livet där det både fylls med glädje och sorg. Jag spm har sjukt dålig tidsuppfattning blir ingen turordning när sakerna skedde så det kommer lite hur som helst .

. MÖSSPÅTAGNING, BALEN, STUDENTEN !! Finns inga ord som går att beskriva - best time of my life!

.
Hoppa fallskärm - Obeskrivligt det med, måste göras för att förstå. Själv ska jag göra om det i framtiden !

. Moffa. - Vila i frid . 

. Spelade lika, 3-3, mot Vendelsö i kvalet Hemma (mjo Södervärn fick räknas som hemmahall eftersom "kakburken" var för liten. - Vi har en rimlig chans, vi ska till Ettan !!

. Förlorade avgörande kvalet borta. Fan fan fan!! Inte igen! 

. Jag går över till Endre IF - Trots att det var tufft att lämna Hansa ångrar jag det inte en sekund ! En chans för livet man inte kan säga nej till.

. Elitseriedebuten - :)

. Grillkvällarna vid hamnen i Burgsvik - Myspys 

.
Kubb VM - Klockren kväll !

. Fidepuben - Inga kommentarer behövliga :)

. Stockholm med pappa och såg R.E.A på Hamburger Börs - Jag älskar Babben!

. Pappa fyllde 50 - Firades i bygdegården med diverse grejer :)

.
TÄRNABY med klassen - SAKNAR ! Bästa klassresan i alla kategorier!

.
Flyttat till Visby - Blivit sambo med Björn Gust... nej just det var bara min dröm, fick duga med Jenny för tillfället

. Jobbat 4 år på Folkeryds - I sommar med? Självklart!

. Sett Adam Tensta två gånger - Och jag gillar han ens inte.

.
Sommaren 2008 - Det räcker att säga så ! :)


Jo tack jag vet, jag är grymt dålig på att summera ett år för med dåligt minne och trötthet så blir det ingen bra kombination. Men det får duga så här!

Vi rivstartar det nya året med ett coopertest i morgon bitti för sedan vidare till Fårösund för ett träningsläger. Återkommer om jag överlever . Men det får vi hoppas för har ju ett super år att se fram emot !

Vi tackar för 2 0 0 8 och välkomnar in det nya året 2 0 0 9 !




// Josefin


RSS 2.0