Adjö sommaren, välkommen hösten :(

Flytten till Visby har gått bra och man börjar redan känna sig hemmastadd här. Japp så var det med det.

Arbetslös är man dock fortfarande . . .  men fick jobba 3 timmar på kulgården häromdagen så fick i alla lite pengar! Var funktionär och shit var inte som jag hade tänkt mig. Jag höll i en gren "Rally" där man skulle köra rallyrunt en bana, o så skulle man byta förare och så på tid.tagning Fick se en volt som minst sagt var läskig! Körde på en stor tunna så bilen voltade runt ett helt varv i luften, och han som körde fick en liten skada i axeln så fick föras till sjukhus men han som satt bredvid lyckades vara oskadd. Men bilen blev kvaddad och en ny bil fick hämtas. Dock så gick den bilen också sönder då motorn började ryka så ännu en bil fick hämtas in. Några varv senare var den också sönder då gaspedalen slutade att fungera. Så man kan säga att det minsann var en turbulent dag men norrmännen verkade vara nöjda ändå !

Krogen igår. Vad är det med 40-taggarna? Varför går såna på Hp5 för? ja ja, var trevligt ändå :)

Idag är det en riktigt slappisdag. Blir nog en kväll framför tv:n vilket ska bli skönt då både jag och Jenny inte verkar orka med något annat. Antar att det blir lite fotbollstittande då det vankas VM-kval!

Jo just det. . . Lyckades bli utelåsta häromdagen. INTE KUL!!! Var utelåsta i över ett dygn och det var skitjobbigt! Fick träna i samma kläder som dagen innan och som tur var bo hos Frida men fan vad jobbigt det var! Hur dum kan man va att låsa in båda nycklarna?! Antar att det bara är vi som kan lyckas. . .



/Josefin

Kommentarer
Postat av: M.

Ett dygn? jobbigt :(

2008-09-16 @ 13:17:32
URL: http://marikanyberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0