Dagens . . .

( X ) Springtur

(   ) Möte

(   ) Inventering, Signalen

-------------

LÄNGTAR !!!!

-------------

Helgen blev lyckad. Hade jätteroligt :) Och kom hem med 4 poäng . En liten snabb summering där . . .
Dock två veckors uppehåll tills hemmapremiären . . .

//JoSeFiN

Göööööteborg!

Känner mig fortfarande inne i en bra period då humöret inte verkar vara annat än på topp! Träningsveckan har känns bra och nu är det inte långt kvar till seriepremiär ! Känns på något sätt m a g i s k t .

Morgonpromenaden igår kändes stärkande frisk i solskenet men ack detta skavsår jag fick!

----------

Båten idag mot Gööööteborg! Åh vad jag alltid velat åkt dit! Okej komme väl antagligen inte se så mycket av staden förutom hallen men ändå liksom. Och kan man inte annat göra än deras superhärliga dialekt? Love it!
Min favorit i idol (göteborgare såklart) Alexander, åkte tyvär ut igår :( Usch vad jag led med han!!

Dubbelmöte. Nu smäller det!

På återseende! //Josefin

Hoppas!

Just nu hoppas jag på 2 saker. . . Snälla låt dom slå in!

. . .

Varför ska jag alltid spilla på mina kläder när jag äter kiwi ?

Go go go!

Helgen har varit strålande skön, men nu är man tillbaka i Visby för ny vecka & nya tag !

Började dagen skönt med en springtur på P18 spåret och sprang 5:an . . Riktigt härligt väder och dagen kan inte börja bättre! En tallrik gröt på det efter och man känner sig nöjd :)

Kroppen känns bra, humöret är på topp.. Nu kör vi!!

Happy.


//Josefin


Ännu en dag i syskonens tecken

Även denna dag har tillbringats med mina syskon! Där det bland annats blev lite spelande spel med Joakim. Konstigare/skönare spel får man leta efter. Blev nämligen pappas gamla MAD-spel som dammades fram. (MAD är en konstig figur som man ofta kan läsa i serietidningar) Det är typ som monopol fast tvärtom då man ska bli av med sina pengar. Lite komplicerat med ändå så fasligt enkelt. hamnar på olika rutor och se vad som står där. Ett kort Joakim läste var att han skulle Sätta benen i kors, sätta händerna under rumpan och låta som en kyckling. Därav mister han 500 kronor. Jag hamnade på en ruta där det stod stå över ett kast eller gå 37 steg. Dum som man är knatar man iväg 37 steg och hamnade precis på samma ruta igen. . . men vi fick oss ett gott skratt i alla fall :)

Om en stund skall vi alla se Svensson Svensson är det tänkt. Jag bara älskar den serien! Fast måste erkänna att det var bättre förr då Max var liten - lätt skönast!

 Sveriges kanske skönaste familj . !


All kärlek ` Josefin

Storstädning.se

Nja okej riktigt storstädning har det väl kankse inte blivit idag men en liten smått utresning av kläder ur min garderob och alla mina papper som kollats igenom har det i alla fall blivit. Duktigt Josefin.

Åkte hem med 11 bussen från Visby i färd hemåt. Dagen flög frtam då jag gjorde det jag nämde ovan. Kvällen har tillbringats med mina underbara syskon :) Då det är inga päron i huset kan man göra precis vad vi vill! Men kommer bli en lugn helg här hemma verkar det som. Vi lagade tacos tillsammans och åt - gott!
Ibland har man lust att kasta ut syskonen och aldrig mera se dom, men innerst inne vet man att man aldrig menar det och att dom alltid finns där och älskar en. Camilla & jag fortsatte kvällen med att se lite tv och fick sig ett o annat skratt när vi såg Extra Extra.

....... En vecka kvar tills seriepremiär. wiiiee! ......

Funderar på att fortsätta min expedition storstädning i morgon. Funderar också på att hälsa på mina söta kusiner man inte träffat på ett tag. Ja vi får se vad dagen slutar hän i morgon helt enkelt. Lugn helg i alla fall av order av Mr tränare him self. Då har man tid till allt man inte hinner med annars. Men känns som jag hinner med allt då jag inte har något arbete på dagarna. Men men . . .


//Josefin #8


Home sweet home.

Home sweet Home.

18 september



I förrgår var jag på stan med Hanna & Linnea :) Gick lite runt i affärer, men dock ögonhandlade vi bara.. Gjorde även mitt ärende hos polisen så nu är plånboken i trygga händer.

Igår var jag med Hanna hos vikariepoolen där jag blev inskriven & hoppas nu att bli ringd så man kan tjäna lite pengar! Drog till Fanny efter för vi skulle hämta lite grejer som blivit kvar där sedan studenten. Blev bjudna på fika och satt där o snackade om allt som hänt i sommar. Följde med henne till Elgiganten för köp av dator, men strula till sig jättemycket så blev inget den gången. Men trevligt var det i alla fall att återse lite old classmates !
Sen drog jag och Hanna till mig för att se film :)

//Josefin


The way you make me feel

Tidaholm helgen är över och kom hem med 4 av 4 vinster i bagaget vilket får klassas som bra. Mera orkar jag inte skriva, mer att boendet & maten var underbar! Inte ofta det bukar vara så då man är van med att sova på golv och äta pasta helgen lång. Men icke här nej!

Igår var det inställd träning då vi skulle lyssna på föräläsning i 2.45 timmar av en Bandykille om hur man ska lyckas i ett lag med mera, med mera. Var väl kanske inte det roligaste jag lysnnat på då det kan vara väldigt svårt att sitta still alltför länge.
Fotografering skulle även ske efter - enskilt & lagfoto. Men regnet stoppade det så får bli idag efter styrkan istället.

Dåligt väder idag. Men vad spelar det för roll när man ändå inte gör något klokt här hemma..? Suck, dubbelsuck.
Det enda jag vet att jag ska göra idag är att gå till polisen för att hämta ut en plånbok. Det tar ju cirka 20 minuter av hela dagen, resten då? Laddar hem lite musik av order av Jenny så tar völ en liten stund det med. Musikförslag någon??



Knock Knock, who`s there? ;)

//Josefin

11 september - dagen vi alla minns.

Shit. Alla redan 7 år sedan World Trade Center inträffade. Kändes som det typ var förra året. . .

Finns inte så mycket att göra om dagarna.. Vet i tusan hur jag ska underhålla mig själv en hel dag tills träningen ikväll. I förrfgår var mamma här så det var trevligt :) Vi och Camilla åkte till ICA Maxi och handlade mat och lagade tillsammans och hade en trevlig stund tills Camilla stack på träning. Igår var Arvid på besök, även det mycket trevligt :) Pratade massa gamla minnen, så där fick man sig ett gott skratt allt!

¨¨¨
Någon som har ett tips på hur man kan underhålla sig själv om dagarna? Får försöka hitta mig någon ny hobby, vad nu det kan vara. . .

I morgon blir det morgonbåten i färd mot Tidaholm där helgen skall tillbringas. Träningsturnering står på schemat där vi möter Fröjered i första matchen, Vänersborg, Engelholm (seriekonkurrent) och även Kumla som man mötte för några år sen i 1:an :) ska bli skoj och möta dom igen! Två från laget kommer ju också från Kumla så kan tänka mig att dom tycker det är lite extra roligt också.

Nej nu ska jag nog gräva ner mig i soffan och läsa i min bok jag börjat med för ett tag sen!

På återseende!


Hate this shit!

Jag vill ha ett jobb nu!!

Fan fan fan får inte bli sjuk nu! Skippa träning idag och hoppas på bättring i morgon..

ÅHH!!!

Adjö sommaren, välkommen hösten :(

Flytten till Visby har gått bra och man börjar redan känna sig hemmastadd här. Japp så var det med det.

Arbetslös är man dock fortfarande . . .  men fick jobba 3 timmar på kulgården häromdagen så fick i alla lite pengar! Var funktionär och shit var inte som jag hade tänkt mig. Jag höll i en gren "Rally" där man skulle köra rallyrunt en bana, o så skulle man byta förare och så på tid.tagning Fick se en volt som minst sagt var läskig! Körde på en stor tunna så bilen voltade runt ett helt varv i luften, och han som körde fick en liten skada i axeln så fick föras till sjukhus men han som satt bredvid lyckades vara oskadd. Men bilen blev kvaddad och en ny bil fick hämtas. Dock så gick den bilen också sönder då motorn började ryka så ännu en bil fick hämtas in. Några varv senare var den också sönder då gaspedalen slutade att fungera. Så man kan säga att det minsann var en turbulent dag men norrmännen verkade vara nöjda ändå !

Krogen igår. Vad är det med 40-taggarna? Varför går såna på Hp5 för? ja ja, var trevligt ändå :)

Idag är det en riktigt slappisdag. Blir nog en kväll framför tv:n vilket ska bli skönt då både jag och Jenny inte verkar orka med något annat. Antar att det blir lite fotbollstittande då det vankas VM-kval!

Jo just det. . . Lyckades bli utelåsta häromdagen. INTE KUL!!! Var utelåsta i över ett dygn och det var skitjobbigt! Fick träna i samma kläder som dagen innan och som tur var bo hos Frida men fan vad jobbigt det var! Hur dum kan man va att låsa in båda nycklarna?! Antar att det bara är vi som kan lyckas. . .



/Josefin

RSS 2.0