Grymt sa grisen

Så jävla grymt det vart denna vecka då!


Återkommer i morgon. Nu dags för lite dvala som är behövlig. Dock förstörs den av alarmklockan i morgon då det är dags att jobba igen...tjoho!


/ j     o        s        e        f       i      n

äpple och dipp

Gårdagens I-landsproblem och tvhistorians största tv-krock utspelades igår.. Att dom sänder Greys OCH Paradise Hotel på samma tid är ju katastrof liksom! Ni förstår, vi talar om ett s t o r t problem. Men med min och Annas hjärna (som tillsammans blir en hel) så fixade vi det så vi alla blev nöjda och kunde se båda programmen ändå!


Har någon testat äpple och dipp? eller renkött (direktskickat från Annas farmor i Norrland) med dipp? Vi har nu.

Ni får testa själva och se efter, mer säger jag inte.


Shit ja, har inte ens funderat på att börja packa, och det skall vara klart till klockan 17 i morgon då väskan skall lämnas. Och jag jobbar till halv 5, så med andra ord innan jag drar och jobbar i morgonbitti skall väskan vara färdig. Packpanik? åh nej. Varför skulle jag?




Pappa & Camilla tar en sväng om på dansgolvet. Har ingenting att göra med det jag skrivit om innan. Brist på annat typ.


josefin

Måndagsbarn


Finns det något värre än att bli väckt på morgonen när man verkligen är inne i sin djupaste dvala ? Jo givetvis, men den står jävligt högt upp på listan nu! Är ju lite sådär förberedd förstås av att vikariepoolen skall ringa och väcka en, men kanske inte just då liksom när man vill soova.
Jaja, jobb är ju ett måste och fram med rösten som om du inte alls blev väckt precis, och ta fram rösten som låter som du typ varit vaken i 2 timmar och ut och gått med hunden innan det och hunnit äta frukost också..    fuck no.


Måndagar må vara värst. Värsta av alla dom sju dessutom. Men när man läser tidningen på måndagsmornar (notera sportbilagan) så blir man genast lite gladare. Idag var just en sån dag. mmmmmmmm



Nu blir det på med understället och slänga sig på cykeln till p18 spåret. Idag är en dag då jag verkligen älskar p18. Japp ni hörde ordet älskar. dom som missa beeptestet i torsdags skall få göra det idag istället. Vi som redan gjort det drar till p18 istället. Nu förstår ni varför jag älskar p18!




Man måste väl sticka ut för att synas?


Josefin



Bra helg!

Eller vad sägs som 8-3 mot Karlstad igår och 8-3 mot Rönnby idag? Just precis, göööööttt som fan!! 6 pinnar direkt in på kontot!


---


Förövrigt så har helgen varit lugn och ro i den fortfarande mörka lyan jag bor i. Känner att det kan vara dags att ta sig till affären (och denna gång komma ihåg!) att handla en glödlampa. Morgondagens planer med andra ord. Jisses vad jag har att stå i med alltså.               not.


Om exakt en vecka befinner jag mig på betydligt varmare breddgrader! l o v e l y !
e    g    y    p    t    e    n .




Senast Turkiet -06 med släkten.

Nu Egypten -09 med laget.                     smakar bra!





Josefin


Blödig

Sitter just nu i soffan och kollar in det sista avsnittet av Ensam mamma söker på internet då jag missade det på tv:n. Kan man bli mer känslosam än jag? Herregud vad jag ryser i hela kroppen och ja...jag erkänner.. ögonen har till och med vattnats en aning.

Men hallå det funkar inte... Det är ju för fan match idag! Endre vs Karlstad , 17.00 Södervärn.

Nu sätter vi på lite tagga musik på Spotify istället och tänder till!


Syns i hallen!

Josefin

Såklart, det är ju fredag den 13:onde!


Hallå där, kött och blåbär!                              hahahahaha.


ehh ja men det förklarade lite varför denna dag är för jävlig. Ordet Fredag den 13:onde förklarar det hela mycket bättre.

Inte hittade hemnycklarna i morse, fastna med kassen i cykelhjulet, inte hinna ha rast på jobbet på hela dagen, äcklig mat, snubblat, glödlampan i köket/vardagsrummet är nu trasig, vart i affären men glömde köpa glödlampor, bäcksvart i hela huset förutom sovrummet, mina jeans har efter idag ett stort jävla hål i röven, snyyygggttt värre att ha gått med det hela dagen .. ska jag fortsätta?


...



Men men men. Det är ju trots allt fredag idag, och det muntrar upp mig litegrann i detta bäcksvarta hus trots alls! :)


Kvällens planer: Ruuuummppaaahh!


Ja alla verkar ju fylla 20 stup i kvarten här på ön. Dock pågår ännu min egen nedräkning som nu är nere i 23 dagar! Och idag hyllar vi ännu en 20-åring (som dock inte befinner sig på ön, utom landet vi kallar USA)
Hon är min kusin och hon heter Erika! Så hon får äran att få vara med på bild som en grattishälsning, på denna hyperkända blogg - grattis!






---


och nu när datan verkar vara inne på att lägga upp bilderna snabbt för en gångs skull, tar jag lite från helgen som var!









Ja men så var det ju fredag den 13:onde idag som sagt, så nu slöt datan att vilja lägga upp fler bilder!



kära & nära. på återseende!


jOSEFIN











jävligt oklar

Vad fan hände?? börjar nästan bli lite rädd för mig själv. Men man mår som man fortjänar. Men så häär. Inte okej alltså.


Fy fan. måste...gå...till....toaletten....nu.                        igen.



Men jag hade kul igår. eller? Jo men det hade jag. jävligt trevligt till och med. i början.


Är nog bra att vi inte är spellediga varje helg.



j   o   s   e   f   i   n








Bara för att jag tyckte den var rolig



Åldern spelar ingen roll. Om man inte är en ost.


haha.


haha.


haha.



Josefin

Här för att stanna?


Det faller nu ner snö från himlen. Jaaa säger många. Bläää säger jag! Till råga på allt så är det typ storm ute ..
Så att sitta inne just nu insvept i en filt är det unedrbaraste som finns. Att då veta att om typ en timme befinna mig ute i snöovädret för att springa kändes dock inte lika underbart.


--..--


Var och hälsade på hemma hos Joss för första gången i måndags! Hur mysigt som helst, och nog kan hennes mamma baka äppelpaj minsann - mums! Balrog-Rönnby möttes på tv:n som vi givetvis såg. Rönnby vann för dom som är intresserade.


Har äckligt med träningsvärk sedan gårdagen. Noterbart förstås.


Dagen har jag varit ledig och begett mig ut i vädret för en runda på stan med Anna. Fyndarnas dag blev det minsann! Eller i alla fall för våran Anna! Allt blev en enda stor jackpott för henne! Jag själv lyckades komma hem från stan med tre (ja, skulle kalla dem fynd) där det var en axelväska från 64.50 (sjukt skumt pris..) och en top och dasspapper. g r e a t .'





Nu har denna snygging äntligen kommit hem!!! :)



j o s e f i n



Easy way





Båten upp. Vinner. 3 poäng rikare. Båten hem.


Enkelt va?

Easy way





Båten upp. Vinner. 3 poäng rikare. Båten hem.


Enkelt va?

Easy way





Båten upp. Vinner. 3 poäng rikare. Båten hem.


Enkelt va?

RSS 2.0