Kräftskiva

Jobbade min sista dag på jobbet i fredags för den här gången. Kan tyckas att man ska bli uppskattat för sitt jobb och slit man gjort denna sommar men nej inte det nej! Klockan är strax över 16 och dags att gå hem då jag blir uppbärd för trapporna från källaren och ut på bakgården och där väntar en aning leende Örjan som står med en stor hink med gegga. Och med "gegga" menar jag kaffesump,matolja,havregryn ja allt äckligt dom samlat på sig under sommaren typ och detta fick jag då alltså över mig. Tack för den arbetskamrater! Sista dagen på jobbet brukar se ut så nu för tiden.. men det var så där¨måttligt kul att lukta kaffesump hela kvällen trots inskrubbning av tvål o schampoo.. . . .

På kvällen senare hade jag och Jenny tänkt att ta det lite lugnt och så.. Hyrt film hade vi till och med gjort men när vi visste att det var Burgsvik vs Näs fest kunde vi inte annat än att gå dit :) Det var mycket trevligt men som alltid blir det kanske lite för sent då man får sota för det dagen efter..

Spelat sista träningsmatchen innan ICA MAxi cup som äger rum nästa helg (första matchen på fredag 18.00 mot Rönnby) Förlorade dock matchen men bra uppladdningsmatch!

Kräftskiva var det igår med laget :) Tillbringade dagen med Lovisa då det känndes onödigt att dra hem till Burgsvik efter matchen och sen åka in igen.. Vi handlade inför kvällen och tog det mest lugnt och han se en film och såklart lite OS.  Fixade i ordnig oss och drog till lokalen. Var jag som skulle bla handla hattar men hittade tyvärr inga så fick klara oss utan men hade dock tjusiga hakklappar! Skulle köra hem senare på kvällen men kunde inte motstå snapsar och dylikt så med snälla lagkamrater så fick jag sova över hos Lovisa :) Det lektes lekar och var allmänt trevligt. Var en liten skara kvar framåt kvällen då vi bestämde oss för att dra ut. Jag & Louise drog till hamnplan och resten till Munken. Hade dock inte leg med mig såklart så kom inte in så stod utanför och pratade en stund. Men efter en lyckad kväll så kände vi oss nöjda för att dra oss mot hemfärd.

Så idag är det en skön slappar dagfsom står på schemat. är tydligen snack om en filmkväll så vi får väl se vad kvällen slutar hän. .

Nu ska jag i alla fall ta mig en välbehövlig "sova middag time"..


//Josefin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0