24 juli

Tillbaka igen efter min lilla minisemester hemma i Burgsvik. Och Linnet, du vet vart jag är.... ;)

Vet liksom inte vad jag ska skriva eftersom det händer saker hela tiden och jag inte riktigt vet vad jag skrivit innan..

Men..

Vistelsen hemma var i alla fall en sjukt uppskattat resa. De delar av familjen som träffade mig hade saknat den förlorade Visbydottern. Så det kändes bra att höra!

I måndags var det poolhäng på
Campingen med fina vänner hela dagen, sen massa mys i hemma i vår berså med god mat och släkt på besök på kvällen. Sånt uppskattar man mer nu när man blir äldre....

Fan, sa jag just det där?

.

I går var det så jävla tråkigt väder så det blev en springtur på morgonen, filmmys på förmiddagen och ett gympass på eftermiddagen.
Rätt okej ändå när man ändå inte kan vara ute i solen. Sen var det SÅKLART "Så mycket Burgsvik" på kvällen. Smaklösa & E-type. Kan ju lätt säga att den sistnämnde ägde! Stod nästan längst fram vid scenen som vanligt och headbanga ikapp E-type.

Riktigt bra kväll, som vanligt på Gåsen.

..

Glömde nämna att jag var på USA-fest i lördags, icke att förglömma! Emma & Lina hade fyllt 45 tillsammans så dom hade styrt en riktigt bra maskeradfest. Riktigt kul!!

Nu ska det bli spännande och se vad det sista på semestern kan klämma ur sig!



Livet 2.0

Älskar mitt liv!!!!

Fan vad underbart det är med sommar. Snälla, stanna tiden NU.
Får ångest över att allt snart är slut :( usch vill inte att alla mina fina ska lämna mig här på ön. Okej har massor av vänner kvar, men inte alla?! Vill ha ALLA kvar hos mig, förstår ni?

..

Hade VÄRLDENS bästa dag i tisdags på Kallis. Så sjukt bra. Trodde inget kunde toppa förra året, men fan, detta gjorde det! Slut som artist i 2 dagar efteråt...
Men helt klart värt det!!

..

Måste erkänna att jag saknar väldigt mycket den där innebandyn. Försäsongen är nog inte för någon en favorit. Men det finns absolut INGENTING i hela världen som slår känslan man har efter man sprungit sig död efter ett hårt konditionspass.
Idag var verkligen en sån dag.

Aj bara massa blabbel..
Men nu har jag i alla fall skrivit något, hoppas du är nöjd Linnet ;)


BURGSVIK

Varit hemma nu i 2 dagar i Burgsvik och jag bara NJUTER. "Så mycket Burgsvik" i tisdags. Fattar ni hur glad jag blev när det var Norlie & KKV?!?! Jag älskar dom! Den kvällen ägde. Kom hem där runt 5 på morgonen efter ett långt och härligt kvällsdopp i havet som fick avsluta kvällen.
Sommar på landet är bäst.

..

Spelade Stångaspelen igår. Gick inge vidare alls faktiskt. Är nog världens sämsta förlorare i pärk, men det försvinner rätt snabbt som tur är. Fiender på plan, vänner direkt efteråt.

Imorgon ska jag ta med mig Stella ut dit och visa henne vad hon har missat!

https://cdn2.cdnme.se/284739/7-3/pic_51e263009606ee1055b0bed4.jpg" class="image">


SEMESTER!!!

Från i fredags kl 16.00 och 4 veckor framåt har jag semesteeeeer! Ska bli så skönt att kunna få umgås med vänner, sola, bada, festa, träna, mysa.. Allt som hör sommaren till! Skall utnyttja varje sekund till max!

...

Helgen och första dagarna på semestern har tillbringats med denna kille! Mycket bra helg :)



https://cdn3.cdnme.se/284739/7-3/pic_51da720f9606ee352716e0aa.jpg">https://cdn2.cdnme.se/284739/7-3/pic_51da720f9606ee352716e0aa.jpg">https://cdn3.cdnme.se/284739/7-3/pic_51da720f9606ee352716e0aa.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/284739/7-3/pic_51da720f9606ee352716e0aa.jpg" class="image">


1.

Hemma igen efter sen lilla mini-trippen till Örebro. Var faktiskt en riktigt intressant, lärorikt och trevlig dag! Var alltså på besök hos en kund som jag i princip gör allt mitt jobb till och levererar till varje dag.

Väldigt bra att få se hur dom arbetar och framförallt få se och lära känna ansiktena man mailar och har telefonkontakt med.

Fin middag på kvällen, med ljud av Toto som spelade på en konsert bredvid.

...

Idag däremot har varit en riktigt jävla hemsk dag. Vaknade med hemsk halsbränna i tisdags, men... Fystester på kvällen.. "lite" halsont tror ju ingen på. Måste köra. Jättesmart Josefin.
Halsbränna från helvete uppkom. Ingen aptit igår, och idag kom huvudvärk och illamående också.

Kan bara skylla på mig själv.

Går och lägger mig nu, vaknar pigg imorgon och är redo för sista jobbardagen imorgon innan semester.
Jadå!





4.

Bra helg som vanligt. Har jag någonsin en tråkig och meningslös helg?
Näää

Tofta i lördags med Jennie, Joel, Jon och Moa. Stekte på i solen och i den lilla blåsten. Regnade i stan så vi kände oss mer än nöjda att med att ligga där.
Gute på kvällen med tjejerna. Dansar verkligen så svetten rinner. Men orka bry sig?! Vi har jävligt roligt

Söndag, häng i Almis med Stella & Carro. Kvällshänget spenderades med min bästa Wingis.

4 dagar kvar till semester. Två av dessa skall jag vara i Motala med jobbet och hälsa på kunderna jag arbetar åt varje dag. Ska bli jättekul och spännande!! :)

Och så får jag också finbesök på torsdag kväll över hela helgen.
I like


RSS 2.0