Bio bio bio !

Nyss hemkommen från bio på nya placet i Visby på Borgen , "Biostaden". Var väldigt fint därinne men själva salen (salong 2) var ju inte världens största biograf kan jag säga. Minimera Burgsviks Biograf med hälften så får du väl den salongen. Liten alltså.

När vi står där i kön och väntar med typ hälften av Visbys invånare så ropar en personal att hela sveriges biosystem har kraschat så man kunde varken betala med kort eller biopresentkort. Måttligt roligt att jag hade presentkort .. :(

Men filmen "I taket lyser stjärnorna"  var i alla fall bra och sevärd absolut ! Några riktigt klockrena kommentarer och sorgligt såklart. "Ska vi gå upp och kolla på min klockradio?" Haha!

........

Idag har det jobbats på ännu ett nytt dagis. Men dom var jättetrevliga där så det var skönt i alla fall.

I morgon blir det något (?) med laget. Vet samlingstid och plats men no more. Kan ju inte bli annat än nyfiken! Det vi dock vet att är efter "detta" så ska vi käka mat på O`learys och se lite melodifestival och ha trevligt!

Första lediga helgen sen nyår (!) Vad gör man på en fredag liksom? Visst vi lyxade till dagen med att se bio , men nu då? Så ska det låta är på i bakgrunden och det får väl duga en kväll som denna..



Djupvik sommaren 2008 .

//Josefin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0