Be there





Södervärnshallen Endre IF vs Dalen 17.00


Fredagsmys.

Äntligen fredag får man väl säga! En veckas jobb har gått, där dagen har tillbringats 8-16 på dagiset Klubbsvampen här i Visby. Närmare bestämt typ 200 meter från bostaden vilket är väldigt gött !

Så ikväll väntas lite idoltittande och dra på sig sina bästa mjuksikläder och bara njuta av att det är helg !
Men i morgon är det inte myspys utan dags för match! Dalen är motståndet så nu kör vi! 17.00 Södervärnshallen.

Efter matchen blir det bilfärd mot fasters 30-års kalas :) Långe sen jag var hemma så det ska bli härligt!

I går var det en väldigt jobbig dag :( Låt du bli bra! Du är stark det vet jag!

// J o s e f i n

Maybe. Maybe not.

Efter en lång dag är man änligen hemma i lugnet. Och då är det inte långt kvar tills man ska lägga sig på kudden igen. Dagen började tidigt då jag skulle vara 8.00 i Väskinde (jag med mitt goda lokalsinne tog med mig Jenny på en tripp didt så jag visste vägen exakt tills idag.) Kom likförbannat en kvart tidig i morse, men bättre dedt kanske än en kvart fösent. Avdelningen Granen stod på tur och det var trevligt att vara där. 8-16 var ett tag sen man jobbade så det var skönt med en heldag med jobb. 
Inte långt efter jag kommit hem var det dags att sticka iväg till Högskolan & föreläsning där. Lite vad man kan göra där och så vidare . . Direkt efter det blev det träning och nu sitter jag här !

 I morgon blir det Bläckfisken igen 9-15. härligt !

Matcher i helgen. Dalen & KAIS Mora. MIn faster fyller 30 år på det heöa och har fest i bygdegården hemma i Burgsvik. Skall självklart gå och umgås lite med släkten och så men kommer bli völdigt jobbigt att köra bil dagen efter jättetidigt då vi ska samlas tidigt.. Men men det kan vara värt det då jag inte vart Hemma på ett tag nu!

God natt !

// J o s e f i n

A promise.

Nu är jag här igen och skall väl förhoppningsvis göra ett litet längre inlägg. Men långa inlägg är inte riktigt min grej så får väl jobba på det helt enkelt !

Vet inte riktigt vad jag ska börja men vi börjar med det roligaste. Hemmapremiären är avklarad och tyvärr får man vl säga lyckades vi bara ta med oss 1 pinne av två matcher. IKSU blev som väntat tufft, men måste säga att vi hade mycket av matchen! Blev tråkigt nog förlust med 6-7..
Nästa match var mot Ö-vik där det oturligt blev 4-4. En match vi skulle ha vinnit men som det inte blev.. Orkar inte göra värsta matchanalysen så fär räcka så här.. Men Elitseriedebuten är nu gjord för min del! :)

Hör & häpna jobbade jag HELA veckan förra veckan. 4 dagar på fritiset Pilen på Lyckåkerskolan & 1 dag på dagiset Bläckfisken i Tjelvarskolan. GÖTT!! Och kul var det också! Speciellt på fritiset, jag njöt av att vara där och vill verkligen tillbaka!
Nu i veckan vet jag att det tisdag & torsdag blir Bläckfisken igen och onsdag blir det dagis i Väskinde! Hjälp jag med mitt dåliga lokalsinne! Men ska ringa i morgon så det ska nog ordna sig .

Min säng har gått sönder! Ett ben har brakat . . Var trasigt långt innan men nu är det så gått som av. Så just nu tillbringar jag nätterna i en tältsäng i mitt rum. Mysigt värre... Not !

I lördags efter matchen var det tänkt med skräckfilmdags för Jenny mig och Jessica. Hade tagt fram masor av täcken och kuddar som vi borrat in oss, och släckt alla lampor med lite tända ljus endast.  och hade lite filmer och även hyrt en. Ja vad ska man säga.. FLOPP! Tog för det första 100 år innan vi hade hittat en bra film på Videomix, och när vi väl hitta en som tycktes passa så hackar den! Såg väl sisådär 20 minuter innan vi inte orkade längre med det.. Satte på en annan. Såg väl också ca 20 minuter då vi alla 3 var helt enade om att byta  - inte läskig för 5 öre och riktigt kass! Satte på den andra i hopp om att dedn skulle funka och det gjorde de nu. Var väl helt okej och vi alla blev lite rädda några gånger. Efter att ha sett klart den filmen var vi alla så trötta så vi orkade inte se mera.. Men var väldigt trevligt ändå trots filmproblem :)

Jag lovar på en bättre uppdatering men nu får det räcka för den här gången !


// J o s e f i n

Ledsen gott folk!

Sorry för en dåligtupptatering! Men jag har mig ett gott skäl . .  MIn data har fått virus och får inte den lagad på ett tag men rädddare i nöden har Jenny lånat sin mammas data så ska försöka skriva så mycket jag kan !

Kul att ni kommenterar och att det finns folk som läser bloggen :)

Skall strax cykla ivög på träning men skall försöka hinna med ett inlägg ikväll om internet är på vår sida.

Något att "se framemot" i nästa inlägg som jag ska försöka få med.. Hemmapremiär,elitdebut,massa jobb,sängknas,skräckmaraton m.m

På återseende !

//J o s e f i n

Yeah

Snart dags att sticka iväg på träning så hinner inte skriva så mycket..

Jane ringde i morse och frågade bland annat om min lönepapper och sade också att jag skulle jobba på dagiset Draken igen den 5-6 november :) Det var typ någon konferans eller nåt så behövde någon extra som kunde jobba. Dom hade varit supernöjda med mig så ville ha tillbaka mig ! Inte varje dag man hör något sånt så det förgyllde min dag :)

Varit på IBC med Sabbe & Malin och lattjat lite. Gick även en promenad i regnet. Rätt skönt faktiskt förutom att jag blev dygnsur i mina skor . . jaja . .

Åh jag blir irriterad!! Har nästan sett klart hela OC men så kan jag inte ladda ner avsnitt 13 på sista säsongen, säsong 4. ÅH VAD SUR JAG BLIR!!! Vill ju se när det är så lite kvar!!!! Jag vill!! Någon som har ? :)

Dags att dra på sig träningskläderna !

See you !   // J o s e f i n


Tisdag.

Åter igen en ny vecka är kommen.. Veckan som kommer , lär se ut någorlunda så här . . .

Måndag : Gå på stan med Hanna. Innebandyträning

Tisdag : Springa. Lattja på IBC. Farväl av Eve, ev. luncha på stan med henne. Hälsa på moffa. Styrka.

Onsdag : Gå till vikariepoolen om banknummer. Innebandyträning

Torsdag : Lattja på IBC (?). Innebandyträning

Fredag : Utgång (?)


Lördag : Ev. Bio. Mat & fotbollstittande På Joda med laget

Söndag : Halvdag på Svenska Spel med teori. Se Visby IBK

Ja så helt sysslolös är man i alla fall inte denna vecka ! Men det finns plats för lite jobb mellan alla grejer.

Nepp dags att göra sig i ordning för att möta Eve :)


// J o s e f i n


Söndag.

Helgen har försvunnit i rasande fart som vanligt. Har väl egentligen inte hunnit med så mycket, men det är så det brukar vara på helgerna, dagarna är slut innan de ens börjat . . .

Fredags var det som sagt krogen där Spray spelade på Hamnplan. Va hemma hos oss ett litet gäng och förfestade och hade skoj. Sedan vidare mot krogen och där man träffade lite nytt & gammalt folk - trevligt :)

Igår var det Jens inflyttningsfest i Hemse som också det var trevligt. Kvällen avslutades hemma i Burgsvik där det även där var fest  som vi gick till och det kändes som det var sommar igen !

Idag spöregnar det ute och själv är man allmän slö. Har tittat lite på idolrepriser och tatt det lugnt mest..

----

Fan.

----




.Sommar 2008 - Kom tillbaka !


// J o s e f i n

Så det kan vara . . .

Japp. Efter två dagars jobb är man då arbetslös igen. Hon jag vikkade för skulle komma hem från semestern nu. Men jag tackar & bockar för lite Money ! Kanske kanske ringer dom igen och behöver mig som vikarie någon annan stans... man vet aldrig..

Sitter nu i väntan på att hämta upp Angelica klockan 12 nu i natt, då hennes kompisar hemma från Skellefteå kommer på besök och skall därmed hämtas från båten. Kommer ju knappast somna så får fördriva tiden här istället.

------

Jag är glad ! :)

-----

Krogen inplanerat i morgon ! Great!

//Josefin

Jobb :)

YEAH! Har äntligen jobbat idag på väldigt länge känns det som. Har varit arbetslös alldeles för länge för min del. så 06.52 ringde Jane från Vikariepoolen och sa att det behövdes vikarie på dagiset Draken i Dalhem. sade JA direkt och ringde till dem och sedan var jag vips där klockan halv 9 då jag skulle jobba.

Lärarna var jättetrevliga och allt har rullat på jättebra ! Barnen är hur söta som helst (ålder 1-5). Märktes snabbt att barnasinnet knappast är borta. Leka är typ det enda jag gjort idag.

Jobba i morgon med där :)


På återseende !  //  Josefin

RSS 2.0