Södervärn is da shit.

Vågar inte tänka på hur många timmar man lagt ner i Södervärnshallen alltså .. I helgen ökades det på rätt rejält också. Typ väldigt många timmar. Kanske lite väl många faktiskt. fast fotboll är kul. Det gillar vi!


Ligger minus på sömnen och har träsmak i baken, men det var det värt .?


 
p.s Henke vann idag! Var ytterst viktigt att tillägga tydligen. så congrats! Ett hedersfullt pris att skymta med i prishyllan längst fram!


Och.... ANNA HAR JU FYLLT 20 I FREDAGS! Välkommen in i vuxenvärlden kvinna!





Josefin

satansjävlamobilhelvete

Men åh så arg jag är! Typ riktigt riktigt arg! Min mobil har gått sönder. igen! Precis samma problem som förra gången, mobilskärmen är helt vit och går inte att göra något åt.. fan fan fan fan fan!


Tackar denna gång Elin som lånar ut hennes gamla mobil till mig! så...tack!


---


Snöovädret är kommen. Inte kul att cykla i detta vill jag lova! Fy fan rent ut sagt. Högst på önskelistan just nu: Personlig chaufför! Eller en fungerande bil är också okej.


I helgen är det spelledigt. Eftersom jag älskar Södervärn, så kommer jag tillbringa min helg där ändå. Team Sportia cup för fan!


Har precis avslutat ett långt samtal med Joakim, min kära bror! Han är än av få jag verkligen kan säga vad jag vill till!







Josefin











överlevde.

Jag kom hem överlevandes igår trots allt. Ni som trodde något annat alltså. Okej, är faktiskt ingen katastrof kanske på hockey, eller rättare sagt att åka skridskor, men någon ishockeystjärna lär man ju aldrig bli. Sjukt jävla roligt var det i alla fall! Och sjukt jävla äckligt stank man efter på köpet!

Förstår inte hur hockeykillarna klarar av doften alltså. Känns som man ännu stinker trots skrubbning av tvål och schampo i timmar. Och ändå lyckas dom få tjejer?


Ikväll blir det innebandy igen. Ishockey i alla ära, men innebandy är något annat. Något mycket bättre.
Men stå på isen med klubba och puck, det var inte sista gången vill jag lova!

Undrar om den lilla hockeyskara med grabbar som vi så snällt lånat utrustning hade kul på läktaren? Antagligen ett och annat skratt fick dem se. Och jag förstår dem!

--snyltar bilder från Evas blogg!




Ser ut som vilket stjärnlag om helst ju ..



Slagga hör hockey till har man minsett sett på tv.



Oh yes!


josefin

mot ishallen (!)

Om någon missat det, så låter vi innebandyskorna stå kvar i hallen idag och knyter i stället på oss skridskorna och kör hockeymatch istället. No big deal säger jag. Kan väl inte vara så svårt ? Typ som innebandy ju..fast med skridskor.



                                    

Bambi på hal is eller Foppa, det är frågan det .



Återkommer med resultat senare ikväll. Eventuellt. Måste överleva först.



Josefin


24januari.

Monstret går visst inte att besegra. ÄN. siffrorna skrevs till 7-5 . Men en skottstatistik som lyder 45-26 till vår fördel och lägg därtill 8 ramträffar så borde det resultatet annorlunda ut. fan fan fan. Just idag känner man sig som en riktigt jävla dålig förlorare. suuuuuurt!


---


Ulrika gick precis. Var mitt sällkap innan hon nu stack iväg på träning.. Alltid får man reda på massa smarrigt när hon kommer införbi! "DOM TVÅ?! nää du skämtar! "Vadå visste du inte det?!" rätt vanliga samtalsfraser oss emellan om man säger så.


Nu är det dags för mig att kila. Innebandytönten skall iväg och se innebandyfight mellan Visborg och Follingbo. Kulkul!




Ulrika i sin livs form!


josefin

Sushi .

Vinst! Kalaset slöt med 7-0 mot Skellefteå. Brabra! Nu skiter vi i detta och fokuserar mot IKSU istället som vi faktiskt aldrig slagit.. men vi är i en ruggigt bra form och detta fruktade IKSU som faktiskt förlorade idag också.. Dags för en förändring?


Just nu ligger vi för första gången i Endres historia 1:a i Elitserien. Well, några lag har lite mindre spelade matcher, men det skiter vi i just nu. Det ser fiint ut att se på i alla fall :)


Pappa och Joakim åkte precis hemåt igen efter vi ätit lite mat tillsammans efter matchen. De två beställde sushi medans jag tog ett safe card och körde ost&skink sallad. Kanske dags att testa lite nytt .? nej, jag gillar att köra det säkra före det osäkra.


På tal om sushi.. På jobbet i fredags på lunschrasten talade vi om denna maträtt.. Någon sa att hon skulle beställa hem sushi i helgen. Jag svarar snabbt:
 "nej fy fan vad äckligt, usch!!"
K- Har du smakat det?
Jag- ehhh, nää..


Kanske ska tänka lite innan jag svarar .




13.00 imorgon, dåra!


Josefin



match för fan!


IGÅR var vi ett glatt gäng på ca 15 pers som åt god mat på Joda och sedan därefter följdes åt för att se Snabba Cash. Dom som hade läst boken innan var lite besvikna eftersom filmen inte alls riktigt var som boken, och vi som inte hade läst boken innan fattadade inte så mycket av filmen. Eller ah, det sista får väl jag och Milla ta på oss.
Vi fattade typ.. n a d a. Hädanefter vi intar biosalongen krävs en personlig assistent om vi skall förstå handlingen ;)


Och det fortsatte att vara kallt i biosalongen som förra gången. Krävs nog antingen ett sällskap som kan värma en eller en filt. Båda hade funkat igår!


IDAG är det match! Skellefteå med Löken i spetsen kommer och intar Södervärnshallen 15.00!


IMORGON
tar vi än en gång oss an IKSU. Skall dom äntligen besegras .?      jaaaaaa.



Vi är bra!


JOSEFIN

Älska då

Jaaa. fredag är mer än välkommen just nu.

Skall strax bege mig mot Öster där jag ska möta upp Louise där vi sedan traskar till Joda och laget väntar, sen  bio och Snabba Cash!



Denna är lite kul. Eller jättekul faktiskt.

Girls in red wanna do it in bed, girls in blue wanna do it whit two, girls in white wanna do it all night, girls in black wanna do it in the back, but girls in Sweden wanna do it Hela Tiden ;)

Josefin

torsdag alltså.

Torsdagen lider mot sitt glada slut. Fredag i morgon, yes box!


Igår fick jag finbesök av Emelie (dock slipper du bild denna gång ;) ) där vi såg handboll och åt lussebullar&glass! En mycket bra och trevligt onsdagkväll med andra ord! Sug på att Sverige loosa igen bara. Tacka vet jag Lövgren, Vranjes och Wislanders tid. Då snackar vi! Dessutom är Lövgren jävlig het. Han klär dock rätt bra som expertkommentator med kostym också, mmmm..


Imorrgon kväll vankas det JODA med delar av laget och därefter bio iform av Snabba Cash!

 Stefan Lövgren. snyggsnyggsnygg!


Josefin

19januari.

Sjukt sämst på rubriker, jag vet.


---


Seriöst, snö försvinn! Vi vill inte se dig mera, kom tillbaka till julen där du hör hemma. Pluspoäng på att det är kramsnö idag dock, men annars så kan du dra.. Gjorde en äckligt snygg snögubbe idag på dagis. Med lite hjälp of course. Meen den var jävligt snygg&stilig må ni tro!



Jag cyklade in i en lyktstolpe idag till jobbet. Det gjorde ont och mannen till höger om mig skrattade. Högt dessutom. Sen cyklade jag nästan omkull hem efter jobbet, men denna gång var det typ 4 stycken ungdomar istället som såg. Inte alls pinsamt. Inte alls. Jag skäms aldrig. Jag menar, röd i ansiktet blev jag ju bara för att det var varmt ute...


NU: Innebandy!





s y s t r a r .



JOSEFIN


sweet dreams

Lever? självklart. Men tillgång till data på bortamatcher är ju sisådär. Men nu är ordningen återigen återställd.


---


Orka skriva matchanalys. Så en vinst i Sudden och en förlust i Sudden. Ofta det händer liksom?


Tänker byta ut dagiskidsen för en stund och tar min nu an gymnasieeleverna! say what?! jepp, Josefin Hansson skall om två veckor agera vikarie på Säveskolan. h j ä l p ! Seriöst skall det faktiskt bli jävligt roligt! Är ju lite av en dröm faktiskt! Idrottslärare åt samhällsklasser is the shit.      oh yeeeh!

gladgladglad!





kul i jul!



Josefin

and tomorrow it´s friday

Nyss hemkommen efter en härlig och uppfriskande promenad med Emelie, alltid lika trevligt! :) Skönt att få prata ut lite med någon!


---


Imorgon blir det än en gång lovely Gotlandsbåten.. Vidare mot Karlstad på lördagen och sedan mot Rönnby på söndagen.


Sjukt tråkigt inlägg. Tack jag vet.



Emelie får mig dock alltid ppå glatt humör, för hon är ju så sööt!



Josefin

you better run for your life

Började dagen med sovmorgon, vilket var jävligt skönt. Varför gå upp tidigt när man börjar klockan 12? 4 timmar senare var jag hemma igen. Kort arbetsdag med andra ord.

På med löpartightsen och ut i kylan och möta upp resterande laget. Rundan idag var ut till Vibble och ränna runt lite där, och sedan tillbaka in till Visby igen. Tacka vet jag musik! Dock börjar jag tröttna på mina låtar..


Så ge mig musiktips, please!

 Tracy Chapman gillar vi!


Josefin


12januari.

Uppochhoppa. Jobbajobbajobba! På stan, fixa frillan vid frisören. Tränatränaträna!


Så kul har min dag varit, och mycket mer roligare än så blir det inte..


....eller jo, PARADISE NU!!!


JOSEFIN

Sne

Klockan är snart 3 på eftermiddagen. Har lyckats jobba i 6 timmar och bokat klipptid. Bra gjort!


Nu ska jag bara ta tummen ur arslet och städa lite, för man kan tro att det varit vilt party här hemma. ilket det inte har. Och jag har bara mig själv att skylla.





sakna. mycket!

ajajaj.

Sex poäng av sex möjliga denna helg är ju typ asbra!! riktigt skön seger mot Pixbo idag med 6-3.


Dock har jag väldans ont i näsan. Väldigt. En hård smäll iform av en krock med Eva där det hela slöt med forsande blod från Josefins näsa och ett jack. Lägg till Akuten på det också. ajaj, återstår att se om man ser ut som en monster i morgon.


Nej, finns ingen tid att tycka synd om sig själv. Nu gör vi lite nytta istället!



..Har väl ett avsnitt SATC att se klart minsann! Det är nytta. blandat med nöje!


peace!

Game day!

Igår besegrades Lockerud med 10-4, så jävla bra.


Idag är det ny dag, och ny match. Pixbo ska få åka hem till Göteborg med en förlust i bagaget. 13.00 it is. Och ja, Södervärn kunde man ju räkna ut med det där bak att det är det matchen spelas.


Vi vann visserligen matchen igår, m e n förlorade en ytterst viktig match, om än viktigare. nästan. Vändtia mot farsan. Ajaj som det sved. bittert!




NU kör vi!


Josefin


fryser häcken av mig, jao.

Kallt. Jävligt kallt i morse. Hade ändå på mig raggsockor och dubbla vantar. Kidsen frös tydligen också väldigt mycket. Och är det kallt. Jag tog med mig en klan och sprang ett varv runt dagiset. Vi blev varma. 
I 5 minuter.


A.J berättade att hon har det betytligt kallare därifrån hon kommer, Boden. Och har en kompis som just nu befinner sig i Sidney, och det skiljer mellan ställena 65 jävla grader! Vi snackar om 65 graders skillnad gott folk! Världen är sinnesjuk.


J.P kom på besök och hade med sig två avsnitt av One tree Hill som han så snällt laddat ner åt mig, åhh det räddade min fredag!


I morgon är det åter dags för match. Endre vs Lockerud/Mariestad 17.00 Södervärn.     OH YES!




BÄST I TEST!



JOSEFIN

Give me that.

Jisses så glad jag var när vaknade av mobilen 6.30 och jag visste att jag skulle ut i detta jävla mörker och cykla till jobbet. Vinter i alla ära (räcker gott med en månad) men nu kan jag tycka det kan börja bli liite varmare och ljusare så man piggnar till lite. This sucks, you know.


Så för er som undrar, är jag inte alls ett dugg avis på Jenny och Co som just kommit till ett varmt Australien. Inte det minsta. Not at all. Inte nånstans. Never ever.




meh, ge mig sommar då!


sjättejanuari.

Pluspoäng till mig som försöker ställa om sitt liv. Eller rättare sagt sitt dygn. Ställde sin klocka för första gången på typ..eh ja väldigt länge. Hade en förbestämd promenad med Anna att invänta halv 10. Well done girls!


Sen kan man ju undra var dagen har tagit vägen men lite skidskytte och underbara SATC avsnitt har hunnits avverkas, mmmmm.


I morgon är det upp och ligg inte o dra dig längre liksom, för i morgon är det arbete som måste skötas! För att specifikera det lite ..blöjor som måste bytas! Men ja, jag har längtat lite tillbaka till de små liven, det erkänner jag!
Men att ställa klockan på 6.30.. njaaa det frestas inte allt för mycket.        pust&stön.


Men snart helg igen, jo!




NU: DUSCHEN!




jaa, vad vi längtar tillbaka..!




Josefin



Life is a bitch, and you know it.


Vaknade lite tidigare idag än igår. Börjar så smått ställa om mig till normal igen. Hoppas bara den är totalt återställd tills jag börjar jobba på torsdag, yeah!


---


Annars händer inte allt för mycket i detta liv. Kan det vara så att det är Januari och då händer det inte ett piss? Alla åker tillbaka, och kvar är vi som inte vågat röra på oss sen födseln. Vi få.


Det som lyser upp en grådag som denna är att det är Paradise ikväll! Oh, yes! Gårdagens avsnitt fick en att bara vilja se meeera. In med en strippa, och det hela blev så mycket roligare!




Josefin

h o c k e y

Yesterday hängde jag i Södervärn. Igen. Rafflande match mellan IBK och Älvsjö. Riktigt rolig och spännande match alltså, sånt gillar vi! Mycket folk dessutom, vilket är niice!
Tackar även Henrik för att jag fick låna hans kort, så man kom in gratis, thaaaanks! :)


----


Drog mig sen till Anna där vi tänkte se hockey klockan 23. Trodde vi. Nej nej, då spelade visst Kanada sin semi.. fan också, får hålla sig vaken till typ 1 då, men ja det har man ju gjort förut. Men nej nej, då börjar matchen 3! Ingen idé att sova två timmar, så vi traskar iväg på promenad sådär mitt i natten.


Att vi sedan sov rätt skönt när själva matchen hade dragit igång i sisådär 5 minuter, var väl lite sisådär kul. Vakna till då och då och såg delar, men soffan var rätt skön den med. Halv 6 på morgonen typ, gick jag hem till min säng!



Måste nog rätt snart vända tillbaka på mitt dygn tror jag .      Jag sa snart.



Nu ska jag ta ut mina aggresioner. FAAAAAAAAAAANNNNNNNNSSSSKKKKIIIIIIITTTTTKKKUKKKKSATTTTAANN!!! min mobil gick sänder igår.
Jag repeterar: FAAAAAAAAAAANNNNNNNNSSSSKKKKIIIIIIITTTTTKKKUKKKKSATTTTAANN!!!
Skärmen lyste helt plötsligt bara vit och gick inte att göra något åt. Tackar dock Emelie för att jag fick låna hennes gamla, men jag vill ha tillbaka min nu!    





JOSEFIN





and the winner is ..




Ännu en dag som gått. Nu inne på år 2010 för er som hängt med.

Denna dag, den 2:a januar, för er som hängt med ännu längre, har bestått mycket i Södervärnshallen och sett innebandygodis. mmmmmm. Började först med att se en match där de ena laget fullkomligt krossade det andra. Skittrist.

Men sen .. matchen vi alla väntat på! Och nej vi snackar inte om Visby IBK´s omtalade match med årets supernyförvärv Hellström i stor fokus, utan årets toppmatch i Supertrean mellan Hansa Hoburg och Visborg!

Och som vi väntat! Och helt enligt förväntingarna blev det en grym match, men både gåshud,straffslag,zorromål,psykningar och tuffa tacklingar, yees box vi gillar!


Slutade 8-8, vilket kommer bli sjukt kul att se returen hemma i Hemse senare.. jag är där!


Innebandytönt är jag, I know.



----


Kvällen däremot bjöds på lite häng vid Jessica och Joel . Vi var ett liten skara som bland annat spelade buzz. fast det inte var buzz. utan typ buzz. fast inte alls liksom. typ liknande liksom. ni fattar va? sjukt kul, och jag lyckades i sista omgången krossa mina motståndare och gick hem med huvet högt, så bra!


The rest drog vidare ut i Visbys krogar medans jag kände att jag var nöjd och gick hem.


see ya!             ///  JOSEFIN


Då vart det nytt år igen då!

Hur ska vi nu summera årets nyårsafton då?

Jaa, den gick i schlagertema i alla fall i Endre bygdegård där Sabbe fyllt jämt och bjudit in en drös med folk både från Gotland och fastlandet. De flesta i laget kunde komma också vilket gjorde det hela mycket roligare!

På festen fick man bekanta sig med alla dess slag av schlagerdivor.. eller vad sägs som Charlotte Perelli, Herryes bröderna, Afrodite och Roger Pontare? Just precis, det var kändistätt på festen!


Hemfärden fick bli skjuts i form av Jenny! Den tackar vi för! Eller ska väl kanske skall tacka henne för att hon sjutsade mig hem till porten, då jag annars promt skrikit konstant i baksätet att JAG SKA TILL SJUKHUSET, JAG SKA TILL SJUKHUSET,! kanske var livat där tänkte jag.?
Att jag sedan somnade på golvet med alla kläder på och stövlar jag inte fick av mitt på golvet i köket förtäljer dock inte historian.   jag undra också varför  ?





Afrodite, det ni! Gladys i mitten var kom att visa sig vara en riktig partypingla!



Tävlingar i full gång!



Magnus Uggla ägde scenen!




Green room.



Fyra bugg och en coca cola. Givet på schlagerfest!



Och så blev tydligen Caroline af Ugglas bjuden på festen.




Nu säger jag tack&godnatt!


Vaken!



Jag är vaken gott folk!



Men jag går och lägger mig nu igen.



Godnatt.

RSS 2.0