Full rulle

Helt plötslig är det mycket som händer och tiden bara rinner bort..

Gårdagen var det först en liten shoppingrunda med Jannika som heller inte jobbade som därefter följdes åt av att jag drog till Jessica för att vi skulle se Saw 5. Så jävla äcklig film rent ut sagt, men vi har sett de andra resterande 4 , och hallå man måste ju se klart dom! JENNY ALMGREN! (banga vid 3:an..) Vi båda trodde det var slut på de filmerna, men ser fan ut som det kommer ännu en uppföljare ..

Kvällen följdes åt av Fruktsallad hos Milla & Malin där det även sågs filmen Twilight. Har hört en del bra om den filmen, och för första gången så måste jag säga att det höll. Var rätt bra faktiskt .

Upp och jobba vid halv 8 idag på dagis. Slöt kl 2 så det är rätt soft. Kvällen skall spenderats lite i Säve där småtjejerna i Endre skulle ha någon liten turnering vi några skulle hjälpa till och sedan kommer Louise & Joss hit för lite hederlig spelkväll! Hört på ryktes vägar om Barn-Geni men vågar inte hoppas för mycket .. ;)

I morgon är det jobb igen 7.30-16. Kvällen återstår att se!


Måste även eftergratta min lillasyster Camilla som fyllde hela 18 (HJÄLP JAG ÄR GAMMAL) år i lördags! Syns på krogen! :S


Josefin

Josefin


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja, verkligen. De tiderna finns alltid i ens hjärta! Bilden i tidningen är ju verkligen ett minen för livet det med! Tänk, vi var ju helt överlägsna. Vi skulle gått upp i division tre.. fan så skoj det hade varit!!!!



:)



Okeej. Så du stannar på ön ett år till för innebandyn? Har du nå bra kontrakt med endre då?! Ska du jobba efter sommaren?

Okej, vad trist då. Hur ska Camilla göra då?



Ja, självklart. Tre veckor i slutet på Juli! Ska bli sköööönt. & då måste vi ju bara ses :D

Ska försöka smita ner en helg i slutet av maj också.. Saknar gotland som fasen!



Naaa, söt du är! :) Tack så mycket.



Ta hand om dig fisken!



(haha, visst känner man sig gammal nuförtiden!! usch sån ångest!)

2009-04-22 @ 13:47:52
URL: http://lamu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0