Måndagsbarn


Finns det något värre än att bli väckt på morgonen när man verkligen är inne i sin djupaste dvala ? Jo givetvis, men den står jävligt högt upp på listan nu! Är ju lite sådär förberedd förstås av att vikariepoolen skall ringa och väcka en, men kanske inte just då liksom när man vill soova.
Jaja, jobb är ju ett måste och fram med rösten som om du inte alls blev väckt precis, och ta fram rösten som låter som du typ varit vaken i 2 timmar och ut och gått med hunden innan det och hunnit äta frukost också..    fuck no.


Måndagar må vara värst. Värsta av alla dom sju dessutom. Men när man läser tidningen på måndagsmornar (notera sportbilagan) så blir man genast lite gladare. Idag var just en sån dag. mmmmmmmm



Nu blir det på med understället och slänga sig på cykeln till p18 spåret. Idag är en dag då jag verkligen älskar p18. Japp ni hörde ordet älskar. dom som missa beeptestet i torsdags skall få göra det idag istället. Vi som redan gjort det drar till p18 istället. Nu förstår ni varför jag älskar p18!




Man måste väl sticka ut för att synas?


Josefin



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0