Sista februari

1:a mars imorgon. Ännu ett steg närmare en vår & sommar! Helt galet vad folk har vårfeelings på sociala medier just nu. Men inte så konstigt kanske när man haft en strålande sol över Visby idag :)

Fredag imorgon dessutom. Gött som fan! Vill att det ska bli lördag så jag kan få gå på stan! Har verkligen ingenting i garderoben jag vill ha på mig. Varför är det alltid så?
Därför längtar jag galet mycket till New York!! Shopping shopping. LOVE!

Dags att sticka på träning!
Pusshej





Vårkänslor

ÄLSKAR att solen har börjat titta fram! Och för att inte tala om asfalten som snart man kan se hela vägen till jobbet. Cyklist javisst. Börjar se ett hopp om vår snart. Men ropar alltid hej för tidigt, så bäst att va tyst!

Mycket båt och buss har det varit denna helg. Man blir alltid lite smålycklig när vi åker stor buss. Inte lika roligt att sitta på den efter en förlust dock.

Och att få komma hem en söndag eftermiddag är riktig, riktig lyx! Kunde se kusinen spela knatte-innebandy och tillbringa en kväll i soffan med inga krav. Det var efterlängtat!

Veckan som kommer är sig nästan sig lik som alla andra.
Och äntligen har jag bokat klipptid! På lördag innan vår match. Perfekt till lagfesten på kvällen!




Bussblogg

Sitter på bussen på väg till Mora. Tog för en gångs skulle med mig datan, för tänkte att det kunde vara trevligt att typ se en film.
Hinner se typ 5 minuter innan datahelvetet blir kolsvart och lägger av. Och den går inte att få på igen.. JAG KOKAR!! Tänk om hela datan är paj nu.. Ååååååååhhhhhhh!!

Bra start på resan. Tar vi inte 3 poäng nu så...


18:e feb.

Och så var det måndag igen. Går inte att beskriva söndagsångesten man har varje vecka. Helgerna går så sjuuuukt snabbt!
Men jag fick i alla fall en bra helg hemma.
Match i lördags mot Täby, vinst 5-3. Bra så! Åkte hem direkt till Burgsvik efter det med pappa och Camilla. Kan inte minnas att jag missat en lagfest förr, vilket var jävligt trist. (lär aldrig hända igen) Men kände att jag behövde få komma hem och koppla av och umgås med min familj bara.

Så var hemma hos kusinerna i lördagskväll och spenderade halva söndagen med att bara mysa runt i hemmet. Så nu är jag påfylld med lite energi igen!

Igår gick jag en långpromenad med Fannie och hamnade sen i soffan hos henne och snackade vårat standard-snack :)

Tror den här veckan kan bli bra asså!


<3

Glad alla hjärtans dag mina fina vänner!


4:e plats!

Bra helg med innebandyn. Två segrar (1 i Sudden) vilket gjorde att vi nu klättrat upp till 4:e platsen!

Degar och väntar i soffan just nu. Träningen börjar ju halv 8 på måndagar. Jävligt drygt faktiskt. Men men..

I helgen har vi bara en match. Får se om det blir en trip hem eller om man stannar i stan. Tur det är måndag så man har tid att tänka.

Dags att bli fit på gymmet!



Var rädd om dig själv

Måste lära mig andas. Framförallt på jobbet. Nu är det så sjukt mycket att göra och det är stress hela dagen lång. Och jag känner att jag inte är mig själv då. Blir typ arg direkt om något går fel och jag får liksom bokstavligen springa dit jag ska.

Jag gillar verkligen mitt jobb och mina arbetskamrater supermycket, men just nu är det för mycket. Och då är jag ändå van att jobba under tidspress och stress dygnet runt efter 6 år inom restaurangbranschen.

Jag vill kunna orka vara med vänner efter träningen och umgås och mysa massa. Men just nu går jag och lägger mig typ 8 halv 9 för jag är så slut i kropp och knopp.
Men det är väl den här vintern som gör en ännu mer deprimerad.

Okej var bara tvungen att skriva av mig lite. Imorgon är det fredag och matchdag vilket inte kan bli en bättre kombination!









4:e februari.

Top model paus. Passar på att blogga lite. Bästa avsnittet för övrigt, makeover på alla modeller! Löööööve it!
En tjej skickades hem efter noter för att hon vägrade klippa håret. Helt rätt!

Hade en bra helg måste jag säga. En del jobb, en del fest, en del vila, en del innebandy (åskådare) Och sen sken även solen och solbrillorna plockades fram!
Fick bara njuta i en dag dock, nu är snöhelvetet tillbaka.

Tog passkort idag btw. Rufsigt hår och stelt leende. Blev nöjd som fan


RSS 2.0