Utgång ikväll =D

Har nu smått börjat packa inför fjällenresan till Tärnaby som ger av nästa Lördag. Såg precis att jag inte hade någon bra matlåda hemma, så mamma drog in till Bertil Norrby och köpte en,- Spygrön! Inte den snyggaste må jag säga, men det spelar ju ingen roll.

Camilla spelade OBS cup (vet att det heter Coop Forum cup, men det kommer jag aldrig att säga) Spelade hela natten och morgonen. Fick direktrapportering som jag begärt efter matcherna. Jag sov då visserligen, men vaknade faktiskt varje gång det pep till. Hur det gick? Dom (Hansa/Hoburg såklart) är i final!! Jäkligt kul!! Ska nog se finalen hade jag tänkt, men har messat när den är, men av förståliga skäl så sover min syster nu.. ;)

Utgång med några i lage ikväll! Jäkligt skoj! Var ett tag sen man gjorde något sånt. Alla åker först in med bussen till Visby, där vi ska vara i min lägenhet och laga mat tillsammans och förfesta. Sen drar det av till någonstans.. Vi är inte så duktiga på att bestämma saker i förtid, så det blir som det blir =) Men slutmålet blir nog Hamnplan om jag inte tror allt fel. Sen effter krogen blir det troligen OBS cup tittande. Eve kunde inte vara med oss ikväll, så får heja på henne när hon spelar också. Fanny spelar också, så om inte het fel så möte dom varandra, och det skulle varrt jäkligt kul att se!

Jenny är på fastalandet och spelar Innebandy.. Lyllo henne! Vi är som sagt spellediga för fotbollscupen som är hela helgen.. Hon kommer hem ikväll runt 11 snåret, förökte dra med henne så hon kan fälja med ut, men hon skullle visst köra hem någon familjemedlem hem till Burran.. :( På tal om dig jenny.. Du har gjort ett inlägg såg jag! Mycket imponerad... haha. Var väldigt händelserikt må jag säga.. NOT!


Nej dags att återgå till mitt packandet!


image59

kanske blir det poker ikväll, men vet? Dock inte som utklädda hoppas jag! Aldrig mera, haha :P


/Josefin


I skolan

SItter nu i skolan och har lektion. Eller just nu har jag rast.. Linnea sitter här bredvid och är bekymrad över hennes blogg. "Vad blek jag ser ut" haha. Försöker övertala att hon inte alls ser blek ut, och som vanligt fungerade min övertalningsförmåga =)

IB träning ikväll =) Tränade ib igår med, och ska det på onsdag och på torsdag, skoj! Tyvärr är det spelledigt ihelgen.. :( Sen nästa helg är det massor av matcher, men eftrsom vi då är i fjällen så missar jag dom.. Men inget att göra något åt..

Snygga bilder du lagt in Sofie från matchen i helgen, haha! Eller inte! Den bilden på mig ensam när jag försöker ta ner bollen är ju klockren, haha :P

Nej nu är nog rasten slut och dags att jobba igen. Jag och Linnea arbetar på en sketch vi ska spela upp för klassen. Vi håller på med olika skador man kan få i fjällen, typ köldskador, skavsår ,m.m. Så Linnea ska vara apotekare och jag förvirrad skolelev som inte har någon aning om hur det kan behandlas m.m.. Kan nog bli succe, hehe.


/Josefin


helvete!

Hade precis skrivit ett inlägg, men så helvete försvann d!

Inte konstigt att jag inte skriver så ofta! Satans skit!

Får se om ja orkar skriva om d senare...Antagligen inte.. BAJS också!!!


// Jenny

Innebandy för hela slanten

Igår var det då match mot Tofta i Klintehallen (min favorithall... eller inte!) Vi gjorde som vi skulle och vann matchen rätt betryggande med 9-3. Förlorade dock vårat eget mål med att göra10 mål.. men men..

Match idag också mot Endre B i Södervärn. Något revanschsugen är man allt! Idag vinner vi tjejer! Läste på Eves blogg att hon laddat upp med det ena och det andra, mkt bra, hehe :P. 15.30 börjar matchen i fall någon har vägarna förbi.

Såg Endre i lördags mot Balrog. Jäklar vad skönt det måste ha vart! Endre vann med 5-3 (?) och det var askul o se! Skönt att dom vann!! =)

Var hos Fammo igår, Boman fyllde år. Som vanligt när släkten Hansson träffas blir det många diskussioner om både det ena och det andra. Kan lova att det aldrig är 1 enda sekund tyst, och då skämtar jag inte! Igår handlade samtalsämnena om bland annat döden, sexskämt, ping-pong & alkohol... mm konstigt sälkt, jag vet1 ;)
Nu är man ju 18 så nu fick både jag & Erika sitta vid vuxenbordet, väldigt stort alltså, haha. Fick även testa en hallonsnaps (helt okej) mandarin/chili snaps (brände som satan i halsen) och vitt  vin blandat med sprite (att rekommendera) och någon god fördrink. Jag smakade bara så inga stora mängder, har ju en match att tänka på idag, hehe :P

Spellediga nästa helg, kanske krogen...? Var ju ett tag sen sist så skulle vart kul :D

image57

/ #7

70, helt sinnesjukt!

Alltså varför?! Varför har dom satt ut 70 väg ända från typ Fidekorset till Burgsvik?! Helt sinnesjukt om man får fråga mig. Har hela tiden vart en 90 väg och inget mera med det, men så helt plötsligt skall dom sänka hastigheten.. har nu kört där fram & tillbaka och det är inte kul o puttra hela vägen i 70..

Match mot Follingbo idag, vinst 5-0. Visst vi vann, men spelet kunde väl ha vart bättre.. Men känner nu en nytändning i laget, som är kul att se! Som tillexempel idag., vi hade 3 mål att uppnå : Vinna med 5 mål eller fler, vinna varje period och hålla nollan. Allt gick förutom att andra perioden blev mållös, så då var det bara att göra dom bestämda armhävningarna, situpsen och upphoppen direkt efter matchen.

Första skolveckan är också avklarad.. Litre si och så med det, men en sak ser jag verkligen frameot och det är när vi åker till Fjällen (Tärnaby) i början av februari! =) Skall bli så jäkla skoj! Planerar för fullt, allt med vem som ska laga maten, storlekar, kläder m.m.


Var med mamma och Camilla igår i Visby och bowlade och ät på resturang, mkt trevligt =) När vi skulle börja bowlingen hade vi bestämt att vi skulle köra med straff. alltså att vinnaren skulle få ngt av dem andra som kom 2:a och 3:a. Mammas vinst skulle bli en jättefin frukost på sängen nåndag, Camilla ville ha en mascara, och jag likaså.. Första omgången blev vinst för mamma, så jag och syrran får fixa frukost till henne nästa helg. Andra omgången vanns av Camilla.. (det blir dyrt för mig det här, haha) Eftersom vi bara hade bokat banan 1 timme så visste vi inte hur mkt tid vi hade kvar så nästa omgång skulle bli för skoj.. Gissa vem som vann?! åh jag vann överlägset den gången! Och jag var den enda av oss som fick Strike, men vad hjäpt det.. Fick gå därifrån som en förlorare.. :( Sen drog vi till Resturangen Celine på adelsgatan, och det var jättegott!

 Vill dit nu!


/Josefin


Håll i hatten!

Satan vad det blåser ute alltså! Man tror man ska flyga bort! Eller som min 20 lapp gjorde, eller vad säger du Eve ;) då fick man allt springa :P haha

Dm idag. Var coach i första matchen, och det gick ju bra! Vinst 8-1 =) Sen andra matchen kan vi ju prata om en annan dag.. Fick göra ett mål i alla fall.. men vad hjälpte det.. =/ Får se till att vinna i morgon med det vi ska, så blir det också final.

Kan någon säga till Jenny och skriva lite? Det enda hon verkar tycka är roligt nu är Facebook.. inte bra Jenny, inte bra..


Skall se JVM hockeyn nu. Sverige i final ju! Tror visserligen att det blir jäkligt svårt mot Kanada, men dom vann ju faktiskt mot dom i gruppspelet, men det återstår att se. En bedrift av dom är det i alla fall. Läste att en 16-åring skulle gå in i andra femman. Stort.

image56

Valborg 2007 - Måste vart skönt jenny? :P


/Josefin Anna Therese Hansson


Inte en gång till!

Snart är då jullovet slut och skolan börjar igen.. Det här lovet har vart ett jäkligt skönt lov för en gångs skull.. Har inte gjort speciellt mycket, utan har mest varit hemma med familjen.

Kan inte tro att det är sant altså?! Som jag skrev i ett tidigare inlägg om min "harpan besvikelse" av att det inte gick att lägga ett enda kort, så har det hänt igen! Asså nu får jag snart spader på det där spelet! Haha det var roligt tyckte jag, "spader" som i spader som används i harpan.. haha. Okej ,antagligen bara jag som tyckte mitt skämt var roligt.. Som vanligt med andra ord! ;)


I morgon är det DM i Innebandy. Första matchen mot Klinte, sen mot Endre. Allt detta i Hemsehallen. sen på söndag är det mot Follingbo, fast då i Södervärn, och sen förhoppningsvis finalen också i Södervärn. Skall bli skoj!


Har precis sett "Reine & Mimmi i fjällen" , så jädra skön film alltså! Klockren!

image55 PartySugrören är nu invidga!



/Josefin #7


2008

Jaha, då är det ännu en nyår man avverkat och ett nytt år har kommit.. 2008. Har hänt en hel del under 2007 kan man väl säga, både positiva och negativa.. Fast när jag väl tänker på saker kan jag inte komma på så mycket ändå.. Kvalet var väl en sak som jag alltid kommer att minnas i alla tider.. Så underbart det var när vi på bortaplan slog dom, och vad glada vi var!! Happy moments! Men sen vet vi ju hur det gick.....
Att fylla 18 var givetvis en höjdpunkt i livet! Det vet nog alla som har fyllt det. Så mycket mera man kan göra tänkte jag, men när väl tänker efter är det inte så mycket.. okej, man är "vuxen" då, men det största jag såg var väl att man får gå på krogen.

Nyår slöt väldigt tragiskt också... Jag tänker då på han som tragisk dog i MC olyckan... Världens är orättvis ibland..
Personalfesten med jobbet är alltid värda att minnas!! Inga mera kommentarer om det, men vi som jobbar där vet hur det går till! Och självklart mitt 3:e år på jobbet Folkeryds.
Skolan ångar på.. Är inne på sista jullovet någonsin. Känns hemskt men ändå bra. Man har ändå gått jädra massa år i skolan, men snart så tar det slut..
Sommaren 2007 överhuvud taget är lugnt värt att minnas och ta med sig!!
 
Något att se framemot är mycket..

* Tänker mest på kvalet (inte säkert än, men det ska vi bara) då jävlar!!! sjukt sugen så det går inte att förklara!!

* Sommaren 2008 (nu som 18 åring) kan inte bli bättre ;) Dock sista sommarlovet..snyft

* STUDENTEN!!!!

* Balen! Åh vad fint o se alla i fina kläningar.. lite bekymmer med vem man ska gå med bara....?

Massor att se framemot, hoppas det också blir lika bra som man har tänkt!

image54 Snart är det dags att dra iväg på Innebandy träning =)


/Josefin






RSS 2.0