Nästa: Stadsbo

Suck. Träningen igår var framflyttad 2 timmar framåt och det är ju måttligt kul att få reda på det när man typ redan var framme i stan. ja ja inget man kunde göra åt. Skönt att Södervärn är klar i alla fall så man kunde få träna där en sista gång innan cupen.

Idag (frånsett matchen) går hela dagen åt för att städa ur sitt rum och packa det sista (det mesta kvar) till flytten till Visby. Jag och Jenny ska ju bli sambosar som man kallar det haha. Ska ju bo där ett tag och kommer väl inte hem så mycket som man gjort förut så man får verkligen tänka vad man ska ha med! På söndag kan man kalla sig stadsbo. Fast det kommer jag aldrig göra för det känns inte jag och kommer heller aldrig att vara jag.

Träffade Linnea, Hanna och Jannika igår under vistelsen i stan. Rena rama klassåterträffen :) Men det var trevligt! Har inte sett Jannika under hela sommaren och inte Hanna för den delen heller så det var kul att ses igen :)

Nej dags att börja packa kanske? Suck.

  Kräftskivan i lördags. Såg verkligen ut att gilla kräftorna.. eller inte ;)

//Josefin

Ännu en dag som arbetslös. . .

Ja man kan verkligen kalla sig arbetslös nu. Fy och fasa. Går upp vilken tid man vill på dagen. Kan i princip göra vad man vill och sen är det träning på kvällen. Kan tyckas vaar världens lyx men det är det inte kan jag säga. Och ända har jag bara varit utan jobb i några dagar.. Får visserligen lite gjort här hemma såsom packning till Visby, bilen tvättad men det är så mycket dötid över ändå..

Och eftersom man inte gör så mycket här hemma så finns inte så mycket att skriva om.

Var hos Elin igår efter träningen. Flyttar ju nämligen från ön på fredag så hon hade en lite avskedsmiddag. Lite sorgligt men hon kommer ju tillbaka, det är så man får tänka nu när alla bara flyr.. :( Var jättetrevligt, vi åt tacos och prata allt mellan himmel o jord. Han även se några välbekanta youtube klipp och ja jisses vad vi skrattade!! Även åt mobilfilmen "pappa pyjamas" som har blivit en succe.. Haha!
Elin blev i alla fall glad för presenten jag gav och det var ju bra det :)



Sommar i Burgsvik. Det är så man vill ha det året runt.

//Josefin

Kräftskiva

Jobbade min sista dag på jobbet i fredags för den här gången. Kan tyckas att man ska bli uppskattat för sitt jobb och slit man gjort denna sommar men nej inte det nej! Klockan är strax över 16 och dags att gå hem då jag blir uppbärd för trapporna från källaren och ut på bakgården och där väntar en aning leende Örjan som står med en stor hink med gegga. Och med "gegga" menar jag kaffesump,matolja,havregryn ja allt äckligt dom samlat på sig under sommaren typ och detta fick jag då alltså över mig. Tack för den arbetskamrater! Sista dagen på jobbet brukar se ut så nu för tiden.. men det var så där¨måttligt kul att lukta kaffesump hela kvällen trots inskrubbning av tvål o schampoo.. . . .

På kvällen senare hade jag och Jenny tänkt att ta det lite lugnt och så.. Hyrt film hade vi till och med gjort men när vi visste att det var Burgsvik vs Näs fest kunde vi inte annat än att gå dit :) Det var mycket trevligt men som alltid blir det kanske lite för sent då man får sota för det dagen efter..

Spelat sista träningsmatchen innan ICA MAxi cup som äger rum nästa helg (första matchen på fredag 18.00 mot Rönnby) Förlorade dock matchen men bra uppladdningsmatch!

Kräftskiva var det igår med laget :) Tillbringade dagen med Lovisa då det känndes onödigt att dra hem till Burgsvik efter matchen och sen åka in igen.. Vi handlade inför kvällen och tog det mest lugnt och han se en film och såklart lite OS.  Fixade i ordnig oss och drog till lokalen. Var jag som skulle bla handla hattar men hittade tyvärr inga så fick klara oss utan men hade dock tjusiga hakklappar! Skulle köra hem senare på kvällen men kunde inte motstå snapsar och dylikt så med snälla lagkamrater så fick jag sova över hos Lovisa :) Det lektes lekar och var allmänt trevligt. Var en liten skara kvar framåt kvällen då vi bestämde oss för att dra ut. Jag & Louise drog till hamnplan och resten till Munken. Hade dock inte leg med mig såklart så kom inte in så stod utanför och pratade en stund. Men efter en lyckad kväll så kände vi oss nöjda för att dra oss mot hemfärd.

Så idag är det en skön slappar dagfsom står på schemat. är tydligen snack om en filmkväll så vi får väl se vad kvällen slutar hän. .

Nu ska jag i alla fall ta mig en välbehövlig "sova middag time"..


//Josefin


18 aug.

18 Augusti. En helt vanlig dag egentlige. JObbat 8-16 drog direkt på träning (i Slite dock) drog hem och ska snart gå o lägga mig. Tiden har baar gått förbi och än en dag har snart passerat. Förutom en sak. Erika & Linnea R har båda åkt till USA nu.. shit är lite avis om man säger så! Inte för jag tror jag pallat att vara borta så länge men fatta känslan och vilka underbara upplevelser dom kommer få där borta!

Innebandyn rullar på. Har spelat två träningsmatcher mot IBK:s mindre boys. Lite snöpligt förlust i första matchen men bräckte dom med 8-4 i andra. Viktigast var att spelet satte och det gjorde det.

Har även varit personalfest inte att förglömma! Finns mycket att säga om den kvällen men kan kortfatta den kort med att den var väldigt lyckad! Finns det något roligare än personalfest med det gänget? Tvivlar starkt på det! :) Bilder återkommer.

I morgon är jag ledig och i övermorgon likaså sen jobbar jag 2 dagar och sen är jag arbetslös. Flyttar ju int till Visby snart o kan vara skönt att vara ledig sista veckan, hinna packa o så.. Men shit arbetslös var ett ord man inte kunde tänka mig att man skulle behöva säga . .  Ska skicka in en arbetssökan till ett jobb i morgon, och om jag skulle få det skulle min dröm bli sann! Ett drömyrke helt klart! Har ju blivit rekommenderad att just jag skulle söka det så det känns ännu roligare :)

Är jag dum eller bara sportintresserad? Enligt Jenny är jag dum i huvet men va fan, handbollsdamerna spelar klockan 06 nu på morgonen och jag kan ju inte annat än att ställa klockan på 5 i 6 för att titta :) Trots sömnbrist den sista tiden så gör jag sdet. Kan ju sova hela förmiddagen sen ju!

In till stan lite tidigare i morgon är det kanske tänkt. Ville först se herrarnas DM final men visade sig vara klockan 8 o då tränar jag. Men åker in lite tidigare ändå kanske för att träffa Linnea :) Long time ago now!


/// Josefin

Tillbaka till civilisationen

Helgen är slut och man är nu tillbaka till sitt hem. Helgens kick-off läger har bjudits på allt mellan träskspringning, mörkervandring, irländsk julafton, inkilning, dans & sångnummer, skratt och mycket mycket mera.

För att dra igenom det här lite snabbt så var vi uppdelade i lag som jag nämt tidigare. Lag orange som jag deltog i var jag, Louise, Milla, Didrik & Camilla. Ett lag som överasskade alla i slutet och tillslut hamnade på en välförtjänt 2:a plats. Med tanke på den dåliga starten så är det en prestige att hamna så högt upp i resultatlistan.
Dag 1 var det mycket teori i form av Mikas "The way of champion". Men vi hann även med att tävla och den frukatade inkilningen. Där skulle vi skriva en låt som innehöll vissa ord. (säger inte vilka ord..) Och sen hade vi fått 8 låtar att välja mellan där vi skulle dansa en låt inför alla. Glömde säga att temat på inkilningen var "sex". Inte så förvånande kanske.. ;)
Det blev succé och tävlingarna var väldigt roligt. Lyckades faktiskt vinna. Då jag fick den hedersfulla priset  Äran och en film :)

Upp tidigt på dag 2 och det var mycket vandring som stod på schemat. Med hjälp av karta och kompass skulle vi ta oss till olika punkter och göra olika tävlingar på platserna. Imponerande av oss var när vi krossade alla i den tuffaste tävlingewn av dem alla. Så snabbt som möjligt skulle vi ta oss från en punkt till en annan. Det fanns flera vägar att ta. Lätta med lite längre och svåra och kortare. Vi tog den svåraste men som blev den bästa tillslut eftersom vi vann. Springa igeonom vatten/träsk/sunkmark/vass dubbel så högt som en själv m.m. Men det lönade sig och en grenseger var i vår hand.

Efter allt var det tillsut mat på Ihreviken och prisutdelning och sedan var resan slut och kan tänka mig att alla sov gott den natten.

Bjuder på lite bilder från lägret och även från fallskärmshoppet !

 Team Orange  Tävlingar

 Nära landning  Förberedelser


Snart dags för träning! På återseende . .

//Josefin

08-08-08

Lätt personnummer man skulle få om man föddes denna dag. Ännu häftigare skulle det bli om klockslaget var 08:08. Och ÄNNU häftigare skulle det vara om man var född i Stockholms region (08) och ännu..... okej nu räcker det.

Jobbat 08-16. Helt okej med folk. Var ju tråkigt väder (som vanligt nu för tiden) så då känns det som man lika gärna kan jobba, hur frestande det egentigen är att stanna hemma och se film och krypa ner under täcket. Dom dagarna kommer nog också skulle jag tro.

Klassfest ikväll. Vill spå gärna dit och träffa alla igen. Vill verkligen!!! Men orkar fakttiskt inte.. :( Har jobbat rätt mycket nu och ska ju upp tidigt i morgon för läger på hela helgen. När vi ändå talar om lägret... Är snack om inkilning.. oj oj säger jag. Fick mail om att jag skulle ta på mig det "snyggaste"/fulaste kläder jag kunde hitta och så ska vi ju då göra något som givetvis är hemligt.. fasar lite inför det men går in med inställningen att vinna såklart. Är ju inte första gången man klär ut sig direkt. Typ senast då vi var hemma  hos Jeili och hade lite utklädnad. Ja jisses vad alla var tjusiga då :) 


Så ikväll blir det lugnt, funderar på att se en film och möjligtvis dra in på jobbet då det är trubadurafton med några som aldrgi varit där. För att vara lite social och sen i sängen tidigt.


Jobbet på Tornerspelen igår var väl sisådär roligt. Var tjusigt utklädd i medeltidskläder och fick visa folket var de skulle sitta. Sen såg man ju spelen också. Är väl kankse inte lika häftigt som förut att se men iböand var det lite roligt. Eller ja när jycklarna eller narrarna sopm dom kanske hette skojade omkring fick man sig ett litet skratt ändå.




Shit snart drar dessa 2 puddingar (Erika & Linnea) båda Till USA i 1 år ungefär. Kan knappt tro att dom ska vara borta så länge! Men vilken resa dom kommer få! Är lite avis allt.. Dock får jag dras med Jenny lite till.... ;)

På återseende efter helgen ! Om jag överlever vill säga ... :)


///Josefin


Back in buisness . . .

Japp så var man här igen. Sommaren börjar lida mot sitt slut. Turisterna flyr ön  (dock alldeles för många kvar kan jag tycka). Fast vad skulle Gotland göra utan alla dessa turister? Nja det är ju ändå dom som håller ön i liv faktiskt.

Denna sommar har varit helt fantastiskt och slår alla i hästlängder. Det har jobbats, det har tränats, det har festat, det har varit strandsoftande, det har varit spelningar på Fiket, det har varit sena myskvällar vid hamnen, det har varit kubb-VM, det har varit FidePuben och såååå mycket mera. Summa summarum: SOMMAR. Och nu verkar allt bara vara slut. Tänk om det skulle varit sommar året runt? Fan vad livet skulle vara toppen. Fast kanske är lite behövligt med vinter ändå.. Men inte än..

Har ju också hoppat fallskärm nu :) Det går inte att beskriva känslan, det går bara inte! Är fortfarande i värsta adrenalinkicken  när jag pratar om det! Snacka om att pulsen slår 320 när jag tittar på videon och bilderna jag nu fått hem från hoppet. Där snackar vi cooolt.

Jobbat 7-16 idag. Blir ju lugnare o lugnare för dag som kommer men än finns det massor att göra. Har skrivit upp mig på lite mera tider nu när sommarschemat är slut. Har ju inget jobb sen och flyttar in i nya lägenheten i Visby 1:a September. Shit börjar få panik på jobbfronten. Har skrivit CV och så men inte skickat in än.. Vart liksom? usch vad jag hatar det..


Första riktiga innebandypasset inomhus ägde rum i måndags. Allt kändes rätt nytt. Allt satt inte riktigt som det skulle men det blir väl bättre med det. Skönt att komma igång ändå.

Det snackas om det. Det skrivs lappar. Det planeras. Årets personalfest är snart kommen och är taggad till tusen! Vi alla vet hur det brukar vara på den årliga tillställningen. Vi lämnar inga kommentarer på den frågan .. :)

I morgon är det jobb 8-16 sen vankas det jobb inne vid Tornerspelen med laget. Vedt inte riktigt vad arbetsuppgiften är men skall i alla fall ha på sig medeltidskläder och göra något. Spännande värre.

Kick-off lägret startar också nu i helgen. Dock på hemlig ort. Hmm man kan ju inte bli annat än nyfiken!

Tänkte lägga upp lite härliga sommarbilder men inte lagt in dom på datan så återkommer med det :)

//Josefin


RSS 2.0