just dance

Det är fredag. Fredagkväll dessutom. Sitter i min lya i stan alldeles själv. Så mycket som jag längtade till att bara vara själv en kväll utan någonting att göra, och bara mysa framför tv:n.. Inser nu att det inte var så skönt ändå. Har insett att jag är i behov att lite socialisation. Ingen ensamvarg här inte. Men kanske lika bra att jag är själv är här. "Beckis" är på. J e n n y, du vet vad jag snackar om. Och Jag vet att du helst av allting just nu hade viljat vara hos mig och njutit av detta tillfälle. Går icke att förneka.

----

Jonna sov över här igår. Jag fick ett Star Wars kinderägg som tack. Har ätit upp chokladen men glömt att titta vad det var för överraskning. Upptatering kommer!


I morgon skall jag ta en efterlängtat tripp till stan och se vad affärerna hittat fram för fina höst kläder. Är ju bara så mysigt att gå omkring i stickade koftor! me like!


15.00 är jag på Dalhem IP och ser deras kval. Skall bli ruskigt skoj. Har ju lyckats pricka in och se rätt många av deras matcher i år. Dock väntar ännu min första Visby/Roma match (någonsin) att se.. lite pinsamt faktiskt. Och insåg just att dom spelade ikväll. oopps.


Efter idol är slut ska jag ta på mig min vinterjacka och sätta mp3 i öronen och gå ut och gå i Visbys mörker.. Mycket tankar far genom huvudet nu.. för många.

Upptadering: Kinderägget innehöll.....Star Wars tatueringar! coolast på stan-det är jag!



josefin

Kommentarer
Postat av: Jenny :-)~

åhh Jag saknar Beckis (not)!!! har startat en ny blogg nu igen förresten, den 3:dje egna. Listar du ut adressen(kommer aldrig hända) får du ett pris...

2009-10-09 @ 23:47:59
Postat av: Josefin

Försök inte med förnekelse lilla du.. du saknar Beckis mer än du kanske tror! Jag vet det.



Men hörru hur fan tror du att jag ska lista ut det hade du tänkt?! (har redan försökt med jennyalmgren och jalmgren) så bäst för dig att berätta nu! ändå ingen som läser denna blogg så du kan skriva ut namnet här!

2009-10-10 @ 17:47:54
Postat av: Jenny :-)~

haha inte så illa pinkat med jennyalmgren. ganska likt det jag hade förut, men har tagit bort dom igen. :) Denna är dock liiiiiite klurigare att komma på! såå roligt. men du brukar ju vara hacker och hitta dom flesta bloggar :) Sen är det inte så mkt att leta efter. ger nog snart upp också,

2009-10-11 @ 19:18:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0