Fegisfågel ..

Vi börjar lite glatt med att GRATULERA CAMILLA TILL KÖRKORTET!!! Shit vad man själv minns känslan att få körkortet! ohhhh! Hon kom hit efter uppkörningen , och Jenny var inte sen att fråga om inte hon skulle köra sin premiärtur med hennes bil.
 
Körde ner mot Glassmagasinet där jag bjöd henne på en välförtjänt glass. Jag själv valde polka & daim (är för feg för att testa andra) men när glassen sträcks fram och det visas VIOL och daim så är jag än en gång för feg för att säga ifrån. Så tacktack för glassen , och så fick jag testa något nytt. Dock utan min vilja. Vet i alla fall vad jag inte ska välja nästa gång ..

Carina ringde o gratta och visade sig vara i staden också, så joinade oss på Glassmagasinet. Jag och Jenny har ju så hemskt mycket för oss nu på dagarna, så slöt med en heldag (och då menar jag HELDAG) på stan med Carina.

Hon fyndade en hel del medans jag och Jenny slet med att hålla fingrarna i styr. Meeen... det går ju inte när man gått en heldag.. så på Clas Ohlsson brast det. Jenny köpte 4 kaffemuggar och jag ett tidtagarur. Kan dock medge att det var en bra affär av oss båda. Sen blev det även en ljusprydnadgrej från Farbror Fynd. Endast 10 kr dock . Bra köp!

Men nu ska det hållas lite i pengarna kan jag lova! Med dom senaste köpen och precis betalat skulderna till mamma, till Jenny och till hyran så har jag nog inget annat val. Kanske ska tänka om angående min Stockholms resa nu i Maj .? näääää! :)

Nu ska jag inviga mitt nyinköpta köp till tidtagarur och bege mig ut mot p18!



Josefin


En shopaholics bekännelser ...

...Aj aj säger plånboken. brabra säger garderoben! Idag har jag blivit 3  par skor och två klänningar rikare. Bra att någon blir rik på det i alla fall, för man själv blev fattig på köpet. Inte likt Josefin att fynda sådant på en o samma dag, men allt var ju bara menat för mig liksom, så jag menar, då är det bara och slå till!

----

Jag och Jenny drog till Vänge skola på formiddagen för lite idrottsfritids. Körde lite svanslek och bollekar och ja jesus vad barn kan ha energi!! Trodde jag  varit med och mycket i mina dagar , men det här tog nästan priset. Vet inte om dom skall vara stolta pristagare eller inte.. ..

Solen har vl lyst lite i det skymda idag tyvärr.. Nu när man inte jobbat så är det klart som fan den inte vill skina strålande .. Därav lite shopping istället! Kanske vart bra om solen hade strålat idag om jag tänker efter...

 catfight.


Josefin

Hela året så här, och man skulle varit lycklig jämnt!

Det är så sjukt vad livet är så jävla mycket bättre bara på grund av lite sol!! Bara att instämma med rubriken helt enkelt.

.....

Jaha o vad har hänt sedan sist ? Det har jobbats lite grann , grillning hos M&M med lite fotboll därtill , firandes av Camilla med släkten , sett fotbollsmatch med Annéa & Jennie, ett krogbesök , avslutning med alla i Endre förening och är nu några fräknar rikare om nu någon skulle vilja veta det. Nej precis , ingen bryr sig.

Nej nu när dagarna ser ut som dom gör finns ingen anledning att sitta vid datan , men skall se till att jag upptaterar så ofta jag kan, så ni vet att jag lever (måste ju ställa upp för ni 3 som läser liksom..)

I`ll be back! Josefin

Full rulle

Helt plötslig är det mycket som händer och tiden bara rinner bort..

Gårdagen var det först en liten shoppingrunda med Jannika som heller inte jobbade som därefter följdes åt av att jag drog till Jessica för att vi skulle se Saw 5. Så jävla äcklig film rent ut sagt, men vi har sett de andra resterande 4 , och hallå man måste ju se klart dom! JENNY ALMGREN! (banga vid 3:an..) Vi båda trodde det var slut på de filmerna, men ser fan ut som det kommer ännu en uppföljare ..

Kvällen följdes åt av Fruktsallad hos Milla & Malin där det även sågs filmen Twilight. Har hört en del bra om den filmen, och för första gången så måste jag säga att det höll. Var rätt bra faktiskt .

Upp och jobba vid halv 8 idag på dagis. Slöt kl 2 så det är rätt soft. Kvällen skall spenderats lite i Säve där småtjejerna i Endre skulle ha någon liten turnering vi några skulle hjälpa till och sedan kommer Louise & Joss hit för lite hederlig spelkväll! Hört på ryktes vägar om Barn-Geni men vågar inte hoppas för mycket .. ;)

I morgon är det jobb igen 7.30-16. Kvällen återstår att se!


Måste även eftergratta min lillasyster Camilla som fyllde hela 18 (HJÄLP JAG ÄR GAMMAL) år i lördags! Syns på krogen! :S


Josefin

Josefin


Goder morgon

..Ville inte väcka mig i morse heller med jobb, så därför ännu en ledig dag som skall spenderas hur ...?

Återstår att se.. Har planerat in en grej i dag som skall göras nu hade jag tänkt - äta frukost!

Bee back! Josefin

Får nöja mig framför tv:n istället ..

Strak kommer Louise & Joss hit. Vankas ju som alla vet SM finalerna i Innebandy idag! Halva familjen är uppe och ser, men jag själv nöjer mig framför tv:n istället.. Ska ju dit så småningom ändå, så funkar med dumburken tills dess ;)

Fredagen igår var av det lugna slagen för mig. Jobbade hela dagen visserligen och sprang en runda på P18 , men sen var det raka vägen hem för lite tvmys (med mig själv visserligen) där skafferiet hade att erbjuda lite blåbärssoppa kokandes på spis och popcorn! Det var gott det!

Idag blir det som sagt Innebandy, samt har Karin fyllt 20 år så en liten fest på det! Tackar man aldrig nej til! Lite god mat innan det, och kvällen lär bli bra!



   


Josefin


Chilldill i Almedalen :)

Efter gårdagens jobb som slöt kl 13 , så drog jag med mig Annéa till Almedalen där vi satt på en filt och njöt av det underbara vädret och satt & snacka om allt . Himla trevligt och varmt , som snart skall göras om!

Inget jobb idag , jag byter partner till Ulrika och skall senare bege mig ner till Almedalen. Har ju ingen plats att sitta i här hemma i solen här i Visby, så måste därför transportera mig. Och då är Almedalen en perfekt plats , och nära till Glassmagasinet dessutom! Med risk för mitt andra besök där för i år .. :)



Josefin

Desperate Housewifes x 3!

Yeah , dubbelavsnitt av DH , me like! Något att göra denna kväll med andra ord , då man är helt ensam för Jenny är som bekant i Burgsvik fram till torsdag .. Även smakat på lite av hur en desperat hemmafru har det. Lite i alla fall. Dammsugit mitt rum (som tydligen av Jenny var välbehövligt , haha) lagt i en maskin tvätt med täcken och lakan o dylikt.. luktade visst inte så gott efter i lördags .. inga namn nämda! ;) spaaaaghetti ...

----


Jobbat hela långa dagen som avslöts med en runda på P18 . Efter en långhelg med en del festande och en hel del påskgodis så är det dags att återgå till det normala igen. Bara att inse helt enkelt!
I morgon är det jobb från 7-13 , med andra ord hela eftermiddagen ledig. Bara att höra av sig gott folk :)

Falun.Falun.Falun! Vilken skräll!! Slå ut IKSU sådär bara och komma i sin första SM final. Meen det var med minsta ynka marginal! Tur att jag inte valde att åka upp och se finalerna , pest eller kolera om vem man vill ska vinna. Nej jag e inte bitter!!

Mitt första Globen besök får därmed vänta ännu längre. Men vill att första besöket skall vara minnesvärt och speciellt - jag skall själv vara en del av det! Den som lever får se...








På återseende!

J o s e f i n


smällar man få ta! skoooooj

hrmm jag mitt yxskaft missade just att spara inlägget som skrevs igår natt , men var ändå sparat i utkast , så enjoy!


Varför sitter jag här nu? Det kan man fan undra. Jag är trött som fan och borde sova. Meeeen måste säga att gårdagen var sjukt kul och jävligt oklara saker hände.
Skulle varit ett glatt gäng på 5 pers hemma hos oss i stan igår .Eeeh kan säga att det inte direkt var 5 pers någon timme senare.. dubblera det några gånger så har du antalet i lyan! Fett nice blev det i alla fall :)

Baptisten , spymadrassen och spaghetti förgyllde min kväll avsevärt!

Bilder återkommer senare. Känsliga tittare varnas i förväg!

Goood natt! jOSEFIN

Back on track

Nyss hemkommen efter ett 9 timmars pass på kära Folkeryds. Allt är sig likt i princip , o känslan att bli bemött med dom varma famnarna och alla underbara gäster är sjukt härlig. Lite sådär obeskrivlig . Det stället lär bli jävligt svårt att lämna när det väl är dags. nångång i framtiden.

----

Påsk kan väl ingen undgått att det är nu. Vi gillar! ett steg närmare sommaren med andra ord!! Har sett en hel del söta påskkärringar & gubbar på jobbet. Hälften av de som kom var mina kusiner .. Är nog lite i det som folk säger .."du e fan släkt med alla!" jaja så det kan gå!

I morgon blir det i sedvanlig ordning på långfredagen påskmiddag med släkten hos Fammo och sen kan det nog även bli en sväng förbi Folkeryds , det också i sedvanlig ordning. Är nämligen spelning. Klubbat!

Hyfsat lugnt vart det på jobbet med. Är ju Äggsexa i Näs Bygdegård. Med andra ord är hela Storsudrets befolkning där. Och då menar jag i princip HELA. De var de vanliga gamla rävarna som givetvis satt där och även norgebaggarna som hyr Öja bygdegård varje sommar var där.
Fick precis samtal direkt ifrån Näs.. Var tydligen en jävla drag, typ 160 pers. Känner mig sisådär lagom fräsch med alla stank från mat och dylikt.. tror jag skippar det idag ..

Tack&Godnatt - Josefin

Listan

Just nu
Humör: På topp!
Frisyr: Uppsatt med hårband , redo för träning!
Outfit: Träningsdressen
Låt: Timo Räisänen - Sweet Marie
Gör: Packar
Har: Nyss hemkommen från jobb
Ska: Träna & åka hem till B-vik
Borde: äta
Vill: Ha en grillkväll snart.
Hiss: Sunshine!
Diss: Swebus
Längtar: Till helgen


josefin

Liket? Kräftan? Pepparkakan?

Det blev som jag ville ! Solen gassade på som bara den i Burgsvik denna helg, eller ja åtminstonde i går. Solstolen plockades fram , men dock med kläderna på, mest för att inte blända folket som kom o gick igår hemma hos oss. Så tänkte fixa en nice snygg solbränna i ansiktet i stället. Hoppet om att bli brun som en pepparkaka sprack i tre delar direkt. Hej kräfta!
Okej riktigt så farligt är det inte, men blev en snygg blandning av lik/kräfta. Och det är inte fy skam det heller! Pepparkakan får vänta ett tag till ...

-----


Gårdagskvällen blev mycket lyckad! Från att skulle haft en lugn hemmakväll med pappsen med lite kyckling och tv tittande, så blev det istället en icke lugn kväll med inget av det tänkta. Grillspett & fest!
Drog oss vid 3 snåret till Carina & Johan som satt i bersån med trevligt sällskap och avnjöt några kalla. Jag och pappa ville inte vara sämre. Grillen tändes på senare mot kvällen och folket utökades i stor mängd.

Så stället blev nu en fest och musiken dånade i hela Burgsvik och guitar hero spelades varmt. Precis som det ska vara!
Vi den lite yngre generationen (pappa stannade kvar!) drog oss senare vidare till B där de resterande i Burgsvik var.typ.

Orka skriva mer ingående , mer än att det var en jävligt rolig kväll som avslöts måhända lite sent , med tanke på att Joakim skulle firas idag på morgonen .. :S

Gårdagens oklara , vem fans solglasögon & halsduk råkade jag ta med mig hem ?! sjukt oklart.

Nu ska jag fortsätta sova. Ingen höjdare att slocka framför datan. goood natt!




Dagen till ära Joakim. grattisgrattisgrattis!

/// Josefin




Lovely friday !

Nu när Jenny fullkomligt tagit  över (?) bloggen (mee like!) så har jag kommit lite i skymundan, men vad gör det? Gör inget vett om dagarna ändå = inget att skriva om.

Denna vecka har dock spendereas x antal timmar på ett av Tjelvars fritidshem , närmare Domherren om det skulle säga någon nåt. Nej tänkte väl det. Riktigt skoj! Lira bandy ute i solen, kört en och annan omgång hockeyspel, målat påskkort och få lön för besväret . Josefin gillar detta!

Nu tackar vi dock för att det är helg och kan väl inte undgå någon (bara att kolla alla fb statusar) att det äntligen är VÅÅÅÅR!! Underbart är bara förnamnet!
Har ju fått lyxen att jobba mycket utomhus denna vecka, och även helgen skall tillbringas utomhus. DOCK DOCK DOCK inte som jag hade tänkt mig. Hade tänkt mig en riktigt soft helg och sitta ute på balkongen och bara njuuta och läsa en bok och lyssna på musik. Nejnejnej tycker mamma. Här ska arbetas! I trädgården i form av att hugga/klyva/bära in ved. HELA HELGEN! woohoo!

I helgen skall även storebror firas. Fyller ju stort. Om man nu tycker 24 är stort. Nej inte speciellt. Vill bara att jag skall firas snart. För jag fyller ju stort. På riktigt. Men innan det skall det firas soommar som jag knappt kan vänta till . lovelovelove!



Josefin


SOL!!!

Har vart en fantastik soldag! Suttit ute å solat i bara t-shirt och med leggingsen uppvikta! :) VÅÅÅR!! Tjoho!

Har vart hos Frida så vi har gjort färdigt Emelies present! Blev till och med riktigt nöjd! :) skitbra!
Imorgon vankas bakdag, jag å Fritte ska få ihop 3 olika sortes bakverk.. Får se hur den saken slutar.. :S

Har också handlat en sväng på Kupan, finns mycket att fynda... :) speciellt nu när jag fått tillbaka över 7000 på skatten finns möjlighet till ett återbesök innan veckan är slut...

Nadja, ska kollla om han har en "vän", mycket möjligt, men dom kan ha gått åt.. En sån kille är sällan ensam, så risken att dom är lediga är nog inte så stor. Annars kanske vi kan dela, jag är inte så noga.

Jag, Frida å Jonas spelade lite fotboll idag ute.. Fett varmt är d å fett svettigt blev d också! Våååår!!

Lööve Jenny

RSS 2.0