Back in buisness . . .

Japp så var man här igen. Sommaren börjar lida mot sitt slut. Turisterna flyr ön  (dock alldeles för många kvar kan jag tycka). Fast vad skulle Gotland göra utan alla dessa turister? Nja det är ju ändå dom som håller ön i liv faktiskt.

Denna sommar har varit helt fantastiskt och slår alla i hästlängder. Det har jobbats, det har tränats, det har festat, det har varit strandsoftande, det har varit spelningar på Fiket, det har varit sena myskvällar vid hamnen, det har varit kubb-VM, det har varit FidePuben och såååå mycket mera. Summa summarum: SOMMAR. Och nu verkar allt bara vara slut. Tänk om det skulle varit sommar året runt? Fan vad livet skulle vara toppen. Fast kanske är lite behövligt med vinter ändå.. Men inte än..

Har ju också hoppat fallskärm nu :) Det går inte att beskriva känslan, det går bara inte! Är fortfarande i värsta adrenalinkicken  när jag pratar om det! Snacka om att pulsen slår 320 när jag tittar på videon och bilderna jag nu fått hem från hoppet. Där snackar vi cooolt.

Jobbat 7-16 idag. Blir ju lugnare o lugnare för dag som kommer men än finns det massor att göra. Har skrivit upp mig på lite mera tider nu när sommarschemat är slut. Har ju inget jobb sen och flyttar in i nya lägenheten i Visby 1:a September. Shit börjar få panik på jobbfronten. Har skrivit CV och så men inte skickat in än.. Vart liksom? usch vad jag hatar det..


Första riktiga innebandypasset inomhus ägde rum i måndags. Allt kändes rätt nytt. Allt satt inte riktigt som det skulle men det blir väl bättre med det. Skönt att komma igång ändå.

Det snackas om det. Det skrivs lappar. Det planeras. Årets personalfest är snart kommen och är taggad till tusen! Vi alla vet hur det brukar vara på den årliga tillställningen. Vi lämnar inga kommentarer på den frågan .. :)

I morgon är det jobb 8-16 sen vankas det jobb inne vid Tornerspelen med laget. Vedt inte riktigt vad arbetsuppgiften är men skall i alla fall ha på sig medeltidskläder och göra något. Spännande värre.

Kick-off lägret startar också nu i helgen. Dock på hemlig ort. Hmm man kan ju inte bli annat än nyfiken!

Tänkte lägga upp lite härliga sommarbilder men inte lagt in dom på datan så återkommer med det :)

//Josefin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0