Sista oktober

Tittar på "I huvudet på Gunde Svan" på fyran just nu. Han intervjuar Pernilla Wiberg. Herregud vilken kvinna hon är. Minns inte henne som aktiv idrottare, men fan vad hon är inspirerande.
Så många skador hon genomlidit och ändå komma tillbaka. Och vara bäst i världen. Det är grymt.
Och jag som nästan gråter här hemma för en blödning jag har i knät.
Ska va tyst.

...

I måndags var det tacokväll hemma hos Emelie med Jana, Rosel och Jenny. Finns det något bättre än att prata gamla minnen och skratta fram glädjetårar? Älskar att må så bra.

I helgen är det spelledigt. Tråkigt, men såklart lite skönt också. Ska man ta sig ut på GGN kanske? Fest på lördag är i alla fall spikat sedan lååång tid tillbaka.

Eftersom det inte händer sååå ofta, så är det okej att lägga ut en sån här bild. Jag blev ju glad liksom


ORÄTTVISA HEMSKA VÄRLD.

Spelade match igår. Förlorade. Mot serieledarna så var väl ingen större skräll för omvärlden direkt, men klart man är sur. Att förlora är ju det värsta jag vet!!! Man vill ju alltid vinna. Innebandyn betyder ju allt för en! Ni som känner mig, vet det.

Men igår fick jag mig en helt ny tankeställare. Vad fan gör en förlust egentligen? Misstolka mig inte. Men när livet kan ta slut på en sekund så känns allt annat betydelselöst.

Igår natt somnade fina lilla Albin in efter en crossolycka i förrgår på Näs. Bara 14 år gammal. En glad och älskad liten kille. På bara några timmar var han bara borta. Finns inte mera. Det finns ingen som helst mening med att ta livet av en pojke som har hela livet framför sig.
INGEN!!

Det enda mina tankar går på nu är till Albins familj. På mina kusiner som förlorat sin kusin. På alla hans kompisar som förlorat en vän. På finaste Viktor som var med när olyckan hände.
På alla nära och kära.
...

Idag efter vår match ska jag direkt åka hem till Burgsvik och krama min mamma.
Var rädda om varandra.
Man vet aldrig vad livet gör med en.

❤️


2 månader kvar till jul

Tiden går fort alltså. Herregud snart jul! Inget mig emot! julmys och alla vänner som kommer hem :)))))
Frånsett Joss få som lämnar oss för Thailand :(

Nu är det dags för träning den blir det Joda med hela laget för lite mys :)
Louise min lilla fis fyller ju dessutom åååååår!


1 månad- check!

Har haft godisförbjud (all sorts snacks/bakelser/läsk/glass) i en månad med pappa. Bestämde det som en kul grej bara för att se om man klarar det eller inte. Ingen av oss äter särskilt mycket onyttigheter, men utan det minsta lilla så är det klart man sätts på prov.

Visste redan dag 1 att vi båda skulle klara det. Jag skulle ALDRIG ge upp. Inte en chans. Samma med pappa. Tror vi är lite lika så :) har haft förbjud förut med folk, men oftast bara jag som klarar det.
Bara att bestämma sig. Karaktär folket!

Men idag har jag ätit för att fira lite. Fick ett litet paket med 3 st Snickers i av Ewa. Söt! Så tog en nu när jag kom hem efter jobbet och dom andra två ska jag spara till fredag!



..


Börja lyssna

Varför är jag så hård mot mig själv för? Tjänar man ingenting på. Tvärtom.

Måste.börja.lyssna.på.min.kropp

Varit sjuk nästan hela veckan. Inte sjuk som att inte jobba, men tillräckligt sjuk för att inte träna. Men ändå gör jag det.
Helt energilös. Tur jag har min vilja.
Eller tur, snarare idiotiskt.
Matchen igår var extremt jobbig. Orkade ingenting och efteråt låg jag ner och var helt utslagen.
Nu ska jag tvinga mig till lite vila, och försöka bli frisk.


Fan vilken deppblogg detta är. Ser man tillbaka på mina tidigare år i bloggen, så har det en tendens att bli lite dystra inlägg den här årstiden. Något som kommer med hösten antar jag.

MEN man mår och blir inte bättre av att tycka synd om sig själv. Ikväll kommer Stella hit för lite mys, och så ska hon färga mitt hår. Och då ska vi nog gå till Södevärn och heja på Loob!


fredag 11/10

Finns bara ett enda ställe jag vill vara på nu.


Morgontankar

Klockan är 08.15 och här har jag legat vaken i 1,5 timme. VARFÖR KAN JAG ALDRIG SOVA? Inte nog med att jag vrider och vänder mig hela natten..vakna tidigt gör jag också.
Aldrig utvilad och fräsch.

Ligger här faktiskt ombytt för att dra på gymet. Ni vet gymet som jag tillbringade halva min fredagkväll på igår. No life!
Men man mår otroligt bra av det.

...

Har jag nämnt att mitt liv leker med mig? Gud bestraffar mig jävligt hårt alltså. Pricken över i:et kom igår på frukosten på jobbet när ALLA mina kontakter på mobilen hade försvunnit. Helt väck!! Hade inte gjort någonting. Paniken växte i mig. Och givetvis hade jag inte någon iCloud. Var ledsen över det hela dagen. Satte mitt sista hopp att det kanske kunde komma tillbaka om jag synkade med iTunes.
HALLELUJAH! Dom fanns där och nu är jag någorlunda hel igen.


NU: gym
SEN: stan
EFTER: innebandyhäng med brudarna




Drama

Herregud! Hur kan jag ha glömt att nämna detta.

JO.. Linnéa var hemma hos mig i torsdags.. Klippte bort lite slitna toppar och avslutade kvällen i soffan och snackade lite skit. Ingen ovanligt liksom.
DÅ plötsligt ser vi blåljus åka förbi i en jävla fart. Tar inte många sekunder innan vi båda hoppar ur soffan och skall se vad som händer.

Då kommer det en polisbuss, polismotorcykel OCH gående poliser med ficklampa. Dom verkar leta efter någon/några i vårat kvarter.
Jag och Linnéa släcker ner hela lägenheten snabbt som tusan och spionerar.
Vi var ju inte direkt ensamma om den saken om vi säger så. Flertalet grannar sågs skymta bakom gardinerna.

Men vad är det egentligen som har hänt?!

Dom kör runt och spanar. En gående polis skriker då plötsligt till
"STANNA, DET ÄR POLISEN!!"
Och springer iväg i en jävla fart. Hittat "brottslingen"?
Emma ringer från grannhuset, och vi får prata ut om våra teorier.
Men polisen verkar inte ha hittat någon. Går en timme, och dom kör fortfaramde runt runt..

Jag och Linnéa får den briljanta idén att ta en promenad. (som många andra i kvarteret också verkar ha tänkt)
Polismotorcykeln har stannat utanför en port. L frågar lite försiktigt honom vad som har hänt. Han svarar kort och snabbt
-"Inget speciellt."

Hallå?! Inget speciellt??? Jo tjena.
En granne trodde det handlade om
mord.
Men där stannar denna Johan Falk film för oss. Uppdaterar nätet, kollar polisens Twitter.. Står I N G E N T I N G om detta. Inte dagen efter heller.
Jävligt frustrerande. För NÅGOT var det. Annars hade det inte tagit upp så många poliser.
Men å andra sidan var det Sävefest denna kväll...
Kan förklara allt.


RSS 2.0