F som i Fredag & Fystester ..

Då har vi nu inlett första dagen som..tamtamtam..arbetslös! tjoho... :S Okej ärligt är det väl rätt skönt nu att för engångs skull kunna ha sovmorgon idag, men tro på fan så vaknade jag kvart över 6 och var pigg som en lärka och kunde inte somna om. Måttligt roande. Meeen efter någon minut var problemet löst och jag sov som en stock fram till klockan 10.09
 då jag lite motvilligt ställt min klockan för att inte sova bort hela dagen. Vuxenpoäng tack!

----

Idag skall jag in till Visby för att beta av 400 m.. Åka 16 mil för att springa ynka 400 meter på tid.. Ett enda varv på Gutavallen liksom. That´s life! I morgon bitti igen fortsätter det men alla de andra grejerna. taggad var det här!
Lördagen kommer efteråt följas åt med kick off där vi endast fått veta samlingtplats och tid och även indelning av lag och en låttext vi skall framföra hur vi vill. Detta skall kluras på... !

Nej nu är det dags att bege sig till jobbet (okej det tar cirka 15 sekunder att gå dit) och lämna nyckeln för sommaren.. när man gör det, DÅ är sommaren slut.

Sen är det hög tid för lilla mig att börja packa. Kan ligga i topp 3 av tråkigaste sakerna att göra, men är ett måste i detta fall.

 Simply the best!


Josefin

en helt jävla vanlig onsdag

har det varit idag. Upp och jobba vid 8-16, åka in till visby för träning och sen hem igen sent. Som det sett ut nu några veckor.. men snart så är det inte så längre. Sista dagen på jobbet i morgon och på måndag kan ni kalla mig stadsbo igen. tjoho..! Jävligt skönt att slippa pendla till träningarna och vem säger inte nej till ett egent place i Visby? Men Hemma är alltid Hemma på något sätt.

Sommaren lider mot sitt slut även om jag kanske inte riktigt fattar det själv.. Sjukt underbar sommar har det varit och det har hänt en heel del om man säger så. Har nu tagit mig i kragen och gjort ett sommaralbum som jag så småningom lägga upp på fb, nu när man har tiden.. Får nog bli när jag flyttat in till visby..

Nej det fick bli ett litet krot inlägg här, men återkommer snart igen!

Godnatt!



Josefin

Nästa: Landslaget!

ikväll klockan 17 i Södervärnshallen möter vi Svenska landslaget, så bäst för er att ni är på plats! Är gryyymt taggad och kan vara årets match! Återstår att se när säsongen är slut om jag hade rätt eller inte..
Matchstället är nerpackat så nu kööör vi!!

Just ja, kanske ska nämna en sak.. jag har köpt bil!! MIN alldeles EGEN! en vit liten golf, OCH OCH OCH jag har köpt en cd spelare till, så nu slipper jag köra och höra min egen sångröst framöver. Det tackar vi för! 

Inne på dom sista jobbarveckorna innan det är dags att ta flyttlasset än en gång till Visby. Denna gång i et nytt place och denna gång utan Jenny.. Vem ska jag nu tracka på kvällarna, vem ska jag nu se film med, vem ska jag nu cykla till träningarna med, vem ska nu störa sig på när jag är på toaletten med öppen dörr..? :(



Josefin

maaagiskt! Vi är inne!

Japp. Vi säger hejdå till intervaller, milar, armhävningar och allt jobbigt ni kan komma på. Tills nästa säsong. För nu säger vi istället hej till Södervärnshallen!! Och som jag längtat! Ja jävlar vilken känsla det var att kliva på plan igen, grymt!
3:e träningen är nu avklarad och visst kan man känna av att det var ett tag man höll i klubban på stor plan på länge, men det kommer. Testat nya klubbor till säsonge idag med. Jag som kört med ett likadant blad i alla mina år har nu förnyat mig. Kan det göra mig bättre måntro? Hoppas kan man ju!

Kubb Vm har avverkats, och var så säker, jag kommer tillbaka! Sjukt rolig helg som bjöd på både det ena och det andra! Även det , grymt!

Ja man har ju hunnit med en del under denna sommar (och ja jag inbillar mig att denna sommar inte är slut än) för hallå en av sommarens höjdpunkter är ju faktiskt kvar,, på lördag på lördag på lördag.. PERSONALFEST! Där snackar vi! :) :)

Nu är jag ruskigt trött så dags för sängen för i morgon kommer han dö. Ni som känner han.. Han heter Herman..  morgon är han endast ett minne blott. (OBS detta är ingen människa eller levande varelse) Sen jobb på det och på kvällen vankas det kräftskiva - jiho !



Josefin

RSS 2.0