Dagen efter ..

Oj oj, vilken fest det var av "Jossanojenny´s 200 inlägg party".. Det bjöds på snittar, välkomstdrink, stor buffé, skumpa - you name it! Kändisarna vimlade fritt i lägenheten på Endreväg i Visby.. Minnesluckorna blev stora, men ryktades om att en av delägarna i bloggen gjorde en favorit i repris och sprang naken i Visby.. Men minnesluckorna verkar vara stora och inga kommentarer har getts på den frågan.

Dagen till ära är vi båda "lediga" från jobbet.. Behöver vi tillägga att vi är så gott som arbetslösa ? Nej, precis, vi tog ut tjänstledig idag ..

Morgonen har spenderats på en ny upplaga av ett 1000 bitars pussel.. Eftermiddagen är dock inte planerad, men med tanke på igår så lär det inte göras många handtag här hemma.. Dock avslutas det med lite förträning med Eugene och sedan beger vi oss till det lite "lättare" passet iform av innebandyträning.. 




Delar ur gruppen Spice Girls fick kvällens jubel då återföreningen var ett faktum. Här till synes den yngre publiken som får höra låten "Wannabe". På bildem är det Baby Spice hållandes i micken och charmar barnen med sin vackra stämma. På bilden skymtar även Posh Spice från deras upptrdande..

Mycket lyckad kväll med andra ord!

Med doft av champagne..

Josefin



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0