Avundsjuk??!!

Jobbade igårkväll. Fick ihop elva timmar, kändes som ingenting för allt gick som smort! Jag å "Blixten"- Vilket Team!! haha..
Hockeybockey gänget hade lagfest på Fiekt igår, så det blev en del att göra... Många av dom var bra goá redan när dom kom vid halv 9! :D  Drag va d i alla fall!
Säger bara- Nästa gång ni är på Fiket, kolla Prisskåpen brevid baren! ;)
Tillbaka på jobbet i eftermiddag, blir nog en aningens lugnare..

Är alldeles ensam här hemma i Burran. Mamsen å Leffe är på Azorerna å har det bra! Jag är inte alls avundsjuk när ja hör om hur dom ska på val- och delfinsafari, och berättar om hotellrummet med havsutsikt. Inte alls avundsjuk!

Min syster å hennes pojkvän kom hem ifrån Turkiet igår. Är det inte lite orättvist att jag bara kom till Tyskland?!
Fast jag är ganska nöjd ändå... ;)   Har förresten lite bilder att dela med mig av! :)

Ska faktiskt ta å plugga lite körkortsteori snart, nu jäklar ska ja bli färdig!

Seriepremiär nästa vecka! Börjar bli lite smått nervös, å sugen som fan! Men mest nervös...

Bakade min första alldeles egna pizza igår! Det var riktigt svårt, men jäkligt roligt, å härligt mjölig blev man också! Såg nästan ut som självaste Rune om magen! :D

Hur kan Choklad vara så gott??  ( måste ut å springa nu också)!

Lite trevliga bilder från Tyskland!
image29
Jag, i en riktigt "Jossan Pose"!

Kaffe!(vuxen poäng!)         Hemlisar?!                                            Jesper med Födelsedagstuta!
Jag å Ellinor
Fan, jag vill tillbaka!!!
Tillbaka till verkligheten// J?nNy

Stockholm, Innebandy, plugg

Jag börjar rubriken precis som min kära kompis Jenny gjorde i förra inlägget och summerar med 3 stycken ord. Tack Jenny!

Då börjar vi med den första punkten, Stockholm.  Jag,Jana och Elin var då i Stockholm hela förra helgen och shoppade loss riktigt ordentligt =) Var ett tag sen sist! Och ett hopp om att finna min drömkille ;) haha. Synd att inte du Linnea kunde följa med, men som sagt så kommer det flera gånger, det lovar jag! Du anar inte vilka puddingar du missade! Oh my good alltså! Ulrika du skulle ha svimmat på en gång ;) Men jag börjar från början. Vi var ju lediga på fredagen så vi åkte tidigt (07.05) med båten. Oj oj 3 lantisar ska ta sig till sthlm, hur skulle det gå? (okej elin du räknas inte som en lantis, men nästan..) eller okej, det var elin vi förtodde oss på för jana och jag själva i sthlm skulle inte fungerat. Vi tog i alla fall pendeln till T-Centralen där vi efter mycket letande hittade ett skåp o låsa in våra grejer. sen började shoppingen =) Vi körde Drottningatan, och jag hittade ett par jeans o ett festlinne. Sn drog vi till lägenheten.

Hela lördagen blev också shopping, men den här gången i Farsta Centrum. Hittade lite grejer där med, och framförallt (svimma inte nu) jag köpte ett par högklackade stövlar! Faktiskt riktigt snygga =) Krogenskor ;) .68 dagar. Och när vi gick där mötte jag honom,  min drömkille! han var klädd i svart kostym med slips, sisådär 25 år, brunt hår, bruna ögon, snyggt hår, alldeles,alldeles underbar! Om jag hade kameran framme hade jag på direkten tatt kort! HAn gick där med sina arbetskamratar och skrattade. MUMS! Tyvärr så lär jag väl aldrig se han igen, men jag kommer alltid att minnas han, du med jana! han var inte den ende man såg direkt, massor av godbitar! HIMMELRIKET =) haha.Tror elin o jana blev lite trötta när jag förökte förfölja dem hela tiden..

Söndagen blev halva dagen shopping då vi sen på kvällen skulle åka hem. En mycket trevlig resa som jag hoppas få göra om snart igen! Dock inte så mycket sprit som på din resa Jenny.. jag har nog hört allt.. haha

Innebandy är verkligen igång. Dock inte matcherna men dom börjar om 2 veckor. Spelade träingsmatch i onsdags mot Follingbo, vann  med 7-0.

Plugg är det jag gjort hela veckan. Och då menar jag verkligen HELA veckan. INTE KUL!

Tack för inbjudan Sofie =)



 image24   


Pokerkväll - Så jävla roligt!


Back to bed. /Josefin


Sprit, Choklad och Båstoaletter!

Tillbaka efter en vecka i Tyskland.. En väldigt lyckat vecka faktiskt!

När jag tänker tillbaka på hur det var är det framförallt tre saker som ja kommer att tänka på. Sprit, Choklad och Båstoaletter.
Så otroligt billig sprit, mkt trevligt!! =) =)
Är Chokladen billigare och godare någon annanstans än i Tyskland?! Tveksamt!
Hur gör Tysken om han vill vara lite ifred på en Toalett någon gång? Hela Tyskland består ju av Båstoaletter!! Inte mkt till Privat där inte... Stackarna, dom måste ju bli helt sällskapssjuka när dom kommer till Sverige å får gå på en "normal" toalett helt Ensam!!
Tyskland båstoaletter skapade en hel del problem för vissa i sällskapet med vissa speciella "koncentrationssvårigheter" (som mina vänner valde att kalla det)... Vilken tur att vi inte var borta längre än en vecka kan jag säga...

Jag hade i alla fall riktigt roligt (trots "koncentrationssvårigheterna"). Det var riktigt roligt att få lära känna mina klasskamrater på riktigt! Säger bara Oua Oua!!!! SÅÅÅ Söta!! Vill bara börja dansa!  =)  =)  =)
Jag väntar med spänning på att få se några av bilderna som dom andra har tagit! Ryktena säger att jag visst var ganska bra på att ställa upp på bild.. =) 

Igår fick jag jobba lite.. Trevligt att vara tillbaka igen, har saknat jobbet å alla där! Dock blev det ett aningens långt pass.. Jobbade 12 timmar i streck! Var lite segt att gå upp igen efter 5 timmars sömn för att gå i skolan.. That's life!

Jossan har varit iväg i Stockholm å Shoppat. Att hon har köpt stövlar har jag fortfarande svårt att smälta! Jag tror det inte förrens jag har sett dom.. ;-)  Men fan va coolt, kommer bli så jäkla snyggt!!!

Är "Fiskvakt" för Frida och Jonas fiskar den här veckan då dom är i Turkiet med Jonas familj. Kan som säga att mitt minne ungefär är som en av fiskarnas.. Dom var ganska hungriga när dom väl fick mat idag! =) men vad säger man inte- Bättre sent än aldrig! Eller hur!?

Lovar att jag ska publicera några av bilderna ifrån Tyskland, så fort jag får tillgång till min hemdator!

Dags å Sticka hem å plugga lite kanske?!

Simma lugnt// j?NnY


Nyförvärv? Haha


image22 Insparken 2007.


Läste i tidningen häromdagen har HV71 skulle vara favoriter till årets SM GULD i ishockey, ha. Det kommer att bli MoDo igen, jag lovar =) Har hejat på dom sen jag gick i 2:an på lågstadiet, och kommer alltid att heja på dom! Kommer ännu ihåg när jag hade en hockeybild på en av sedinarna (det var poppis med hockeybilder då) och alla var såå avundsjuka + att jag hade en på Foppa, som alla killar försökte sno, haha, men säg det fick dom inte. Det var typ dom 2 jag hade medans alla killar hade flera album. Hehe då var man allt poppis =D.

Jag tror vi minsann har fått ett nyförvärv i vårat fotbollslag! Eller INTE! haha. Så här var det,, vi skulle spela en match förra veckan i Havdhem och kom dit utan folk typ. Vi var 10 pers. Alltså inte så bra. Vi ringde runt som dårar till alla tänkbaar möjliga men ingen kunde.. Då var det nån som kom på den dumma ideen att ringa min mamma. haha trodde jag skulle garva ihjäl mig först. Inte för att mamma inte är sportig av sig för hon har hållit på med sport av alla möjliga slag på rätt hög nivå men fotboll kanske inte är hennes starka sida om man säger så. Hon var typ 17 när hon slöt eller nåt. Hon skulle ändå upp o se så hon sa att hon kunde va med. Oj oj vilken syn alltså. Man kan säga att hon höjde medelåldern ett snäpp :P Hon gjorde 3 inhopp o nuddade väl bollen typ 3 ggr,, haha men kul var det att se i alla fall! Hoppas vi inte får spelarkris någon fler gång bara ;)


Skall övningsköra lite snart med pappa, gå igenom bilen o lite. Annars ser min helg ovanligt lugn ut. Se på lite film o mysa lite =)


/Josefin


Bevisat!


Jag har sedan jag kan minnas aldrig tyckt om tomater och avskytt dom helt enkelt. Men så för någon dag sen tänkte jag att jag minns inte sen jag åt en tomat sist, jag kanske tycker det är jättegott, och att jag bara hatade det när jag var liten. Men nu är det bevisat - jag hatar tomater! Fast konstigt nog så är ketchup gott :) hm.. jaja.

Insparken ikväll, skall dit efter lite övertalning och funderingar. Nu tycker jag det skall bli asskul! =) Förfest hos Jennie med flera. Tror visserligen jag kommer att få dubbelt så kul påförfesten, men får väl pallra mig till Snäck ;) Konstigt nog så brukar det vara förfesterna som är svinkula och själva festen lite mindre lyckad,, men men det blir vad man gör det till!

Fotbollsmatch i morrn ihavdhem mot Gothem. Suck måste ta bussen 09.15 från visby..

Tråkighetsgöra.

1. Hur ser din musmatta ut?

- En katt som hänger på en tvättlina, rätt söt faktiskt.

2. Värsta känslan?

- Rädsla.

3. Bästa känslan?

- Lycka!

4. Din första tanke när du vaknar?

- fan vad klockan är lite.., vill sova längre!

5. Berg- och Dalbana - skoj eller otäck?

- SKOJ!

6. Bläck eller blyerts?

- Blyerts i skolan, annars bläck

7. Hur många signaler innan du svarar?

- sisådär 2 kanske..?

8. Choklad eller vaniljglass?

- Mm vanilj =)

9. Har du någonsin varit kär?

- hehe, mm

10. Äter du stammen på broccolin?

- Broccoli ? Blä!

11. Vad har du på väggarna i ditt sovrum?

- Lite tavlor, affisher kort m.m.

12. Vad har du under sängen?

- Dammråttor

13. Favoritfilm(er)?

- Har tänkt på den frågan men kommer aldrig på nån favorit. Ciderhusreglerna är bra.

14. Hur lyder ditt motto här i livet?

- "Ett gott skratt föränger livet" !

15. Är glaset till hälften fullt eller till hälften tomt?

- What ? Hälften full kanske ?

16. Om du fick träffa vem du ville död eller levande, vem?

- Mommo.

17. Om du skulle färga ditt hår permanent. Vilken färg?

- Mörkare, lite brunare.

18. Vilken musik hör du just nu?

- Min egen sångröst =) Ljuvligt.. NOT! haha

19. Om du vore ett trädgårdsredskap vilket skulle du vara då?

- Inte en trädgårdstomte i alla fall! HU!! hatar dom! Vattenspridare kanske..

20. Har du rätt fingersättning när du använder ett tangentbord?

- Fråga inte mig,,

  
      Burgsvik Hamn, sommar 2007.


/Josefin


Sniglarna lever ännu i Burgsvik...

Man har inte varit i Burran på två veckor, man har inte sett en snigel på två hela veckor. Sen när man kliver av bussen i Burgsvik station får man se dom igen! Vilken lycka!!!! NOT! Fattar inte, borde inte Burgsviksniglarna försvinna också- som på alla andra normala ställen?? Ja just d. D va Burran vi pratade om! =)

D kändes som en evighet sen jag var hemma, å d var förbaskat skönt å komma hem igen!

Helgen började med krogen i fredags (förfestade med typ hela Hansa, Kände mig som det svarta fåret... Tur att Jeili  var där med! :) )

I Lördags kväll var det inflyttningsfest hos en här i Burran. Typ hela "unga" Burgsvik var där, väldigt trevligt, även om det var en aningens segt till en början.. Och det blev inget av min plan heller.. också väldigt surt!
Tror att det är dags å ge upp, måste försöka skärpa mig nu!! Okej, ja inser- det är omöjligt!!

Tyskland börjar närma sig! Fasen va kul vi ska ha (hoppas ja)!! =)

Borde verkligen plugga körkortsteori! Vem har gjort mig så här lat? Jag fattar inte!!

Jag missar insparken på Lördag! Finns det något mer deprimerande eller? FAN!!

I mitt Horoskop står d att jag ska få en riktigt skit vecka! Kan det bli mer upplyftande en Söndagskväll eller? =(

Dags å gå å sussa, kommer inte komma till Burran på 3 veckor! Också d deprimerande... =( =(

Det var Allt // Jenny


Here again


Var ett tag sen man skrev senast men har varit lite upptagen på senaste tiden så inte kunnat.. Ja vad som har hänt sen vi sist skrev är väl egentligen inte så mycket.. Var på innebanby Cup förra helgen i Norrköping, riktigt kul! Kom 2:a :) En väldigt lyckad resa, alltid lika roligt. Hade lite tråkigt på hemresan i bilne så vi vi började mede en lek, Jag o Moa mot Oskar o Sofie. Kategorin var tv program eller filmer. Om jag tillexempel säger "Vänner" så slutar det på bokstaven R så ska det andra laget säga en sak på R, tillexempel "Rederiet" o.s.v.. JAg kan säga att den tävlingen höll vi på med i 6 timmar (!) och den har ännu fortsatt. Så nästa träning skall Oskar komma på något på bokstaven "N". Jag som e envis kan ju bara inte ge mig liksom ;)

Annars har skolan satt igång, och läxorna har redan strömmat in.. .suck. Men men, sista året nu.

Snart dags o börja övningsköra på bilskola :) Läste 60 sidor igår i körkortsboken, inte den bästa boken jag kan rekommendera direkt..haha, tror fler kan hålla med mig!

Suck, laget hade utgång igår, o jag som inte e 18 kan då inte följa med, vilket suger! Jaja, hoppas ni hade en underbar kväll i alla fall! Vänta bara, snart så kommer jag! 95 dagar..


Tack för sms:et igår Jenny! Blev faktiskt lite rörd!


Ser på bilder från sommaren, och börjar nästan gråta för jag vill bara tillbaka!! Sommaren 2007

Skulle egentligen ha spelat fotbollsmatch igår men så blev det icke. Jag som skulle åka bussen till visby o sen få skjuts därifrån av alla de andra i laget var cirka 3 km norr om hemse då jag får ett sms där det står "match inställd idag". Trycker på stoppknappen på direkten och kliver av mitt ute i ödemarken. Ringer till pappa så han får komma o hämta mig. JAg traskar där med ställväskan i handen o ryggsäcken på ryggen mot Hemse. Inte speciellt glad om man säger så. Det hela slöt i alla fall med att jag gick hela vägen till Hemse där Jennys mamma hämtade mig för hon var ändå på väg till Burgsvik, Tack Helen!

Moa hade inflyttningsfest igår. Kom dit rätt sent så han  inte vara där så länge eftersom vi alla drog ner till campingen där det var bartömning o kareoke. Inte så kul till en början men sedan var det himla skojsigt! =) Pratade med massa folk och hela Burgsvik var på topp! förutom en incident lite senare på kvällen men det kan vi ta en annan gång.. Kvällen avslutades med att Jenny,jag och Jesper drog hem till Jenny o satt där o snackade o såg på fridrotts VM. Dom sänder ju på natten eftersom det e i Japan så där satt vi snackade o såg Maraton (friidrottens tråkigaste gren) men men kul var det och kom hem strax efter halv 4 på morgonen.

image19 Min älskling.


/Josefin

RSS 2.0