Summering a´la Midsommar

Midsommar helgen är så gott som förbi och det har varit mycket trevligt ! Midsommaren firades hör och häpna i Visby med ett gäng från klassen och några till, blev riktigt mysigt :) Badade först i en utomhus pool sisådär klockan 5 för att senare bege oss till Snäck och grilla hade vi tänkt men vädret litade vi inte på så drog till Elins place istället och grilla. Efter det drog vi oss vidare till ett annat ställe där det var fest. Spelade lite kubb & armbrytning o ja lite allt möjligt. med mera med mera.

Var inte särskilt pigg dagen efter men fick ett mess om utgång och erbjudandet var frestande så kunde inte motstå. var på förfest hos Karin först och lekte lekar och dansade och sjöng som vanligt. Begav oss till Gute efter där det var rätt mycket folk men mkt turister. Dansade och hade det trevligt och kvällen var toppen!

idag är det segt men skall ännu jobba.. Ska börja klockan 16.00 och slutar väl sisådär i natt nångång. Berot på lite hur mycket folk det är. Har redan märkt av turisterna så lär väl bli rätt sent. Är ju Spanien - italien på tv så vi lär visa den..

Dagens Bästa : Pengar rullar in som det ska ....
Dagens sämsta : Körkortet kvar i Visby ....



/Josefin

Kommentarer
Postat av: Linnea

sååå kul

2008-06-23 @ 12:37:52
URL: http://misslinnea89.blogg.se/
Postat av: Pekis kompisen

Skoj att se dig i helgen kompis! Borde ta en pratardag snart. Känns som att vi har hur mycket som helst att gå igenom :P Hoppas allting funkar bra med jobbet & innebandyn! Vem vet, vi kanske stöter på varandra snart igen. Kram på dig Fisken!

2008-06-23 @ 18:52:25
URL: http://lamu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0