TP i dagarna 2 :)

Dom här två senaste kvällarna (eller snarare nätterna) har varit så grymt roliga och mysiga ! Får sommarminnena tillbaka på en gång! Det har nämligen spelats TP med Camilla, Elin, Emma och Isak :) Skrattmusklerna har fått sig en rejäl dos träning må jag säga ! Jäkligt skoj att träffa Isak igen också !! Känns som en evighet innan sommaren kommer och dom kommer ner, men fick ju reda på igår att han kanske ska jobba på samma jobb som jag i sommar ! Och inte nog med det så ska det liras innebandy i Umeå där han går på snowboard gymnasium och han lovade att komma och se och ha med sig banderoller.. Hur det blir med den saken är dock en annan fråga ;)

Tack ! :)

Igår var det återigen innebandy träning . Eftersom alla inte kommit hem från sitt julfirande så var det ihopslagning med IBK och oss då dom lider av samma problem. Mix mellan båda lagen och blev jäkligt skoj ! Kankse för mitt lag vann och slapp sjunga ABBA s "Happy new year" i mittcirkeln inför oss andra, haha! Må va det sämsta jag har hört faktiskt!

Visby ikväll igen, fast då ar de tydligen p18 spåret som gällde.. Vad nu det kan vara .. :/

Fucking Nyår är ännu ett stort frågetecken ! Varför blir det så VARJE år att man bestämmer sig i sista sekund vart man ska hän ??



// Josefin

Jaha var det över nu ?

Julen 2008 är snart ett minne blott. Snart i alla fall.

Dagen med stort D - Julafton, var som vilket julafton som helst. Blanda ihop släkt, julklappar, mys, julmat så får man väl en liten gryta av min den julen. Och som alltid - toppen! Fick jättefina klappar som jag kommer få använding för :) Stövlar, presentkort, underkläder, broderi (bra fråga varför, men är ju all 19 nu :S), schampoo & balsam, ljus, prydnader m.m
Men en lien speciell julklapp jag fick av mina föräldrar var en låda kan man säga, men en glaskiva utanpå. Och inuti lådan (som mammat målat för hand) låg min absolutaste käraste & älskade saken jag haft i hela mitt liv , MIN MÖSSA :) Jag hade den jämnt när jag var liten..! Och då menar jag JÄMNT ! Sommar eller vinter, spelade ingen roll! Så nu kommer den alltid vara med mig på väggen som ett minne . TACK!

Juldagen firades i vanlig ordning hemma hos kusinerna på Hemse där det åts julmat (suprise ! ) och trevligt sällskap. Efteråt var det raka vägen hem och fixa sig i ordnig för personalfest på fiket som började klockan 4.. Även där åts det mat (EJ julmat) och där är det alltid trevligt! Jag och Jenny hade som vanligt skrivit egna jullåtar om personalen och Fiket och det kan ju bara sluta i succé. Skriva Autografer ? Javisst!

For sedan vidare framåt kvällen till Visby såklart. Hamnade på en förfest och någon, fråga mig inte vem. Sen begav vi oss till Hamnplan. SKOJskoj :)

Liten snabbis på stan på Annandagen hann vi med (Jenny köpte en data på den lilla stunden!) och så köpte vi oss mat att äta och sen var det dags för dagens ..! Satt hemma hos oss hade det trevligt! Sen vidare än en dag mot Hamnplan och ja vad säger man, Skojskoj :)

En aningens trötter är man allt idag så nu ska jag lägga mog ner o sängen och ta fram min pojkväns egengjorda dvd - Björn Gustavsson ! tyvärr alla där ute... Han är min! och Robin Bengtsson.. Och Adam Brody.. Och Ryan Phillipe.. Och...

    
 Lite av julens härligeter !


// Josefin

Dan före dan . . .

Shit är det verkligen julafton i morgon? Trodde det skulle vara snö utomhus då. Kommer väl kanske under julaftonsnatt. Knappast !"

Dagen till ära har det varit mycket julmys här hemma. Klä granen ( ovanligt snygg i år om jag får säga det själv ) , lägga klapparna under granen, pyntat det sista och hört julmusik. Traditionsenligt och enkelt brukar man säga.

Nu ligger jag här i min säng med julstjärnan som lyser starkt i fönstret och funderar vad som har hänt detta år.. Kan fyllas med den största glädjen jag någonsin varit med om (studenten och dess glada dagar såklart ! ) Men även den största sorgen jag någonsin varit med om . . Första julen utan dig känns inombords. Du ska veta att jag tänker på dig varje dag moffa . Varje dag.

En liten mer summering om vad som har hänt under året 2 0 0 8 lär återkomma närmare nyåret.

  Önskar Josefin

Det lackar mot jul . .

Ja nu är det inte långt kvar tills självaste julafton ! Men tro det eller ej men känns inte lika speciellt i år.. Trodde aldrig jag skulle säga det! Men trodde hellre aldrig att jag skulle sluta se julkalendern. Det kommer väl med åren. HU! Men julafton är ändå väldigt speciellt men möjligtvis att man inte vaknar med det där riktiga pirret i maget man hade när man var lite yngre.

Pappa hade 50-års fest i Bygdegården igår. VÄÄldigt roligt var det! Jag till och med grät en skvätt vilket inte är allt för oft det händer i sådana sammanhang. Farmors tal till pappa var så hima fint! Inte ett öga torrt !
En del buggande han man med också. Börjar nästan bli bra på det alltså så mycket som jag dansat det den sista tiden. Fasanfullts kul är det också! Summa summarum : Toppenkväll ! Och presenten från mig och mina syskon verkade uppskattas väldigt mycket också :)

Något sliten idag är man allt., Men har ändå lyckats kasta på mig löpargrejer för lite intervallträning med Jenny, Man mår gott efter kan jag säga!

Nu sitter jag i dom mysigaste mjukiskläder jag hittade och ska nog se en film och bara mysa. Ta ett bad kanske ? :)
Mysa med Ziggy lockar också väldigt  mycket då han är på kelhumör nu !


Have a great evening people !

// Josefin


Hello träningsvärk !

Hej på dig träningsvärk! Här snackar vi inte om lilla träningsvärken utan Stora träningsvärken har kommit och hälsat på. Att vara på toa var en pina i går, och kan tänka mig att bara i morgon kommer vara kämpigt. Men ack så duktig man känner sig efter att ha tränat hårt !

Första julklappen inhandlades igår, och den till min kära syster. Vet att hon vill ha detta så hon lär bli glad :) Sen är det bara resten av familjen som ska ha + några till . . Det är ju en hel vecka kvar det är ju luugnt.. Speciellt med tanke på att jag drar mig hemåt på fredag och stannar där hela julen.. Det är ju luugnt.....  :S

Eventuellt blir det bio med Jenny på fredag då båda vi har ett biokort som snart måste "ses upp". Går två filmer då. En handlade typ om utomjordingar och den andra var "Vi hade i alla fall tur med vädret -igen. Har hört att den är riktigt kass, men är utbudet detta i Visby så finns inget att göra åt . .

Fan. Körde 3-manna lag på träningen idag massa matcher och jo gissa vem som förlora när något pinsamt står på spel ? Loosers teamet bestod av jag, Joss och Emma så imorgon skall vi lussa och sjunga en luciasång iförd lucia kläder inför laget. Kul värre att Joss jobbar och att det bara är jag och Emma kvar.. Bilder kommer... EJ!

GRATTIS PAPPA SOM FYLLER ÅR IDAG ! ! :)



/// Josefin

Skit, skit, skit och åter skit!

Så kan man lugnt sammanfatta dagen ! Förlust mot Täby säger väl allt.
Sverige förlorar sin första VM-final i herrar mot Finland. Skit på den igen ! Var desto trevligare då vi alla efter matchen drog oss vidare till Ante för lite julavslutning, myspys :) Såg finalen såklart och hade lite julklappsutdelning. Skulle köpa en liten grej för sisådär 20 kronor, så jag fick ett jättefint halsband faktiskt från HM !

Jobbade i garderoben på Kneippbyn igår med Lollo och även ett gäng Visby/Roma grabbar.. Var faktiskt väldigt trevligt och superhärliga människor som var där och åt ! En del dock liite för fulla, men roligt hade vi!

Träning som vanligt denna vecka men sedan blir det ett litet juluppehåll. Lite julfirande hemma i Burgsvik sitter aldrig fel!
Juldagen blir det julfest på Fiket och sedan som det verkar så är skjuts fixas till Visby lite senare på kvällen :)

Julklappsångest så in i norden! Inte en enda julklapp har köpts här.. Inte bra Josefin - skärpning!


/ J o s e f i n


Flightplan

..Återigen blir man väckt allt för tidigt då det är jobb igen. Sååå lockande att inte svara när man sussar så gott i sin djupaste dvala, men sen får man fram bilden med pengar så genast han man tryckt på grön lur. Dagis igen. Vart på stället förut, men denna gång ny avdelning. Namnen flyger runt i huvdudet, men måste säga att jag är rätt bra på det !

På tal om flyger.. Skall flyga upp till matchen i morgon mot Balrog. Kan knappast påstå att man är så bortskämd med det! Jädra bauta stereo som måste med.. har hört att det är en hel del jobb med den på just flygplanet.. Suck att vara yngst!

Visby Ladies har match ikväll på vår träingstid. dvs ingen träning! På en vardag liksom! Måste vart år sen detta hände! Vad gör man hemma på en kväll liksom? Jenny och jag har sett Mamma Mia filmen. Helt okej absolut, men såå bra som så många säger kan jag inte hålla med..


/ J o s e f i n


Goder afton !

... Goder afton både herre och fru, vi önskar eder alla en fröjdefull jul!

Denna låt sjöng vi på dagiset idag då det snart vankas lucia och de små liven skall stå där inför föräldrarna i tomte/lucia/pepparkakasgubbar ... you name it!

Dagen blir sisådär rolig när vikariepoolen ringer 10 över 8 och man börjar halv 9. Det gillar vi... Inte!

Endre vs Huddinge. 10-4. 3 poäng. Vad mer kan man begära? :) :)

Balrog på torsdag borta. Tufft kommer det bli. Är nog bara förnamnet.

Grattis på namnsdagen på mig själv! Såg även på Jeilis blogg att hon hade namnsag, så grattis!


Bjuder på ett kort inlägg (inte så förvånande) men återkommer kanske efter träningen ikväll!


På åtreseende // J o s e f i n


Besviken är ordet.

Att ni ens inte kunde slänga iväg ett "grattis" gjorde mig besviken. Grymt besviken.

Dagen då jag fyllde 19.

Grattis till mig själv!

Började dagen hemma i Burgsvik med en sjungande familj och frukost på sängen som det ska vara. Lär nog aldrig växa ifrån det . . ! Öppnade lite paket och avnjöt den otroligt goda frukosten i sängen som det ska vara.

Dagen annars har väldigt lugn och skön här i hemmet. Tagit ett fotbad och tittat lite på OC och njutit av att det är min födelsedag idag. 

Framåt kvällen kommer hela tjocka släkten hit då det bjuds på mat och lite annat smått & gott. Jag älskar födelsedagar!

Tack för alla underbara sms & facebook hälsningar ! Tack :)

Saknaden av dig är och kommer alltid vara stor moffa. Speciellt högtider som denna då du alltid brukade närvara. Det är med gråten i halsen jag säger detta.

Sista finslipningen inför matchen mot Huddinge klockan 13 i Södervärn, i morgon. ankas träning i Klinte (japp dåligt med halltider i Visby tydligen) Lite BP & PP ska toppas och sista skärpan ska finnas där. Finns inget annat än vinst för oss !

Sedan efter drar jag mig hemåt igen så fammo ska firas. Mycket ska det firas nu i höga December. Att inte att förglömma, Faffa som fyller år idag också! :) 


Fixa sig lite i ordning och snygga till sig lite så kommer väl gästerna snart !




// J o s e f i n

 


RSS 2.0