Raggarrunda på byn :)

Nu har Jenny äntligen tagit körkort!!! GRATTIS!! Ska på raggarunda på byn om en stund, fett skoj! Dunka dunka musik på högsta volym, hehe. Åh nu gör det så att jag ännu mera vill ha körkort!

I morgon är det åter dags för fönsterputsning med laget på Alfakassan, alltid lika roligt varje gång, NOT! Tur att vi har varandra i alla fall så man har nåra att prata med :) Sen blir det lite glögg (Blä) & pepparkakar (mums) till fika. Sen bär det av till Oskar för lite samkvä med laget. Lagas mat skall det göras och en del IB-snack skulle jag tro. Linnea skulle ta med sin whiteboard så det ska nog ritas & skrivas en del. Jag har en rolig lek som vi gjorde i dag i skolan, "Katten", haha fy fan vad jag garvade! Fast när det väl kom till min tur kunde jag stå ut, fast det var nära flera gånger! Riktigt skrattroande lek må jag säga! :)

Fick precis ett samtal från Arvid. Var tydligen fest i Rone. Badbalja o allt! =) Får väl se om vi drar dit. Låter frestande :D

På söndag e det Innebandy hela dagen. TYvärr inga matcher för vår del, men det blir en del tittaned. Först Endrematchen & sedan IBK. Skoj skoj! Får väl se om vi hittar på något efter IBK matchen..... ;)


Nu är det inte långt kvar.. 6 dagar :) Krogen den 7:e, det är bara att haka på, hehe.

  Jennys bil är något snyggare, det kan jag lova!



/Josefin


Springtur

Kom hem för en stund sen för en springtur. Var väldigt skönt, trots att det var rätt kallt & blåsigt, men understället var på så då går allt! Sprang i valar, fast när jag kom till kohagen så var det jätte geckigt (mitt ord på äckligt & jockigt) så fick gå en bit istället. Gud vad jag älskar uppfinningen mp3! Utan den skulle det inte allas vara lika roligt att springa! Var lite jobbigt i början när jag var tvungen att trycka bort alla lugna låtar som var i början, men som det lite upptempo låtar.

Annars har jag inte gjort så mycket klokt idag. Läst lite i teoriboken & min bok som jag aldrig blir klar med känns det som (Marie Jungstedts - Den döda dandyn) Den är jättebra och så och rätt korta kapitel men jag kommer aldrig längre fram känns det som.. 
Sett en film har jag också gjort, Rika vänner  tror jag den hette med Jennifer Aniston, men den var inte bra och slutet helt konstigt.  


Fick ett sms idag från kära Västerås, trevligt trevligt. =)








   boken              filmen



/Josefin

Här igen!

Oj det måste vara rekord., 3 bloggar på en helg, jisses. Inte för att jag skriver om så intressanta saker, men ni väljer ändå om ni vill läsa..

Sverige hamande i grupp 1 alltså.. med bland andra Danmark & Portugal. Kan bli spännande matcher de! Men annars i en rätt bra grupp tyckte jag. Men det återstår att se hur det går.

Spelat match i Slite idag mot Vallstena. Vinst med 8-2, gött. Började väl inte så värst bra och slarvade mkt, men vi ryckte upp oss sen som tur var!

Var hos fammo & Boman igår och åt ost & kex, mkt mysigt! Fick reda på en hel del må jag säga om byns alla människor. Jisses ja.. Jenny jag berättar sen när du kommer hem! hehe.

Ledig i morrn., skönt! Ska väl plugga en del, har ju muntlig nationella i svenska på tisdag, ska finslipa lite på mitt tal bland annat.

Nu närmar sig allt plötsligt. Bara 11 dagar kvar till min födelsedag, snart Julafton & snart Nyår.. Hmm undra vad man sak hitta på då? I Visby lär det i alla fall bli skulle jag tro.


image49

Nyårsafton förra året

/Josefin Anna Therese Hansson




Lottning

Nu vankas det VM-kval lottning i fotboll =) Måste upp och se, så jag återkommer senare!



/Josefin

Låång helg

Tillbaka från 2 veckors frånvaro då jag vart i stan hela tiden utan att ha varit hemma i underbara Burgsvik. Men det var värt att stana i stan den helgen, ett tag i alla fall sen sket sig allt. Det började så här (förra helgen alltså) att på fredagen var det idol dags och Linnea (med sitt nytagna körkort =) ) var hemma hos mig och såg som sagt på idol (som blivit värdelös sen Christoffer åkte ur, snyft) men vi kännde istället för att göra ngt roligt så vi klädde upp oss i lite finare kläder och shakade loss i min lägenhet till både hip hop & schlagers med tvdosan som mick i handen, mkt skoj & skratt ! Det vill jag göra om snart! Barndomsminnen ;) Men sen var vi fesstugan, men eftersom jag ännu inte fyllt 18, som tar en evighet, så drog vi en raggarrunda med bilen ner till Hamplan för att bara se om det var ngt drag där utanför, men det var det ju typ dött, så vi drog några svänger med bilen och bestämde oss för att ringa en klasskompis som vi visste skulle ha fest, och efter ett tag så var vi visst där i en helt främmande lägenhet på fest. Var väl inte värsta draget så vi drog rätt snabbt, och sen var den dagen klar, typ 3 på natten.

På lördagen däremot så hade en klasskompis till mig, Annea, fyllt 18 och skulle firas. Så jag och några tjejkompisar från klassen såg först toppmötet mellan Visby IBK & Huddinge, självklart vinst åt Gotland, och sedan bar det till Hamnplan där det var förbokat bord till oss. Alla åt taccos, hehe. Efter god mat & prat så skulle vi bara flytta bord för det började bli lite kallt, och då kom det en vakt efter oss och frågade hur gamla vi var & om våra leg, och jag & en kompis som heller inte var 18 hade inget annat val än att lämna.. snyft. Arga som bin lämnade vi stället och drog hem. Men som man säger "Det var kul så länge det varade", fast just då var det inte speciellt kul.

Gud vad folk får körkort. Men det får man tacka för, annar skulle jag inte hunnit med bussen idag, så tack Linda! =)

Måste bara berömma en sak, Jenny din köttfärssås var asgod!  MUMS. Ingen mat man spyr av om man säger så.. haha, du fattar nog vad jag menar ;)



image48 Hamnplan


På återseende / Josefin

Akta hälsenorna i Ullared!!! =)

Då var det Söndag kväll igen då.. Tyckts vara det hemskt ofta. Jag har varit hemma i helgen efter att inte ha varit här på nästan 3 veckor så är det fantastikst skönt. Har varit lite tungt ett tag nu!

Han med att jobba lite också medans jag var hemma. Allt verkade dött och tråkigt. Fanns inte myckeet att göra inte..Vinterdeppressionen verkar ha drabbat hela Burran inklusive mig själv..

Hade match idag.. Ville sig inte riktigt väl, blev 5-5 mot falun efter att vi tappat en 5-3 ledning... =( Nå ja, vi förlorade inte i alla fall, vilket vi har gjort varje gång vi mött  dom tror jag om jag inte minns fel.

Hade en så jäkla konstig dröm inatt. Drömde att min chef vann nobelpriset! (!) Hur man nu kan få det om man är bagare vill jag undra?! Men kul för honom va det i alla fall! Ganksa komiskt hur hjärnan får ihop det ibland!

Drömde också härom natten att jag hade uppkörning om klarade det! Kändes för jäkla bra att ha körkort kan jag säga (kändes dock inte lika bra när jag vaknade upp och insåg att allt bara var en dröm, är fortfarande tjurig över det)! Kan kanske hålla med Erika om att jag drömmer ganska konstigt, och att jag är ganska störd! =)

Var i Ullared förra helgen med Mamsen och Emelie! Skit kul va det! Å jäklar vad fattig jag blev! =)
Man kan som säga att vi fick stå å köa en del. cirka 3 timmar blev det tillslut, så ni kan ju tänka er kön! Den måste ha varit upp emot 1,5 Km! Ganska mycket för att bara få komma in i affären!
Som ni kan tänka er så var det ganska mycket folk, så sannolikheten att man skulle träffa på nån man kände var ju inte så stor! Men vi lyckades! Både Jenny & Jenny men Mamma (från Hansa) och min Morbror med Flickvän träffade vi! Grymt kul! Köandet blev lite mer uthärdligt när man kunde göra det tillsammans!

Så efter Ullareds helgen är jag nu expert på att köra slalom med kundvagn, expert på att köra på folk med kundvagnen på hälsenorna (förlåt Mamsen), expert på att inte be om ursäkt varje gång man råkar knuffa till någon (ingen idé att vara trevlig när ingen annan är det, å speciellet inte eftersom man ständigt krockar). Jag är expert på att vara effektivast möjligt på en shoppingrunda!

Nu är det dags för att gå å lägga sig för en kort stunds sömn innan skolan väntar.. Igen!


image46
Hade inte varit helt fel med den värmen! :S

Det var allt // Jenny

3 timmars muntlig redovisning.. puh

Japp, har då haft en 3 timmars lång muntlig redovisningen inför klassen. puh säger jag. Blev lite trött i benen efter ett tag :P Det var alltså jag, Jana & Hanna som hade en redovisning om "Sportens Betydelse" Orkar inte gå in så mkt om vad det handlar om, men jag kan säga att den blev lyckad =) Fick MVG :D Jäkligt nöjd! Hela vårt upplägg och att vi var så samspelat & variationen,, bra jobbat tjejer! Vår lärare som är rätt petnoga med många saker, sade bland annat när hon sa våra bra grejer, att vi stod snyggt.. hmm,.. ja det är väl bara tacka & ta emot!

I veckan som gått så har det väl inte hänt särskilt mkt roligt.. mkt har gått åt till att träna inför denna redovisning.. Jenny har då dragit till Ullared. JAg vill också dit! Jag har aldrig varit där, så skulle va kul o se lite omkring.

Förra lördagen var Jana, Erika & Arvid hemma hos mig. Såg på Bingolotto en studn då både Hansa & FG var på plats ( mamma skymtade i tv.bilden 1 sekund, haha. Det var hennes tv karriär det.. ;) SEn spelade vi också spel, där jag och Arvid bildade lag och vann =) grymmast var vi! Trots att jag hade lite svårt att förklara vad en "razzia! är... förlåt.. hehe. Men hur tusan förklara man det?  jaja..

Nu ihelgen som kommer så ska jag idag (fredag) se Idol såklart! Bannemej om Christoffer åker ut!


I morgon lördag är det väl heller inget planerat, men oftast brukar det hända ngt som inte är planerat, så vi får väl se vad som händer.. plugga måste man ju också, suck.


Söndag är det innebandy match! =) H/H vs Hemse BK i Klinte ?! Jag tycker det är rätt komiskt att vi som båda har hemmaplan i Hemse ska spela i Klinte.. Undrar vem som blir hemmalag? Klintehallen är väl heller inte den bästa hallen på Gotland om jag får säga det själv.. Man glider runt där och hinner knappt stanna, för man glider iväg.. men men alla har det så.


* Grattis Linnea som klarade Uppskrivningen igår!!!!!

* Grattis Annea som fyller 18 på Söndag =)

* Grattis Wenke till körkortet!

* Grattis mig själv som fyller om 26 dagar..... suck.

Eve, jag ska ska försöka & skriva mera, jag lovar =)


image45 Min klass BF3b


 ME


Halloween

Eftersom man inte kan gå på krogen än (ville se Takida ikväll) så får man roa sig på annat sätt helt enkelt! så ikäll ska jag och syrran dra ner till fammo o Boman där det väntas halloween kalas.. hehe. Ska faktiskt bli roligt! Man fick bara komma om man hade på sig antingen svart eller orange (Halloween färgerna) och jag tror jag tänker välja alternativ nr 1 :) Kan bli kul och umgås lite med släkten! Ska försöka och smita också se idol, heja Christoffer! MIn idol helt klart! Grymmast & Bäst =) Men det finns fler idolfan i släkten så det ska nog kunna gå bra.

I morgon skall man spela Bingolotto för första gången på jag vet inte när! Haha. Jag gör det inte för skojs skull utan Hansa/Hoburg skall med några representanter dit till studion och vara med och visa upp ngt tror jag, och typ chans att vinna något kanske(?) + att lilla mamma ska med upp så måste ju se om man får se en skymt av henne i tv-rutan =) Hon är allt lite smånervös inför det, trots att hon inte erkänner det :P 
Kommer ännu ihåg när jag och ´Camilla var små och vi älskade att fylla i bingolottorutorna (typ Bertil 12) och vi trodde hela tiden att mamma & pappa var så snälla och köpte nya lotter till oss hela tiden, men fick reda på härom veckan att dom sparade på gamla lotter och som dom bara gav till oss i hopp om att det var nya.. hur dum kunde man vara ?

Vart i Rone idag med några från klassen och andra (vi som går den kursen) och ridit westernridning. Eller det blev typ vanlig ridning. haha jag travade, såg nog rätt roligt ut när jag hoppade upp och ner på sadeln, haha. Julia var rätt snygg också ;) Vägen dit åkte vi med Jana (som fått körkort!! Grattis!!) och diggade till disneymusik, haha. Även baksätet verkade gilla det, med grismasken på ;)


Nej nu är det dags ock klä om till kalaset, kanske ska klä ut mig ? haha nej jag tror jag sparar det till nästa år =)





                                                                    

                                                                                     >Josefin<





RSS 2.0