When I kissed the teacher . .


Jobbade som lekisfröken i fredags dåra. Dock inte själv utan med en annan lärare som tur var. Satan i gatan vad jag längtar  tillbaka till min bandom! Åldersnoja ?? JA! Mindre än en vecka kvar till stora (?) 19-årsdagen och fan vad jag känner mig gammal! Hu & blä på det.

Utgång igår. Mycket trevligt! Inte så mycket folk ute till en början men sen kom det fler och fler vilket var trevligt ! Skulle nästan  velat vara där ikväll med med tanke på att spray spelar och löning, men hallå det är fest i Burgsvik och det går ju bara inte att missa ;)

Jag och Jenny såg häromdagen filmen Saw (ettan). Har hörts så mycket om dom men aldrig sett dom så var väl på tiden att ta tag i dom filmerna. Finns ju trots allt 5 stycken vad jag förstod. . Såg den sent på kvällen och jenny var minst sagt lite skärrad haha. Fick en till en klockren (enligt mig själv) kommentar när Jenny skulle gå och lägga sig. Saw gott! Okej antagligen bara jag som skrattar för mig själv nu ,  ,

Nu ska jag äta lite mat och sen gå cykla ner till kusinerna och hälsa på dom, för var ett tag sen sist och sen är det väl lägligt att börja göra sig i ordning skulle jag tro :)



/ Josefin


Jobb & Joda

Jobbat idag på dagiset Bläckfisken här i Visby. Välbekant ställe då jag vart där förut. Jobbade även där igår få det var pulkabacken all the long !

Har inte hunnit med så mycket mer än det idag.. Ikväll är det träning och efter det blir det mat med laget på Joda. mums!

Kort & snabbt! Tack för mig!

/J

Back at home .

Har varit en riktigt lång helg denna vecka (om man nu kan kalla det helg) Kom hem ungefär vid 3-tiden i eftermiddag och snabbt hem för här skulle ses på sista avsnittet av "Ensam mamma söker" Vi är ett gäng i laget som är upp över öronen kär i det programmet men det ville se inte funka när vi skulle se på en data i bussen.
Åh det var nästan så jag grät! Och så levde de lyckliga . . nja kanske inte riktigt men lite känsla av det fick man :)

Då när man ändå var inne i den romantiska feelingen så passade jag och Jenny se "The Notebook" Det var nästan så man fällde en liten tår där med - så bra! Jaha och när hittar kärleken hem till en själv ?

Erfaren hotellbesökare lär man väl egentligen aldrig bli i sitt liv. Och det har man visat upp på prov några gånger. Minns första bortamatchen i år. Bodde på Scandic i Göteborg då en i laget skulle sätta på tv:n. och jag skrek för fulla muggar Neej det kostar ju pengar!! Asgarv fick jag efter mig,. Det kostar visst inte alls att se lite tv.. oops..
Men om man får klaga lite på det goda.. Hotellfrukosten på scandic i Kungens Kurva - knappt godkänd! vart var all frukt bland annat?? Vilka problem man har ibland alltså . . ;)

/ Josefin


Kära dagbok . . .

Hade ingen passande rubrik och bloggen har ju blivit lite som en dagbok nu för tiden, där man skriver om vad som hänt med mera, förutom att i dagböcker skriver man mer lite hemlisar som bara man själv vet och inte andra kan få läsa :)

Precis sett ett avsnitt S.O.S Gute. Vilket härligt gäng det verkar vara alltså ! Brandman för en dag - varför inte ? :)
En kvinna hade blivit getingstucken i tungan bland annat idag.. Får mig starkt att minnas från i somras då jag själv blev det.. fy helvete vad ont det gjorde! fattade först inte vad som hände.

... Höll på att äta mat på jobbet när jag skulle ta en tugga och märkte efter jag tuggat att det stack till så jag spotta ut maten och ut kom en död geting. Snabbt som tusan till vattenkranen . Chefen (som är brandman också) ringde snabbt som tusan till brandkåren i Burgsvik då de kom på studs. Märkte att tungan började svullna men blev egentligen aldrig riktigt orolig. Men syrgas och blodtryck och hela fadderullan skulle göras och inte långt efter kom även ambulansen. Hela jag flockades av folk (inte ofta man är så poppis!) Fick frågan om jag ville följa med till lassarettet eller stanna här, men valde att stanna, hallå det ar ju FidePuben på kvällen! hehe. Det var ingen störrre fara förutom att jag fick en liten svullnad och tvungen att gå med isbit i ca 3 timmar typ. Men var lite läskigt trot allt och ¨risken finns att halsen svullnar och sätter stopp för andingen.. usch och fy !


Falun & Karlstad väntar i helgen. En roadtrip på x antal timmar vill säga! Åker med båten i morgon kl 4 och är inte hemma förräns på måndag eftermiddag . . Men vi ska fan ta dom! Desvärre var det ju hemskt trevligt att Davis är hemma just den helgen vi drar till Karlstad! Men ser framemot messen om din och Martins samtalsämnen.. Emil & soppskålen var det nu va? ;)

Se ett avsnitt av OTH och tänka på refrängen kanske. Upp och jobba klockan 7, det vill säga klockan ställd på 06.20, snark!

 När vi ändå var inne på jobbsnack så tänkte jag visa upp denna förtjusande "Dricksfågeln" som finns att ses på Folkeryds i Burgsvik. Oj så roligt den har haft i sommar! ett tryck på svansen och ut kommer ett härligt kvitter! (med röst av ironi) Men går inte annat än att digga den, och upphovsmannen (kvinnan) till den måste vara väldigt stolt över hur mycket dricks det kommit in denna sommar ;)


/Upphovskvinnan


Back to start

Japp då kör vi om från början.

Dagen till ära har tillbringats fyra timmar på fritiset Pilen (börjar nästan kännas som jag jobbar där). Fick även reda på igår att det blir jobb hela denna vecka också. Måndag & tisdag på Pilen sen onsdag-fredag på ett nytt ställe för mig, dagiset Lien i Visby. Lite spännande men känner att mitt huvud är så fullt med namn så vet inte vart jag ska ta vägen !

Börjar bli grym på Mario Cart nu! Så vem som, när som, är inbjudna hit och köra lite :) Men jag ska vara Donkey Kong! Har insett att det är min gubbe jag vinner mest med !



/ Josefin

På tal om badboll..

Jag, faffa och pappa bytte dubbdäck på min bil igår. Och jag var väl aktiv! Gjorde hela högra bakdäcket av mig själv! Kollade till och med lufttrycket och lite andra saker. Ibland är det bra att ha en farfar som är bilmekaniker :)

Vuxenpoäng tack !

 

/J

Du var så fin morfar

Det var det sorgligaste jag någonsin upplevt, men om än det finaste. Att se dig en sista gång och få ta ett sista farväl. Du såg ut precis som du sov, med din keps och dina glasögon, din röda tröja som du jämnt hade, dina lite slitna jeans och dina tofflor. Inte att förglömma snusdosan som låg bredvid dig och en wiskeyflaska. Då vet jag att du kommer ha det bra. Älskar dig <3

Vad hände?? Går inte att älta det i all framtid, nya matcher i helgen.

Bjöds även på lagfest (än en gång) hos Jullan & Löken. Börjar bli lite av en tradition. Liten lugn start men vips så var huset fullt av både herr & dam innebandyspelare då även IBK kom på besök. Mycket trevligt! Några tyckte vi skulle testa på Munken (jo tjena tänkte jag) men hokus pokus jag kom in utan att behöva visa leg, och kom in dessutom gratis! Kan det bli bättre?! Irrade omkring som en yr höna för så många små rum det fanns där att jag blev lite snurrig. Så höll mig för det mesta till det bästa dansgolvet :)

Många timmar senare var man, klockan halv 5 på morgonen, hemma i sin sköna säng och kunde somna gott!

Tack D.


 With love / Josefin


You are my idol

Sitter och softar i soffan här hemma med Jenny och tittar lite idol.. Bara jag som tycker det blir sämre för varje år..? Fast likförbannat ser man på det varje gång och diggar det .

Jävla pissväder har det varit idag! Måttligt roande att jobba idag, när ca 95% består av att vara utomhus. Tack gode gud att mina vantar äntligen är lagade! Dock en vecka försent nu när man nästan fått köldskador.

Gud vad jag vill spela i morgon!! Denna vecka har gått jäkligt bra både för mig & hela laget! Det ska banne mig Rönnby få känna av direkt från start! Men missar som sagt matchen :(

Sorg.



Utan ert stöd vet jag inte vad jag skulle tagit veckan. Ni vet vilka ni är.. Puss på er.

/J


A long day

Vaknade (nästan) helt utvilad idag faktiskt, trots att klockan stod på 8.00 och jag inte direkt gick och la mig i tid igår.. Men det var härligt, för en av de värsta sakerna som finns är väl ändå att gå upp när man över allt annat bara vill ligga kvar i sängen.

Dagen har gått väldigt saaakta i alla fall. Jobbade till kvart i 5 och direkt hem, äta lite snabbt sen sticka iväg på träning och här sitter jag nu och precis sett s.o.s Gute :)

Lördagen kommer bli en tung dag .

// Josefin


Klockrent!

Ett äkta barncitat jag fick höra på dagiset som jag bara är tvungen att dela med er .  .  . ! Allt detta skedde under då vi skulle ha fruktstund.

fröken - Nu alla barn ska vi äta lite frukt. Så ta nu alla lite äppelbitar för det blir man väldigt pigg av, eller hur?
barn - joo.. fast min pappa han blir bara pigg av öl!

Klockrent!

Finner inga ord :(


Att världen ofta är orättvis det vet vi sedan länge.. men när den väl blir den mot en själv förstår man inte.

Jag älskar dig moffa. Vila i frid.

Already here?

Vinterjackan är framtagen. Frost på bilen. Eld i spisen. Är vintern redan här??

Dagens andra inlägg, det ni! Men blir en liten kortis.
Dagen har alltså spenderats här hemma där jag sett lite OTH, vart ute & sprungit, hälsat på  moffa och allmänt slått mig till ro här. Gud så underbart !

I Helgen blir det en trip till Västerås & Stockholm. Pappa ska åka och se båda matcherna. Ska bo hos mina Gudföräldrar och så ska dom också se :) Ska bli jätteskoj att träffa dom! Senast jag såg var på min studentmottagning och det var ju i somras.. Och nu är det vinter.. Eller är verkligen vintern redan här??




Torsdagens träning. Alla hade Björn Borg frilla (så som Milla alltid har) om hon hade tofs. Ingen hade någonsin sett henne i tofs och lär nog aldrig se henne med det igen. Så passa på att se :)

Bilden är lånad från Jessicas blogg :)


Bajs.

Hade skrivit ett jättelångt (för att vara jag) inlägg men datan hakade sig så det förvsann :(  Får se hur långt jag orkar skriva nu..

Känns så skönt att vara där man trivs som bäst - hemma i Burgsvik! Var en evighet sen sist om man inte räknar med blixtvisiten förra lördagen.. Och på tal om det.. Carina fyllde ju 30 och släkt & vänner var bjudna på fest i bygdegården. Var väldigt väldigt trevligt där det dansades och sjöngs för fulla muggar. Tiden bara rann iväg och helt plötsligt var klockan 4 på morgonkvisten och kände med mitt sunda förnuft att det kanske är dags att pallra sig hemåt.. Kan avslöja att jag långt ifrån var sista att gå från festen då jag dock var bland de sista som vanligt.. Hörde på ryktes vägar att den höll igång till kl 8 på morgonen.. Jag är inte ett dugg förvånad!

Jobbat på fritis hela veckan. Mycket Kallaha spelande har det blivit. Börjar bli riktigt bra nu faktiskt! Så har det även varit Halloween fest där. Alla barnen var utklädda medans deras föräldrar kom på Drop-in fika - mycket trevligt!

Igår var det lagfest ! Jag & Jenny drog till Jessica lite innan för lite FÖREförfest. Sjäng lite och spelade lite guitar Hero. Det spelet är så grymt kul! Enda gången man känner sig som en riktig Rockstar !
Vidare till Löken & Julia där resterande lag var på plats. Lite kortspel och en jädra massa sång (med vedpinnar som mick..) och sen bar som vanligt vidare till Hamnplan. Eller i alla fall för oss yngre som inte riktigt har åldern inne för Munken. Men snart så! Om jag bara kunde fylla 19 först . . . ;) Tack för igår!

Så hela dagen har jag varit här och för säkerhetsskull åker jag tillbaka in till Visby i kväll för man vet aldrig om Jane skulle ringa om jobb, och då måste man vara beredd!


 

Var ju bara tvungen att ta massa kort på Halloween festen! Anna var utklädd till Pumpa vilket helt klart var min favorit !


// J o s e f i n


RSS 2.0