Jaaaaaa Tack!





J

Mot Almedalen



j o s e f i n

Lite sånt där svar på tal..

N..


Jag ska nog ta ett snack med Dagge så du inte hamnar i frukt & grönt i sommar, kan vara värt besväret! Fast va fan, kryllar ju av norrmän på sommrarna där (du vet bygdegårdsfolket..) så kanske att det är bra (?) att du är där o snacker lite norsk med dem.. ;)
Åhhh du anar inte vad schampo och balsam jag använde, mitt hår har nog inte luktat så gott på länge! skabbskabb-bortbort!
Haha har anat att kläningen bär på en hel del historier SOM jag väntar mig att höra i sommar ;)


E..

ehh ja hrmm mjo men visst håller med på allt du säger Eve .... :S hehe. Du får med andra ord komma hem snart och lära mig o snacke norsk! :) :)


J o s e f i n


Stavas köpt med j?

Har precis haft en uppmuntrande chatt med en till skabb i detta land. Nej just fan hon är bosatt i Norge för tillfället. Stavs köpt med j? egg? ägg? Måtte du vara återställd när återvänder hem! ;)

Vi båda kom fram till att vi båda är sjukt skabbiga i håret idag och att vi ska minska vårt alkoholdrickande under fester. Hur det kommer gå vet ifan, men det som är klart är att jag ska duscha ikväll . Det andra får utvisa med tiden..




Vem är nu detta jag pratat med idag? kan ge ledtrådar som bacon, V-tecken och orange klänning... resten får ni lista ut själva.. På tal om klänning... vart hände med den ?? ;)


josefin

090527

Ibland har man såna där dagar då man inte känner sig alltför pigg och lite sådär tråkig. Just idag är en sån dag. Inget vidare väder, jag har satans ont i baksida lår, bad hairday, inget jobb, trött, tänker för mycket på sånt som man inte kan få tillbaka.. OCH mitt  vita sträck jag alltid brukar få på näsan under sommaren är tillbaka! Vad fan ska den dit o göra?!

Jag vet det är hemskt synd om mig. Nej det var inte så jag menade.

Nu vill jag bara få flytta hem och komma till rätta med alla sina grejer och ha dem på ett och samma ställe. 

Är inne på sista veckan på Vikariepoolen också. Förhoppningsvis för alltid. För när jag flyttar tillbaka tll Visby efter sommaren igen, vill jag ha ett fast jobb! Mm lycka till med det! Inget illa mot vikariepoolen, har varit bra och kul men alltför osäkert. Fått min lön också nu. Sämsta någonsin.

För o gör detta blogginlägg ännu tråkigare än vad det är, så gör jag en lista för dagen. Med andra ord ni kan sluta läsa redan nu.

Humör: -
Gjort: packat
Planer: äta
Ser på: ut genom fönstret
Kläder: sportbh & mjukisbyxor
Smink och hår:  skabbigt
Väder: halvfint & blåsigt
Bästa: innebandy ikväll
Sämsta: ont
Önskar mig: fredag & avslutning på Munken



J


Sista veckan ..

Japp. Sista veckan i Visby är nu inledd.. En vecka fylld med massor att packa och massor att städa. Bara o börja..typ..snart.

-----

Helgen har varit fartfylld hemma i Burgsvik. Hemma har det varit ett helt gäng hårt arbetande män hos oss eftersom vi var tvungna att lägga om taket. Joakim och pappas min när det fullkomligt öste ner regn ena dagen var obeskrivlig. Likaså Joakims och Johans miner morgonen efter Örjans bröllop.... haha.

Mer då ? Bada balja, spelning, jobbat i sisådär 12 timmar i sträck (sluuuut) , sett på fotboll, spelat fotboll, råkat ta fel kasse med mig till Hemse innefattande en plånbok och andra viktigs prylar, åskådat Hamnglidet, varit på Burgsvik Marknad, varit barnvakt...

so long! Josefin

What a wonderful world!

Gudars så varmt och skönt det har varit idag! Riktig sommarvärme alltså , och hoppas det nu håller i sig ett tag! :)
Eftersom hyresvärden renoverar om typ hela huset och har ett helt gäng här som bygger och hjälper till, kändes plötsligt inte den så annars sköna (?) garageuppfarten lika lockande..

Så vad passar inte då bättre än...tamtamtam......... Almedalen ? :) :) Fick med mig Joss också, och riktigt riktigt härligt underbart var det. Sen att det kommer lite folk som man inte gillar och lägger sig 1 meter bredvid en är väl en annan sak... bara och gilla läget.

----


Sitter här utpumpad efter ännu ett intervallpass och skall strax bege mig in i en välbehövlig dusch. Ska bli jävligt skönt. Bara så ni vet.

I morgon bitti tar jag den alltid så underbara Swebus hem mot Burgsvik. Ska bli jävligt skönt. Bara så ni vet.

Spelning på Fiket i morgon kväll också, lär bli drag som alltid! Jobba på lördag också ska man hinna med. Lagfest i Visby på kvällen. Gud vad jag blarrar om ointressanta grejer. förlåt.


Duschen nästa. Tack & Hej!




J   o    s    e    f    i    n


Pilla navelludd ?

3:e dagen i rad nu när det varken vart jobb eller något inplanerat, frånsett träningarna på kvällen och Jennys besiktning igår (som förövrigt gick igenom galant!!) Jag menar måndag kan alltid vara lite halvskönt att inte göra något, och tisdag hmmm jo det funkar väl men nu onsdag... :S

Om det sjönk så lågt att Jenny och jag såg en sjukt dålig fransk (!) film igår så har det nått botten. Nu har visserligen förutsättningarna ändrats litegrann då det är sool idag! Lite halvt i alla fall, så förhoppningsvis kan man pallra sig ut och sola lite!

Snart snart snart går flyttlasset hem till Burgsvik. Jenny har ångest och jag lite smått packpanik. Men kan tycka att det ska bli jävligt skönt faktiskt, undantag för allt pendlande till träningarna..



Hur nice hade inte det här varit ?! hmmm nej riktigt så har vi inte det här.. Garageuppfarten får duga idag..

Josefin

Bitterfittan Jenny

Har haft en sjukt tråkig dag..sjukt tråkig...

Vissa saker här i livet ångrar man ju.. Får väl lära mig leva med d, bättre tider kommer... eller ?! börjar fan undra snart alltså.

Imorgon ska jag, nej vänta inte göra ett skit. bara vara tragisk och jävlig (opps, nu låter jag visst som ngn annan). Nej får fasen ta tag i detta!

Skulle vilja springa iväg till tatueraren å sniffa lite, kolla om jag möjligvis skulle kunna klara av det. Tveksamt, har inte precis varit positivt vid mina andra besök. Men va fan, alla är väl värda en andra chans (tredje i detta fall)...

Annars är det pärlan som ska besiktas imorgon, får se om fanskapet rullas ut över något stup eller inte. Får se om jag sitter i den eller inte... Som det känns nu- antagligen!

Har också lämnat in min älskling (mobilen) på lagning. Så nu ska jag använda Roffe i två veckor. minst. Hur fan ska jag stå ut?

Bajs dag!!!

Jenny

Lever..typ..nästan.

Jag lever. Men det knappt. Om jag inte vethur en riktig träningsvärk känner så vet jag definitivt nu.
Men det gick bra, så nu kör vi. Jag menar det kan bara inte bli värre.. Eller kan det ??

Josefin

Fasar inför komma skall..


Fredag Fredag Fredag!!

Ja jävlar vad skönt det är med fredagar! men förstår inte hur jag kan tycka denna fredag är så efterlängtad , jag menar i morgon kommer min död. Död=träningsläger=fystester. Vi rivstartar en underbar lördagsmorgon med coopertest. Wihooo. Och det är bara början ..... Om allt går som det ska så återkommer jag på Söndag runt kl 12.00. Återstår att se med andra ord!

----


Jag bara älskar när Elin ringer till mig!! Och det vet du bäst varför ;) HAHA (tänk haha msngubbe, ni som vet) så mycket skrattar jag! Han är fan den mest patetiska personen jag känner! Men så patetisk att han får mig att förgylla min vardag med massa skratt! Så kan ju inte annat än att gilla! okej nog med det interna ... ;)

Ikväll för att lugna nerverna (ja, jag blir alltid nervös när det handlar om tester och tävlingar) så blir det grillning hos Ewa & Sabbe. Jenny har varit duktig och handlat åt mig med, thank´s darling!

   Josefin


..but that´s life!

Shit pommes. Befinner oss redan i mitten av Maj och om mindre än 20 dagar går det lilla flyttlasset hem till Burgsvik igen och tillbringar hela sommaren där :) Kändes som man nyss var deprimerad i det gråa vädret men som nu är förvandlat till solsken! Dagen idag har varit riktigt varm och härlig, lite mindre kul att jobba inomhus då, but that`s life!


----

I morse befann jag och Joss oss på Form Fitness för ett introduktions pass eftersom vi i laget har fått chansen att börja träna där , jag gillar! Känner sig inte riktigt hemma kanske, när man kom där i sina slappa innebandy träningskläder och där ALLA hade antingen tights eller linne...

Har tänkt på det länge. Funderat och funderat. Ska jag, ska jag inte? Men just idag bestämde jag mig. Vinterjackan skall in i garderoben i Burgsvik, och därmed ingen återvändo. Säg hejdå, du kommer inte att vara saknad! Syns om många många månader igen!

Nej nu ska jag sätta mig framför tv:n och avnjuta lite Vänner och även ett Greys avsnitt att se framemot kl 21 :)




Be back! jOSEFIN

Rubriklös.

Jaha och så var man hemma från sin vistelse till Huvudstaden igen. Skönt. En hel del kläder shoppades hem och äntligen har jag hittat min skinnjacka :) Jenny du är väl inte avundsjuk nu va ?! Jobbigt va, jobbigt va ?! HAHAHA skrattar bäst som skrattar sist!!

-----

Mestadels blev det shopping men han även med ett resturangbesök och ett besök på en pub. Dock var jag chaufför med min KISSIS. Att den överlevde stora staden Stockholm är ett under. Fick en hel del tutningar när folket körde förbi med deras BMW och porschar .. Jag ska aldrig bli taxichaufför där, den saken är klar! och absolut inte med min bil .. :S

Lyckat helg med andra ord!! Inte aaaalls avundsjuk för att jag missade Pumbolaget på Borgen...Inte alls!! ;)

Dagen har tillbringats med avslutning med Idrottsfririds. Brännboll & glass hade vi fixat ute i solen. Perfekt avslutning!

Elin, du skulle blivit så stolt över mig när jag SJÄLV lyckades hitta rätt och komma i tid med alla pendltåg och båtar och incheckingar. Inte illa för en lantis som jag!



Josefin

PUMPBOLAGET!!!

Då var det dags! Uppvärmning inför fide.

Spriten på kylning, naglarna fixade(nästan), outfiten bestämd (nästan), humöret på topp (jajemen) !!

Fy fan, nu ska det taggas!!

Josefin, vart är du?? haha ja just det, du är ju i Sthlm när allt händer på Gotland! JOBBIGT VA, JOBBIGT VA?!?!! haha




Nu ska det laddas!!

Klem å Slem Jenny

stockholm!

I morgon är det stockholm som gäller hela helgen! :) :)




Be back! Josefin

happyface

hur fan börjar man ett inlägg? passande rubrik, vad är det? Jag må vara bloggvärldens sämsta bloggare. Men det skiter jag i. Jag är glad ändå! Happyface! passande rubrik (?)
----

Haft en långhelg i Burgsvik , jo man tackar! Åkte dock på att jobba 3 dagar, men han med en hel del ändå! Jävligt skönt att komma till sitt "riktiga" jobb faktiskt. Skönare människor får man leta efter länge för att hitta. , Och slippa vara nervös inför varje morgon vilket ställe du ska hamna på, ny personal, massor av barn du aldrig sett förut. Bara känslan att vara trygg är enorm. Att inte förglömma alla kunder man kan från och utantill vad de ska ha.

Efter inventeringen på Kometen i fredags begav jag mig hem. Han inte gå länge förrens jag fick mess om att det var gympasalen som gällde. En hel drös var där och det var tvålags fotbollsspel. Ni som varit i Öja gymnastiksal vet ju hur sjukt stoooor den är.. Med andra, det räcker med en liten pass för att bollen ska hamna i mål. Skoj vart det i alla fall, och längtan till fotbollen igen är sjukt stor. Sen efterfest.

Lördagen följdes åt av jobb och efter jag slöt där vid 12 tiden på kvällen , var det lammgrillning hos Johan & Carina med flöde av folk. När jag gick hemifrån mitt så hörde jag dom därifrån, och är ändå en liten bit! Gitarren var framme, filtar på och lite allsång! Som sedan avslöts inne i källararen typ 20 pers. (Erika, du vet ju hur eran källare är, du kan ju bara tänka dig!)


Söndagen och måndagen var det jobb och sen tillbaka till rutinerna här i Visby.


Jo men hallå, hur kunde jag glömma?! Har ju haft avslutningsfest med laget. Bilder säger mer än tusen ord.








Josefin


RSS 2.0