Bitter? Jag? neeeeee

Inte alls bitter i detta nu. Jag menar det är väl allas dröm att sitta ensam i lägenheten en lördagskväll och kolla på Körlsaget?! Jag menar speciellt när alla (notera alla) är någonstans i Visbys krets och festar omkring.

Jag är inte bitter! GGN är på ön, och ja då vankas det fest på kvällen för alla inblandade och även de som skiter fullstädigt i GGN, utan går ut för att alla andra är ute. Jag skulle vart den där sista personen, men nej nu sitter jag här istället och planeras gå i säng tidigt så man kommer upp till morgonbåten...

Jo för att det skall vara ännu mera synd om mig kan jag ju säga att jag ska till båten, samling 7.45. bara för att det skall bli ännu jävligare liksom.



Dagen i sig har däremot varit väldigt underhållande och trevlig! Bodde hemma i min egen säng (som jag längtat!) och vaknade för en gångs skulle inte av en alarmklocka. Städa och fixa lite i rummet och hitta min kamera som varit borta i typ 3 månader och mitt pass! Hallelujah! Drog med ett gäng till Hemsehallen för skjutsa Joel som skulle spela match, och vi skulle se på senare. 20-2 vann Hansa med, så det vart ju bra!

In till Visby där jag körde typ hundra varv i innerstan, hamnen, norr, söder för att plocka upp och släppa av folk. Jo en sväng förbi Tofta hann vi med också för att plocka upp två slitna varelser :) Sällskapade på Joda vilket var mys, och sedan skjutsade bort dem alla till J för de skulle fortsätta sin kväll. Och här sitter jag!



happy fucking halloween!        j o s e f i n

I`m just a girl

Ibland har man lust att döda. ibland har man lust att älska. ibland är man arg. ibland är man glad. Jag är nog en liten blanding just nu. Har mycket att se framemot nu.. Egypten resan och min födelsedag för att nämna två exempel. eller ja det var väl bara det man ser framemot då.. t j o h o .


Har hunnits med att vaccinera sig inför resan. Var inte så farligt som jag mindes. Men kan ha vart för man gick i typ 5:an och var väl typ livrädd för sprutor. Märks att man börjar närma sig 20, och bli lite mer vuxen nu...(hostattack)    ....



Helgen som kommer skall jag efterlängtat färdas hemåt, och det skall bli så skönt! Dock är mina familjemedlemmar inte någon av dem hemma då min far befinner sig i sthlm, min mor jobbar, min syster i Växjö, och min bror hade andra planer. Ja men det var ju kul att min familj saknat mig och vill att jag ska komma hem! jaja katterna får hålla mig sällskap!


In till Visby igen på lördagen för att sen på söndag morgon ta det underbara ljuvliga Gotlandsbåten för gameday! Huddinge. say no more. pisk ska dom få i alla fall!




j o s e f i n

Står stilla

Bloggen står lite stilla. Ja. Men fan inte tiden! För satan dom säljer ju redan julmust på ÖB! och julpynt på Rusta.. h j ä l p .

----


Mycket har hänt sedan jag skrev senast. väldigt mycket.

Börjar med att berätta om finnefesten vi hade med laget i lördags- sjukt roligt! Har som bekant 3 stycken finska importer från grannlandet, och dom hade ställt till med finsk fest. Utklädnad givetvis i finskt tema och då tänker man givetvis på hattifnattarna (mja kanske inte, men vi gjorde det) jag och 4 till från laget beklädde oss alltså som 5 stycken hattifnattar och succén var ett faktum! Måste dock medge att de resterande i mumin familjen var mycket mycket grymma det med..

typiska finska grejer var aktiviteterna på dagen och som sedan avslöts i bastun - givetvis! finsk fest som allra bäst och utgång på det gjorde lördagskvällen komplett!

Vad jag jag och Anna gjorde på en efterfest med lite konstigt folk förtäljer dock inte historian.. klockan blev 6 på morgonen och vi traskar hemåt och jag somnar bums.

 hattifnattar!







Josefin

just dance

Det är fredag. Fredagkväll dessutom. Sitter i min lya i stan alldeles själv. Så mycket som jag längtade till att bara vara själv en kväll utan någonting att göra, och bara mysa framför tv:n.. Inser nu att det inte var så skönt ändå. Har insett att jag är i behov att lite socialisation. Ingen ensamvarg här inte. Men kanske lika bra att jag är själv är här. "Beckis" är på. J e n n y, du vet vad jag snackar om. Och Jag vet att du helst av allting just nu hade viljat vara hos mig och njutit av detta tillfälle. Går icke att förneka.

----

Jonna sov över här igår. Jag fick ett Star Wars kinderägg som tack. Har ätit upp chokladen men glömt att titta vad det var för överraskning. Upptatering kommer!


I morgon skall jag ta en efterlängtat tripp till stan och se vad affärerna hittat fram för fina höst kläder. Är ju bara så mysigt att gå omkring i stickade koftor! me like!


15.00 är jag på Dalhem IP och ser deras kval. Skall bli ruskigt skoj. Har ju lyckats pricka in och se rätt många av deras matcher i år. Dock väntar ännu min första Visby/Roma match (någonsin) att se.. lite pinsamt faktiskt. Och insåg just att dom spelade ikväll. oopps.


Efter idol är slut ska jag ta på mig min vinterjacka och sätta mp3 i öronen och gå ut och gå i Visbys mörker.. Mycket tankar far genom huvudet nu.. för många.

Upptadering: Kinderägget innehöll.....Star Wars tatueringar! coolast på stan-det är jag!



josefin

Sämre än sämst

Tiden må jag ha och kunna skriva ner några rader då och då, men är väl nog den där fantasin jag saknar.

---


Precis sett ett nytt avsnitt av underbara Greys på tv:n. mmmmmmmm.



Jobb rullar på och det är bara att tacka för! Jag menar speciellt nu när jag i morgon skall betala Egypten resan i november. hejdå pengar! men defintivt värt att slänga slantar på en Egypten resa med laget just när vädret är som sämst i Sverige!



Är nog lite sen, men idag såg jag den. Män som hatar kvinnor. Och kan väl bara hålla med de flesta och säga att filmen var bra! TROTS att jag skulle se filmen förra veckan på datan och öppnade filmen (som var i två delar) och tar fel del.. såg 40 minuter av filmen och kände mig så dum att jag inte fattade någonting av filmen.. så stängde av den för förstod ingenting och tyckte den var dålig. Så när jag skulle förklara det för Milla fik jag bara ett asgarv och hon förklarade att jag sett fel del först..




Josefin











RSS 2.0