Höstlov =)

Ledsen att uppdateringen av denna blogg inte blir så ofta, men ska försöka skärpa mig, och Jenny också!
Äntligen Höstlov! Vad ska man då göra på höstlovet..? Jag har jobbat i 2 dagar ( ihelgen), kul och vara tillbaka! Hände en hel del saker kan man minst sagt säga, men tyvärr kan jag inte berätta dom, hur gärna jag än vill! SÅ det händer lite där även på vintern. Plugga kan man inte att undgå heller.. Har gjort rätt mycket hittils så inte så mycket kvar. Massor av Innebandy träningar och matcher att se fram emot =D. Och så en körlektion och halkan på torsdag, skoj skoj! Sen på Onsdag ska vi vara hos Sofie och ha kul! Ser fram emot det asmkt! Bara Erika och Jana köper det dom ska.. hmm.. tvivlar på det :P Sen på lördag är det kalas på Näs. Så ingen lugnt Höstlov här heller.

Såg filmen "Farväl Fakenberg" igår, fy fan vilken dålig film! Inte värd att se för 5 öre. Hade ingen handling alls.. Och den som ska va typ guldbaggebelönad, ha. 

Jenny har klarat uppskrivningen! GRATTIS!!!

Är asgrym på JetMan på facebook! Fattade först inte hur man skulle göra, men nu sp..hehe. Slår dock inte en person.. ah, jag ska det så småningom ska du se =)



       

       


-Bilder från 3:a dagen-



                                                                                 ¤Josefin¤


Det vankas SM-kval..

Det var minst sagt ett tag sedan man bloggade, och mycket har hänt sedan sist.. Serien har dratt igång, Hart vart första 3:a dagen, skaffat facebook (något jag sagt jag inte ska skaffa, precis som med en blogg, men gjort det ändå), puzzlat klart ett 1000 bitars pussel, Haft massa prov, fått email från Tre Kronors Förbundskapten Bengt-Åke Gustavsson o en massa mera saker..

Jag tar väl det från början. Äntligen har serien dratt igång! Längtat till tusen fast vi alla kanske skulle velat spelat i en annan serie, men vad kan vi göra.. Premiär mot Endre B, vann med 9-3, gött! Ingen seriematch ihelgen för 89:orna har ju SM-kval i Hemse (japp ni läste rätt, i Hemse), gissa om alla lag tycker det ska bli såå jobbigt o åka båt till Gotland, hallå liksom världens ändä tycker dom. Men va fan vi som bor på Gotland åker ju båt titt som tätt för att spela match på fastlandet, och för dom gäller det 1 gång! Bortskämda minst sagt.. Första matchen spelas klockan 5 i Hemse idag.

Första 3:a dagen var i onsdags. Tema TECKNAT. Självklart klädde jag ut mig. Jag,Jana,Elin och Annea var dom berömda Björnligan (återkommer med bilder) haha vi var lätt snyggast. Det var rätt många som klädde ut sig faktiskt, och stämningen var hög i V.I.P rummet ;) Kan ju då tyvärr inte gå på 3:a festen.. men men. Nej det var riktigt kul alltså! Jag tror fan våran klass vann i mest klädda, vi var 11 stycken som klädde ut oss =)


Ja det är än en gång sant, jag har skaffat mig ännu en internetsida. Denna gång Facebook. Fattar typ inte ett skit, men rätt roligt ändå.. haha. Får se hur länge jag står ut ;)

Klar med mitt 1000-bitars pussel. Ett pussel som var en bild på den där grejen i Sydney, okej jag vet inte riktigt vad det är men när jag tänker på Sydney så tänker i alla fall jag på den byggnaden.

Massa prov och läxor har jag också klarat av under denna tid. Nu senast var det teoretiskt Aerobics prov. Känndes bra, trots att musikanalysen var rätt svår. Nästa måndag ska vi ha praktiskt prov i det. Vi ska (helt själva om vi vill ha MVG) ordna ett aerobicspass på 3 block och kunna cuingen till det och leda hela vår stora grupp. Kan bli spännande och se, men jag tränade för fullt igår, puh.

Jepp, jag har faktiskt fått mail från Bengt-Åke Gustavsson! Det är nämligen så att vi håller på med ett projekt i skolan om Sportens betydelse (orkar inte gå in mera vad det handlar om), men i alla fall så skulle vi behöva få svar på våran enkät, och jag sökte lite på internetsidor, och helt plötsligt kom hans email upp. Och jag tänkte "Okej han kommer inte att svara, men va fan jag kan väl i alla fall testa och skicka". Efter att inte fått svar på flera veckor gav jag upp mitt hopp, men vips så en dag hade jag fått ett email av han. Han skrev till mig att han var ledsen att han inte svarat men han hade haft det lite "körigt". Och så svarade han på våra frågor. =)


image34  # 7


/Josefin # 7


RSS 2.0