Tillbaka från roadtripen till Umeå

Tillbaka på ön igen alltså efter en helgs roadtrip upp i norra Sverodes delar, närmare bestämt Umeå. Vi gästade Gamlihallen och Dalens hemmaarena där det blev VIIIINST med 3-1 !! Ja jävlr vad glad jag (och resten av laget) var när slutsignalen tjöt. Den satt jäkligt skönt om man säger så!

Om ni trodde vi flög upp dit trodde nu helt fel! Nej nej vi tog såklart bussen. Efter en 3 timmars båttresa begavs det sig mot Uppsala där det var bussbyte till en stor buss i stället för minibussar. Sedan far det iväg mot Scandic i Sundvsvall (Där man förövrigt möter på Mathias Fredriksson på frukosten :) En natts söm där och vidare mot Umeå där slutmålet är. Spelar en match på 60 minuter och resan påbörjar hemåt igen, med 8 timmars bussresande hemåt igen. MEN DET VAR DET VÄRT.!

Fortsatte jobba som lärare veckan ut och det bjöds på det ena och det andra.. Han beslag ta en mobiltelfon (shit i 3:an liksom!! ) berätta om bondestenåldern, som jag fått plugga in dagen innan och matte i massor . Men skoj var det!

Veckan som kommer vet jag inte hur det blir med jobbdelen men det återsår att se om dom ringer i morgon bitti eller ej.. Intervaller står på träningschemat i morogn i alla fall. Alla dessa h ä r l i g a intervaller..

Blir roadtrip även nästa helg , men då inte lika långt och KAIS Mora som motståndare. Upp till Gundes hemtrakter med andra ord!


 SKYNDA SKYNDA!

p. s ryktas om ett kärt återbesök i denna blogg... hmmm ....

//Josefin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0