Tröttast

Fide igår.. Ganska skojsigt, lite väl mkt folk bara... runt 1400 pers hörde jag.. lite mer än då det brukar vara runt 300 annars eller ngt liknande.! :)

Kom i alla fall hem halv fyra.. gick upp 3 timmar senare, å började jobba. Man skulle kunna säga att det var en aningens segt att gå upp. Jag är ändå nöjd, eftersom jag fick komplimanger för att jag var så allert! :D känns fint de!!!
Jag tror att vi slog rekord igår i långsammast cykling! Jag blev skjutsad på min cykel(tror inte att den tål mig+ 100 kilo till egentligen) :D, Från Fide till Burgsvik är det typ 7 km. det borde inte ta särskilt lång tid.. Men jag tror att det tog närmare 1,5 timme för oss att komma fram. Det är ganska duktigt att lyckas med! :D

Imorgon ska jag springa coopertest.. kan inte påstå att ja är särsklt laddad! :S  Är rädd att det kommer gå åt skogen. Men ja överlever nog för hoppningsvis! :(

På måndag ska det bli riktigt trevligt... Jag å Jana ska förhoppnigsvis till Hamra Krog å ha det trevligt! Ska bli så jäkla skönt å fylla år! BARA 1 DAG KVAR NU!!!! 

Ha det bra! TackÅhej// Jenny

Mamsen fyller år!

Idag e det min mammas födelsedag!! Har grattat henne hela dagen, började med att ja bjöd på frukost på fiket.. riktigt mysigt va d! =)
Nu har ja ätit så mkt kakor och annat att jag snart måste gå å lägga mig å vila.. Typiskt mig! ;-)

Igår på jobbet var det välidgt segt.. Mitt i städningen, efter att vi hade stängt kom jag på att ja aldrig hade stått på en bardisk å dansat! Jag och en arbetskompis tog då tillfället i akt å dansade loss!! haha, det var faktiskt roligt. Jag kan nu förstå alla dom som jämt och ständigt sa dansa på bardisken! =)        ( vi insåg hur dumma vi såg ut när vi stod där uppe, så vi fick snällt hoppa ner igen innan någon skulle se oss. Hade varit en aningens pinsamt!)


Jag tror att det är dags att börja banta för min del.... Jag har brakat sönder min andra (!) stol på 3 månader! Är inte det ett tecken så säg!! =) =)

Imorgon Fide (igen) ! haha.. Ska jobba klockan sju på morgonen dagen efter, så jag borde väl ta det lugnt... Men inget är bestämt ännu! ;-)

Dagens skämt:
Pekka kommer hem från finska vinterkriget och bankar på dörren. Frun skriker:
-Vem bankar?
Pekka svarade:
- Det är jag, öppna för satan!
Hustrun blev alldeles utom sig av glädje och ropar:
- Åh Pekka. Pekka, har du längtat efter mig?
Då svarar Pekka:
- Vad satan tror du jag bankar med?

TackÅhej // Jenny

P.s: För er som undrar är det bara 3 dagar kvar nu!!!!

8 dagar kvar


Då är det bara 8 ynka dagar kvar !!

Var på FidePuben i fredags igen och som vanligt var det värsta draget :) Båda hade väldigt roligt... ;) Fast Jenny blev lite sur på en viss person - idiot!
Man kan ju säga att cykelvägen dit gick något bättre än cykelvägen hem.. utan att avslöja för mycket, haha. Än del skrapsår får man tåla =) Sen blev det efterfest och sedan när vi skulle dra hem drog vi förbi fiket och kännde den otroliga goda doften av nybakade bullar, ganska svårt att inte springa in, nästa fredag blir det nog svårare :)

På fredag igen - då jävlar!

Josefin kom just på att hon är också jävligt arg på en person - idiot Nr 2!!

Dagens fundering: Hur kan det stämma att det finns 1007 bitar i ett 1000 bitars puzzel? hmm..?

Dagens skämt:

Hur får man en norrman och skratta en måndags morgon?
Man berättar en roligt historia en fredag kväll




image6


Nu är det dags o se One Tree Hill :)

Herrå / J&J

Solstrålen själv...

Det var längesen jag var här nu.. Datan har krånglat och vägrat släppa in mig hit...

Har jobbat hela veckan.. Helt okej. Råkade Försova mig igår morse.. Vaknade av att Chefen ringde en kvart efter att jag hade börjat. Hans första ord i samtalet var: - God morgon solstråle!
Haha... Gissa om jag var grymt snabb upp på jobbet. Var inte precis så att jag hann med morgonduschen.... :)

Imorse var jag dock i tid. I förebyggande syfte hade jag ställt 4 alarm (06,25 06,26 06,27 06,30) + att jag hade bestämt med en från jobbet att hon skulle ringa å väcka mig! =) Jag är såå stolt att jag lyckades!! =)

Var på Gymmet idag.. Gymmet på hemse hade inte riktigt dom grejerna jag är van vid. Så den enda skivstången som fanns hade någon tydligen köpt, för han verkade tro att det var hans egen... Blev lite smått irriterad på honom ( men när jag såg vad han tog i bänkpress insåg jag att det bara gällde att tyst och lugn! ) ;-)

Imorgon är det Fredag och dags för Fide Puben igen! Ska bli väldigt roligt den här gången med! Hoppas det blir mycket folk...

GRATTIS ELIN! Du är Grym! (skulle bara säga att jag känner Elin Schwartz som var med i Island Games å fick en massa priser!!! )   =) =) =)

Nu är det inte långt kvar! Om elva dagar smäller det! =)

TackÅ hej// Jenny

Gärna Fredag den 13!!

Vad en det för en dum jäkel som sagt att Fredag den 13 är en otursdag!!?? Vilket pucko!!! Än så länge har det varit en sååå JÄKLA bra dag!! Eller hur Jossan!? :D :D :D

Är otroligt laddad inför Fide ikväll! Då jäklar!´;-)

image5  ;-)

TackÅhej/ Jenny

Solat

Idag har vi för första gången i år varit på hamnen och solat.. Till och med doppat fötterna! :D Endast 18 grader är för lite för oss! En av oss har redan badat i år.. medans den andra sparar på det.. GISSA VEM???!! 

Igår var det spelning på Fiket, värsta draget som allltid! =) =)  Stämningen var god, och vi vann "nästan" sångtävlingen.. Host Host! =) 
Satt och myssade i Fikets Mjuka, härliga blå filtar, innan vi tillslut gav och gick hem, straxt efter tolv.

Fide Puben på fredag.... Fler som ska dit?? ;-)

Jennys Nedräkning: 19 dagar kvar!!!

Plikten kallar.. Jenny ska jobba, och Josefin ska iväg...

Den lilla flickan till sin fröken;
- Min lillebror ska bli idrottsman när han blir stor.
- Jasså, hur vet du det?
- Jo, på söndag ska han till kyrkan och dopas...



Syns på Fredag då! =)  / J&J

Måndag.... Igen

Då var helgen över.. det känns på någotvis som om det alltid är Måndag?! Väldigt konstigt.. :-S

Helgen startade med att mitt ena öga bara helt plötsligt svullnade upp.. Såg inte särskilt snygg ut, även om det kändes värre än vad det såg ut att göra.. Kändes som om jag fått ett blåtira, om man borser från den blåa färgen som saknades =)  Men  vad ja kan minnas så har ja inte varit i slagsmål..

I Lördags skulle ja träna lite för mig själv... Jag ber till Gud och hoppas att ingen såg mig! Jag var tvungen att springa ut från garaget, runt, runt i trädgården och in i garaget igen (detta upprepades inte bara en gång utan cirka 30 gånger).  Man skulle kunna säga att det var ganska jobbigt, å ännu värre blev det när min kära mor frågade mig stup i kvarten om ja var färdig! - NEJ FÖRIHELVETE, JAG HAR INTE ENS GJORT HÄLFTEN!!!! Blev mitt svar varje gång hon frågade..(Jag är stolt över att jag lyckades få ur mig ngt)

Igår åkte jag till visby och åt mat med några i från laget.. Mycket smaskigt!
Värre blev det sen när jag skulle hem.. Kan erkänna att jag inte är den mest pålitliga när det gäller bussar, men den här gången hade jag faktiskt rätt! Det stod fel i busstidtabellen märkte jag när bussen kom (bussen skulle inte ta mig ända hem som tidtabellen lovade). Jag blev lite småirriterad, å påpekade detta för busschaffisen som ringde till den bussen som skulle till Burran..Den andra busschaffören krypkörde då till hemse, å väntade där på mig! Å allting slöt lyckligt, jag kom hem till Burran! Väldigt Gulligt av dom två! :D

Börjar bli en aningens trött.. Tänkte att ett smart drag skulle vara att gå å lägga mig, å på så sätt ta slut på ännu en j'vla måndag.. Ganska smart tänkt va??   ;-)

Brandchefen i Bergen presenterar den nya brandbilen inför det samlade pressuppdådet.
- Vad kommer hända med den gamla brandbilen? frågar en av journalisterna.
- Den använder vi när det är falskt alarm...


TackÅhej// Jenny

Jordgubbar med glass =)


Dageb började klokcan 07.00 då jag började jobba. suck, inte kul o gå upp så tidigt, men tur att man har så nära till jobbet då ;) Inte så mkt folk då, bara lite fruksotfrallor till dem morgonpigga. Sen började helvetet.  Burgsviks Marknad var igång för första gången detta år. Åh fi satan va folk det va asså, hade inte en enda ledig stund, jag skämtar inte! Fast mitt i alla kunder så kommer det 2 kändisar. Felix Herngren (stammis) o löpare Maria Akraka kommer in där mitt i stimmet.

Efter jobbet var jag rätt trött så jag drog mig till soffan o såg lite Hey Baberiba ;) Sen ringde Jenny, för hon hade tråkigt på en fest, så jag och syrran (som sover just nu på soffan hos Jenny) och åt lite glass med jordgubbar och fortsatte se Hey Baberiba.

Speling på fiket på tisdag, självklart kommer Jenny o jag va där! Denna gång på rätt sida av bardisken ;)                                                  

Dagens skämt:

Vet ni varför jultomtomten har så stor pung?
Han kommer bara en gång om året..
                                                                                                                             


image2   /Josefin


                                                         

Vilken kväll...

Nu är d dags för mitt första riktigt egna inlägg här på bloggen...Eftersom Jossan jobbar å står i så är jag nu äntligen ledig.. Efter en helkväll på jobbet igår ( slöt 02,30) är man liiite småtrött idag. Kvällen bestod av det mesta, trevliga, lite härligt smådragna männsikor, sång och Toast (ett sällskap beställde 22 toast mitt i alltihopa). Även personer som var lite mer än smådragna fanns på plats upptäckte jag när ja skulle städa toaletterna :)  Hur som helst var det en trevlig kväll...

Det känns så jäkla skönt att man äntligen inser att man inte är själv med att vara en aningens upprörd över en viss sak!! Tack ska du ha!!

Nu är det dags för att ge sig ut på ett jobbigt å långt träningspass..VILL INTE!
 You'll do what you have to do...
okej då.. det kan vänta ett tag, fick just besök, så det vankas fika! det går ju bara inte att missa ;)

TackÅhej..../ Jenny

Första inlägget :)

Jaha trots att vi var fast beslutna om att vi inte skulle skaffa oss en blogg, så har det hänt. Vi sitter nu här likt alla andra bloggare och bloggar..;)


Så för att känna oss lite bättrre gjorde vi nu en utfrågning om oss själva

Jenny,
Josefin

Namn:  Josefin Hansson, Jenny Almgren
Kön:  Tjej, även om jag en o annan gång kallas Jimmy så är jag en tjej ;)
Ålder:  155 dagar kvar till 18, 24 låånga dagar
Längd: .Liite kortare än Jenny :), Lite längre än Jossan
Smeknamn: Jossan,Josse,Finen,Fisken,firren, Näcken,Ponin,Jennan,tjockis
Hårfärg: Jenny börjar ju bli gammal så man anar ett o annat grått hår..haha Jag har i alla fall inte kvar babyfjunen:)
Ögonfärg: Brun, ful


(Här var vi eniga som tusan)

Har du någonsin:
Ätit sushi:  Nepp x2
Klättrat på berg: O ja Holmhällar
Sett vita huset: . haha trodde ni på det eller?


Antingen eller:
Kallt eller varmt:  VARMT
Spets eller satin:  spets
Svart eller rött: rött
Regn eller snö:  snö
Rosor eller tusensköna:  ROSOR
Vår eller höst:  Vår
Matte eller engelska:  Engelska


Inom de 48 timmarna:
Kramat någon:  Måste man skriva alla?? haha
Bråkat med en kompis:  Nopp


Gillar du att:
Ge kramar:  YES
Ge massage:  nee bättre att få själv :)
Gå promenader i regnet:  Bara man har paraply


Övrigt:
Vad gjorde du förra sommaren:  Jobb,jobb,jobb. Sponsrade Swebus,tränade o jobbade som fan
Svär du för mycket:  Jo för satan! Mamma säger att jag inte får svära ;)
När duschade du senast:  I morse, Igår kväll
Vilken färg är det på dina byxor just nu:  Båda härligt svarta mjukisbyxor
Vilken låt lyssnar du på just nu:  MAgnus Uggla - Trubaduren
Vad är bredvid dig just nu:  5 skämtböcker +  varandra
Saker på skrivbordet:  5 skämtböcker..
Vad var det sista du åt:  Frukost
Vem vill du spendera resten av ditt liv med:  Min drömprins, Kim Källström
Har du en lavalampa:  NEE
Hur är vädret just nu: Tråkigt, Alldelse för dåligt för att kunna sola
Vad gjorde du igår kväll:  Såg film, Jobbade
Vem pratade du sist med på telefon: Varandra
Vad gör dig glad:  Skämt :) :)
Vart skulle du vilja du åka:  Jamaica, Bermuda
Vill du ha barn: Självklart!, Bara man slipper såna barn som i Nannyakuten
Vad ska dom heta: Hemligt!



image1                                             Valborg 2007



För er som inte känner oss så måste ni veta att detta är vårat mest klassiska skämt..

-Åke, vem är Kerstin?
- Ehh ehh, det är en häst jag har spelat på...
-Jaha, i så fall så har den hästen ringt och sökt dig!


Det var allt för oss denna gång, We'll be back!       /J&J

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0