H ö s t .

Ja nu är det väl bara att inse. Det är Höst nu. Usch och blä för regn och blåst. Var nästan äckligt kallt att cykla till jobbet idag. Vantar och pannband - check! Måttligt roande att det fullkomligt öste ner regn precis när jag skulle cykla hem. Blöt katt, jo tack.

Har Svenska Hollywoodfruar på i bakgrunden och det är ju nästan så man inte vet vart man ska ta vägen..! Det är ju nästan pinsamt att se faktiskt. Tacka vet jag Svensson Svensson! Det är så det ska vara!

På tal om badboll... FARMVILLE! Herregud vad folk verkar älska det. Jag HATAR det. Okej jag har totalt ingen aning vad det handlar om, förutom typ..djur.  Men var och varannan kotte spelar ju det där spelet på facebook. Skamligt att säga men vill ju nästan testa och spela det bara för att se vad fan alla blir fast för. Men nog lika bra att jag håller mig undan ..



Josefin


börjar med en ursäkt..och bilfan!

pinsamt värre av mig! Glömma bort födelsedagar har jag på senaste åren börjar bli rätt bra på. Men jag veeet ju att Johanna fyller den 26:e september och inget annat datum! Det har varit inprogrammerat i benmärgen sedan jag var typ 1 liksom. Likförbannat skickade jag ett grattis sms till henne idag och önskade grattis. Pinsamt Josefin, det är den 25:e idag! Men därför ger jag faktiskt en godkänd förklaring i att jag hade noll koll på dagarna och var faktiskt helt säker på att det var den 26:e idag..


Skulle för en gångs skull ta bilen till jobbet i morse. Med tanke på att jag inte riktigt var säker på vart dagiset låg så kändes det skönt att ta bilen och vara ute i god tid. hmm..bilen startar inte!! totalt död. Perfekt start på dagen! ilfart på cykeln mot Bingebyhållet och efter en vägbeskrivning och kringelkörande mellan radhusen så fann jag det och turligt nog en kvart till godo.
Cyklade en annan väg hem, och dagiset låg verkligen precis bakom Bingebyhallen. Det kunde hon ju ha sagt, istället för att vilseleda mig mellan alla hus och gränder.. Men då vet jag det tills på måndag!


Alla är nöjda och glada över att det är fredag och löninghelg! det där med fredag köper jag, för det är jävligt gött och kom i sin rätta tid. Det där med lönen vet i fan.. Undrar ja om jag kommer få någon bra lön? Minns knappt hur mycket jag jobbade.. måste kolla upp genast så man slipper undra.


Ikväll: Fredagsmys!




J o s e f i n

lady in red

Hemma från träning och idol är på tv:n såklart.

Dagen har spenderats på ett dagis, och i morgon blir det samma likaså. Frånsett att jag ska på ett nytt dagis för mig, med bara massa bajsande 1 åringar.. Japp det var tydligen bara 1 åringar på den avdelningen, men dom är ju för söjte!               dom flesta.


I morgon fyller superbästa Johanna hela 21 år!!! ett litet för tidigt grattis får du från mig här! g r a t t i s ! 




Josefin

JACKPOTT!

Yeeeees!

Seriepremiärs helgen kunde inte slutat bättre på något sätt. 2 vinster av 2 spelade matcher talar för sig själv! Att lilla jag dessutom fick stå för ett mål var en bra bonus - tummen upp!

Att spelet kanske var katastrofalt ibland och bollar studsade för oss har ingen betydelse just nu. Jag menar det är ändå poängen som syns i tabellen och inget annat.


Fyyy faaaan vad gööööööööööööööööööööötttt!



j os e fi n

T som i tråktisdag

Måndagar är ett kapitel i sig. Världens jobbigaste och tråkigaste dag. Början på veckan och många dagar kvar til helg. Men vet i fan om tisdagar är så jävla mycket bättre. Inte om man är arbetslös i alla fall. Dock ringde vikariepoolen i morse och väckte mig, men om jobb längre fram. Tack för det. I morgon blir det i alla fall jobb, så det tackar vi för .

----

Så då ställer jag mig den vanliga fråga vad jag ska hitta på idag ? Hmm gå på stan var ju ett tag sen... hallå jag menar början av förra veckan är ju tok för lång tid sen..! Har ju även en födelsedags present som måste inhandlas.. fuck vad jag hatar att handla, eller framförallt komma på vad man ska ge ..



Josefin

6 dagar kvar..

..På lördag är det äntligen, och jag menar ÄNTLIGEN seriepremiär hemma i Södervärnshallen! På besök kommer Örnsköldsvik med start kl 15.00 . Bara att infinna sig där med andra ord. Söndagen bjuds också på match, och då i form av Dalen. 13.00.

---

Denna helg har varit helt innebandyfri och då passar man på att ta sig hemåt, och det är alltid lika skönt! Fredagen befann jag mig på mitt jobb och var med lite människor. Lugnt och sansat för mig själv, medans de andra ville lite annat. Avslöts i alla fall med en tuff fight i bowling på wiie (vet i tusan hur det stavas) . Jag kom tvärsist.

Lördagen var först bestämt att vi skulle åka till Kräklingbo marknad och kolla läget för att senare in mot Visby och festa vidare. Nej nej, ni som känner delar av Burgsvik vet att dom säger något men menar något helt annat dagen efter. Blev istället en trevlig middag på Holmhällar med boysen och vidare till Havdhem för att se Hansas herrar vinna över Eskelhem med 4-2. brabra!

Nåågot trångt i bilen in till Visby kom vi tillsut in och korkade upp i lägenheten för att senare bege oss till PP för födelsedagsfirande. Trevligt var namnet förutom att hälften av truppen däckade. Med andra var det bara hälften av oss som begav oss mot krogen.  Som vanligt träffar man lite folk och dansar lite. Eftefest var tänkt och jackan som jag hängt in tillsammans med (vem?).. går inte att få tag på och jag får panik. Mobil, körkort, pengar!

Matilda är tydligen den jag hängt in jackan med och går inte att få tag på henne eller hennes kompisar. Både jag och Hanna är asförbannade över våra jackor. Jag går mot Öster i tro att Matilda tagit min jacka med sig och kanske ser henne där. nej nej så är inte fallet. Jackan förblir på Munken på natten (tror jag) och bestämmer mig för att hämta den dagen efter.

Söndag=stängt. panik panik panik! massa samtal senare och fortfarande ingen jacka och mobil! Sorgsen som jag är inser jag att det enda jag kan göra är att vänta tills på måndag igen då de öppnar.

På eftermiddsagen ringer dock min mamma till min kompis mobil och berättar att en tant hitta min jacka med mobil och körkort och alla pengar på Mellangatan liggandes. Jag blir fly förbannad att den låg där, men också otroligt lättad! Så nu fick jag ur mig detta.


Är otrolig glad att jag har jackan med tillbehör tillbaka, är otroligt glad över att jag fixat bredband i lägenheten, är otroligt glad över att det är seriepremiär på lördag, är otroligt glad över att det är reunion dags för gamla gänget nästa onsdag och är otroligt glad över att One Tree Hill har börjat igen! Är jag glad ändå?



Återträff nästa onsdag! Niiiice :)


Josefin

In i rutinerna igen..

..och telefonen ringde och det vankas jobb onsdag & torsdag. Inget mig emot! Hur jag ska hitta dit är dock en annan femma. Hennes beskrivning må vara den sämsta jag hört någonsin, men så lät hon väldigt stressad och man hörde typ 20 barn i bakgrunden skrika.. Yeah det är dit jag ska i morgon!¨

Hur ska nu Josefin hitta då? Jo vi frågar Elin som bor i Linköping! Har funkat förr, vi testar igen!


J o s e f i n






8 september

Jaaa, jag bara kan inte komma på någon bra rubrik. Sämst ever. IG. Finns det någon kurs man kan läsa på distans kanske ?

Vi har farit över havet denna helg och spelat 3 träningsmatcher, som ett genelrep innan nästa helgs seriepremiär. Om någon skulle vara intresserade av resultatet så kan jag ju dra dom snabbt med att Endre-Balrog 4-4 
Endre-Rönnby 2-1 Endre-Nykvarn 13-0. Bra helg!

Har nu ringt kära vikariepoolen och är nu tillgänglig från och med i morgon. Med andra ord ingen sovro på morgonkvisten utan att veta att dom kanske kanske ringer snart.

Men vad ska man då göra av denna dag? Greys är på i bakgrunden så kanske ska ägna mig en liten stund åt det. Jag må hata denna årstid som snart kommer med sö och slask, men det är ju också då som dom underbara serierna börjar igen. Greys och One tree hill att icke förglömma! Och idag startar också Idol igång.. l o v e l y.

Time för Grey´s! Be back!



Josefin

I brist på annat

Har inte skrivit sen i juni så kändes som om det var dags nu igen. Jag har ju ett heeeemskt stressat schema nuförtiden, men jag har lagt undan lite kvalitetstid till detta.. not!

Läste lite gamla inlägg, vilket genast fick mig att bli påminnd om Josefins lilla smarta vadslagning.. Vilket inkluderar att hon ska springa genom östercentrum iförd endast.. nej vänta helt spritt, språngande NAKEN!!!
Kanske dags att ta tag i det nu innan det blir för kallt så du fryser om lilla rumpen?
Jag har all tid i världen nu så jag kan komma med å stötta dig (filma hela historien).. Säg bara tid å datum (helst innan torsdag samma vecka så jag hinner med att få in en annons i tidningen). Call me!

Annars händer det väldigt mycket just nu.
- Håller på med pussel nummer tre (efter att jag slutat på dom två andra innan dom var färdiga.
- Har börjar spela två tv-spel, och avslutat båda inom en kvart.
- Har börjat läsa Harry Potter igen, men slutat inom fem minuter för jag insett att jag inte har en aning om vad den handlar om längre.
- Har startat två nya, helt egna bloggar. För att sedan tröttna och bara skrivit ett inlägg var på båda. Garanterat utan läsare...
- Försökt mig på att förstå photoshop. Gav upp inom rekordtid.
- Nästan tränat hela träningsprogrammet 1 gång, som jag fick av sjukgymnasten, som jag börde gjort 2-3 ggr dagligen sedan operationen.. ooops.

Jora, jag lyckas med mycket nuförtiden. Eller inte. Allt är sig likt, jag är totalt misslyckad och tragisk som alltid. Inga konsitgheter.

Återkommer kanske när det är dags om två månader igen.. kanske, eller så utökar jag avståndet mellan inläggen igen. Vi får se, den som lever får veta.

Haj haj// Jenny


RSS 2.0