24 maj

Vem har snott min cykel???!! Snälla lämna tillbaka den tack!! Hur idiotiskt är det inte att göra något sånt?! Hände under natten till fredagen (var även Sävefest så anar något..) stals vid en tomt typ vid lilla Elefant så snälla lämna tillbaka den! Har pakethållare både bak och fram så är lätt att känna igen ifall någon skulle se den nånstans..

Nog om min kära cykel.. I går vankades det fest och vad passade inte bättre än Gute som öppnade och Adam Tensta uppträdde. Var först hos Jenny och fixade sig i ordning sen kom senare Karin och Erika och vi begav oss vidare till en annan förfest. Helt okej och nu var man på topp ! Drog sen en snabbis förbi Jenny för att hämta leg och pengar och tog en pisspaus (sorry jennys rabatt...) och nu begav det sig till Gute. Mycket folk och kvällen var lyckad. Hörde dock inte så mycket på Adam T men det gick det med. Kan bara en låt av han så hade hoppas höra den men måste ha missat den.. :/
Donken efter vilket var en väldigt speciell grej. Linnea vet definitivt vad jag snackar om HAHA! oj oj säger jag bara var länge sen man fick så många skrattattacker.

Var tvungen att ta bussen hem kvart över 9 i morse vilket inte allas var kul faktiskt. Speciellt inte när man skall så långt ut på Gotland man kan komma. Typ. Det vankades nämligen släktmiddag. Gammelmommo Alice fyller 85 och skall därför firas med mat och dryck på Holmhällar. Kom precis hem där i från och det var trevligt må jag säga.

Ikväll blir det grillning hos kusinerna (som även dom var på kalaset) vid deras husvagn så det ska bli jättemysigt. Solen skiner så det kan inte bli annat än bra.

Snart... snart.... snart...snart...snart... S T U D E N T E N !

image101


/J O S E F I N


Kommentarer
Postat av: Anonym

Intresserad av mode, shopping och skönhet? Kolla in den nya modebloggen: http://thefashionistas.blogg.se

2008-05-24 @ 17:10:17
Postat av: A.T

har Jenny helt dragit sig tillbaka från denna underbara blogg eller hon kanske inte har nått intressant att skriva, som jossan... ???
hmm...

2008-05-24 @ 19:00:55
Postat av: Hanna

Ja snart är det STUDENTEN!!! =)
Och party på onsdag ;)

2008-05-25 @ 09:58:49
URL: http://smultronblogg.se
Postat av: Anonym

Ja asså Jenny har lite brist på att skriva just nu.. Men försöker få henne att göra det men det är svårt. Hon får ju stå up för namnet på bloggen men just nu är det lite trögt på den fronten om man säger så haha ;). Vem frågar?

2008-05-25 @ 10:50:02
URL: http://jossanojenny.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0