Feeling greeeat!

Åh vad jag bara älskar sommaren!

Morgonen har börjat sådär bra med en mils löprunda i en gassande varm sol, lite frukost på det och nyduschad och beachen väntar, looove!

Helgen har varit helt sjukt bra och ändå har jag gjort massa jobbiga fystester. För att fira lite att halva förssäongen har gått blev det givetvis lite fest , dock lämnade jag laget i stan och begav mig hemåt istället :) Träffade en hög stockholmare också, dom förstod typ inte ett dugg vad jag sa. Snackar jag så otydlig gotländska ?! Försökte lära dom lite också.. dom trodde att pinnsvein (igelkott) var tvärflöjt... lurade i dom att dom gissa rätt också , mohaha!

Gårdagen spenderades ett tag på campingen som sedan förflyttades till hamnen och trädgårdshäng på gräsmattan. soft! 

Nej nu blir det stranden och lite stekning! I morgon väntas jobb igen, så får passa på o njuta.....och på fredag är det Fidepuben!


J   o   s   e   f   i   n

Long time, no see

Varje gång jag loggar in på den här bloggen (inte så ofta det händer, men dock), börjar jag garva lite smått för mig själv... Tänk om någon jävel skulle få reda på vårat lösenord.. Snacka om tragiskt det skulle vara, värre lösenord får man leta efter...

Var och såg när laget sprang cooper igår, och tyckte faktiskt synd om dom. Fy fan va varmt å äckligt! Skulle inte vilja byta plats med någon av dom just då, inte för ngt i världen. Eller jo kanske, ett SM-guld hade inte suttit fel förresten...

Sa hejdå till Stormen igår! Satan i gatan va sorgligt! Saknar redan som bara fan! Astrid, fem, en kväll i juni, å ba ra pappa pa pa pa.... :(:(

Satt å skissa på min tatuering häromkvällen! Blir lite sugen, mor min försöker dock övertala mig till annat..

Gutes invigning i Onsdags. Too much gratissprit vill jag lova. Men snålheten slår i när man inser att det inte kostar något att bli full, å vips tänker man inte längre på något annat och undrar sen varför man har en sån injävlig huvudvärk dagen efter!?


Har kanske (vet inte om jag kanske kan slinka ur det) blivit medlurad att spela pärk på stångaspelen.. Jag förstår liksom inte ens vad "sporten" går ut på... Kommer sääääkert gå kanon för en talanglös jävel som jag...

Antingen ut å röra få fläsket eller bygga på det med Marabou och film.. gissa vilket det blir..

Stön Stön
Jenny


Ofattbart.

Fy fan. Än en gång händer det som aldrig aldrig aldrig får ske. Men så sker det ändå. Ofattbart.

-----

Sommaren har så härligt rullat igång och schemat på jobbet har börjat, turisterna strömmar in och solen lyser som starkast! Sommaren 2009 - du är välkommen!

Kan väl börja med och summerar min midsommar lite smått. Underbart rolig var det! Firades i Hablingbo med en drös underbara människor. Vi hade satt upp partytält (obeservera vi TJEJER) tog väl litet tag, men va fan det kom upp!    med lite hjälp av grabbsen ..... lite.
Sjukt skoj vart det i alla fall! Hade även riggat upp ett stort militärtält där de flesta av gänget sov. Har lagt in bilder på datan, så inom kort går det att ses på facebook .

Idag är jag ledig, men skall åka in tidigare till stan och tjäna en slant innan träningen då något tält bakom Wisby Hotell ska upp..

Det var väl lite smått om det som hänt.. så ikväll bär det av mot staden som vanligt, men snabbt hem då det är första spelningen med Robin & Emanuel ikväll :)



josefin


sorry sorry

Sitter hemma hos Jenny. Sjukt dålig upptadering jag vet, skärpning. Men vi är ju två om denna blogg att skylla på..... J E N N Y !!

Ja fotbollsskolan kickade igång idag. Har tagit hand om de äldre fotbollskunniga barnen i alla år typ, men har nu nedgraderat mig till de yngre förmågorna. Och visst är dom allt söta! En del..... Världens lättaste jobb är det definitivt inte, och huvudet värker när man kommer hem..men så är det lite roligt också att få busa runt lite med barnen :)

Vårruset har man sprungit också. Blev ju rätt grundlurade när vi för all fasa trodde vi skulle köra den hemska backträningen nere på hamnen, men ack vilken tur vi hade och fick springa Vårruset istället! Dumma som vi är hade vi också gått på och ha på oss matchtröjorna i tro om fotografering för sponsorer..men nej det var tröjorna vi sprang i alltså..

Johanna har haft inflyttningsfest på Näs med, mycket trevlig tillställning!

Ulrika har vi även varit hos :) chill with the grill som hon valde att kalla det! Mycket trevligt även det!

Och så nu kommer det värsta...jag varit med om i mitt liv...typ... Jag och Jenny fick i förtoende att leverera en trevånings bröllopstårta fraktandes i en bil till Hablingbo bygdegård.. Oh herregud vilken pers det var!! Hade hjärtat i halsgropen och bilen gick i 30 typ.. Vi fullkomligt skrek när vi råka köra på lite gupp och sånt..
Jag menar hur kul hade det varit att vara dom som  krashat en bröllopstårta ?! ?! Aldrig mera säger jag bara!

Lite såhär kul med bröllopstårtan var att dom där brudgumman och brudgubben i detta fall var en hello kitty tjej och hello kitty kille (!) för det första...varför har man det? och för det andra..en hello kitty KILLE!  Ja det var ju en ny syn..


Josefin

7 juni

Jaaa jag vet, jag tillhör den absoluta värdseliten i sämsta överskrifter ever! Topp 3 ? ? ?

---

Ja nu har man väl sakta men säkert börja komma in i sommarrutinerna med jobb o så.. brabra!
Igår var det nationaldagen. Jäääättestor grej här i Sverige..eller inte! Märktes knappt av, förutom några som hissat flaggorna. Match var det i alla fall. Sverige-Danmark. Var och såg matchen i ett stort tält på campingen med storbildstv. NICE! Kan säga att dom två danskarna som var där, inte riiiktigt var så populära.. Fan också. Men vi/ni/Sverige vinner på onsdag istället!  D e a l ?

Jaha och så har man laddat upp här inför dagen med att följa denna Robin Söderling i en final, men klart som fan att inte svt 1 funkar då!!! Fan så lack jag blir! Sitter och upptaderar mig på Aftonbladet hela tiden. Bra gjort att dom har upptadering varje minut typ. Lägesrapporten är desvärre inte lika bra....


Allt för mig! Josefin

Semesta!

Ja okej jag har väl typ haft rätt mycket semester det senate halvåret, men detta kan man säga är lite mer på riktigt och att veta att man inte ska jobba på sisådär 2 veckor. Eller nja nu ljög jag lite, ska ju vara ledare snart för fotbollsskolan igen!

Nu är man då alltså hemma igen. Packa upp alla grejer tar all min tid här vill jag lova. Fattar inte hur mycket grejer en människa kan ha. Och jag är absolut inte värst kan jag lova. Igår var jag ute i solen, idag är jag inne i regnet. Nja inte regn kanske, men mulen himmel är inget som lockar där ute. Men bra är väl det så jag kan få ordning på mina grejer någon gång..

Camilla befinner sig just nu påväg mot Sweden Rock. Så lånar din data nu så du vet. Ha så kul! :)

Åker in ikväll för dagens träning. Stannar sedan i Visby hos Elin där jag så snällt får sova över! (var tydligen varning på överfullt rum, har ju bekant också flyttat hem, så återstår att se om jag kommer in) Sen blir det besiktning av bilen på morgonen efter, sedan se alla glada studenter i morgon förstås!

Josefin

Hejdå Visby.

NU är allt nerpackat i en fullproppad bil, och lyan har aldrig skinit så rent som nu! Ytor som polerats, dusch som skrubbats, avfrostning av frys... o så typ massor till. Men nu är det klart och cirka klockan 18 ikväll lämnar jag nyckeln och är då inte längre i våra händer. Jenny har redan tagit farväl och det var smärtsamt. det syntes i hennes ögon. Jag själv tycker det är lite skönt att flytta hem, men det får jag inte säga högt för då mördar Jenny mig.

----

Balen var som sagt igår. Underbart fint och minnen väcks till liv. Redan 1 år sedan ??!!?!! glufs vad jag längtar tillbaka!!! Såg en kille med kilt. Det var inte så snyggt. förlåt.

Hade en heldag med Elin igår :) Först som sagt så kolla vi in balen, och sen en visit till Glassmagasinet (skräll!) och sen hemåt och sa adjö. Men hon (host host, jag) kunde inte låta kvällen passeras utan att ha inget att göra, så hon kom på besök och så såg vi en film som därefter avslöts med massa youtube klipp :) Gamla barnprogram o sånt, får man nostalgikänslor eller vad?

Så nu kära läsare (riktar mig typ nu till klanen Olofsson & Erika främst), ni vet ju Vintergatan.. I det programmet var det ju en serie med massa djur , sången man minns "vi är på väg, vi ska gå tillsammans du o ja....." vad tusan heter programmet?? Typ den långa vandringen eller ngt, men hittas icke på internet!

OCH  (Erika detta vet jag att du kan) , en docka och en teddybjörn (för mig ngt om bortglömda leksakerna) men hittas heller inte! Jag hatar blomkål (?)!



Josefin


RSS 2.0