6 points goes to ... ENDRE !

Behöver jag säga mer än att vinna mot Engelholm med 10-3 och vinst idag mot Pixbo med 9-3 satt som en smäck!! Riktigt jäkla skönt på hemmaplan att vinna dessa två viktiga matcher! Vi suger på karamellen idag och laddar inför en ny träningsvecka och Balrog hemma på Söndag ,, som en annan skulle ha sagt .

Sportlov skulle inte suttit helt fel, som alla som går i skolan har nu.... Josefin, inse att du är gammal nu och inte går i skolan!

Återstår att se hur jobbveckan ser ut.. Vet bara att jag ska jobba på tisdag på ett dagis.

......

Eftter vår match igår vankades det IBK´s sista hemmamatch för säsongen och var ju på plats givetvis. 0-3 i baken rätt snabbt var ju inte drömstarten direkt , men lyckades vända på det och vann inför storpublik.

Efter matchen var det hem och packa upp grejerna och sen dra direkt till Emelie och hennes & Alex nya lya. Blev ju inget besök tidigare denna vecka, så passade på att ta det nu och samtidigt se lite melodifestival :) Som förövrigt var ett riktigt dålig omgång .

Ikväll är det soffan som gäller. Jenny har ju farit hem till Burgsvik så får underhålla mig själv här hemma. Musiken ljuder i högtalarna och sitter med datan i knät och upptaderar Mora vs Falun matchen varje sekund.. Och det gick vår väg idag :) KAIS Mora förlorade med 8-6 vilket var helt perfekt !! Och att dessutom Dalen spelade lika mot Karlstad .., Går det ju inte annat än att vara glad idag :) :)




// Josefin

Kommentarer
Postat av: elin

grattis till vinsterna!!!:D

2009-02-22 @ 18:57:34
Postat av: Anonym

Tackar Tackar !! :)

2009-02-22 @ 20:33:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0