Vill man vara fin ...

... får man lida pin ! Balfrisyren testades för första gången idag och det kändes bra så nu är det bara väntan som gäller. Klänningen sitter som den ska och skorna passar så lets rock! Jens ringde visserligen tidigare idag och sa att bilen var sönder för ena framhjulet hade gått av, men han hade ordnat en annan bil istället nu. Pus säger jag! Gå hela kotegen (stavning?) hade väl kanske inte varit det roligaste... L Ä N G T A R !!!!

Förutom att testa frisyren så har det inte hänt så mycket.. Försöker få tiden att gå liksom. Solen sken hela dagen så vart ute så gott som hela dan. Skall tydligen vara strålande solsken i morgon vilket låter toppen!

Shit nu är det verkligen inte långt kvar! hjälp alltså vad tiden har gått fort. Så ska man hitta jobb i höst men vart..? Måste ju vara i nära Visby och helst där eftersom alla träningar är i Visby.. Men vet ens inte vad jag vill jobba med? Blir ju samma jobb i sommar men ka ju inte jobba i Burgsvik i höst liksom.. ja ja orka bry sig om det nu när det finns massor av att tänka på nu! :D

image104

- Jag och bror min -


/Josefin


Mösspåtagning

Igår vankades det fest! Det var nämligen den årliga mösspåtagningen för alla studenter! otroligt att det är vi som är där i år, går inte att förstå! Kvällen började med att klassen samlades hemma hos Fanny för att påbörja förfestandet. Tog det lite lugnt början tänkte jag men den planen gick snabbt åt skogen. Drog till Almedalen till klockan 19 och själva mässpåtagningen tog väl typ ca 7 minuter eller nåt vilket jag trodde jag skulle ta längre tid. Men egentligen man tar på en mössa och sjunger studentsången.. Kan ju inte ta särskilt lång tid om man tänker efter..
Minglade runt bland alla blivande studenter och drog sedan vidare till Fanny igen där även A-klassen kom vilket var trevligt :D Drack lite mera och sedan begav vi oss alla glada i hatten till Lillebror för några skulle ha avrsin shit var det bestämt. Sen kom vi äntligen till Gute där kryllade av studenter och det enda man såg var massor av studentmössor typ. Jag hade jäkligt skoj och vill bara tillbaka dit! Shit vad kul kväll det var!!!             ;) ;)

Duktig som man är så gick man till skolan klockan 12 (kände sig verkligen som en död zombie) och gjorde utvärdering på historian och betygsamtal. Fick VG vilket inte är så dåligt egentligen men det vägde mellan ett MVG så lite surt är det alltid.. Fick reda på häromdagen att jag fick MVG i projektarbetet! =)

Skall nog gå o lägga mig snart så man orkar med morgondagen också. Då är det studiebesök på Gotland Ring och sedan klasskampen mellan A & B i brännboll.



/J


26 maj

Sitter nu hemma i Burgsvik och gör inte så mycket. Hade bara en lektion i morse och sen åkte jag bussen hem igen. Kändes rätt meningslöst men vad gör man inte sista tiden liksom. Rätt roligt att träffa alla ändå. Gisela jag och Annéa drog också efter lektionen till posten för att hämta ut Giselas körkort :D Anledningen till att jag åker hem är att jag ska hämta ut min balklänning idag =) Sen tar jag bussen in ikväll för ska på möte. Missar dock ett annat möte, den med skolan, men folk lär ju vara där så får höra i morgon i skolan vad som sades.
Fotboll ikväll också på tv! Men tror jag inte hinner se det så mycket tyvärr..

I morgon har jag sovmorgon för första lektionen har vi bara betygssamtal. Nyfiken vad jag får!! Sen på historian är det sista kloka grejen i skolan för alltid då vi ska prata lite om ett litet arbete vi gjort. Vi har om Vietnamkriget och Gandhi typ så det är rätt lugnt. Nästa historia lektion är det brännboll mot BF3A klassen vilket skall bli spännande.


/Josefin


Mors Dag

Yes ! Solen är framme och ut i trädgården senare. Dock kanske lite kallt och sola för det blåser lite grann, men lattja med fotboll eller hoppa studsmatta skall det bli :)

Igår var det en crazy kväll haha. Släktmiddag och så på dagen och kvällen var det grillning i trädgården. Var jättemysigt och halva släkten var på plats typ. Jag hade skratt attacker i fredags men det här var nog värre. dom vuxna rockade loss på studsmattan och jag fullkommligt vek mig av garv haha! Svårt att beskriva men det finns bildbevis som jag kan visa upp senare. Riktigt roligt var det och sen var det cykelrace mot campingen och Johan & Carinas husvagn. Jag och Elin trampade på som tusan men lyckades inte vinna. Kanske skulle delta i tävlingen Hamnvägen Gliders i sommar? ;) Lite frusna var vi alla och in i förtältet där ljus tändes och det var jättemysigt. Såg lite Eurosvision på tv (F I A S K O) och senare på natten var det hemfärd.

Johanna kommer troligen hit snart så ska vi dra till Moffa och hälsa på tänkte vi. Annars ska jag ut och springa efter. Har fått mammas springar byxor när hon var aktiv. Riktigt sköna må jag säga! Det är typ tajta cykelbyxor, har väl aldrig gillat såna men dom här var riktigt sköna ! Dock ska dom användas under shorts och inte bara dom som många har.

image102

WisbyKampen 2 0 0 8

/Josefin


24 maj

Vem har snott min cykel???!! Snälla lämna tillbaka den tack!! Hur idiotiskt är det inte att göra något sånt?! Hände under natten till fredagen (var även Sävefest så anar något..) stals vid en tomt typ vid lilla Elefant så snälla lämna tillbaka den! Har pakethållare både bak och fram så är lätt att känna igen ifall någon skulle se den nånstans..

Nog om min kära cykel.. I går vankades det fest och vad passade inte bättre än Gute som öppnade och Adam Tensta uppträdde. Var först hos Jenny och fixade sig i ordning sen kom senare Karin och Erika och vi begav oss vidare till en annan förfest. Helt okej och nu var man på topp ! Drog sen en snabbis förbi Jenny för att hämta leg och pengar och tog en pisspaus (sorry jennys rabatt...) och nu begav det sig till Gute. Mycket folk och kvällen var lyckad. Hörde dock inte så mycket på Adam T men det gick det med. Kan bara en låt av han så hade hoppas höra den men måste ha missat den.. :/
Donken efter vilket var en väldigt speciell grej. Linnea vet definitivt vad jag snackar om HAHA! oj oj säger jag bara var länge sen man fick så många skrattattacker.

Var tvungen att ta bussen hem kvart över 9 i morse vilket inte allas var kul faktiskt. Speciellt inte när man skall så långt ut på Gotland man kan komma. Typ. Det vankades nämligen släktmiddag. Gammelmommo Alice fyller 85 och skall därför firas med mat och dryck på Holmhällar. Kom precis hem där i från och det var trevligt må jag säga.

Ikväll blir det grillning hos kusinerna (som även dom var på kalaset) vid deras husvagn så det ska bli jättemysigt. Solen skiner så det kan inte bli annat än bra.

Snart... snart.... snart...snart...snart... S T U D E N T E N !

image101


/J O S E F I N


Ledig? Knappast!

Ännu en onsdag snarta avklarad och som brukar vara ledig i skolan men icke i dag. Vi samlades i stället hela klassen och gjorde studentpysssel till vår vagn. Kommer bli så snyggt! Kul att passa på och umgås den sista tiden. Fy vad sorgligt att sluta skolan ändå! :(
Grillning med klassen hos Ulla var det igår, väldigt trevligt och mysigt! =)

Träffade Jens idag. Pratade om allt möjligt dock inte så mycket om själva balen vi skulle prata om men allt är typ fixat så allt är lugnt haha.

Körde styrka idag. Louise och jag hade bestämt oss för att dra dit då ingen av oss var med igår. Riktigt trevligt var det! Hade en del att prata om om man säger så :)

Drog hem och duschade sen kom Camilla hem med Albin och Davve då vi ser på final Manchester vs Chelsea. Go Manchester!!

I morgon blir det lugn dag. Hoppas på fint väder så man kanske kan dra ner till Almedalen =) Skall även dra ut till p18 för att springa.


Ledarstabben blev helt klar idag vilket ser spännande ut!


Nu längtar jag bara till att komma ut på planen att spela innebandy!!

image100

/Josefin


Om man ändå vore barn igen..

image92

   image97

image98

image99 Om man ändå vore barn igen!

Benen känns som spaghetti och fötterna känns inte alls

Ja som rubriken lyder så har jag då jobbat hela dagen igår. 10,5 timme blev det vilket klirrade skönt i kassan med tanke på alla utläggningar man har just nu. Men att sluta halv 1 på natten är inte så skönt, men då är det tur att man har nära till jobbet ;) Aldrig mera dom skorna jag hade igår i alla fall, föttena typ domnade bort haha.
var inte så fasligt mycket folk i går så det var rätt skönt att jobba ändå. Var trots hockey på tv men ändå inte så mycket folk. Men storbilds tv:n var på plats och var i alla fall en finne som var glad när han gick. resten (det vill säga svenskarna) var väl lite mindre glada om man säger så..
Känns skönt att ut och springa sen också.. eller inte

I skolan rullar det på som vanligt. Var ute med klassen i Alva i fredags och städade Bobbans borsas hus vilket resulterade i pengar som går till vagnen. Trevligt att umgås med klassen! :D

Var på krogen i fredags också, trevligt trevligt! :D

/J.Hansson

Student 2008.

Student 2008. Hör på namnet, klingar rätt bra i mina öron om jag får säga det själv :D Snart så är det äntligen dags ! Och Balen är ännu närmare! men just nu är det mösspåtagning som är närmast att se framemot =)

Idag har det inte hänt så mycket spännande i skolan. Hade Historia prov om Andra Världskriget vilket var äldigt skönt att bli av med. har inga prov kvar i skolan vad jag vet vilket är så skönt! Fast någon inlämning har vi kvar..
Hade klassråd vilket allt gick om studenten såklart. Kom fram till en del och har nu betsämt bland annat utgångslåt m.m.

Ikväll är det styrka som gäller. Toppen att jag har träningsvärk efter step upen på individuella valen i måndags. Och lär knappast må bättre i kroppen i morgon haha.

Ledig i morgon från skolan. En trip till Almedalen hoppas jag på om solne skiner vill säga och sen ishockey på kvällen på tv. Sverige spelar ju kvartsfinal vilket inte går att missa! tack att matchen är på en normal tid och inte klockan 1 på natten som många matcher vart..


image91

Burgsvik


/Josefin

Fullt upp!

Denna dag har det varit fullt upp ända fram tills nu. Dagen började så bra (?) med vedklyvning med mamma. men tillslut brände det så mycket och trött i armarna så tog jag en filt och en kudde och la mig i trädgården och gjorde ett försök till att bli lite brunare. Känner mig inte ett dugg brunare trots en heldag i solen. Sen drog jag och mamma upp till Havdhem för att testa min balklänning som är så gott som klar :D Efter det drog jag direkt ut o sprang. Blev 6 km så är uppe i mina 2 mil nu. Sprang i sporttop och shorts vilket var jätteskönt o musiken på högsta volym som alltid!
Direkt efter blev det dusch och sedan iväf igen då jag och pappa cyklade till faffa där vi satte oss i solen och dom drack varsin öl. Sen cyklade vi vidare till Björklunda där Håkan och två kompisar till han också. Åt mat och det var riktigt gott! Kände dock mig lite utanför då kag var något yngre än alla andra då typ pappa var yngst och bara jag och grabbar. Men det var riktigt trevligt =) Sen cyklade vi hem och det var dags för brudvisning i Burgsvik. Tror ta mig tusan hela Burgsvik var där för det var fullt med folk och riktigt trevligt det med. Har heller aldrig varit på en brudvisning så det var nytt för mig. Sen var dagen slut och nu sitter jag här hemma och ser hockey. Sverige tog precis ledningen med 1-0 !

I morgon hoppas jag på lika skön sol som det varit idag så man kan öka på sin brunhet lite grann då både bal och student närmar sig med stormsteg! Är mindre än 1 månad kvar vilket känns helt sjukt ! Har mens nu vilket inte känns så bra då det är 1 månad kvar som sagt.. fan om jag har det då.

image90

Nu börjar det hända grejer i hockeyn ! Jisses ja!

/Josefin



Brats, R.E.A & shopping

Sitter nu i Stockholm och har varit här hela helgen där det blandats med allt möjligt. i fredags var det shopping för hela slanten. Från att först åkt från Gotland fredag morgon (körde upp på rampen för första gången !) På lördagen blev det även då shopping men denna gång själv i storstaden. Jag lantisen själv liksom helt ensam i sthlm. Kan tyckas bara sluta på ett sätt, V I L S E. Fast det var lugnt jag hittade tillbaka snabbt. På kvällen gick jag och pappa först på en bar 25 våningar upp i luften. Var hur fint som helst! Vilken utsikt alltså! Snygga bartender var det också :) Sen drog vi på Hamburger börs för min försenade födelsedags present, att se R.E.A gänget. Man var tvungen att vara där i 3 timmar innan (en hel båtresa till) där man först åt mat och sen sitta och vänta. Men jag och pappa gjorde en ordlek så tiden han tillslut rinna iväg. Själva showen var jättebra och verkligen min humor! Roligt var också att Babben var på besök bara den helgen och gästshowade. Men gud vad jag fick damp på gänget framför!jag säger bara BRATS. Var ett killgäng i min ålder ungefär och jobbiga och snobbbigare människor har jag inte sett. Backslickers hela högen och beställde in tonvis med dricka och tillbehör. om satt och drack och skrattade och klappade händerna , skålade allt vid fel tillfällen och i mellan drog sitt fettiga hår bakåt och allmänt störde. Min förutfattade mening var verkligen sann. Nu ska jag inte dra alla över en gräns men ändå. Givetvis skulle dom på Stureplan efter, det hörde jag dom prata om.

Idag blir det kanske en snabbis till Farsta Centrum, men känns som jag hittat det jag sökt. Annars tar det lite lugnt idag och sedan hem själv med båten i kväll kl 7. Hoppas man hittar någon man känner på båten så tiden går lite snabbare. Elin kommer sen och hämtar mig på kvällen, T A C K !

image89

Stockholm


/Josefin

RSS 2.0