Stressat liv som arbetslös...

Sitter här å tar en liten städpaus.. mycket tungt.. ;)  Klev upp ur sängen 14,30, är sliten.. :S kanske inte..

Ska snart bege mig utåt på en liten promiss med Malin. Direkt efter det vankas det stekning på solia med Louise..
Sen dagens sista anhalt som blir p18 spåret, om allt går som det ska så ska jag å Storm ta oss igenom femman.. återstår dock att se. va längesen jag rörde mig så mycket..

just förtillfället stinker jag parfym utav helvete.. råkade putta ner flaska i golvet så korken flög av å parfymen kom på golvet. kändes onödigt å bara låta den ligga där å torka upp. så rullade mig lite i pölen.. å vips så luktar jag fantastikst!!

Imorgon ska jag fixa emelies present. Är ju ingen konstnär så känns som detta kommer bli ett fett misslyckande och att jag kommer vara förbannad under tillverkningen... men tanken var ju snäll. undrar om det räcker med att jag berättar det för henne å sen sätter in 200 spänn på hennes konto ist?

 

Min idol, som i förra veckan sprang naken i Tv- Matchen mellan Falun å warberg! Såå skön kille, tänk å få det filmat och uppvisat på nyheterna!! Mäktigt! Fy fan, jag är kär! 

Lööve Jenny


 


Kanonkalas!

Ja jävlar vilket kanonkalas ( !) det var i Lördags! Ladan svängde som bara attan, som Malin skulle ha sagt! :) Jag var inte ens full, men jag dansade ändå, alltså var det top notch! ;)

Återfaaaaaalll!!! Faaaaan!! Faaan!! Så förbannat het!! återfaaaalll!!!!

I fredags var jag å Storm hos Malin å kollade let´s dance å käkade pizza! en mycket trivsam och trevlig tillställning, och trevligare blev det när Milla kom hem lite sådär lagom lullig och började plocka chips från golvet. :)

Ja då var innebandyn över för den här gången och det slöt ju inte så som vi hade tänkt oss. Att säsongen tog slut kom som en chock för oss alla. Varenda en hade ju räknat med å få köra en månad till :( Trots att jag har längtat på att få all den här tiden man nu helt plötsligt har till övers, men nu känns det bara tomt!  Å det är väl såhär resten av mitt liv kommer se ut, så det är väl lika bra att jag vänjer mig... :S vad fan gör man liksom?!

Men vad passar då inte bättre på att dränka sina sorger?! det var precis vad vi alla gjorde då, och fyllan var efterlängtad och härlig! Inkluderade ångest och blåmärken, precis som vanlig.

Jossan har brakat sin tredje stol på alldeles för kort tid...

Jag har köpt en ny älskling också!! :) :) dock är den dum ibland och trollar bort nummer vid olämpliga tillfällen.. men annars är vår kärlek stark (förutom att den fick sig en törn i helgen (tack Jesper), men vad gör väl d?!)

Återfaaallll!!!!

Erika mailade om Fan-siten för Dag Sätrén! klockrent så in i helvete, blev på mycket bättre humör när jag kollade in honom, saknar så otroligt! not.

Har nu resten av veckan ledigt (fett ledigt, helt utan plan och träning), skulle i princip kunna ligga i min säng i en HEL vecka... om det nu inte vore för att jag behöve käka... :S

Lööve/ Jenny

Botten upp & resten i håret !


Gårdagen är historia. Nu kör vi igen!

Josefin



Uppe med tuppen

Vaknade kl 7 idag. Kunde inte somna om. Fy fan.

----

Gårdagen igår blev näst intill perfekt! Jag var väldigt duktig (Jenny tappade fullkomligt hakan) och städade rätt mycket i lyan. MItt rum blev en storstädning a`la Josefin , det vill säga med dammsugning. Jag diskade upp allt (även Jennys disk, så förstår om hon tappade sin haka), tog i en maskin tvätt och lite allmänt fix och trix. Great job!

Slängde iväg ett mess till Ulrika om hon möjligtvis befann sig i Visby för lust att checka butikerna här. Har man bättre tur än att hon sitter på bussen in?! :) Så blev en 2,5 timmes runda där. Om man ska gå så länge så måste man även gå in i alla småaffärer på adelsgatan. Och det gjorde vi. Även lilla skinnjacka affären fick sig ett besök. Dock ett kort sådant.

Blev det något fynd då ? Jajemen! köpte en vårjacka för 129 (!) kr. Det kallar jag feting fynd! Sen inhandlades det även en efterlängtad schal och även en tröj/klänning. Mycket bra shoppingrunda med andra ord!

Idag verkar inte Jane vilja prata med mig heller , med andra ord inget jobb. Så har bestämt med Jessica att det skall gås en promenad, och vad jag verkar skymta genom springorna på persiennerna så är det också sol!

Kvällen är dock ännu lite oklar. Men förhoppningsvis får jag min vilja igenom här :) Jag menar 120 Göteborgsstudenter skulle inträda HP i helgen. DRREEEAM ! Jag ska dit om jag så ska gå själv. Nästan.




Sötnötar!


Josefin


Moving on

Sitter och häckar på youtube nu och hör Sarah dawn finers låt - Moving on i repeat. JA jag tycker den är bra. Och JA rubriken är bara att inse för sig själv..

-----

Våffeldagen igår. Man var ju inte sen att tacka nej till några!! Dagiset hade självklart det som mellanmål , vilken osis säger jag bara! Men stackars Jenny som inte fått en enda på hela dagen .. Vad gör man då om inte bjuder hem Louise på lite våfflor efter mötet :) Gott & trevligt! Och Jenny fick sina efterlängtade våfflor.

Solen verkar skina så får väl vara lite duktig att gå ut en sväng.. Jenny är på jobbet (vad är det för ngt?!) så får väl pallra mig ut självar.. Har väl inget bättre för mig en vanlig torsdag som denna i underbara (?) mars .

I morgon är det i alla fall fredag och det tackar vi dom där uppe för! Vad ska man då hitta på i helgen? Lutar lite åt en krogrunda på fredag och sen på lördag är det ju Hela Hallen som man inte säger nej till. Ett på pappret en rolig helg, men det återstår att se om pappret leverar !

Moving on har nu bytts ut till HEAT - 1000 miles. På repeat. Dom var defintivt mina favoriter, men vad hjälpte det? Nu vann den den där blonda opera kvinnan istället. Och JA jag ska göra mitt straff.



Josefin

Fucking snowstorm!

Vaknar i morse.. drar upp persiennerna och det är inte det där vårvädret man hoppats på, utan det är fullkomligt snöstom ute! Ett strömavbrott på det och man blir hyfsad deprmerad. Vad gör man utan ström ?? Ingen tv, ingen data, ingen spis, ingen micro .. Tur att jag inte levde förr i tiden säger jag bara .. Vilka världsproblem jag har alltså.

Nu när innebandyn är slut för säsongen (har en anings svårt att intala mig själv det) så vad fan hittar man på? Gårdagen blev det jobb hela dagen som därefter fortsatte med rastlöshet så jag drog med den andra hopplösa själen här i huset på en liten promenad som inte blev så lite kort ändå. Strosade runt på norr en bit och fick ett litet fnatt att gå runt ringmuren också. Som sagt vi fick fnatt! Kallt som fan var det också.

Idag har det blivit lite Mario Cart med Malin & Jenny och sen även en liten promenad till Elgiganten där den där andra här i hemmet visst köpt något nytt... Hon lär själv återberätta det i ett inlägg var så säker ! :) Ska inte förstöra det roliga!

J o s e f i n


.

Fucking jävla skit bajs fitta fanskap SATAN!!!! Jag visste inte att jag kunde bli så arg men nu vet jag. just nu känns livet satans i helvete meningslöst. visst visst vi åkte ur i karten , det finns värre saker bla bla, men just nu finns det inte det. Säsongen är över.säsongen är över.säsongen är över. helvete!

Dränka sina sorger har funkat förr. Och det funkade i går med. i överflöd .

Hejdå. Josefin

Kladdkaka!

Mums. Har precis avnjutit en bit kladdkaka av mästerbagaren Jenny som gjort den. Mycket gott de! och precis så kladdig som en kaka ska smaka! Dock blir det ingen kladdkaka i morgon på matchen i morgon, var så säker. Innebandyfolket fattar vad jag menar. Dom ska fan få åka den "hemska(?)" Gotlandsbåten med 0, 0, 0 och åter NOLL poäng. Så nu vet ni det!

Endre vs Falun lördag 17.00 Södervärn.

------------

Känner mig verkligen som är hårt arbetande kvinna. Idag i alla fall. Jag menar 8 timmar !. ;) Inte varje dag det händer nej! Tack gud för att det är fredag! Vad har man då hittat på denna unedrbara fredag förutom att jobba? Jo tillbringat större av delen i Södervärn för träning och suttit och avnjutit kladdkakan och sett Så ska det låta. perfekt fredagskväll kan man tycka ? just det. Dock inget fredagshäng på Statiol. Det tar vi nästa fredag!

På återseende!

Josefin

Solig, men fan så bitter dag!

Orka skriva om gårdagens match. Förluster är aldrig roliga på något sätt. Mer än så blir det inte, mer än att ta nya tag på lördag istället !!

-------------

Nyss hemkommen från en timmes vårpromenad i solens tecken ! Hallelujah för våren som så småningom snart  förvandlas till sommar! Första gången jag fick f e e l i n g s av sommar! Strosade runt här i Visby för mig själv. Jag och min mp3. Frisk och skönt kan jag tillägga!

Kvällen kommer att bestå av lite eftersnack om matchen , lite löpning och lite bad. Lite sådär skönt och lugnt kan man hoppas. Ladda om batterierna lite grann. Sen blir det nog tidig sängdags då det inte blivit mycket sömn de senaste dygnen.. Eventuellt kanske ta upp en film jag, Jenny och Stormen började se i helgen.. Men vet inte om Jenny är så sugen på att se klart den, verkade ju vara en liten skräckfilm, och Jenny är som bekant inte allt förtjust i skräckisar.. Säger "Saw" dig något?? haha. Ja inte lär jag få se Saw 4 med dig i alla fall. Får hitta ett annat sällskap helt enkelt!

Då det fanns rätt mycket dötid igår innan match, tog man sina steg och begav sig till Borlänges köpcentrum där det faktiskt fyndades! Eller vad sägs som två klänningar för under 200 kr (198 kr.) Det tyckte jag var ett kap i alla fall, frågan är bara när man kommer få använda dom ..

Jeili, våran målgest kommer inom snar framtid, var så säker ;) Även Måns banderollen skall komma till uppfinning hade jag tänkt, hehe.
Jeili är ju närmare bestämt rätt tigth med Måns Möller om ni inte visste det ? ;) Det ni!


                      = sant?


// Josefin


Nu kör vi!

Vi kan väl börja det hela med att nu är DM guldet bärgat. Siffrorna säger väl sig själva 8-1, 21-0, 18-0. Trashtalka är inte riktigt min grej men när man står bredvid syrran som spelar med motståndarna måste man ju bara .. Men fraser som "jag har legat med din farsa" hoppade jag av olika anledningar.. haha. Höll mig till lite lugnare varianter ..

Nej nej nej,, Årets vinnare i Melodifestivalen.. Vad ska man säga? Enligt mig -fel låt vann. Enligt svenska folket - rätt låt vann. Josefin vs Sverige 0-1. Jag min idiot rent ut sagt gjorde i ren ilska när hon operavinnaren kom vidar till final första gången, ett litet vad jag sent kommer glömma... Hur dum kan man vara?! men här trodde jag chansen att hon skulle ta hem det hela skulle vara vinstchans 0.0001%.. men ack så fel jag hade och ack så jag kommer att frysa (?) när det skes .. Fan ta dig Jenny! Återkommer EJ med bilder!

Ja idag går tåget mot Falun.. behöver jag säga det igen? TV match! Endre vs Falun , Tv4sport tisdag 19.00
Vi är laddade !!

Vad ska man då hinna med innan båten då..? Lite frukost måste in i magen, lite uppstädning på rummet, lite jobb på 3,5 timme.. just det.. Väskfan måste packas!

 

På återseende!

Josefin

Fredagshäng på statoil å annat skojsigt

Ja igår var det ju som bekant fredag, å vad gör man inte för att inleda helgen på bästa sätt.. Jo, man sätter först å främst in en helt underbar innebandyträning vetja! Skoj (!?). Sen drar vi till statoil å käkar gratiskorv å hänger lite. Elin jobbade så hon ville ha lite besök, å inte säger man nej när man hör att man blir bjuden på körv! En timme på statoil en fredag kväll, normalt.

Snart är det dags för DM matcher i södervärn, min viktigaste matchhelg hittills ;) Ska spela mot Hansa idag också, ska bli skojsigt.

Numer bor man ju med en lokalkändis... Efter Jossans succé i Maries Café igår så kan hon inte längre vistas ute under normala förhållanden. Folk hänger å klänger på henne vart hon går och bönar å ber om autograf... ;)

Ikväll vankas det melodifestival med Stormen å Jossan. Kanske eventuellt att det hinns med en liten skräckis också (nej Josefin, inte Saw 4), och kanske eventuellt en liten chockladbit... vem vet... :)

Lets dance är inte längre lets dance. Utan Carl- Janne är det ingenting, bara tomt.

I måndags var vi arbetslösa själar ute å skulle dela ut reklamblad för skandia mäklarna. Hade fått en karta över området där det skulle delas ut, även gatunamnen stod med, samt exakt vilka nummer som skulle ha lappar i brevinkasten. Det hela låter ju upplagt för en enkel och smidig utdelning. Trodde ni ja, tills snillet Jenny kliver in i bilden. Den rackarns lappen hamnar plötsligt i någons brevinkast och vips var informationen borta. Att börja fiska efter lappen var inte ett alternativ. Behöver jag säga att vi fick en del lappar över?!

Nej nu är det dags att bege sig till Södervärn å kolla på första matchen..


Med doft av Carl- Jan

Jenny


Fredag den 13:onde ..Igen

Var ju nyss fredag den 13:onde .. Men kan tydligen inträffa flera gånger per år.. Fick man lära sig något nytt smart som man är annars.

Idag blev det inget jobb, så därmed blev det Maries Café på förmiddagen.. Gott med fika!! Låter som en bebis gör jag också på radio. Herregud det är som att prata med en helt vanlig människa fast med mikrofon, men likförbannat blir man nervös. Något klokt kunde jag heller inte klämma fram .
Marie skulle i slutet av programmet skjuta en straff på Hanna i studion. Eftersom de andra vägrade fick jag ta mig an att stå och förklara hur man skulle skjuta. Kan tyckas låta som det enklaste i världen , men för en själv går det ju naturligt .. hmm ja ja hon lyckades i alla fall peta in en retur ;)

Snokade runt lite i arkivet där på Radio Gotlands hemsida och kunde då se när Hansa var på besök förra (?) året. Gotland kan det inte hända mycket på, för ser en bild från när Hansa var där och även då ska Marie testa sig på en straff på Frida och bli instruerad hur man skjuter. Lite roligt var väl att det var Camilla som förklarade då och jag nu , haha.

 Dagens. Mycket het och snygg klubba måste jag även tillägga!! :)

 Arkivet.


Idag är det träning som gäller. Vankas ju DM i helgen men ack så mycket viktigare grejer att träna för inför på tisdag.. Ni vet vad :) :) Men vi börjar med DM !

// Josefin

TV MATCH !

Ni som ännu inte vet så vankas det allt mer närmare första kvartsfinal mot Falun på tisdag. Resterande kvartsfinaler spelas i helgen, men varför vi på en helt vanlig tisdag? Jo för att det skall nämligen visas på tv. De ni!
Falun vs Endre tisdagen den 17:e mars klockan 19.00 TV4sport .

Denna vecka har bara susit förbi och tur väl det, för måndg-torsdag är inte mina favoritdagar om man säger så. Vad har jag då hunnit med denna vecka då? Inte mycket vill jag säga.

Jobbat 2 dagar (10,5 timmar fördelat på det.. inte mkt nej..)
Pusslat färdigt ett 1000 bitars pussel (hur många är vi uppe i nu, Jenny?)
Sett första period i Ladies första kvartsfinal (första gången jag ser en Ladies match, pinsamt Josefin)
Innebandy (såklart.)
Vart på möte i 2 timmar (svårt att sitta still? - ja!)
Slagna i Mario Cart av grabbarna grus (mycket pinsamt)
Varut duktig att träna på träningsfria dagar (pluspoäng tack!)
Städat rummet sisådär sjuttioelva gånger (förstår inte hur det kan bli stökigt varje kväll man går och lägger sig ..)


Och än är veckan inte slut! I morgon vet jag inget om jobb än. Får se om dom ringer i morrn eller ej.. Om det icke blir jobb ska jag istället befinna mig på Radio Gotland med resterande oupptagna själar i vårat lag som skall vara med i Maries Café.. Hmm jag och radio.. nja vet inte den kombinationen. Prata det kan jag, men i radio? tvivlar.. Jenny den jäveln skulle ju plötsligt jobba i morgon.. ta dig!


Återkommer med helgens planer.. Förstår att ni vill veta redan nu, håll ut!! hmm ... haha




Sugen på att festa?? nej herregud nej. Jag menar det var ju trots allt nyår sen sist, så inte aaalls ett dugg sugen....!

Bilden tagen av Eves facebook :)  


// Josefin


7 av 7 , BINGO!

Känner mig just nu som alla dessa 7 små dvärgar kom jag just på. TrötterGladerButterPrositKlokerBlygerToker .
Till och med känslan av att vara Kloker har jag kännt på. Det ni är inte varje dag sådant händer!

Igår var det en rätt så lugn dag här hemma.. Jag och Jenny samlade först lite vuxenpoäng genom att storhandla på Willy´s (MED VAGN!) Bara för sakens skull liksom. Efter det hade vi i uppgift att dela ut flygblad i ett område på 141 lägenheter här i Visby .. Måttligt roande och lokalsinnet fick sättas på prov. Om dvärgen Vilsen skulle funnits med så blev det Jackpott på den .
Efter det blev det hemfärd och satt på en film som fullkomligt sög och mer än så kändes det ine som vi han med. Jo men vänta, vi sprang intervaller också. Hur kunde jag glömma det ?! Pust.
Slagna av grabbsen igår kväll på Mario Cart nämner jag ens inte mer än så.

Idag står ännu mindre på schemat. Det vill säga typ i n g e n t i n g. Hade väl tänk ta mig ut och springa en sväng men just nu faller det lite lätt snö här (igen!) så väntar en aning med det..
Sen ett två timmars pass i form av ett möte på Arla. hur ska jag ens hinna med allt idag ??



Skall Jenny föreställa Snövit måntro ?? Tvivel på den frågan ;)


// J o s e f i n

När Jenny är borta dansar Josefin på bordet

Gårdagen bjöds på lite skytte, tacosbuffé , framtidsplaner och självklart .... SCHLAGER!

Vi alla samlades 16 på A7 där i skyttehallen i Visby. Skulle nämligen skjutas luftgevär! Har gjort det en gång med klassen förut, och roligt är det! Märks att vi alla är tävlingsmänniskor .. !
Därefter begav vi oss till O`learys för lite tacobuffé som satt som det skulle och lite slutsspelsnack . Det spelades upp på storbildskärmen de flesta av årets mål vi gjort på hemmaplan och man satt där tillbakalutad och njöt ! :)

Sen blev det schlager tittande.. SNÄLLA SNÄLLA låt inte Ugglas vinna! Vad hände? Skandal att hon kom till Globen! Hon kommer säkert vinna hela skiten bara för det.

.................

Vart hemma en sväng i Burgsvik idag. Hann med att äta Sveriges godaset semla - Folkeryds semlor , laga lasagne i massor (har man lite mat i frysa in och leva på ett tag framöver) , sett Mattias Claesson tagit EM - brons. Typ det.
Sen blev det ett besök på kära Swebus in till staden igen.
Så nu sitter man här och har tv:n på i bakgrunden och När Jenny är borta dansar Josefin på bordet . Till melodifestivalen!




// Josefin


Bio bio bio !

Nyss hemkommen från bio på nya placet i Visby på Borgen , "Biostaden". Var väldigt fint därinne men själva salen (salong 2) var ju inte världens största biograf kan jag säga. Minimera Burgsviks Biograf med hälften så får du väl den salongen. Liten alltså.

När vi står där i kön och väntar med typ hälften av Visbys invånare så ropar en personal att hela sveriges biosystem har kraschat så man kunde varken betala med kort eller biopresentkort. Måttligt roligt att jag hade presentkort .. :(

Men filmen "I taket lyser stjärnorna"  var i alla fall bra och sevärd absolut ! Några riktigt klockrena kommentarer och sorgligt såklart. "Ska vi gå upp och kolla på min klockradio?" Haha!

........

Idag har det jobbats på ännu ett nytt dagis. Men dom var jättetrevliga där så det var skönt i alla fall.

I morgon blir det något (?) med laget. Vet samlingstid och plats men no more. Kan ju inte bli annat än nyfiken! Det vi dock vet att är efter "detta" så ska vi käka mat på O`learys och se lite melodifestival och ha trevligt!

Första lediga helgen sen nyår (!) Vad gör man på en fredag liksom? Visst vi lyxade till dagen med att se bio , men nu då? Så ska det låta är på i bakgrunden och det får väl duga en kväll som denna..



Djupvik sommaren 2008 .

//Josefin

Jävla bajs dag!

Jävla bajs dag!

Denna dag kan summeras som en jävla bajs dag.. Inte mycket har gått rätt till.

Dock var jag på jobbet, å visst, inga större missöden idag. Men sen gick d utför. Kom hem, hade en autkion att följa på Tradera, en mobil till toppenpris som bara jag hade lagt bud på. Tills.... Tills en satans jävla idiot helvete lägger ett bud i samma minut som auktionen ska ta slut. Jag hinner naturligtvis inte lägga över innan tidhelvete är slut, så fanskapet vinner auktionen med 35 (35 jävla kronor) spänn mer än mig! SÅ SATANS arg! Å då hade jag ändå kunnat sträcka mig några hundra till.. Hoppas den fan ALDRIG får någon mobil utan blir lurad på hela skiten (nej jag är inte bitter!).

Sen va det ju träningen. Behöver knappast säga mer än så. Eller kan säga : PAUSFÅGEL!

Sen fick vi mer info gällande lördag, blir inget av med Hockematchen vi skulle spela. Blir heller inget av med Krogen heller denna helg. Inte för att det lockar när det var 2 månader sen... :( Insåg också att jag inte heller har någon kompis.. KUL, jag har verkligen inget sällskap att ta med på Lördag. Nej Jenny, du är verkligen INTE tragisk.. Inte..

Sen tänkte jag å Trotjänarn här hemma (Jossan) kolla på bio imorgon, hade ju kanske tänkt att ta med ett sällskap, men nu är jag så jävla anti allt så tänker inte ens höra av mig... Å det är ju inte heller så att någon annan gör det.. :(

Å vad fan ska jag göra hela dagen imorgon, Shoppa? nej fan, har ju inte en spänn över. Dock ska jag ta å skämma bort mig själv å gå å sola.. kosta vad det kosta vill. Behöver se något ljus med vardagen, dock förbannat dyrt ljus!

Nej, för att liva upp detta skulle behövas vissa saker:
 

  • En resa till solen
  • En liten myskväll me några alternativ...
  • En ny mobil till kanonpris
  • En solbränd kropp
  • En FET plånbok
  • En rejäl jävla fylla

Nej, nu får det fan ta å vända! Ska nog sitta uppe vid både klockan 22.22 och 00.00 ikväll, kan behövas många sånna klockslag nu fram över. Men med min vanliga "tur" så lär väl inget slå in i alla fall... (å nej, inte heller här är jag ett dugg bitter, inte alls.)

Med doft av Bitterhet...

Jenny


Mat & sovklocka

Känner mig lite som skalman ibland .. Jag vaknar i princip samma tid varje dag , inställd på att vikariepoolen ringer så vaknar jag runt kvart i 8 och kan inte somna om . Jag är hungrig vid samma tidpunkter om dagen . Och jag blir trött ungeför samma tid på kvällarna då det är dags att sova. Saknar gör jag bara just hans klocka, annars är allt sig likt med skalman. Typ.

.......

Nu ringde viss klockan. Dags för frukost !

// Josefin

Falun

Japp. Det blev Falun som blev vårat motsånd i kvartsfinalen . Det vill säga ingen av topp 3 lagen , IKSU, Balrog eller Rönnby vågade välja oss. Att skylla på båtresan är så gammal och genomskinlig. "Vi har många spelare i laget som blir sjösjuka."  Var ju en snugg bortfärklaring. Mjo tjena. Dom är rädda för oss det är en sak som är säker. Återstod gjorde då Falun och blev alltså motståndet.

Vad ska det bli av melodifestivalen? Först dom hemska, jobbiga, jagfattaringenting reglerna bestående av sjuttioelva omgångar sen går en operasångare och vinner sista deltävlingen! skam! Tacka vet jag Torleifs ! Det är Så det ska låta .

 Stiliga grabbar det här!

 / Josefin




S L U T S P E L !!

Nu är den äntligen över, och det roliga kan börja. Det är nämligen slutspelet som står på schemat! Efter förlust i Sudden mot Balrog (7-8) ¨så stod det klart att vi är slutsspelsklara. En känsla som näst intill är obeskrivlig. Nice! Skulle kunna skriva en hel bok om denna känsla, men antagligen skulle ni slutat läsa redan nu, och jag menar man vill ju inte tappa alla sina typ liksom 4 läsare.. Med risk för att överdriva antalet !  ;)

Mycket innebandy blev det under gårdagen och avslutades med soffhäng hemma  där vi såg filmen "Patrik 1,5" , en helt OK film, där man gav ut sig ett och annat skratt.

Idag blev man väckt i vanlig ordning , skulle jobba på det dagiset jag var på i fredags. I morgon med. bra bra!
Min gamla dagmamma från Burgsvik jobbar där nu! Lite skrämmande och jobba med den som tog han dom en om dagarna , bytte blöjor och åkte på utflykt med , till nu att jobba med henne! Jag är gammal sedan länge, det var ett tag sen jag insåg det. :S




Fett snygga , jag vet !

Ikväll vet vi vilka vi möter i kvarten. Tv4 sport runt kl 19 ..

// Josefin




RSS 2.0