Nobody said it was easy

Ledig idag. Hade hoppas på strålande solsken och bara vara ute i solen och njuta och sticka ner till hamnen och bada. Hade till och med planer på att sticka till Tofta beachen och bada & sola men alla dom planerna sprack.

Här hemma har det desväre inte hänt så mycket roligt. Städat ännu mera vilket snart äntligen är klart. Hämtat Camilla vid jobbet då hon skulle med bussen till pärkträningen. Jag vill också spela pärk! Inte för jag är så värst bra men ändå liksom..

Skall strax göra mat. Blir köttfärssås & spaghetti. Mums! Sen bär det av än en gång till Visby för träning. Är måndag och med det menas träning i Tallunden.



byebye

//Josefin

Popcorn & speedway :)

Jobbade till lite över 12 i natt. Jag äskar verkligen mitt jobb!! Är nu inne på mitt fjärde år där men det blir bara roligare! Fick nya snygga tröjor i går att arbeta i (något annat än dom gamla t-shirtarna) och fick reda på att jag fått löneförhöjning dessutom! Med andra ord dagen på jobbet igår var perfekt. Och kassorna gick jättebra att räkna. Saknades dock ett kvitto som man är tvungen att ha, tog fram den gigantiska sopsäcken med dagens kvitto och efter en stund hittade jag det! Trodde det försvunnit, men ick! Puh.
Drog direkt från jobbet hem där pappa var. Hade poppat popcorn och speedway började strax :) fattar inte hur jag kan tycka det är kul, men det är det verkligen! Har följt speedway några år på tv och det är faktiskt. Igår var det rätt dramatiskt då banorna fullkomligt sög för det var så mycket gropar och skit på banan ... Så där satt vi halv 1 på natten och såg speedway och efter det pratade i några timmat så klockan han slå halv 3 då vi insåg att det kanke var dags att gå o lägga sig.. Var i alla fall jätterevligt ! :)

idag är jag ledig hör och häpna! I 2 dagar till o med, så vad ska man hitta på nu när vädret sviker en en aning..? Konstigt nog så vill jag jobba nu. Städa ska jag göra också då vi snart flyttar ut huset för sommaren bara. Han rätt långt ig¨år så är bara lite kvar som tur är.



Det är snack om klassfest snart.. Det gillar jag :)


/Josefin

Trädgårdsmästare ?

Jobbade hela dagen igår till 00.30. Så vaknade rätt utvilad klockan 11 idag och såg att solen sken :) Först var faffa här och lagade min bil så den funkar äntligen nu! Eller ja hyfsat i alla fall.. Har en förmåga att stanna när man saktar in.. får köra en lång härlig sväng i morgon så den får arbeta lite då den inte kört på ett tag..

Filten med och en bra bok och ut i solen har jag tillbringat dagen med. Var bara tvungen att ta en paus för har inte tålamod att ligga is solen för länge. Jobbat lite i trädgården har jag också gjort. Tagit bort ogräs med andra ord. Mitt drömyrke är i alla fall inte trädgårdmästare den saken är klar ! Rätt avslappnande och inte så tråkigt ändå men palla och göra det varje dag..

Jag och Jenny stängde för första gången själva igår. Är ju 18 nu så alltså räkna kassorna. Fan vad bra vi är!! Okej "vi" var väl o ta i då Jenny räknade kassorna typ själva och jag städade haha.

Nej nu ska jag ut i solen igen och sen är det dags att jobba klockan 16.00 !

Ha en bra dag & kväll !





//Josefin

26 juni

Jobbat idag har jag gjort. 8-16. Varit rätt lugnt idag med. Är väl "lugnet före stormen" som en kund sa till mig idag. Nästa vecka lär det vara betydligt många flera. Men fick känna färg på det lite idag då det blev lite stressigt, framförallt i maten.
"Lådan" är redan framme på jobbet. Mitt mål denna sommar är att inte hamna där. Vi som jobbar där vet vad jag snackar om. Har redan gjort en sak idag, som skulle kunna nämnas men hoppas ingen minns.. Har en förmåga att göra en del grejer men i år ska jag försöka att inte göra något !'

Sprungit milen idag. efter jobbet. Träningsvärken från igår gjorde allt mycket lättare.. Not. Men träningen känns verkligen kul nu och är inne i en period nu då allt går bra :) Styrkan igår kändes kanon och det var ett tag sen det gjorde.

Har inte så mycket att skriva om längre. Händer inte så mycket just nu. Eller det gör det men det är typ samma saker dag ut och dag in. Mycket jobb & träning blir det, men det är kul det med. Snart drar Fidepuben igång och DET är kul :)

Har sett "midsommar på Gotland" på webben precis som sändes på tv för inte så länge sen. Är ju inspelat från Bottarvegården så typ hela Sudret ar med. Roligt att se folk man känner på tv, är ju inte varje dag direkt.

Nu ska jag strax se fotboll. Semi nr 2 står för vägen. Vet bara inte vem jag hejar på.. Ryssland är ju EM:s skräll lag så skulle unna dom detta men dom har typ vunnit allt på senaste känns det som. Eurovision & Hockey VM är något de kan stoltsera med tillexempel. Och Spaninen har jag väl inget emot egentligen ... så är lite kluven. Bara inte Tyskland vinner hela Em så kvittar det.



/Josefin

Take it easy !

"Vad roligt! Då kan vi vara tillsammans och ha kuk allihopa!"

Nästa gång ska jag se efter vad jag skriver. Ska givetvis stå KUL istället...

Jobbat hela dagen från 07-16. Varit rätt lugn dag på jobbet. Alla var väl trötta sedan spelningen igår vilket var jättetrevligt! Var en hel del folk vilket jag inte trodde då jag trodde att folket skulle strömma in nästa vecka. Men var jättetrevligt och prata med lite folk och sjunga med i typ alla låtar haha.

Tränat styrka med Jenny på Hemse idag. Alltid lika kul o stå där med biffarna omkring sig. Känner sig såååå stark. Eller inte...!!

Dagens bästa : Mooningen för Erika!! Ansiktsutrycket är oslagbart! HAHA
Dagens sämsta : Känner mig helt mör i kroppen

 Turkiet skulle inte vara helt fel att åka till igen!

/Josefin

Filmväder

Vad ska man göra en dag som denna då det blåser, är kallt ute, är ledig från jobbet och kan därmed inte ligga ute o sola..? Jag ska i alla fall leta reda på en bra film och kura ihop mig med täcket och bara mysa! Var så längesedan jag gjorde det nämligen. Skulle vara ännu mysigare med regn och åska eftersom jag tycker det är jättemysigt med åska. Vi får väl se vad han där uppe är på för humör idag..

STÄDA ska jag också hinna med idag. Mitt rum ligger i farozonen och måste verkligen städas.. jippie.

I morgon är det dags för jobbet igen. Börjar klockan härliga 07.00-16.00. Sen på kvällen är det årets första spelning på jobbet. Robin & Emanuel.



/Josefin

Summering a´la Midsommar

Midsommar helgen är så gott som förbi och det har varit mycket trevligt ! Midsommaren firades hör och häpna i Visby med ett gäng från klassen och några till, blev riktigt mysigt :) Badade först i en utomhus pool sisådär klockan 5 för att senare bege oss till Snäck och grilla hade vi tänkt men vädret litade vi inte på så drog till Elins place istället och grilla. Efter det drog vi oss vidare till ett annat ställe där det var fest. Spelade lite kubb & armbrytning o ja lite allt möjligt. med mera med mera.

Var inte särskilt pigg dagen efter men fick ett mess om utgång och erbjudandet var frestande så kunde inte motstå. var på förfest hos Karin först och lekte lekar och dansade och sjöng som vanligt. Begav oss till Gute efter där det var rätt mycket folk men mkt turister. Dansade och hade det trevligt och kvällen var toppen!

idag är det segt men skall ännu jobba.. Ska börja klockan 16.00 och slutar väl sisådär i natt nångång. Berot på lite hur mycket folk det är. Har redan märkt av turisterna så lär väl bli rätt sent. Är ju Spanien - italien på tv så vi lär visa den..

Dagens Bästa : Pengar rullar in som det ska ....
Dagens sämsta : Körkortet kvar i Visby ....



/Josefin

Dag 2 av 4

Fotbollsskolan är i full gång om dagarna om dagarna och dag 2 är nu avklarad och dom två sista (och roligaste) dagarna är nu kvar. Jag är ledare i den äldsta gruppen, och det är verkligen superhärliga barn men det krävs ett gott tålamod! Det är inte alltid det lättaste att få tyst på dem och speciellt att låta bollarna vara still . . .  Fast det vet man ju själv att man gärna jonglerar eller studsar bollen i marken för det är så kul.. Men det är jättekul och jag trivs jättebra i min grupp. Mest längtar jag tills på torsdag då det är avslutning och med det menas v a t t e n k r i g !  Och massor av andra skojsigheter såsom såpafotboll som är en favorit!

Lite mördbultad är man dock i kroppen då det var Jorma träning igår i Tallunden.. Spelade lite fotboll som uppvärming och sen kom häckarna fram. Inte min favorit kanske men vad gör man..? Sen "började" träningen.. övingar o övningar upp för backen o ner för backen ... kände verkligen mjölksyran i benen men det kändes så bra när det var slut. Åkte till Södervärn och duschade och sedan den långa färden hem mot Burgsvik.

I morgon spelar Sverige igen! Dom ska kunna ta Ryssland annars ser jag det lite som ett fiasko.. Heja heja !

Nu väntas Milen. Jippie!
      Fotbollsskolan förra året.



/Josefin


Studentmottagning

NU är verkligen allt över som har med student att göra. Erika & jag hade våran studentmottagning igår kväll och riktigt kul var det!! Började klockan 18.00 hemma hos Erika där vi hade satt upp ett party tält. Dukat och fint var det där inne och det fylldes snabbt av alla släktingar. God mat & dricka var det och var inte lugnt en enda sekund där. Fick jättefina presenter (mest pengar vilket är bra och av min familj fick jag ett tandemhopp!) Shit vad kul, har alltid något jag velat att hoppa fallskärm!
Vi spelade fotboll bland annat och gjorde ett quiz vilket var uppskattat. Det var en riktigt höjdarfest verkligen och var väldigt längesedan jag haft så roligt! Ja studenten var ju givetvis roligare men det var inte så svårt att lista ut kanske? ;) Borden ställdes undan framåt kvällen/natten och vi dansade allt man kunde tänka sig. dansade bugg med varenda en tror jag minsann. Körde även den beryktade "Ringen" och den var det fart i ! Alla verkligen dansade loss och har aldrig sett mina släktingar såna som då. Jag gick hem någon gång vid 2 och då var jag inte sist att lämna festen..

Vi lämnade ett partytält till ett annat då det var Moas barnkalas idag. känner sig så mätt efter allt man ätit nu alltså.. hu..

Nu strax är det dags att sticka iväg för möte med fotbollsledarna då Fotbollskolan drar igång i morgon :) Pumpa bollarna och sätta namn på tröjor m.m

   

 Lite bilder från gårdagen.



/Josefin

Solsken Regn Solsken

Vaknade i morse med att det fullkomligt spöregnade i Visby. Men nu sitter jag hemma i Burgsvik och där strålar solen :) Nyss hemkommen från Milen. Satte sig skönt i benen om man säger så. Har ju hållt på ett tag med försäsongen men känns som först NU allvaret börjar. Nu har man ingen student eller skola att tänka på så nu är det bara att köra gärnet! Just det  j o b b a . . . Schemat har kommit och ser väl helt okej ut men mycket jobb blir det.
Ikväll blir det möte med alla fotbollsledare för fotbollskolan som drar igång nästa vecka. KUL! :)

Morgondagen ser ut så att klockan 14 är det Johannas studentmiddag! =) Skall bli väldigt kul. Sen sticker jag in till Visby för att träna på gymmet och sen..? Är väldigt frestande att gå ut så blir väl antagligen det! Har än inte fått nog efter all studentfirande.
Lördag är det min & Erikas studentmottagning! Hela stora släkten kommer vilket skall bli skoj! Börjar ju klockan 6 o då spelar ju Sverige så skulle tro att det blir fotbollstittande först! =)

 Kung Zlatan


/Josefin

Student nr 2

Idag går färden mot Klinte och Donners studentfirande! Äntligen är det deras tur. Kan tro att det är lite småpirrigt i allas magar där nu. Sen går färden mot Visby och tittande av EM med Sveriges match :) Vart vet jag inte men det visar sig!



Studenter -08

/Josefin

Bästa stunderna i mitt liv!!

Då var allt bara slut. Helt slut. Ingen mera skola, inget mera sommarlov och ingen mera BF3b :( Shit man blir verkligen tårögd men jag minns studenten och hela dess kalas med ett enda stort leende för så jävla roligt som jag haft har jag aldrig upplevt! Studentdagen är den bästa dagen i mitt liv helt klart!! ja jädrar vad jag längtar tillbaka!! Känns som jag fortfarande inte riktigt piggnat till efter det men det kan bero på att det var KM igår också som jag kommer till senare..

Studenten orkar jag inte skriva om för då skulle jag kunna skriva en hel dag men tror alla som tagit studenten vet känslan! Vill inte att det ska ta slut!!

Och så mycket jag kommer sakna min klass är helt sjukt mycket!! Så mycket underbara stunder vi haft tillsammans!! Klassåterträff en gång i månaden tycker jag vi kör på hehe ;)

Hansa Hoburgs årliga klubbmästerskap i Innebandy med herrarna & damerna gick av stapeln igår! Trött som en zombie och hade ingen röst over huvud taget, var så hes från studenten vilket jag fortfarande är.. suck.. Men Km går inte att missa. Delades in i 3 lag. Vårat lag hette Nybergs entrepenad IB. Dom andra hette Rullator sökes! och Sudrets City Slickers. Spelade först såklart Innebandymatcher mot varandra sen lite prickskytte och sist straffar. jag vann straffarna av tjejerna hehe:P Sen duschning och sminkning till middagen i Hemsegården som var tacos. gott! Gjorde lekar och drack i stora lass och hade det allmänt trevligt. Körde "jag har aldrig ..." hela gänget också. Tycker inte om den leken längre då jag alltid blir utsatt.. tack för den laget ! Var ju till o med på tipspromenadfrågan.. haha. Trevig kväll som också bjöd på prisutdelning. Var dock rätt sorgligt eftersom det här var  mitt "sista natten med gänget". Hu kommer sakna alla! Men försvinner ju inte helt !



Kommer sakna er!!!


/Josefin


Sista dagen i skolan.. :) :(

Hade sista riktiga skoldagen i dag. Men det hela började med att vi i klassen samlades ute vid Ryftes kl 8.00 för att klä klart vagnen och nu äntligen är den klar! BF3b. Drog senare till skolan och åt sista lunchen och sen till aulan där hela Steffen 3:or var på plats. Rektor & biträdande rektor pratade lite snabbt och drog sedan av Magnus Ugglas låt "allting som jag vill kan jag göra.. ah ah ahhhha"  haha shit vad jag skrattade! Sen gick alla gemensamt till foajèn där alla Steffen lärarna var uppradade och sjöng klassiska studentsången. Mycket vackert! Sen vidare till terassen på biblioteket där det bjöds på cider (dock alkoholfri) sen vidare till egna klassrummen.
Så mycket tårar jag såg i vårat klassrum har jag nog inte sett på väldigt länge. Undra hur det då kommer se ut i morgon? ;) Vi sa hej då till Ulla med att vi i klassen sjöng hennes favoritlåt Sonja Aldén- För att du finns . Och hon hade gjort ett jättefint bildspel till oss som vi ska få på skiva sen om alla där det var en bild på var och en i årskurs 1 och sen i 3:an. Och så stod det lite om varje person. Hur fint som helst!!

Betyg fick man också såklart och jag kan inte vara annat än nöjd med mina :) Fick till och med stipendium vilket jag blev väldigt paff men givetvis glad över! Gyllenhammars stipendium vilket är en check på 800 kr :)

Nu skall det ätas sen är det dags för träning. Fysprofilen väntas ikväll och kan inte ana hur kroppen kommer må i morgon, men vad gör det?! I morgon är det ju STUDENTEN!!!!!!!!

image106

Hela familjen


/Josefin

Balen

image105

Balen 2008.                fler bilder kommer senare på Facebook


Årets studentbal är slut och shit vad roligt det var! Jag vill bara tillbaka. Kommer nog aldrig könna sig så fin och se så många i så fina klänningar och kostymer. Hade en grymt rolig dag från start till slut och kommer minnas denna dag så länge jag lever !
Började hemma i Burgsvik där det fixades mitt hår och smink och sen drog vi in till Visby för det sista fixet och på med klänningen och skorna (skavsår? JA! ) Hämtade upp Jenny och sen till Säves matsal. Var fullt med folk redan d vi skulle samlas kl 14.00. Minglade runt lite och hittade tillslut Jens i vimlet. Hade ju en ny bil nu och den var riktigt snygg! Blev rätt mycket mingel då kotegen avgick jättesent och manhamnade såkalrt i andra och sista gruppen. Varmt som tusan var det men det var rätt skönt.Sen bar det av. den känslan man hade i bilen på väg ner var obeskrivlig. Jag och Jens bara log hela vägen ner :) Avsläppta i Almedalen där man mötte upp alla i familjen & vänner och sen var det fotografering för alla slantar. Hade som ett påklistrat leende hela tiden. men riktigt kul var det och sen slutligen gruppfotografering av alla på balen.

Sen bar det av till Kongresshallen och välkomstdrink. Letade upp bordet man satt vid. Bord 2 blev det. Riktigt trevligt och folk man kände runt omkring gjorde det bättre. In med 3-rätters middag och sen var det dans. Blä för förätten säger jag bara. Lax! usch! Han med några valser och buggar sen blev det lite mera "Hamnplan" muik och det kändes lite konstigt att skaka loss i balklänning och högklackat men det gick. Jag vill verkligen tillbaka men ser istället fram emot STUDENTEN!!!

Klädde vagnen idag -Tjusigt !

/Josefin

RSS 2.0