Hur i hela friden...?

Satt för en studn sen framför datan och skulle spela lite harpan (patiens) Spelade några gånger och det gick aldrig ut. Kanske efter 5:e gången så startade jag en ny omgång, och inget kort gick att lägga på något annat från start, så då bläddrade jag igenom alla, för där finns det ju alltid. Men tusan heller, det fanns inte ETT ENDA kort man kunde lägga! Det gick alltså ingenting att göra. Hur tusan tänker man då som "harpanuppfinnare", att göra en omgång där det inte går att göra en enda sak.. Mycket skumt det där........

Var bara tvungen att säga det.. ;)




/Josefin


Spysjukan går, fuck!

Fick reda på i morse när jag vaknade att visst spysjukan går... mamma hade tydligen spytt på i morse och Camilla som var på stan med kompisar hade spytt.. Vem kan komma härnäst måntro..? Jag sk agöra allt för att hålla mig borta, får helt enkelt sitta isolerad på mitt rum :p

Juldagen var en succe i alla fall =D Vi börjar med personalfesten med jobbet. Börjar med att jag får ett sms av Jessica kvart i 5 och undrar om vi inte ska komma på festen, o jag svarar tillbaka med att "jo det ska vi, men det börjar ju om en kvart.." Men nej si det gör det inte, utan hade redan höllt på, så snabbt fixa till sig det sista och gå in. Man bor ju granne med jobbet som tur var ;) Välkomnas med en välkomstdrink, mkt gott! Sen var festen igång!! Åt jättegod mat och hade det allmänt trevligt! Singstar bjöd spå hela kvällen, och det blev en succe det med! Kan inte påstå att det lät fint direkt, men kul var det..  Jag,Jenny,Petra & Emelie drog av gamla låten Främling med Carola.. Jag kan inte påstå att vi sjöng direkt.. skrek är nog ett bättre ord ;)

När alla var lite dragna hade jag & Jenny bestämt oss för att uppträda med vårat hemmagjorda nummer. 4 omgjorda jullåtar (bara en vers i o för sig) till Folkerydsanknytning) Och vilken succe alltså! Fick skriva autografer och allt, haha. NU säger dom att det skall sjungas på somrarna på spleningarna, men vet i tusan om dom har råd med oss då alltså, haha., Eller vad säger du Jenny? ;)

Sen drog vi festandet vidare till Visby. Arvid var snäll och skjutsade oss. Plockade även upp Jocke & Jens på vägen. Trevligt Trevligt! Väl inne i stan drog vi till Hamnplan där några väntade, inomhus. Vi kände att vi aldrig skulle komma in, med tanke på 20-års gräns och fullproppad kö! Men dumma/smarta som vi är ställer vi oss i V.I.P kön med hopp att komma in. Och ta mig tusan klarade vi det. Det stod ett killgäng framför oss, och när vakten frågade dom om det var alla som var med dom, sa han "nej dom här tjejerna är med oss också", och vi glada som fan gick in tillsammans med dom! Ingen aning vem det var, men schyssta var dom =) Tur eller vad?!

Väl där inne var det massor med folk. Det blev en hel del dans & prat och kvällen var lyckad. Sen drog vi till Max, men där var det ju proppfullt, så drog till McDonalds istället och satte oss. ....... ;)

Kvällen avslutades också väl.. :)    Dagen efter däremot, var inte lika lyckad.. Missade helvetesbussen! Vaknade inte av mobilen och messet jag fick. Såg messet 3 minuter innan bussen gick... Gissa hur glad man bir då..?!

Idag är det en slappardag. Har haft pyjamasen på hela dagen :)

Händer på nyår då? Ingen aning en så länge... jobbigt

image53

Julen 2007


/Josefin



GOD JUL!!

Julafton för oss är som en tradition.. Vi gör exakt samma grejer så länge jag vi levat. Först åker vi ner till Fammo & Boman klockan 11 och öppnar lite julklappar & äter julmat. Vi ger till en i släkten som vi lottat fram, och själv fick man då Erika (i år igen). Sen drar hela drösen till Gammelfammo i Austre där resterande släkt finns och där det ses Kalle Anka m.m. Sen drar våran familj + Connys familj till Faffa och småpratar lite, sen är det hemdags.
Det är helt sjukt vad man har barnasinnet kvar! Jag och min syrra var som småbarn som det enda vi ville var att öppna julklappar. Fick allt möjligt, bland annat löparskor, lock + platt tång set, pengar, biobiljett m.m. Mycket nöjd =)

Då var det bara 365 dagar kvar till nästa jul då...

I morgon väntas julfest med jobbet vilket skall bli askul!! Jag & Jenny har hittat vårat framtidsykre nu - Låtskrivare!
Vi har gjort om några jullåtar till anknytning  till jobbet och personalen, och det kommer att bli en succe när vi framför vårat nummer, haha. Usch vad pinsamt, men när alla har fått i sig lite alkohol ska det nog gå ;)
Sen drar vi till Visby till krogen. Visserligen är det 20 års gräns, men jag ska in ändå på ngt sätt!

image52
                                                                Jag, pappa, Camilla



/Josefin


Jossan, du är GRYM!!!

Fan Josefin! Du är så jäkla bra! Helt jäkla underbart bra!! Nästan Båtis bra klasspå, ungefär så glad är jag... Nästan i alla fall! ;-)

Å vad fan ska ja göra med dig Båtis!? Jag blir tamejfan tokig!!

Som sagt, va ganska pinsamt idag på stan..världens största paket. Som när jag och Josefin stod utanför Bokia och väntade på Emelie som kollade där inne ( vi kunde inte följa med in P.g.a de "lilla" paketet). Då i alla fall går en helt okänd man förbi oss och säger; - Jaså, ett koron- spel!
Snacka om att vi blev chockade och bara stod och gapade, fan va d så tydligt!?  =)

Har fått låna Anetes sprillans nya Volvo! As snygg och jätterolig att köra! Men satan vad nervös jag är alltså!


Tack så jättemycket för julklappen Emelie! Det blev helt perfekt!


Snart jul! så Jäkla underbart!!!

God Jul allihopa// Jenny

Fest

Igår var det dags för fest =) Jannika hade fyllt 18 (nu är alla i klassen 18) så självklart var det dags för en klassfest till! Hemma hos Rasmus, Jannikas kille. Först åt vi 4 mat som jag & Jannika så duktigt fixat i ordning medans grabbarna fixat grejer på stan, sen var det dags o fixa i ordning sig. Sedan kom alla folk och det var hur trevligt som helst! Kom lite fler folk än vad jag hade trott men det var verkligen askul!! Jag fick till & med en present.. hmm, ja tack för Wunderbaumen, Arvid, haha :p
Körde en asroligt spel som heter Guitar Hero typ.. Gällde att spela på plastgitarer och pricka in rätt knap på rätt ton.. låter komplicerat men det var skitroligt! Var värdelös till en början men sen tog det sig. Dan efter var jag lätt grymmast, 97% :D.
Efter drog vi ner till Hamnplan, där vi kom 4 minuter för sent till att gå in gratis.. ingen vakt som man kunde fjäska för där nej.. väl där inne var det inte så mkt folk, men det blir vad man gör det till som Linnea brukar säga ;) Så jag hade det kul och shake loss. Sen begick det sig till Rasmus på en liten avdankad efterfest, haha. sen tack & Godnatt...

Vart på stan med Jenny & Emelie idag.. Panikhandla det sista till julafton. Något pinsamt kanske med det största julklappen i världshistorien som Jenny bärde på :P


Nu är jag så trött så jag vet inte vad jag ska göra.. ska nog sova ett slag så man piggnar till lite..



/På återseende Josefin


Solsken ¤

Weah solen har minsann tittat fram, härligt.

Match idag mot Hemse, vinst med 7-3 =) 3 mål & 1 ass. Helt okej insats av laget måste jag säga.

Var som ni 3 läsare som läser detta, så var jag & Jenny på Maxi igår.. Var ju inte alls meningen o se typ Christoffer.. :) Han e så jäkla bra och snygg, hehe. Vi stod visserligen allra längst bak i hörnet, men det räckte gott o väl. Eve och hennes kompisar stod såklart längst fram o trånade efter dom med kameran i högsta hugg.. hehe ;)

Har väl hänt en hel del sen sist jag skrev om man säger så.. Jenny vet vad jag talar om.. ;) Och för Jennys del med ju! har en hel del snygga bilder jag ska skicka till dig om man säger så, haha.

Snart är det jullov och fy satan vad skönt! Har bara 2 inlämningsupgifter kvar att göra, sen är det nog inget mera vad jag vet.. gött.


Spelade bowling med klassen igår, skitskoj! På min bana var det Hanna, jag & Bettan (vår lärare.) Första omgången vann jag med 100 p sen gick det lite utför.. Banan krångla och jag fick inte slå.. så vi fick byta bana till ett annat rum och då rasade mitt spel.. får skylla på banan, eller hur Hanna? ;)

Ikväll blir det en hemmakväll. Dock bara jag och Joakim hemma, men det kan väl också vara trevligt. Kanske göra upp i Bondespelet en gång för alla.. Brukar förlora i idet.. får se..

Åker nog in till stan i morgon för att se IBK spela.. trevligt trevligt =)

Jana kommer hem i natt efter 3 veckor i Thailand! Har faktiskt saknat henne, fast man inte kan tro det.. nejdå jag bara skoja, du är saknad på riktigt!! =)

image51

Duktiga vi är va, Erika? ;)


/Josefin


Saknar!!

Har haft myskväll med Mamsen ikväll. Jag skulle egentligen ha festat, men det blev ändrade planer.... :(
Käkade fläskfilé och godis å såg på film.. "Nära och Kära". En riktig mysfilm..Det var garanterat inte sista gången jag såg den!!

Skjutsade Signe å Gunni till flyget imorse! Jävligt sorgligt kan jag säga. Jag bara inser hur jäkla tungt det kommer bli nästa gång jag kör dem dit!!! Borde verkligen inte tänka på det nu..

Jag å Jossan "råkade" ju bara vara på Ica Maxi idag å storhandla.. Vad vi inte visste var att idolerna visst var där... Så tokigt det kunde bli. Vi var ju nästan tvugna att stanna å titta på dom. Något annat ade ju varit otrevligt!  ;-)
(kristoffer har en underbar röst!!!)

Fasen Jossan, man kan ju knappt tro det!! Så jäkla kul! vem hade kunnat tro det!!?? BH- plans in progress!! mohahah

Ska jobba hela helgen, men ska bli trevligt! det är ju med Blixten! ;-)

Har en heeel del som borde pluggas, men va fan, jag har andra saker att göra som är betydligt mer avlappnande...


image50
Saknar er som fasen!!

Trevlig helg allihopa! (okej, jag menar "ALLA" ni 3 som läser detta)  ;-)

/ Jennsan


ÄNTLIGEN 18 !

Åh vad jag jag har längtat efter denna dag! 5 december, 2007. Haft en toppendag och än är den inte slut på länge. Började med att mamma och Camilla sjöng för mig i morse (var föräldrarmöte igår så mamma sov hos oss i stan) och gav mig lite paket. (Dock inte de första paketen, för det fick jag igår av Jenny & Erika, tack! haha) Frukosten var redan klar, så det var skönt. Sen var det dags att fixa till sig innan skolan började. Kom in i klassrummet och det sjöngs för mig. Kan inte fatta att än idag tycker man det är lite pinsamt när klassen sjunger för en, men men det var väldigt snällt & fint sjunget =) Sen när vi egentligen skulle ha friskvärd hade Jennie & Fanny fixat lite grejer. DEt var planerat att vi skulle leka "sätta knorren på grisen", och självklart skulle jag börja. Så på med halsduken runt ögonen. Träffade knorren rätt bra faktiskt. Och sen när jag tog  bort ögonbindeln och vände mig satt hela klassen där och skrek Grattis och hade fixat fram julmust & kakor, mkt gott! Tack klassen!! Speciellt Jennie & Fanny ;) Och så fick jag en söt blomma i en liten kruka, som jag visserligen  glömde att ta hem, men får hoppas nån tog med den..

Hade körlektion idag med. Efter den drog jag till Jannika och snackade - i typ 5 minuter för sen ringde hennes bilskolelärare och undra vart hon var, så då fick Rasmus köra henne snabbt som tusan dit, och jag gick av vid Säves matsal och åkte en sväng med Erika & Jenny. GRATTIS ERIKA TILL KÖRKORTET!! Sen drog vi hem till Burgsvik där jag är  nu, och hela säkten kommer om några timmar, kul!

Tack för alla sms =)




/Josefin 18 år

30:e November, underbar dag!

Gud vilken rolig dag det var igår, det går inte att förklara! Först en skoldag att gå igenom, kanske inte lika kul, men om man får skjuts hem till Burgsvk är det värt det. Jenny körde :) Väl där hemma åkte vi var o en för sig för att äta mat sen efter ett tag kom Jenny in till mig för hon hade ätit på Fiket, så vi tog bilen och körde vår raggarrunda. Det var värsta draget på byn! Eller inte. Hmm hur många såg vi ute.. 3 pers? haha Innan dess fick både jag & Jenny ett glatt besked från vår chef :) Sen körde vi som sagt, sen var det dags att skjutsa hem Jennys päron till sig och sen kunde vi äntligen åka vart vi ville. Det var ju fest I Rone, men var inte säkra om vi skulle dit. Vi ville till Hemse & se hockey, men det hade typ slutat när vi kom dit så då körde vi till Rone och skulle se om det var ngt drag där en frdagkväll. JAg tror jag minsann såg 3 personer, 4 bilar & en traktor som körde! Mer än Burgsvik ju ;) Så vi ringde Eve och skulle våldgästa henne, men hon var på hockey men var snart där, så vi väntade glatt i Ronehamn. SEn kom hon och vi pratade allt mellan himmel & jord. Skulle vilja berätta en del, men tyvärr går det inte.. Både Eve & Jenny vet vad jag snackar om.. * Sen ringde Arvid för en tredje gång och undra vad vi var så vi var bara tvungna att säga hej till han. Vi ville inte gå dit, eftersom det var rätt sent för vi båda skulle gå upp tidigt i morgon, så vi snackade baar en stund med han. Sen tog vi bilen och körde hem!

Om en kvart ska Cajsa hämta mig, ska putsa fönstrar.. yeah. Måste göra mig lite i ordning först.

Men underbarast av allt var väl ändå 1 sak, eller 2 om man ser till både dig & mig Jenny. Och du vet säkerligen vad jag menar!  Åh jag blir så glad när jag tänker på det!! pirri pirri


Lycka


/Josefin

RSS 2.0