Bara ett rykte ..?

Har hört ett rykte (?) om att det visst någon i denna närmaste krets ska fylla jämt idag.. typ 20 år liksom..



Inte kan det väl vara....JENNY ??


Detta är ett meddelande till all personal  på öns Systembolag.. Så här ser hon ut.. Ni lär stöta på henne..rätt ofta!



---GRATTIS SNYGGING!!----


Josefin


kääär

Checka in på youtube! Jag är käääär!

Kings of Leon - Use Somebody - Acoustic Cover - Lynzie Kent and Rich G


J.H

Use somebody

Pumpbolaget i fredags var grymt jävla kul! Cykelturen dit var dock lite oklar .. :S Får väl tacka Jenny som hjälp.. Kamerabilderna är dock oslagbara! Haha.
Och min fot är nu ännu mera blå och svullen.. fuck it,

Gårdagskvällen bjöd även den på det ena och det andra. Robin & Emanuel spelade igår på campingen och var lite lungt till en början och sådär småtrevligt. Hade bestämt med mig själv att jag inte skulle dricka och bara vara trevligt socialt. Mm just det. bullshit.  Jenka och luftens hjältar sammanfattar en liten del av kvällen.

 vem ?


Josefin

Hörde jag...PUMPBOLAGET ?!

yeah som man längtat till denna dag!! I morgon alltså. Innan dess ska man riva av ett 9 timmars pass på jobbet, sen är det bara och köra! FAST nu verkar jag ha blivit påtvingad att vara med i fotbollsmatchen :S :S Trodde dom drev med mig hela tiden, men dom var fan seriösa! hjälp hjälp hjälp sökes!

Idag har det hängts lite på stranden, sen har även besök från Västerås kommit hit och bor vid oss, så har precis avnjutit en underbar middag med dom i form av färskpotatis och grillat kött - mumma!

Dålig med att lägga ut bilder från sommaren, men här kommer ett litet smakprov!












 

Snyggt att det ser ut som jag har bröst på ryggen med! Det ni, 4 bröst hade vart något det!

Josefin


3 dagar leeeeedig!

MIn minisemester på 3 dagar sitter nu jävligt fint. Hade väl kanske suttit finare om det var hela helgen istället. Men va fan man får vara glad för det lilla.

------

Är lite småtrött efter gårdagen. Kom hem vid kvart i 4 på natten. Och nej jag festade inte om ni trodde det. Jag och min kära kompanjon Jenny jobbade till halv 1, åkte hem och drog på oss löparbyxorna och sprang en runda. Att springa på natten må vara det absolust skönaste som finns!
Sen när vi var klara med rundan satte vi oss ner på gräset och då kom H & J med bilen så vi snicksnackade lite. Emelie kom invinglande och satt där i någon timme. Passande nog började bagarna på jobbet jobba då, så vi hälsade även på dom när dom bakade bröd och frallor.

Ikväll blir det spelning på Fiket som vanligt en tisdagskväll :)

Och på fredag är det PUMPBOLAGET på Fide!! Sommarens höjdpunkt för tusan! längtalängta.
Innan det är det givetvis den årliga matchen mellan Burgsviks  Boys vs Vamlingbo.

Nej nu tar vi på oss löparskorna igen och kör väl en runda till!



Josefin


Regn och rusk!

Blääää för sådant väder! Dåligt väder betyder bara massor massor av folk på jobbet och det är precis vad det varit. Fy helvete ja. Men springa ska man ändå fast man har lust att sitta typ inne o se på film.
Jag och Fannie slängde ut oss i regnet (ÖSregnet att tillägga) och sprang en runda med lite styrka därefter. Var sådär lagom genomblöta när Anna plocka upp och sen :S

Vet knappt vad jag ska skriva. Händer så mycket hela tiden så minns knappt vad man gör. Sova glömmer jag ialla fall att göra.
Igår var det poolparty hos Tom. Hade fixat balja och så hade han sin pool också. Shit vad jag älskar att bada balja , helt sjukt underbart! Trevligt trevligt!
 
Fide i fredags, även det mycket trevligt. Plankade även in som i yngre dagar. sjuttielva rivsår senare typ.

Soffhäng hos B ikväll. slitna rävar hela högen. Spelade ett parti stress och sjuan också. Att jag alltid glömmer bort hur himla roligt det är med kortspel! Som i yngre dagar på gamla Öja tiden då vi alltid satt bakom dörren utanför klassrummet på lilla bordet och spelade kort! De va tider de!


Nu jävlar orkar jag inte hålla ögonen öppna. När jag vaknar i morgon ska det vara strålande sol och stranden som gäller innan det är dags att riva av ännu ett hårt arbetspass kl 16.  bestämt!

Du...

God natt folket.


Josefin



 


Vet varken ut eller in.

Fide igår fullkomligt söög. Förfesten var lite sådär småmysig till en början men som sedan avslöts lite roligare. Om man dock bortser för mitt snigelsperma som jag har över halva mitt vänstra leggingsben.

Poliskontroll i Burgsvik var det också i natt! Stod i korsningen vid Fiket. Vi cyklade fort som fan förbi dom , och dom såg inte som tur är. Orka få massa böter för att Ingen av oss hade lyse på cykel...ooops. Eller jo en hade visst.

Totalt dött inne på Fide, om man bortser från dom typ högst 20. Övervägde aldrig ens om att gå in. Bra Josefin! Hängde en stund utanför, sen tog vi cyklarna och drog hem. Skulle vart i Stånga....

Idag börjar jag jobba kl 13 och slutar väl runt 8 -9 tiden ikväll.. Jag vill vill vill till Stånga tror jag, men jobbar tidigt i morgon.. Kanske ska ta en sväng med bilen och bara säga hej ? Så om nån ska köra kan ni ju säga till!

Be back! Josefin 


TAGGAD!

Nu är den här. Fidepuben 2009 slår upp portarna i morgon. Jag kommer vara där (vart annars?!) och JAG ÄR TAGGAD!

Klockan står på 08.00 i morgon bitti.. Ska ut och ta mig an intervaller. JAG ÄR MINDRE TAGGAD!

Jag slöt jobba för en halvtimme sen. Jag är trött. Måste sova. GOD NATT!

JOOOOSSSSEEEFFFIIINNN

RSS 2.0