nyår i morgon eller .?

Då var det tydligen nyårsafton i morgon. Eller ah det var en på stan som sa det i alla fall.. just ja, sjukt taggad är jag i alla fall!! Skall bli sjukt skoj! Sa jag att det skulle bli sjuuukt skoj?!


Grannarna verkar tro att nyår redan är kommit, för det skjuts raketer som aldrig förr här i kvarteret vill jag lova!



Dessa två dagar har tillbringats med en skön trio,  som nästan invaderade min lägenhet ja till och med gjorde så jag som är så snäll, fick sova på min egen soffa, medans de t r e tog min säng. 


Skulle kunna mörda dom ibland, men så kände jag att jag nog antagligen inte är välkommen in i Burgsvik igen så jag sket i det.. Gårkvällen blev rätt sen då dom bestämde sig för att åka hem till J och se hockey, och eftersom de alla hade druckit fick jag agera taxidriver och följa med. Men det var en skoj kväll,     heja Kanada! HAha   haha.



Idag har vi invaderat Östercentrum och alla pojkar köpte sig något snyggt de antagligen skulle ha på sig på nyår, tjusigt!






Jävligt tacksam att jag har en soffa också!


Josefin



- and the city.

Denna tisdag har spenderats med Ulrika häng då vi har varit runt på stan, lagat makaroner & köttbullar och snackat skit. Perfekt dag med andra ord!






Josefin


Önskelista 2010



Varför fanns inte han bland mina julklappar under granen i år?


/Josefin

Tha Christmas

Oj oj, julen är redan förbi och ja den har innehållit både den ena och det andra..


Så lika bra att börja från början. Men orka göra en lång utläggning för roligare saker finns det här i livet, så vi kör den korta versionen!



Julafton är väl en tradioners dag, så varför ändra på något? Nej just nej, så därför blev det först hos fammo där delar av släkten är, och sedan hela gänget vidare till Austre där ytterligare en klan är, och i sederlig ordning, Kalle Anka!


Julklappar tillhär också julen tror jag. Nöjdnöjd med mina klappar, då tomten bland annat kommit med en ipod till mig, jo jag tackar!       visste inte att jag vart så snäll i år..?


Avslutades julaftonskväll med familje TP. Killarna vs Tjejerna. Killarna vann med minsta lilla marginal. Joakim och pappa hade tur med frågorna. Bara tur. hela tiden. Dom fick konstigt nog a l l a lätta frågor, medans mamma, jag och Camilla fick alla svåra. Jävligt orättvist alltså            ;)




Juldagen var en rolig och trevlig tillställning. Fråga mig inte vart och hos vem jag var på förfest hän, för det kan jag inte svara på, men skoj vart det!
Taxin ner mot hp5 var minst sagt speciell. Råka visst spruta ner stora delar av bussen av min dryck, men lyckades ändå flörta till oss så han stanna taxametern på halva vägen, jo tack du! Inte jag som betala, men va fan, schysst taximan! Han hette tydligen Micke och hade facebook. ja men det lägger vi på minnet då ...



Väl där inne var det fullt med folk både från norr och söder, me like! JAG HADE KUL!


Nu tog det stopp för julhelgen, för..därför. Så återkommer säkert i morgon!


p.s toalettlocket på en av hp:s toaletter är trasiga. Så ni inte råkar sätta er på den utan ring!







Camilla fick snällt agera tomte, då han inte lyckades hitta hem till oss a någon konstig anledning ..



Hejsvej!










fuck you



Nathalie, 6 år: Fuck you
Jag: nää, men så säger man inte!
N: vet du vad det betyder?
J: jao, eller vet du ens vad det betyder?
N: Jo det är när en tjej gosar med en kille fult!



Moa 4 år: Vi ska alla ha sex idag!


10 minuter senare..   Moa: Josefin, vi alla fick sex idag!!



Fråga inte mig vad dom får allt ifrån.






...Jaha då är det bara att sätta på sig förklädet och gå in och jobba sen då. tjoho vad kul, precis vad jag ville en dag som denna!





josefin

Dagens uppgift: barnvakt











Personlig väckarklocka

Jaha, då blev man väckt personligen imorse då. Alla som bor här ute, vet vem Emil är.. Han hade kommit in i huset och utan att knacka öppnat min dörr och sa glatt :Hej!

Jag trodde seriöst jag skulle dö, så rädd jag blev! Att notera, första dagen jag kunde sova ut och han kom in och väckte mig 8.13 (!) Den tackar vi så hemskt mycket för... några minuter senare när han skulle gå, begav han sig till Camillas rum och väckte henne med, med en pratstund. Säkert också väldigt glad så här på hennes andra jullovsmorgon..


---


Nu: Moa&Nathalie!


Be back!




stressigt, ja det var bara förnamnet det gott folk.

Mamma och Camilla skulle vara inne till stan, redo för julhandel klockan 1. Klockan halv 3 är vi först igång då de lite skärrade och flummiga berättar alla tokheter de varit med om på vägen och därav denna försening. Jag var måttligt glad att jag jag var i Visby och slapp vara med dessa grejer!


---


Så det var en stressad trio som begav sig ut på stan, då nästan inga julklappar var inhandlade innan. Klockan halv 6 är den tung bördan borta- Vi var klara!


Snabba ryck till träning där det blev lite småspel bara med tanke på att vi var 6 stycken, varav två av dessa var tränarna..


Hem och in i bil och ä n t l i g e n hemfärd mot Burgsvik! Först ett litet stopp vid kusinerna i Havdhem och lämna av lite klappar, och det var så kul att trätta Johanna igen!! men som den skitunge som hon är, åker hon redan tillbaka och jobbar uppe i fjället på onsdag :( Bu på den!


Imorgon blir det barnvakt med syrran. Lillkusinerna skall vaktas. julbak och pulkaåkning står på schemat, så kan inte annat än gilla!




    



Josefin


sweet home

Återigen hemma efter denna gång en roadtrip till Göteborg och trakterna runtomkring. En vinst och en förlust slöt det hela med, och kan trots skitförlusten stoltsera med att vi nu ligger tvåa i serien inför juluppehållet, NICE!


---


Idag skall det urföras lite städning i lyan innan jag beger mig hemåt till Burgsvik, träna och givetvis dagens höjdpunkt ; julklappshandling! Jaa, jag känner väl att det börjar bli dags att börja nu kanske..? Mamma, Camilla och Joakim kommer in till stan också, så det är bra :)




Josefin

så jävla bra.



Det var en tjej som var och handlade i en affär och lägger upp på bandet 1 fralla, 1 smörpaket, 1 banan, 1 äpple och 1 liter mjölk, varpå expediten frågar:

- Är du möjligtvis singel?

- Ja småskrattar hon lite, hur kunde du tro det?

- Du är ju skitful!




Så jävla bra helt enkelt. Den förgyllde min kväll, tack & godnatt!


jOsEfIn




kalla mig Vurpan

Ska man vurpa och ramla offentligt inför folk ska man fan ta och göra det snyggt och stiligt. Måste säga att jag gjorde dagens vurpa med bravur! Rakt ner pladask på rumpan så svanskotans duns nästan ekade igenom Visbys alla gator. Ska man göra det ska man göra det med lite klass!


---



Dagens tilltänka julhandel blev ju inte allt för lyckad.. men 2/3 var i alla fall julklappar till familjemedlemmar och inte till mig själv, så tummen upp där!




Bion häromdagen var bra. Mycket bra. Mycket kallt i salongen för den delen också. Rekommenderas dunjacka och långkallingar!





Snart lite julledigt gott folk! Först en roadtrip i helgen till Göteborg.. Pixbo och Lockerud/Mariestad ska besegras!








j    o     s      e    f     i      n

 







B I O !



Ikväll kör vi bio!



josefin

stolinnebandy

Dagens träning var inte som alla andra. Något roligare, något knasigare och något skrattanfall senare. Eftersom Wahman är idrottslärare på Säveskolan, så hade han tagit med sig.. ja hur fan ska man förklara? ja men tänk er en mini plattform med hjul. Du skall sitta på den och ta dig fram genom att putta fram benen och rulla och samtidigt ha en miniminiklubba (bara bladet ungefär) och sedan en plastboll. gryyyymt jobbigt för ben och mage vill jag lova!

Alla ni som inte fatta vad jag mena.. Jag fatta heller inte min beskrivning, så då är du inte ensam!


---


Statiolveckan är nu slut och det har bärts, och snickrat, pillat, monterats, klippt, bärts, städat, plockat varor, flytt m.m m.m. Men nu jävlar vad fint det blev! Kände mig som en riktig handyman när jag jobba alltså!

Hade bud på att vara vikarie i morgon. Inget märkvärdigt tänker ni, eftersom det är det jag jobbar med i vanliga fall. Men.. detta fall handlade inte om dagis eller fritidsbarnen.. nu snackar vi gymnasie(!)elever!


 japp, det var tänkt att jag, Josefin Anna Therése Hansson skulle handskas med dessa elever en hel dag! Idrottslärare var det tänkt. Det tjöt ihop sig lite så det blev aldrig så, men skall komma till Säve någon dag nästa vecka och möta läraren (som är min gamla idrottslärare) och besöka lokalerna och förråd och så, så jag kan undervisa någon annan dag om någon är borta..





Jag har sett pyramiderna!                        (från ett flygplan x antal meter upp i luften, men dock!)



josefin

vuxen nu då!

Nu har man då klivit ur tonåren och blivit vuxen. HA!


Födelsedagen var sjukt lyckat och kunde inte bli bättre! Delar av tjocka släkten på dagen, då det bjöds på både mat och efterrätt, mumma! trevligt var förnamnet och presenterna bestod mestadels av pengar vilket jag inte var sen på att ta emot! systemetcheckar har jag också inkasserat, vilket var bra! Min släkt känner mig nog lite väl ibland. Jenny tyckte jag skulle köpa det rosa för dom. Då river jag hellre checkarna än att köpa det eller vänta...nää klart som fan inte! Men no more rosa, that`s the true!



In till tha stan med syster och bror där vi skiljdes åt för att senare återförenas senare på kvällen. Fixa och trixa sig i ordning och vidare mor förferre. Drös med folk, vilket kom att vara en väldigt trevlig tillställning som kom att förekomma både det ena och det andra.. lämnar det åt fantasin, men sköj vart det!


Jag fick en engångskamera av Anna i present som var till för kvällens bravader, men återstår dock att se vad resultatet i form av bilderna blir.. fråga inte mig!



Vidare mot Gute där brorsan agerade dj, vilket betydde gratis inträde och fria drinkar, sa jag NICE?! Mycket folk, bra musik och kvällen var räddad! Förmånerna att få grtis drinkar var man knappast sen till att tacka nej! Till och med skumpa blev jag bjuden på, jo jag tackar!


Klockan 7 på morgonen var jag åter tillbaka till lyan med sällskap efter en lång efterfest. Anna heter hon, min trogne fyllevän och fotograf!
3 timmar senare går vi upp, och är redo för dagens träningspass- spinning!               yeah.



Tack som fan för allt!













/jjjjjjjosefin




punkt.för.punkt.

Eftersom jag inte verkar ha så mycket för mig just nu (rättare sagt skjuter upp alla jobbiga grejer, som packa och städa) så tänkte jag göra en liten summering av Egypten resan! Skulle kunna skriva min livs novell hela natten, men eftersom alla (inklusive jag) skulle ha stoppat att ha läst redan nu då, så tar vi lite punktformer istället . enjoy!


--- När man har en flygresa på sisådär 6 timmar att se framemot, bunkra upp med saker. Ej att rekommendera endast en bok då man bara har slutet kvar. Återstår då 5,45 min kvar av resan att döda.. 


--- Marsa Alam, ett ställe jag definitvit rekommenderar! OBS! Räkna med ett och annat toalettbesök..


--- Flugornas stad. Skulle jag vilja påstå i alla fall. Dom hundra styclen är bara inte på en själv som iritterande monster, dom verkar bitas (?). fuck them.


--- Skaffade mig en ny man. Allt började med vänskap men flöt sedan vidare och bekom kärlek. I hans ögon. Jag själv gjorde allt för att undvika honom. Tror han hade ögon i nacken. Vi skulle tydligen gifta oss. Och Micke som godkände det hela bakom min rygg. Kamelvadslagning det är.


--- Alla i Egypten heter Ahmed. Typ som alla i Göterborg heter Glenn.


--- Resans hetaste ämne: Bajs. Say no more, men blev typ 17 stycken magsjuka av alla dess slag och endast 3 som klarade sig så är det detta man pratar om vid frukostbordet.     och lunchen.      och middagen.


--- Didrik borde säga upp sig på sitt jobb och arbeta på Apoteket. Eller starta eget. Hon kan hon!


--- Att snorkla kan ha varit det bästa på hela resan! en ny värld öppnade sig för mig, och att pricken över i:et få se denna ENORMA sköldpadda simma sakta omkring i havet var magisk. Ni alla som sett Hitta Nemo..tänk på sköldpaddan, det var en kopia! Han till och med prata gotländska!    hmm..


--- Att springa i sand har vi gjort förr. Men då på ett (vad vi trodde) hettande Tofta strand och sprang tills vi höll på att spy.eller spydde. Dubblera detta x antal gånger och lägg till 30 grader så får vi resultatet. Man gjorde sig mer än förtjänt av solstolen vill jag lova!


--- Kommer Louise efter resan äta mera pannkakor? Eller är det någon speciell som måste göra dom för att lyckas?


--- Bad Romance. Musikvideo kommer inom kort.


--- Animation team och deras pooljingel iform av rörelse och sång kommer aldrig försvinna ur någons huvud. It´s a sunny holiday!


--- Animations team otroliga fula spygröna kläder. nästa flyg hem?


--- alla dessa kvällshower.. ja vad ska man säga.. Så jävla bra!               med risk för jävligt (repeterar jävligt) stor ironi.


--- Tanten med skärmkeps, rökhosta och rött läppstifft. Trodde dom bara levde i ens mardrömmar...


--- Alla i Egypten måste avguda Celine Dion. Eller så har dom just uppfunnit repeat knappen.




Eftersom min data är så extremt jävla seg just nu så återkommer jag med bilder!

see ya!         Josefin








Svinisspruta - check!

Nyss hemkommen från svinispruta. Tog väl sisådär 10 sekunder sen var det över. Fick en sunkis för besväret och var blev tvungen att stanna i 20 min efter, that´s all.

Efter trippen till Egypten har man nu kommit tillbaka till vardagen. Äta, jobba, träna, sova. x7. Så jäävla kul liv jag har alltså!



Vet inte om det är årstiden eller vad det är, men känner mig så jävla känslosam just nu. Vissa människor gör mig så fundersam. Och vissa förstår jag min verkligen inte på. Trodde jag betydde mer för dig. Som vän. Men tydligen inte. Du bryr dig inte ett skit längre om vad jag gör. Jag älskar att jag spelar i ett lag, och just mitt lag. För där bryr sig alla om en.            Jag är så jävla besviken på dig.
Kul, nu börjar jag gråta också. Tack som fan för det.                    jävla årstid.


Och jag fyller 20 om två dagar. Äntligen är det min tur! eller är det något att längta efter egentligen? Systemet i all ära, men sen då? Jag som längtat på denna dag sen jag fyllde år senast, känner att den kanske är så speciell ändå. Är nog för att jag är lite känslosam som jag säger så här. FÖR FAN JAG FYLLER JU 20 BAST! SKÅL FÖR I HELVETE!


Att se på Egyptenbilder får mig att le. När jag tänker på dig så blir jag bara ledsen och besviken. Och det är inte värt det.





/En ovanligt känslosam Josefin i sina två sista dagar som tonåring


be back.



Sorg

Haft en helt underbar vecka i Egypten. Inte mycket att klaga på direkt. Inga bekymmer fanns. Allt var som i en dröm.

Kommer tillbaka till Sverige, och hemlängtan var stor trots allt såklart. Pang. Man möts av den riktiga världen direkt. världen är fan den orättvisaste platsen någonsin.

Nu vill jag bara hem och gråta i min mammas famn som ett litet barn.

RSS 2.0